La Liga: Ponturile și analizele etapei (21-23 octombrie)

0

Se anunță un weekend incendiar în Spania! Avem nu mai puțin de trei partide foarte interesante, Valencia-Barcelona, Real Madrid-Bilbao și Sevilla-Atletico Madrid, toate transmise în direct și în România. Formația lui Florin Andone, Deportivo La Coruna, are și ea o deplasare dificilă, la Celta Vigo.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Osasuna vs. Betis – vineri, ora 21:45

Osasuna a reușit în sfârșit o victorie, 3-2 etapa trecută cu Eibar, iar Sergio Leon este în formă, cu 4 goluri în cele 6 partide jucate de la transfer. Gazdele sunt totuși pe locul 19 și au mare nevoie de puncte pentru a ieși din zona roșie a clasamentului. Acolo poate să ajungă Betis, daca pierde din nou.

Echipa din Sevilla vine după o înfrângere cu 6-1 în fața lui Real Madrid, în urma căreia fanii i-au cerut demisia antrenorului Gus Poyet.

Javier Flano și Mario Fernandez sunt singurii absenți de la Osasuna, în timp ce Betis poate alinia cea mai bună formulă.

Osasuna a primit cel puțin 2 goluri în 6 din ultimele 7 partide din La Liga.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru PSF X și încredere 5/10.

Espanyol vs. Eibar – sâmbătă, ora 14:00

Espanyol atacă meciul cu Eibar după o perioadă slabă, cu o singură victorie în ultimele 5 partide şi cu un singur gol marcat. Eibar era în formă bună până etapa trecută, cand a fost învinsă de Osasuna, iar acum va încerca să revină la forma care i-a adus un punct pe Bernabeu.

De la gazde lipsesc Oscar Duarte, Hernan Perez şi Alvaro Vazquez sunt incerţi, în timp ce oaspeţii nu au jucători indisponibili.

Espanyol n-a mai dat gol de trei meciuri pe teren propriu, dar Eibar vine după o serie de 13 meciuri din 14 fără victorie în deplasarile din La Liga.

Recomandăm linia de handicap asiatic -0,25 pe Espanyol la cote minime de 1.75 cu mize 8/10. (În caz de egalitate se pierde doar jumătate din miză)

Valencia vs. FC Barcelona – sâmbătă, ora 17:15

Valencia a câştigat primul meci cu Prandelli pe bancă, scor 2-1 contra lui Gijon etapa trecută. Mario Suarez a reuşit dubla, ia gazdele speră acum într-o revenire dupa startul catastrofal de sezon. Gazdele au o problemă în apărare, cu gol primit în ultimele 5 partide. Un antrenor italian cu experienţă aşa cum este Prandelli ar trebui să rezolve însă această problemă în perioada următoare. Cu Barcelona va fi însă mai greu să scape cu poarta intactă. Catalanii au trecut peste înfrângerea cu Celta iar etapa trecută le-au administrat un 4-0 celor de la Deportivo. Tot 4 au marcat catalanii şi în timpul săptămânii cu Manchester City în Liga Campionilor.

Cesare Pradelli nu are probleme de lot, în timp ce Luis Enrique i-a pierdut pe Jordi Alba şi Gerard Pique în timpul partidei cu City.

Barcelona a marcat cel puţin 2 goluri în 13 din ultimele 15 deplasări din la Liga, iar Valencia a pierdut 5 din ultimele 6 partide de pe teren propriu.

Recomandăm ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.75 și mize de 6/10.

Real Sociedad vs. Deportivo Alaves – sâmbătă, ora 19:30

Sociedad a reuşit să câştige ultimele două meciuri de pe teren propriu, victorii cu Betis şi Las Palmas pe Anoeta. Gazdele au însă o apărare slabă, cu 6 goluri primite în ultimele 4 meciuri. Alaves a câştigat 5 puncte din ultimele 15 şi ocupă un loc la mijlocul clasamentului.

Gazdele nu pot conta pe Markel Bergara, în timp ce Zaldua, Hector şi Sergio Canales sunt incerţi. Oaspeţii îl au suspendat pe Theo Hernandez, aceasta fiind singura problemă de lot.

În 4 din ultimele 5 deplasări ale lui Alaves în La Liga s-au marcat fix 3 goluri!

Recomandăm cota minimă de 2.00 pentru 2 sau 3 goluri marcate în meci, la mize de 3/10.

Granada vs. Sporting Gijon – sâmbătă, ora 21:45

Gazdele au pierdut ultimele 4 meciuri din La Liga, iar noul antrenor Lucas Alcaraz a debutat cu o înfrângere cu 1-7 în faţa lui Atletico Madrid. Granada a încasat 14 goluri în ultimele 5 meciuri, perioadă cand a marcat de 5 ori. Nici Gijon nu e mai bine, cu o serie similară de 4 înfrângeri la rând.

De la Granada lipsesc Gaston Silva şi Dimitri Foulquier, accidentaţi, în timp ce oaspeţii nu se bazează pe Fernando Amorebieta, care este suspendat.

Au fost peste 2.5 goluri marcate în ultimele 6 partide din La Liga disputate de Gijon, cu cel puţin 2 goluri pe meci încasate de echipa oaspete. Şi Granada a primit cel puţin 2 goluri în 6 din ultimele 7 partide.

Recomandăm NO BET pentru această partidă!

