Bundesliga: Ponturile si analizele etapei (14-16 octombrie)

0

Cu echipe de calibrul lui Shalke 04 sau Hamburg aflate în zona retrogradării după 6 etape, și cu Bayern pierzând primele puncte ale sezonului pe propriul teren în fața lui FC Koln, Bundesliga devine un campionat din ce în ce mai palpitant. Hertha dă senzația că se poate lua de gât cu granzii campionatului și este pe poziția secundă, iar nou promovata RB Leipzig este neînvinsă.

Borussia Dortmund vs. Hertha Berlin, vineri 14 octombrie, ora 21.30

Etapa de Bundesliga debutează cu un meci de gală, vineri seară, între Borussia Dortmund și Hertha Berlin. Două echipe în formă, cu o contribuție substanțială la latura spectaculară a campionatului german de fotbal.

După această pauză prilejuită de meciurile echipelor naționale, cele două abordează reînceperea competiției de top cu forțe proaspete. Este de urmărit duelul oamenilor ofensivi din cele două tabere. Vedat Ibisevic a punctat de cinci ori pentru berlinezi, fiind la egalitate cu golgeterul de pe Signal Iduna Park, Pierre Aubameyang. Acesta  din urmă are norocul de a-l avea ca servant pe Gonzalo Castro, patru pase decisive în debutul de stagiune, fotbalist care, foarte posibil, va absenta însă la meciul cu Hertha.

Lista absenților este impresionantă, și într-o tabără, și în cealaltă. De la gazde nu vor putea juca Bartra, Castro, Sven Bender, Durn, Guerreiro, Ramos, Reus și Rode, în timp ce oaspeții nu îi vor include în delegație pe Darida, Duda, Kalou, Korber și Pekarik.

Opinia noastră este că, mai bine, ați evita să alegeți acest meci pentru buletinul de pariuri, așa că No Bet.

FC Koln vs. Ingolstadt, sâmbătă 15 octombrie, ora 16.30

Koln, aureolată de remiza obținută în fieff-ul lui Bayern Munchen, înainte de întreruperea campionatului, are de gând să arunce în joc absolut toate resursele pentru obținerea acestui succes. Pentru Koln se întrevede un sezon promițător, cu rezultate deja considerate foarte bune de către specialiști.

Cu un Anthony Modeste foarte inspirat, cinci goluri marcate, Koln își bazează tactica pe o ofensivă agresivă. Această carte a dat rezultate, așa că gazdele numără patru partide consecutive în care au marcat cel puțin o dată. Ingolstadt are o trupă mult mai subțire valoric, în pofida raportului de accidentați care este favorabil oaspeților. Ingolstadt a pierdut trei meciuri, în actuala campanie, cu același scor, 2-0.

Oaspeții nu au anunțat nici un fotbalist indisponibil, în timp ce Koln nu se poate baza pe Bittencourt, Hector, Kessler și Rubnevs.

Sugestia noastră este să pariați responsabil pe victoria gazdelor, dacă o găsiți la o cotă cel puțin egală cu 1.80. Grad de încredere acordat, 7/10.

Augsburg vs. Shalke, sâmbătă 15 octombrie, ora 16.30

Oaspeții au avut o pornire groaznică în campionat, pierzând cinci meciuri consecutiv. Totuși, în runda care a precedat minivacanța, Schalke a ridiculizat pe teren propriu o formație cu pretenții, Borussia Monchengladbach, pe care a învins-o cu 4-0.

Augsburg este o echipă ezitantă, cu o singură victorie pe teren propriu, unde nu a excelat în fața unor adversari de talie. Din acest motiv, credem că oaspeții vin înarmați cu prima șansă în cazul acestui meci.

Olandezii Guuweluuw și Verhaegh sunt accidentați din tabăra lui Augsburg, ca și Kohr, Moravek sau Usami. De la oaspeți nu vor putea evolua în acest joc Coke, Goretzka și Tekpetey.

Sugestia noastră este să încercați 2 solist, la o cotă minimă de 2.20. Grad de încredere al pronosticului 5/10.

Frankfurt vs. Bayern, sâmbătă 15 octombrie, ora 16.30

Eintracht este în fața unei provocări de amploare, urmând să întâlnească pe teren propriu campioana en-titre din Bundesliga, Bayern Munchen. Frankfurt, deși a pierdut ultimul meci cu modesta Freiburg, scor 1-0, este capabilă de un joc bun și de o eventuală surpriză, deoarece evoluează acasă și, în plus, nu au avut atâția jucători chemați la loturile reprezentative precum oponenții de sâmbătă după-amiază.

La nivelul indisponibilităților, Bayern are două absențe de marcă, pe Martinez și pe Douglas Costa, jucători care putea fi piese grele. Și la gazde sunt mulți jucători accidentați, cum ar fi Blum, Bunjaki, Medojevic, Stendera sau Varela. În schimb va evolua Alexander Meier,golgeterul gazdelor, cu 3 reușite în cont. Acesta, chiar dacă nu este de valoarea lui Lewandowski, tunarul bavarez, se poate lipi la gol în acest meci.

Frankfurt, ocupanta locului 8, a rămas în priză în perioada de pauză competițională, prin două partide împotriva unor echipe de amatori. De partea cealaltă, Bayern are de recuperat cele două puncte pierdute în runda anterioară, acasă, 1-1 cu Koln.

Meciul este greu pentru pariori, iar cotele pe favorită sunt ridicole, așa că vă sugerăm No Bet.  

Hoffenheim vs. Freiburg, sâmbătă 15 octombrie, ora 16.30

Gazdele sunt mari favorite în această partidă, iar cota este una foarte bună, putând fi fructificată. Hoffenheim are un Andrei Kramaric inspirat, cu patru pase decisive oferite până acum coechipierilor. Echipa organizatoare a acestui meci are o serie de cinci meciuri fără înfrângere, fiind, grație acestei serii pozitive, printre fruntașele din Bundesliga.

