Bundesliga: Ponturile și analizele etapei (28-30 octombrie)

0

O etapă din Bundesliga în care toți ochii sunt ațintiți asupra derby-ului dintre Borussia Dortmund și Schalke, ce va avea loc sâmbătă de la ora 19:30. Tot în această rundă, Bayern întâlnește pe Augsburg, cele două echipe fiind față în față la trei zile după meciul din Cupa Germaniei, câștigat de campioni cu 3-1. Un alt meci foarte interesant se anunță Hoffenheim-Hertha, ocupantele locurilor patru și trei.

Borussia Monchengladbach vs. Eintracht Frankfurt – vineri, ora 21:30 (FT 0-0)

Meciul de deschidere al etapei va avea loc la Monchengladbach, între Borussia locală și Eintracht Frankfurt.

Oaspeții vin după un 3-0 moralizant cu Hamburg, însă această echipă este, totuși, una modestă. Angrenajul lui Frankfurt se bazează foarte mult pe inspirația lui Marco fabian, autor a patru pase decisive în acest sezon.

Borussia este foarte puternică pe teren propriu, dovadă că nimeni, în actualul sezon, nu a câștigat pe Borussia-Park. Christensen, Hazard, Raffael și Scholz sunt principalele absențe din tabăra echipei organizatoare. Frankfurt nu îi poate include în formula de start pe Blum, Bunjaki, Rebic, Stendera și Varela, însă toți au accidentări mai vechi, deci nu intrau în calcule și nu pot fi considerați pierderi.

Borussia a tranșat disputa din Cupa Germaniei, cu Stuttgart, în 90 de minute, în timp ce Eintracht a avut nevoie de prelungiri și penalty-uri pentru a se califica, în dauna lui Ingolstadt. Oaspeții au acumulat deci oboseală suplimentară.

Sugerăm semnul 1 solist, la o cotă minimă de 1.95, cu grad de încredere 5/10.

Mainz vs. Ingolstadt – sâmbătă, ora 16:30 (FT 2-0)

Atenție mare la acest meci. Mainz este obosită după un ritm infernal în care a jucat câte două meciuri în fiecare săptămână. Ei au clacat în turul secund al Cupei Germaniei, pierzând pe terenul lui Furth, așa că este posibil ca echipa să fi intrat într-o curbă descendentă periculoasă pentru adversari.

Nu convinge faptul că Mainz a marcat în ultimele 14 meciuri oficiale, nici că Ingolstadt nu a bătut pe nimeni de 13 meciuri încoace. Sunt mulți absenți în tabăra gazdelor. Accidentații se numesc Clemens, Klement, Latza, Muto și Silva, la care se adaugă doi jucători suspendați, e vorba de Rodriguez și Halimi. De la oaspeți vor absenta Morales și Leipertz.

Greu de spus ce echipă se va impune, așa că mai bine lăsăm la o parte acest meci: No Bet.

Wolfsburg vs. Bayer Leverkusen – sâmbătă, ora 16:30 (FT 1-2)

”Lupii” au o mare șansă de a închide o serie neagră în campionat, în care nu au mai învins de șapte meciuri. Gomez, cel care a adus calificarea în Cupa Germaniei, poate fi factorul decisiv într-o victorie a echipei gazdă. Celebrul atacant începe să devină productiv, iar apărarea de la Wolfsburg se va preocupa, de bună seamă, de anihilarea lui Chicharito, omul în care stă inspirația din careul pentru ”aspirine”.

Leverkusen dă semne de oboseală și suprasaturare, după eliminarea din Cupa Germaniei, pe terenul anonimei Lotte. În plus, Bayer Leverkusen a avut și prelungiri, dar și penalti-uri, în acest meci. Este posibil ca două curbe diametral opuse să se suprapună în acest joc, cu avantaj pentru Wolfsburg.  Unde mai punem faptul că la mijlocul săptămânii vor avea meci în Champions League la Tottenham.

