Ligue 1: Ponturile și analizele etapei (21-23 octombrie)

0

Nice continuă să surprindă în Ligue 1 și are patru puncte avans înaintea etapei cu numărul zece. Având cea mai bună defensivă din campionat, formația lui Lucien Favre se deplasează la Metz în această rundă, în care avem programat derby-ul PSG-Marseille, duminică la ora 21:45.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Monaco vs. Montpellier – vineri, ora 21:45

Învinsă etapa trecută de Toulouse cu 3-1, Monaco nu are timp de odihnă și se vede nevoită să joace cu Montpellier la doar 3 zile după deplasarea de la Moscova din Champions League cu ȚSKA.

Montpellier a reușit prima victorie de la meciul de deschidere al sezonului, 3-2 cu Caen, însă și-a pierdut între timp atacanții, pe Casimir Ninga și Steve Mounié, cei care și-au trecut numele pe tabelă etapa trecută.

Chiar dacă are probleme din cauza programului aglomerat, Monaco întâlnește o echipă slăbită, care a primit 12 goluri în deplasare în acest sezon.

Gazdele nu contează pe Nabil Dirar și Almamy Touré, iar Moutinho și Falcao sunt incerți.

De la Montpellier, Ninga s-a accidentat grav la genunchi și riscă să rateze tot sezonul, asta după ce marcase 5 goluri în ultimele 2 meciuri. Mounie este suspendat, iar William Remy ar putea fi folosit din nou după accidentul de mașină suferit acum două săptămâni.

Monaco a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 7 meciuri de pe teren propriu și a câștigat 6 partide în această perioadă. In 5 din aceste partide, gazdele nu au primit gol.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru peste 2.5 goluri și încredere 8/10.

Lyon vs. Guingamp – sâmbătă, ora 18:00

Gazdele au dezamăgit în timpul săptămânii în Champions League când au pierdut cu Juventus cu 1-0, deşi au avut penalty şi un om în plus. Acum au nevoie de o reacţie rapidă în campionat, acolo unde situaţia nu este foarte bună. Antrenorul Bruno Genesio nu a fost în pericol până acum, dar o înfrângere în acest weekend l-ar putea aduce în pragul demiterii.

Oaspeţii au trecut peste Lyon în clasament după victoria din ultima etapă cu Lille, scor 1-0. Oamenii lui Antoine Kombouaré trebuie să fie atenţi însă, ultimele partide din deplasare le-au încheiat în 10 oameni.

Gazdele îl au pe Nabil Fekir suspendat, în timp ce oaspeţii nu contează pe  Reynald Lemaître şi Nicolas Benezet accidentaţi, iar Jonathan Pereira este incert.

Guingamp a pierdut ultimele 3 meciuri disputate în deplasare.

Vă recomandăm evitarea acestei partide. Pentru noi este NO BET!

Bordeaux vs. Nancy – sâmbătă, ora 21:00

Bordeaux are o serie de 3 meciuri fără victorie, ultima data un egal salvat pe final cu Rennes. Gazdele nu au mai câştigat din august pe propriul teren şi au mare nevoie de victorie pentru rămâne în plutonul fruntaş din Ligue 1.

Nancy sta chiar mai rău, cu o serie de 3 înfrângeri consecutive şi e ultima clasată din Franţa. Ultima a venit de la campioana PSG, în urma unor greşeli grave ale jucătorilor.

Thomas Touré este accidentat de la Bordeaux, iar Valentin Vada este incert. Oaspeţii vin fără Youssouf Hadji, accidentat, iar Clément Lenglet este incert.

Victoria gazdelor la o cotă minimă de 1.85 pare o afacere bună și o recomandăm cu mize de 8/10.

Lille vs. Bastia – sâmbătă, ora 21:00

În plină luptă pentru retrogradare, Lille a primit o veste importantă. Clubul va avea proprietar nou, care a promis investiţii importante. Acum, obiectivul echipei este să câştige 6 din ultimele 10 meciuri rămase până la pauza de iarnă.

