Liga 1: Ponturile și analizele etapei (21-24 octombrie)

0

Liga 1 devine din ce în ce mai atractivă, după ce atât lupta la vârf, cât și lupta în subsolul clasamentului pare să fie tot mai aprigă. Liderul Steaua mai are doar trei puncte avans față de Craiova, iar în această etapă merge la Târgu Mureș, pe un teren pe care a câștigat lejer ultima oară. Etapa programează două dispute chiar astăzi, la Chiajna și Constanța.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Concordia Chiajna vs. Poli Timișoara – vineri, ora 18:00

Posibil să fie echilibru în acest duel din partea inferioară a clasamentului. Cum punctele sunt foarte importante mai ales împotrivă unei contracandidate, se anunță un joc prudent din partea ambelor echipe. Dacă intră în calcul gazonul artificial de la Chiajna și vremea care „strânge”, pare un meci clasic de „under” în care cine da primul gol câștiga. Chiajna are o singură victorie acasă  (1-0 cu Gaz Metan ), singura partidă în care a marcat pe teren propriu. Timișoara a înscris la fiecare dintre cele 5 meciuri în deplasare, dar jocul echipei lui Ionuț Popa nu pare din cale afară de ofensiv-dacă contraatac nu e, nimic nu e.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru sub 2.5 goluri marcate și încredere 6/10.

Viitorul Constanța vs. CFR Cluj – vineri, ora 20:30

Pare a fi un meci cu goluri la Ovidiu. Joacă două echipe care își propun să câștige folosind jocul ofensiv. Cu golgeterul Bud în formă, CFR Cluj țintește victoria pe terenul unei echipe care s-a înclinat acasă doar în față Stelei. O eventuală reușită i-ar urcă pe ardeleni pe podium în Ligă I chiar în daună echipei lui Hagi. Dacă bate, Viitorul se apropie la 3 puncte distanță de liderul Steaua. Statistica arată că Viitorul are 80% GG-uri acasă ( mai puțin contra Astrei) în timp ce CFR Cluj a dat și a primit gol în toate meciurile din deplasare.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru goluri în ambele porți, cu încredere 7/10. Se poate încerca GG3+, cota 2.40, cu mize 3/10.

Gaz Metan Mediaș vs. CSU Craiova – sâmbătă, ora 18:00

Partida are o importantă cotă de interes în condițiile în care se întâlnesc două echipe cu rezultate spectaculoase în rundă trecută. După 2-1 cu Dinamo, Craiova vine la victorie la Mediaș și are suficiente „argumente” pentru a înscrie. De partea cealaltă, pare că Pustai a găsit „rețeta” rezultatelor pozitive adunând 3 victorii și 2 egaluri în ultimele 5 meciuri, toate cu final „under”. Totuși, revenirea de formă a lui Eric și inspirația golgeterului Llulaku reprezintă atuuri ofensive importante în Liga I.

Recomandăm cote minime de 2.00 pentru goluri în ambele porți, cu o încredere de 6/10.

Dinamo București vs. Pandurii Târgu Jiu – sâmbătă, ora 20:30

Se anunță un meci pe viață și pe moarte în Ștefan cel Mare. Va fi prima partidă acasă cu Mutu manager general în contextul în care Andone are ultimatum iar suporterii sunt nemulțumiți de patron și de echipă. Nici situația Pandurilor nu e roz-săptămâna aceasta echipa a intrat în insolvență și s-a pus în discuție prezența la București. În acest duel „șchiopii” contra „ciungii”, Dinamo are doar varianta victoriei dar pare vulnerabilă în defensivă la meciurile de acasă. Atuul gazdelor poate fi”Bizonul” Gnohere, revenit săptămâna trecută din exilul la echipa a două. Francezul îl va avea ca adversar direct pe tânărul Pitian și are nevoie de goluri pentru un viitor contract bun.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru linia de handicap asiatic de peste 2.25 goluri marcate , cu încredere 7/10.

*în cazul în care se marchează două goluri în meci, jumătate din miză este pierdută și jumătate se returnează

CSMS Iași vs. FC Voluntari – duminică, ora 18:00

Primul meci acasă pentru noul antrenor al Iasiului, Neagoe, pare a fi un clasic „under”. Posibil să fie prudentă între două vecine din subsolul clasamentului care cunosc valoarea fiecărui punct adunat. Atacanții Iasiului, Cristea și Piccioni, și-au piedut parcă inspirația în timp ce Voluntariul trăiește din baricada ridicată pe umerii lui Maftei. Iașiul vrea victoria la debutul lui Neagoe,vărul-învățăcel al defensivului Pițurcă, în timp ce ilfovenii țintesc egalul cu apărare și contraatac. Cine va marca o va face din fază fixă sau în urma unei execuții spectaculoase.

Recomandarea noastră este 1x & 0-2 goluri la o cotă minimă de 2.05 cu încredere 6/10.

ASA Târgu Mureș vs. FC Steaua – duminică, ora 20:30

Sunt șanse ca Steaua să nu scape ocazia de a-și mări diferența față de principalele urmăritoare, CSU Craiova și Viitorul. Deși a învins-o pe Dinamo la Târgu Mureș, echipa lui Alexa arată vulnerabilă în fața liderului. Contra unei defensive cu Belu, Cordoș, Dobrosavlevici și Gabi Matei, chiar și Golubovici poate fi „Zlatan”.Dacă intră în calcul și faptul că soția antrenorului Stelei, Anamaria Prodan are o relație mai mult decât „caldă” cu AȘA Târgu Mureș, lucrurile par să se simplifice în favoarea oaspeților. Cred că Steaua se va întoarce din Ardeal cu 3 puncte și fără dulceață în șoșoni.

Recomandăm victoria Stelei și minim 2 goluri înscrise în meci la cote  minime de 1.75 cu 7/10.

FC Botoșani vs. Astra Giurgiu – luni, ora 20:30

E Astra pe drumul cel bun? Victoria de la Plzen poate descătușa gruparea lui Marius Șumudică, însă în aceeași măsură ruptra dintre antrenor și finanțator este evidentă. Campioana a marcat 11 goluri în cele 12 etape, dar problemele par a fi în defensivă, unde de mai multe ori au fost slăbiciuni. Botoșaniul este o trupă ofensivă, care se află pe loc de play-off înaintea acestui meci și care nu doar o dată a impresionat.

Dacă gazdele nu au absențe, Astra are trei accidentați, Boudjemaa, Teixeira și Niculae, însă Șumudică are suficiente soluții în atac la dispoziție.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru goluri în ambele porți, cu încredere 7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.