Serie A: Ponturile și analizele etapei (22-23 octombrie)

0

Etapa din Serie A începe cum nu se poate mai bine, în condițiile în care sâmbătă seară AC Milan întâlnește campioana Juventus, de la ora 21:45, într-un meci ce ar putea relansa lupta pentru prima poziție. Vicecampioana Napoli a ajuns pe 5 după cele două înfrângeri consecutive, dar se poate relansa în deplasarea de la ultima clasată, Crotone. AS Roma, ocupanta locului secund, primește vizita lui Palermo, o formație pe care a învins-o lejer în sezonul precedent.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Sampdoria vs. Genoa – sâmbătă, ora 19:00

Derby local care este deschis oricărui rezultat, plasat strategic, atenție, inclusiv pentru pariori, în uvertura etapei din Serie A. Cele două echipe se află în puncte diametral opuse de formă sportivă. Genoa nu a mai pierdut de patru meciuri, în timp ce Sampdoria nu a mai câștigat de șase meciuri.

Probabil vor fi confruntări între suporteri și conducerile cluburilor, înainte de fluierul de start. Starea de spirit ar putea influența ceea ce se va întâmpla, la ora meciului, pe dreptunghiul magic.

Absențele numărate pentru această partidă sunt Palombo și Pavlovic de la Sampdoria, respectiv Gakpe, Ocampus și Pavoletti de la Genoa. La un astfel de clinci dispare noțiunea de echipă gazdă și echipă oaspete, care este înlocuită de adrenalina specifică rivalităților locale.

Sugestie: No Bet.

AC Milan vs. Juventus – sâmbătă, ora 21:45

Indiferent de disproporția valorică existentă între cele două echipe istorice ale fotbalului italian, rivalitatea rămâne. AC Milan se va mobiliza suplimentar, știind că va juca acasă, împotriva campioanei en-titre.

Juventus, în momentul actual, este o țintă râvnită de orice adversar, iar milanezii știu că suporterii ar aprecia odată în plus o victorie cu un oponent de asemenea calibru.

Juventus are mitraliere eficace în atac, înscriind 17 goluri până acum. AC Milan merge de cinci meciuri consecutive cu rezultate pozitive pe linie, iar acasă a câștigat trei meciuri de la debutul stagional.

Gazdele au absențe numeroase: Antonelli, Bertolacci, Calabria, Fernandez, Honda și Montolivo. De la Juventus vor lipsi la ora acestui examen Asamoah, Chiellini, Mandzukic, Pjaca și Rugani.

Sugestia noastră este să mergem pe dubla de 1X, la o cotă minimă de 2.00, grad de încredere 6/10.

Udinese vs. Pescara – duminică, ora 13:30

Un meci care deschide o duminică aglomerată în Il Calcio, cu două echipe grele pentru pariori.

Udinese are trei înfrângeri consecutive, iar dorința tuturor este de a ieși din această pasă proastă, cu un rezultat pozitiv. Dincolo, oaspeții nu strălucesc nici ei, iar Zampano, trei pase decisive până acum, este un jucător cu momente de genialitate. Marea problemă este că nu are susținere de aceeași valoare din partea coechipierilor, astfel că eforturile sale sunt, în multe cazuri, în van.

Udinese prezintă aceeași listă de accidentări ca și săptămâna trecută: Ewandro, Halfredsson, Widmer și Kone. Oaspeții nu îi au la dispoziție pe Crescenzi, Gyomber, Munic și Verre.

Chiar dacă liniile de clasament nu sunt identice, cele două combatante au același număr de puncte, 7, fiind vecine în apropierea liniei retrogradării.

Sugestia principală poate fi X pauză sau final, la cotă minimă de 1.65, cu grad de încredere 8/10.

Atalanta vs. Inter – duminică, ora 16:00

Atalanta speră să confirme seria rezultatelor excelente din ultima vreme. Gazdele au trei partide fără înfrângere, ultimele două fiind rezultate eclatante: 1-0 cu Napoli acasă și 0-0 pe terenul Fiorentinei. Suporterii, dar și jucătorii, au devenit optimiști după partidele cu echipe mari, așa că Inter Milano va întâmpina dificultăți destul de mari.

Milanezii, care nu au mai câștigat de trei etape în campionatul intern, au acumulat oboseală în Europa League, unde totuși au repurtat o victorie de palmares, 1-0 cu Southampton. Va depinde foarte mult de gradul de recuperare al echipei, până la ora meciului de la Bergamo.

Absenții celor două echipe nu sunt relevanți în economia acestui joc. Duel interesant la distanță între cei doi golgeteri, Kessie, 6 goluri, respectiv Icardi, 4 goluri, fiecare putând fi ales ca marcator, la o cotă minimă de 2.50.

Altfel, sugestia noastră vorbește despre dubla de 1X, la cotă minimă de 1.65, cu grad de încredere 7/10.

Cagliari vs. Fiorentina – duminică, ora 16:00

Foarte dificil de judecat prin ochii pariorului acest meci. Cagliari are trei meciuri consecutive câștigate, însă, la un moment dat, această serie se va opri.

Fiorentina nu a mai câștigat de patru meciuri consecutive, însă, la un moment dat, șirul negativ se va opri. Nu se poate determina cu precizie dacă punctele terminus ale curbelor diametral opuse ale celor două vor fi azi, sau în altă rundă.

Moldoveanul Ioniță, alături de brazilienii Farias și Joao Pedro, sunt cele mai importante absențe de la Cagliari. Fiorentina luptă pe două fronturi, victoria din Europa League, de pe terenul lui Liberec, asigurând mari șanse de calificare pentru tabloul de primăvară.