Bastia vine după prima înfrângere de pe teren propriu, cu Angers, iar în deplasare nu se simte foarte bine, cu 3 înfrângeri suferite în acest sezon.

Ambele echipe au mari probleme de lot. Lille nu contează pe Marko Basa, Rony Lopes, Junior Tallo, Ryan Mendes, Mounir Obbadi, Nicolas de Préville şi Eric Bauthéac la acest meci.

Pe lângă accidentaţii de durată, Bastia nu contează pe  Enzo Crivelli, suspendat, iar Mehdi Mostefa este incert.

Este meci de NO BET pentru echipa noastră.

Dijon vs. Lorient – sâmbătă, ora 21:00

ijon vine după un egal obţinut cu scandal în deplasare la Saint Etienne, partidă în urma careia căpitanul Cédric Varrault este suspendat. Oaspeţii au suferit a şaptea înfrângere din acest sezon etapa trecută cu Nantes şi au rămas doar cu 6 puncte, câştigate toate pe teren propriu.

Gazdele au marcat 6 goluri în ultimele 2 partide de pe teren propriu, iar Lorient pare o adversară bună pentru îmbunătăţirea golaverajului.

Dijon îi are pe Vincent Rufli, Marvin Martin, Jordan Marié, Arnold Bouka Moutou şi Florent Balmont accidentaţi, iar Cédric Varrault este suspendat. Oaspeţii nu se bazează pe Benjamin Jeannot, Jimmy Cabot şi Benjamin Moukandjo.

Lorient a pierdut ultimele 6 meciuri din deplasare, iar în 5 dintre ele a primit cel puţin 2 goluri.

NO BET!

Angers vs. Toulouse – sâmbătă, ora 21:00

Angers are o serie formidabilă, cu 4 victorii în ultimele 6 partide din Ligue 1, asta după începuse sezonul cu 3 înfrângeri la rând. Gazdele au motive în plus pentru a aduna cât mai multe puncte pana în luna ianuarie, când cei mai buni jucători vor pleca la Cupa Africii pe Naţiuni.

Toulouse revine pe terenul lui Angers, acolo unde anul trecut reuşea o victorie extrem de grea cu 3-2 care o menţinea în prima ligă. De atunci a început o perioadă excelentă, cu victorii în faţa lui PSG, Bordeaux şi Monaco. Cu toate astea, Toulouse s-a descurcat mai bine acasă, astfel că deplasarea de la Angers se anunţă una dificilă.

Alexandre Letellier şi Billy Ketkeophomphone sunt accidentările de durată de la Angers, iar de la Toulouse vor lipsi Tongo Doumbia, Jean-Daniel Akpa-Akpro şi Dodi Lukebakio.

Ambele echipe au un joc deschis cu viteză foarte bună pe flancuri și o rată de conversie a ocaziilor ce duce spre un pronostic ”against the odds”. Cotele care pleacă de la valoarea minimă de 2.10 pentru goluri în ambele porți aduc valoare pariorilor și stau la baza recomandării noastre cu mize de 6/10. Recomandăm și GG3+ la cote ce depășesc valoarea de 3.00 cu mize 3/10.

Nantes vs. Rennes – sâmbătă, ora 21:00  

Cu o mini serie de victorii legate, Nanes a urcat în clasament până pe locul 13, la doar 3 puncte în spatele marii rivale Rennes. Oaspeţii nu au reuşit să câştige până acum în deplasare şi speră să reusească acum, pe un teren unde au reuşit în 4 din ultimele 6 vizite.

Wilfried Moimbé este accidentat la gazde, iar Diego Carlos, Jules Iloki şi Anthony Walongwa sunt incerţi. Oaspeţii nu se bazează pe Clément Chantôme, Ramy Bensebaini şi Ermir Lenjani.

Rennes a pierdut 6 din ultimele 7 deplasări din Ligue 1, perioadă cand nici măcar nu a reuşit să marcheze, dar este neînvinsă în 12 din ultimele 13 meciuri cu Nentes în toate competiţiile.