La oaspeți va lipsi Volland, autor a două goluri miercuri, care însă a fost eliminat. Bellarabi, Toprak, Pohjanpalo și Yurchenko sunt accidentați la formația vizitatoare. De la gazde nu vor evolua, din motive medicale, Ascuer, Azzaoui și Guilavogui, în timp ce Bruma este suspendat.

Cotele pentru gazde sunt în scădere, iar sugestia noastră merge pe dubla de 1X, de jucat la un minimum de 1.60, cu grad de încredere 8/10.

Augsburg vs. Bayern Munchen – sâmbătă, ora 16:30 (FT 1-3)

Întrebarea este dacă bavarezii vor continua marșul triumfal. Oaspeții acestei partide au cel mai bun atac din Bundesliga, 20 de goluri, dar și cea mai bună  apărare, doar patru goluri primite. Bayern nu a mai cunoscut înfrângerea de 18 meciuri.

Cele două echipe sunt la a doua întâlnire în numai câteva zile, după ce miercuri s-au duelat, pe Allianz Arena, în Cupa Germaniei. Bayern a învins atunci cu 3-1, ambele echipe irosind câte o lovitură de pedeapsă.

Vor lipsi de la Augsburg Bobadilla, Finbogasson, Guuweluuw, Opare și Usami. Guardiola nu se poate baza pe serviciile lui Dorsch, Rafinha, dar mai ales Franck Ribery.

Meciul de campionat va avea unele diferențe față de ceea ce s-a întâmplat în cupă, iar apropierea prea mare, din punct de vedere calendaristic, ne face să vă sugerăm No Bet.

Werder Bremen vs. Freiburg – sâmbătă, ora 16:30 (FT 1-3)

Meci interesant în care Werder pornește cu prima șansă. Freiburg a clacat chiar în fața propriilor suporteri, în Cupa Germaniei, împotriva modestei Sandhausen, cu care a terminat 3-3, dar a pierdut la loviturile de departajare din punctul de pedeapsă. Oaspeții trebuie să îl recupereze psihic pe atacantul Haberer, cel care în întâlnirea menționată a ratat de două ori de la punctul cu var, o dată în timpul regulamentar, dar și penalti-ul decisiv pentru calificare. În schimb internaționalul olimpic Max Phillip stă bine în statistici, cu patru goluri.

De partea cealaltă, Werder este în reviriment de formă, comparativ cu debutul stagional. Bremen a marcat mereu în ultimele 7 meciuri, iar fundașul dreapta ceh de culoare, Gebre Selassie, este un motor de flanc, cu centrări foarte periculoase.

Vor lipsi următorii: Caldirola, Drobny, Kruse și Pizzaro, respectiv Abrashi și Kempf.

Sugestia noastră ar fi să mizăm pe victoria gazdelor în handicap asiatic 0, la cotă minimă de 1.80, cu grad de încredere 8/10. În caz de egalitate miza este returnată.

SV Darmstadt vs. RB Leipzig – sâmbătă, ora 16:30 (FT 0-2)

Meci foarte dificil, între echipe care se vor dărui total. Darmstadt nu a pierdut nici un meci pe teren propriu, în acest sezon, în timp ce RB Leipzig nu dă impresia unei echipe nou promovate, fiind neînvinsă, pe locul secund, în urma marelui Bayern Munchen, în clasament.

Darmstadt a marcat cel puțin un gol în ultimele trei partide, amănunt care face și mai dificilă misiunea pariorului, în acest caz. Platte și Rosenthal sunt absențele principale din tabăra gazdelor, iar Gipson și Klostermann nu pot fi aliniați la oaspeți.

Leipzig nu a jucat în Cupa Germaniei, la mijlocul săptămînii, în timp ce Darmstadt s-a chinuit pe terenul modestei Waldorf, fiind, de altfe, eliminată din competiție.

Sugerăm să jucați goluri în ambele porți la cotă de cel puțin 2.00, cu grad de încredere 4/10.