De partea cealaltă, Freiburg are atac mai bun decât apărare. Oaspeții au trei meciuri la rând în care au marcat cel puțin un gol, însă problemele de la mijloc în jos pot fi o cauză pentru un rezultat nefavorabil.

Ca o coincidență, ultimele patru meciuri, din edițiile anterioare de campionat, între Hoffenheim și Freiburg, s-au încheiat toate la egalitate: de două ori 1-1, de alte două ori 3-3.

Lista absenților îi conține pe Amiri, Demirbay, Schwegler și Uth, golgeterul gazdelor, respectiv Bulut, Fohrenbach, Guede, Gulde, Hufnagel, Kempf și Nielsen, de la oaspeți.

Mizăm pe un pronostic de peste 2.5 goluri, de jucat la cotă minimă de 1.55. Grad de încredere acordat predicției, 7/10.

Monchengladbach vs. Hamburg, sâmbătă 15 octombrie, ora 16.30

Partidă directă între două echipe rănite în orgoliul propriu. Borussia Monchegladbach vine după un halucinant 0-4 pe terenul vechii lanterne roșii Schalke 04, în timp ce Hamburg a strâns patru meciuri consecutive în care nu a găsit drumul spre poarta adversă.

Gazdele speră ca Thorgan Hazard să tragă echipa după el, golgeterul belgian fiind autorul a trei goluri până în prezent. Hamburg, care și sezonul trecut a evitat la mustață retrogradarea, pare a fi, în acest meci, o pâine de mâncat pe Borussia Park.

Schulz și Strobl nu pot fi aliniați la Borussia, în timp ce Djourou este accidentat de la oaspeți. În campionatul trecut, Hamburg a câștigat ambele meciuri cu Borussia, cu un golaveraj general de 6-2, dar acum lucrurile probabil că vor sta altfel.

Sugestia noastră este să alegeți 1 solist, la o cotă minimă de 1.60, cu grad de încredere 8/10.

Bremen vs. Leverkusen, sâmbătă 15 octombrie, ora 19.30

Werder Bremen are două meciuri consecutive, înainte de pauza competițională, în care a strâns cele patru puncte pe care le are, actualmente, în clasament. Rezultă că această minivacanță, în care au încercat să rămână în priză prin amicalul cu excentricii de la Sankt Pauli, nu le-a prins deloc bine.

Werder, momentan, a săltat din locurile retrogradabile, însă problemele pentru echipă rămân. De partea cealaltă, Leverkusen, deocamdată, nu a reușit să găsească un traseu de constanță, alternând meciurile bune cu eșecuri greu de înțeles.

În general, Bremen a fost complexul lui Leverkusen. La începutul anului, Bremen, e drept cu altă distribuție, a câștigat de două ori pe terenul ”aspirinelor”, odată în Cupa Germaniei.

Chicharito rămâne arma de atac principală a oaspeților, care însă nu se vor baza pe Baumgartlinger, Bellarabi, Dragovis, Polyanpalo și Yurchenko. Absenții gazdelor sunt Bauer, Caldirola, Drobny, Kruse și Pizzaro.

Considerăm că gazdele nu vor pierde, așa că sugestia dublei de 1X merită încercată la o cotă minimă de 2.10. Grad de încredere pentru această predicție, 6/10.

Mainz vs. Darmstadt, duminică 16 octombrie, ora 16.30

Echipa gazdă urmărește, îndreptățit, obținerea tuturor punctelor puse în joc. Mainz este o echipă omogenă, bine compartimentată, care se pliază și se strânge în jurul golgeterului Yunus Malli, autor a trei goluri până în prezent.

Mainz are 8 puncte acumulate și un golaveraj pozitiv, 12-11.Formația locală este capabilă de surprize plăcute, așa că suporterii nu se așteaptă la un eșec, mai ales că Darmstadt nu pare a avea forța să opună o rezistență deosebită.

Oaspeții nu au câștigat în ultimele patru meciuri, zestrea lor fiind una modestă. Sezonul trecut, pe terenul din Mainz, scorul a fost egal, 0-0, după ce în tur Mainz câștigase la Darmstadt cu 3-2.

Tacticile utilizate de amfitrioni sunt mai bine orientate în teren decât ale oaspeților. La capitolul absenți se remarcă accidentările lui Klement, Muto și Silva de la gazde, respectiv Esser, Platte și Rosenthal. Mainz are și doi suspendați, pe Halimi și Rodriguez.

Sugestia noastră este să jucați 1 solist, la o cotă minimă de 1.50, grad de încredere 6/10.

Wolfsburg vs. Leipzig, duminică 16 octombrie, ora 18.30

Două echipe ambițioase vor închide această etapă din Bundesliga. Wolfsburg, care în sezonul trecut a acumulat experiență de Liga campionilor, are o medie de exact un punct pe meci în startul sezonului 2016-2017.

”Lupii” pot face iarăși un rezultat nul, care probabil le-ar conveni, ținând cont de elanul echipei oaspete, nou-promovată pe prima scenă a fotbalului german. Principala grijă a apărătorilor locali va fi să îl marcheze la sânge pe Timo Werner, golgeterul din Leipzig, care a marcat de trei ori în campionat.

Ascues, Azzaoui și Guilavogui lipsesc din cauza accidentărilor, la echipa organizatoare. De la formația vizitatoare vor absenta Gipson și Klostermann, care sunt nerefăcuți.

Meciul îl considerăm a fi foarte greu pentru pariori, așa că sugerăm să îl evitați. No Bet.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.