Relax…NO BET!

Caen vs. Saint-Etienne – duminică, ora 16:00

Deşi au avut om în plus, cei de la Caen au pierdut etapa trecută cu Montpellier şi au ajuns aproape de zona retrogradării.

Nici cei de la Saint Etienne nu se simt mai bine, după remiza obţinută în prelungiri din penalty etapa trecută cu Dijon. A fost al patrulea gol marcat de oaspeţi în prelungiri şi sunt liderii din Ligue 1 la acest capitol.

Caen joacă mai bine acasă, cu 3 victorii în ultimele 4 partide disputate pe propriul stadion. Emmanuel Imorou, Yann Karamoh, Syam Ben Youssef, Mouhamadou Dabo şi Jeff Louis sunt accidentaţi de la Caen. Saint Etienne nu se bazează pe Fabien Lemoine, Romain Hamouma şi Ronaël Pierre Gabriel.

Saint Etienne nu a reuşit nicio victorie în ultimele 5 deplasări din Ligue 1.

Ne așteptăm la un meci echilibrat și recomandăm cote de minim 4.90 pentru X pauză-X final cu mize 3/10.

Metz vs. Nice – duminică, ora 18:00

După un start excelent de sezon, Metz alunecă spre zona retrogradării, la fel cum a procedat şi anul trecut. Cu 3 înfrângeri în ultimele 4 partide, gazdele primesc vizita liderului surpriză din acest sezon. Nice a învins-o etapa trecută pe Lyon cu 2-0, iar în Europa League a reuşit prima victorie din istorie în deplasare, 1-0 la Red Bull Salzburg. Momente bune pentru Nice, care confirmă de la meci la meci că este favorită la titlu în acest sezon. Totuşi, au fost şi sincope după meciurile europene, cu Montpellier şi Nancy, astfel că gazdele au motive să spere.

Cheick Doukoure este suspendat la Metz, în timp ce sunt şanse mari ca Mario Balotelli să nu joace pentru oaspeţi. Italianul nu a făcut-o până acum pentru Nice în meciurile din deplasare şi a ratat şi meciul de Europa League din cauza unor probleme musculare. Dalbert are o problemă similară, acestea fiind singurele probleme noi ale antrenorului Lucien Favre.

Au fost marcate peste 2.5 goluri în 14 din ultimele 15 deplasări ale lui Nice, care vine la Metz după 4 victorii consecutive în Ligue 1. Gazdele au primit cel puţin 2 goluri în 6 din ultimele 7 partide de pe teren propriu.

Recomandăm linia de Handicap Asiatic 0 pentru victoria lui Nice la cote 1.60 cu mize 9/10. În caz de egalitate se returneează miza.

PSG vs. Marseille – duminică, ora 21:45

PSG trece prin cea mai bună perioadă de la venirea lui Unai Emery, patru victorii la rând în toate competiţiile, ultima cu Basel în Liga Campionilor. PSG a câştigat ultimele 11 meciuri cu marea rivala Marseille şi e favorită şi acum.

Noua conducere a lui Marseille nu a fost impresionată de Franck Passi şi a decis să-l înlocuiască cu Rudi Garcia, fostul campion al Franţei cu Lille. Marseille e pe locul 12 înaintea acestui meci, dar derby-urile cu PSG sunt mereu disputate.

PSG nu se bazează pe Pastore la acest meci, iar Di Maria, Verratti şi Thiago Motta sunt incerţi până la startul partidei.

Lassana Diarra revine la Marseille, dar Abou Diaby, Rémy Cabella şi William Vainqueur sunt accidentaţi. Romain Alessandrini şi-a reluat antrenamentele săptămâna trecută, dar are şanse mici să fie tercut pe foaia de joc.

PSG e neînvinsă în 34 din ultimele 38 de partide din Ligue 1, iar în 6 din ultimele 7 partide nu a primit gol. Marseille nu a reuşit să câştige 10 din ultimele 11 meciuri din campionat!

Recomandăm goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote de 2.10 cu mize 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.