Dortmund vs. Schalke – sâmbătă, ora 19:30 (FT 0-0)

Un adevărat derby, mai ales că Schalke și-a revenit și joacă altceva decît în primele cinci meciuri în care nu a luat nici un punct. Schalke este neînvinsă de trei meciuri în Bundesliga, iar dacă includem în această socoteală toate partidele, din toate competițiile, ”minerii” ajung la șase jocuri fără eșec.

Ucraineanul Konoplyanka este în formă, el înscriind două goluri în victoria cu 3-2, la Nurnberg, în Cupa Germaniei.

Dortmund are o axă ofensivă extrem de puternică. Gonzalo Castro este servantul ideal, cu patru pase decisive până acum, iar Pierre Aubameyang este golgheter, cu 7 reușite.

Dortmund împarte poziția de cel mai bun  atac al Bundesligii cu Bayern Munchen, fiecare având câte 20 de goluri înscrise.

Absenții gazdelor sunt Sven Bender, Durm, Guerrero, Reus, Schmelzer și Schurrle, accidentați, dar și suspendatul Emre Mor. La oaspeți nu vor intra, în această partidă, fotbaliști ca Embolo, Kolasinac și Coke.

Mizăm pe un meci spectaculos, cu peste 2.5 goluri, la cotă minimă de 1.50, cu grad de încredere 5/10.

Hoffenheim vs. Hertha Berlin – duminică, ora 16:30 (FT 1-0)

Cei doi ”H” ai Bundesligii se confruntă într-un meci foarte tare, în care cu greu se poate decela o echipă favorită. Hertha Berlin este neînvinsă de patru meciuri consecutive, în timp ce Hoffenheim va încerca să își prelungească șirul senzațional, care se compune din patru victorii. Ibisevic, cu 6 goluri marcate, este omul principal de care trebuie să aibă grijă echipa gazdă.

Cele două formații prezintă o serie de accidentați. La gazde vor absenta Schweger și percutantul atacant Uth, în timp ce la oaspeți nu îi vom vedea pe Darida, Korber, Lustenberger și Stocker.

Hoffenheim a cedat cu mare greutate în Cupa Germaniei, în prelungiri, la Köln cu 2-1, în timp ce Hertha s-a impus pe terenul excentricilor de la St. Pauli cu 2-0. Iar în Germania meciurile de Cupă sunt abordate cu același entuziasm și cu aceeași seriozitate.

Hertha ocupă locul al treilea, cu 17 puncte, în timp ce Hoffenheim este pe 4, cu 16 puncte. Este foarte greu de ales un pronostic, așa că vă sugerăm să lăsați acest meci, deci No Bet.

FC Koln vs. Hamburg – duminică, ora 18:30 (FT 3-0)

Meci pe care, în mod normal, echipa gazdă trebuie să și-l adjudece fără probleme. Köln este într-o formă excelentă, ocupând o poziție de podium. La mijlocul săptămânii, în Cupa Germaniei, Köln a învins cu 2-1 după prelungiri pe Hoffenheim, astfel că a crescut capitalul de moral în sânul acestei formații.

Hamburg a preluat lanterna roșie, fiind una dintre echipele de bătut în acest sezon, candidată la retrogradare. Oaspeții și-au mai revenit un pic după victoria tonifiantă de la Hallescher, echipă din ligile inferioare, cu 4-0, în Cupă.

În campionat însă, lucrurile stau rău. Köln a primit doar 6 goluri până acum, având o apărare betonată, în timp ce Hamburg nu a marcat nici un gol în ultimele 6 etape. Modeste, golgeterul competiției cu 8 goluri, promite că va marca, aceasta fiind o primă sugestie de pariere, alegerea lui Modeste ca marcator, la o cotă minimă de 2.75 și cu grad de încredere 4/10.

Altfel, e clar că trebuie jucat solistul pe mâna gazdelor, la cotă de minimum 1.60, cu grad de încredere 7/10.  

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.