Cagliari a dat lovitura pe San Siro săptămâna trecută, la Inter, iar ca o curiozitate, toate cele trei succese deja menționate s-au înregistrat cu același scor, 2-1.

Repetăm afirmația referitoare la dificultatea alegerii unui pronostic și subliniem sugestia noastră: No Bet.

Crotone vs. Napoli – duminică, ora 16:00

Lanterna roșie, Crotone, speră într-o minune, mai ales că echipa pe care o întâlnește este una foarte puternică, vicecampioana Napoli. Crotone este încă bulversată de accederea pe prima scenă, exprimarea echipei fiind firavă, ca să nu spunem modestă.

Meciul este și mai greu pentru gazde, deoarece napoletanii vin din postura animalului rănit, dacă acceptați metafora, după 1-3 în propriul fieff, cu AS Roma. Jose Callejon va conduce atacul, el având deja cinci goluri înscrise. Vestea bună pentru noi, din perspectiva oaspeților, este că s-a refăcut Vlad Chiricheș, în infirmerie rămânând doar Albiol și Milik.

Crotone a acumulat un singur punct în opt etape și are cea mai slabă apărare din Serie A, cu 18 goluri primite.

Sugestia noastră este să jucați 2 solist în bilete combo, la o cotă minimă de 1.20, grad de încredere 9/10.

Empoli vs. Chievo – duminică, ora 16:00

Penultima clasată, Empoli, întâlnește duminică după-amiază pe Chievo. Jocul este unul dificil de abordat pentru gazde, posesoare a cinci puncte în clasament. Punctul lor vulnerabil este atacul, Empoli înscriind doar două goluri până acum, adică o medie foarte slabă raportat la cerințele de performanță.

Chievo are două meciuri fără gol primit în Serie A, iar Empoli s-a recunoscut învinsă în trei partide acasă, în actualul sezon. Toate ideile principale ale acestei analize ar conduce către un pronostic favorabil echipei vizitatoare.

Absenții numărați în tabăra gazdelor sunt: Barba, Bellusci, Croce și Tchantouria. La oaspeți va lipsi Cesar.

Sugestia este gol marcat de către echipa oaspete, de jucat la o cotă minimă de 1.50, cu grad de încredere 8/10.  

Torino vs. Lazio – duminică, ora 16:00

Torino și Lazio anunță un spectacol al echilibrului, în partida de duminică. Torino este o formație foarte puternică pe teren propriu, iar actualul sezon este unul profitabil pentru a doua echipă a orașului de la poalele Alpilor. În ultimele trei partide din campionat, torinezii nu au încheiat la egalitate. Ei sunt o echipă deschisă, căreia îi plac spațiile largi, pentru a-l pune în valoare pe Andrea Belotti, autor a cinci goluri.

Tot atâtea reușite are și Ciro Immobile, cea mai mare amenințare pentru poarta lui Joe Hart și speranța numărul unu pentru laziali. De Silvestri și Molinaro sunt absenți de la gazde, în timp ce Lazio numără o serie de jucători accidentați, cap de listă fiind fostul internațional român Radu Ștefan, care lasă un post descoperit în apărare. Alți indisponibili ai echipei romane sunt: Basta, Biglia, Lukaku, Milinkovic-Savic, Quissanga și de Vrij.

Sugestia noastră este să ocoliți acest meci la pariuri, deci NO Bet.   

Bologna vs Sassuolo – duminică, ora 19:00

Penultimul meci al etapei a noua din Serie A propune o dispută pe muchie de cuțit. Bologna este avantajată, la prima vedere, de faptul că evoluează pe teren propriu, chiar dacă nu a mai simțit gustul victoriei în ultimele trei meciuri. Totuși, să nu uităm că Sassuolo este puternică acasă, dar pe teren străin a obținut, în acest debut de sezon, un singur succes.

Krejci, de la gazde, este în formă bună, mărturie stând și cele trei pase decisive pe care le are în statisticile personale. Vor fi mulți absenți la gazde: Destro, Donsah, Gastaldello, Krafth, Morleo și Sarr. La oaspeți nu vor putea juca Berardi și Letschert.  Sassuolo are dezavantajul oboselii de după meciul de joi, din Europa League.

Acest joc face parte din categoria celor în care se poate întâmpla orice, așa că ne mărginim, pentru dumneavoastră stimați cititori, la sugestia No Bet.

AS Roma vs. Palermo – duminică, ora 21:45

Meciul de închidere al etapei ar trebui să însemne un marș triumfal al capitolinilor.  Roma a marcat deja 6 goluri în ultima săptămână, fiind aureolată de superbul succes de la Napoli, 3-1, după care a notat un semieșec în Europa League, 3-3 cu Austria Viena. deci compartimentul ofensiv, cu bosniacul Dzeko în prim-plan, funcționează de minune. Edin Dzeko este și golgeterul la zi al campionatului, cu 7 goluri.

Palermo este o echipă abordabilă, dar în același timp incomodă, iar Roma poate oferi surprize neplăcute suporterilor proprii și, totodată, celor care aleg să parieze pe echipa din Cetatea Eternă. Peres, Perotti, Rui și Vermaelen sunt absenți din cauza accidentărilor la echipa lui Spaletti. De la oaspeți vor fi lipsă la apelul arbitrului, Bentivegna și Giuliano.

Nu încurajăm să mergeți pe un solist la acest joc. Mai degrabă vă putem sugera un joc deschis în care să se marcheze. Această ipoteză conduce spre un peste 2,5 goluri, de jucat la o cotă minimă de 1.40, în bilete combo, cu un grad de încredere acordat de 7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.