Handbal: Ponturile și analizele zilei (19 octombrie)

0

Într-o zi cu fotbal la cel mai înalt nivel, echipa PdP vă oferă sugestii de pronosticuri și din handbal. Pentru miercuri am ales patru partide din acest sport, la cote foarte atractive, cu șanse bune de reușită.

CSM Roman vs. HC Dunărea Brăila – ora 17:00

Este un meci între două formații ce reprezintă România în Cupa EHF, dar aflate în momente diferite. Gazdele au avut un start ezitant de sezon, chiar dacă au remizat în ultima etapă la Brașov, pe un teren greu, 18-18, în timp ce Brăila merge ceas, învingând inclusiv campioana Europei, CSM București, 30-27. Un lucru ar putea conta în acest meci, oboseala deplasării din Belarus până în țară și apoi până la Roman a oaspetelor de astăzi, însă probabil situația va fi gestionată bine, având în vedere experiența la nivel înalt.

Rezultatele directe sunt în favoarea Romanului, dar situația se poate schimba din acest an având în vedere valoarea Brăilei. Recomandăm cote minime de 1.95 pentru victoria oaspetelor, la încredere 5/10.

Elverum vs. Drammen – ora 19:30

Este un meci între actuala forță a Norvegiei și fosta. Elverum domină campionatul intern, are evoluții bune și în Liga Campionilor, și va bifa foarte probabil un nou succes în această seară. Gazdele de astăzi au cinci victorii consecutive în meciurile directe, astfel că rezultatul final este previzibil, însă mizăm și pe un meci cu multe goluri. Elverum este puțin obosită și Drammen va încerca să speculeze acest lucru, astfel că am putea vedea un meci cu un ritm ridicat impus de oaspeți. În aceste circumstanțe, recomandăm cote minime de 2.15 pentru 1&peste 52.5 goluri marcate, cu încredere 4/10.

Dinamo București vs. Dunărea Călărași – ora 20:00

Per-total, meciurile dintre cele două formații au creat mult spectacol. Dinamo și Dunărea sunt două echipe cu potențial mare, chiar dacă nu traversează sportiv cea mai bună perioadă. Dinamo vine după evoluții slabe, 33-33 la Reșița, 26-26 cu Besiktas, 29-28 cu Suceava, 29-32 cu Constanța sau 32-34 la Braga, iar în toate a fost tradată de apărare. Dunărea a oprit în runda trecută șirul de patru înfrângeri, 34-32 cu Vaslui, însă pe terenul lui Dinamo n-a emis pretenții niciodată.

Având în vedere ultimele rezultate înregistrate de cele două echipe, recomandarea noastră este 1&peste 58.5 goluri marcate, la cote minime de 2.10 și încredere 4/10.

ABC Braga vs. FC Porto – ora 23:00

Pare a fi noul derby pentru titlu în Portugalia. Braga are o trupă solidă și în acest sezon, foarte omogenă, care a surprins în Liga Campionilor. Campioana a avut o singură sincopă pe teren propriu, 29-38 cu Sporting, și ea o formație care s-a întărit și care poate intra în lupta pentru titlu cu șanse mari.

Porto în schimb pare să fie într-un ușor regres față de sezoanele trecute. Fosta campioană merge ceas până acum, are 7 din 7, iar singurul meci complicat a fost cel cu Benfica, 26-18.

Prestațiile din Liga Campionilor a celor de la Braga mă face să cred că victoria este posibilă astăzi. Cotele oferite pentru 1 solist sunt mari și nu imposibile!

Recomandăm cote minime de 2.45 pentru victoria gazdelor, încredere 3/10.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.