Celta Vigo vs. Deportivo – duminică, ora 13:00

Celta a învins-o pe Barcelona cu 4-3, după care a fost umilită de Villareal cu 5-0. Gazdele vor încerca să uite ultimul meci şi să repete partida cu catalanii. Gazdele au avut un singur meci din ultimele patru fără gol primit, o problemă pe care antrenorul Eduardo Berizzo trebuie s-o rezolve. Deportivo a câştigat un singur meci din ultimele 5 şi vin după un 0-4 umilitor cu Barcelona pe Camp Nou.

Celta nu se bazează pe Sergi Gomez, suspendat, Claudio Beauvue este accidentat, iar Marcelo Diaz este incert. Oaspeţii nu contează pe Laure, suspendat după eliminarea din meciul cu Barcelona, iar Florin Andone are ceva probleme fizice, dar ar trebui să joace din primul minut.

„Super” Depor n-a marcat in ultimele 4 deplasări din La Liga şi are o serie neagră, de 15 meciuri din ultimele 16 fără să bată în deplasare! S-au marcat peste 2.5 goluri în ultimele 3 meciuri ale Celtei de pe teren propriu.

Pentru echipa noastră este meci de NO BET!

Sevilla vs. Atletico Madrid – duminică, ora 17:15

Meci tare pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán, acolo unde vine liderul clasamentului, Atletico Madrid. Gazdele au patru victorii la rând, inclusiv două victorii în Champions League, cu Lyon şi Zagreb. În La Liga, oamenii lui Sampaoli au scăpat o singură dată fără gol primit în ultimele 6 partide şi au obţinut 3 victorii din ultimele 4 meciuri. Atletico e neînvinsă de la startul sezonului şi are o serie de 5 victorii consecutive.

Sevilla nu are accidentări noi, iar Adil Rami poate să revină după o perioadă de pauză. De la Atletico, Jose Maria Gimenez este in dubiu în aceste momente.

Sevilla a câştigat la un gol diferenţă ultimele 3 partide de pe teren propriu.

Nu este un meci ușor nici pentru pariori…privind calitatea jucătorilor din atacul fiecărei echipe, se poate miza pe OVER. La fel de bine poate apărea și UNDER-ul dacă privim calitatea jucătorilor din defensivă. Este posibil să vedem un meci disciplinat tactic, în care până spre finalul întâlnirii să nu existe situații în care vreunul din cei doi tehnicieni să își asume riscuri.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.75 cu 6/10.

Villarreal vs. Las Palmas – duminică, ora 19:30

Gazdele au câştigat ultimele trei partide de pe teren propriu cu 10 goluri marcate şi doar două primite! Oamenii lui Fran Escriba nu se simt la fel de bine şi în Europa League, acolo unde au remizat atât cu Steaua cât şi cu Osmanlispor.

Las Palmas n-a reuşit să câştige în ultimele 4 partide şi are o serie de 3 remize consecutive.

Denis Cheryshev este incert la gazde, în timp ce oaspeţii nu contează pe Marko Livaja, suspendat pentru cumul de cartonaşe.

Las Palmas a primit cel puţin 2 goluri în ultimele 6 deplasări din La Liga, în timp ce Villarreal este neînvinsă în 17 din ultimele 19 partide de pe teren propriu. A fost o medie de peste 2.5 goluri marcate în ultimele 3 partide disputate de Villarreal pe teren propriu.

Mergem pe o recomandare ce ține de goluri. Minim 1.90 pentru peste 2,5 goluri în meci la mize de 5/10.

Malaga vs. Leganes – duminică, ora 19:30

Malaga are o serie bună, cu o singură înfrângere în ultimele 4 partide, 0-1 cu Betis. Gazdele au primit gol în fiecare meci din acest sezon, iar antrenorul Juande Ramos a anunţat că va lua măsuri. Leganes a câştigat trei din ultimele 4 deplasări, o performanţă importantă care o menţine pe nou-promovată pe locul 10.

Malaga are ceva probleme de lot, cu Diego Llorente şi Weligton accidentaţi şi Juanpi suspendat. Leganes nu are probleme de lot în acest moment.

Au fost marcate peste 2.5 goluri în 5 din ultimele 6 partide disputate de Leganes din acest sezon.

Recomandăm linia de handicap asiatic -0,25 pe Malaga la 1.75 și 7/10, ceea ce înseamnă că în caz de egalitate pierdem doar jumătate din miză.

Real Madrid vs. Athletic Bilbao – duminică, ora 21:45

Echipa lui Zidane şi-a revenit după seria de remize consecutive şi a reuşit victorii la rând cu Betis şi Legia în Liga Campionilor. Real Madrid primeşte însă goluri uşor şi a ajuns la 9 partide din ultimele 10 în care a încasat cel puţin un gol, asta în condiţiile în care capitanul Sergio Ramos lipseşte, fiind accidentat.

Bilbao a pierdut ultimele doua meciuri, cu Malaga în La Liga şi cu Genk în Europa League.

De la Real lipsesc Sergio Ramos, Luka Modric şi Casemiro, iar James are probleme de pregatire fizică. Oaspeţii nu contează pe Mikel Balenziaga şi Inigo Lekue, iar Eneko Boveda, Oscar De Marcos şi Aritz Aduriz sunt incerţi.

Real Madrid e neînvinsă în ultimele 20 de partide din La Liga, iar în 17 din aceste partide a marcat cel puţin 2 goluri! Şi Atletico are o serie bună, cu 5 victorii din ultimele 6 partide disputate în La Liga.

Recomandăm goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote de 1.95 și mize de  7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.