Serie A: Ponturile și analizele etapei (29-31 octombrie)

0

E etapa ce poate relansa cu adevărat întrecerea din Serie A. Cele mai bune echipe din Italia din ultimii ani, Juventus și Napoli, se întâlnesc sâmbătă în derby ce o poate apropia pe formația vizitatoare la un punct de prima poziție. Lupta din această etapă se anunță interesantă, în condițiile în care etapa cu numărul zece s-a încheiat joi.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Bologna vs. Fiorentina – sâmbătă, ora 19:00 (FT 0-1)

Se anunță un meci care va sta sub semnul echilibrului. Fiorentina vine după acel pas greșit pe teren propriu, când a remizat cu lanterna roșie Crotone, scor 1-1.

Tătărușanu și compania, încurcați de ploaia care a căzut și care a întrerupt meciul în jur de 30 de minute, nu s-au putut adapta la condiții și au pierdut două puncte uriașe. Firenzinii nu îl vor avea în distribuție pe argentinianul Toledo, care este accidentat de mai multă vreme.

Bologna este campioana remizelor, ultimele trei întâlniri consecutive din Serie A încheindu-se cu același scor, 1-1. Tot 1-1 s-a terminat și meciul direct, de la Bologna, din ediția anterioară, și tot 1-1 a făcut Bologna acasă cu Inter Milano, rezultat în afara seriei de trei deja amintită.

Gazdele au capacitate de rezistență împotriva echipelor mari, dar numără și ceva absențe cum ar fi Destro, Krafth și Morleo.

Sugestia noastră de pariere este X pauză sau final, cu o cotă minimă de 1.60, grad de încredere 6/10.

Juventus vs. Napoli – sâmbătă, ora 21:45 (FT 2-1)

Marele derby al campionatului are loc în această etapă în care campioana en-titre este ușor favorizată de anumiți factori conjuncturali. Juventus a avut două meciuri consecutive pe teren propriu, așa că după 4-1 în intermediară cu Sampdoria, a putut continua liniștită pregătirea în vederea confruntării cu săbiile pe masă.

Napoli a avut un program greu, iar după victoria deloc ușoară de miercuri, 2-0 cu Empoli, cu un gol înscris de internaționalul nostru Vlad Chiricheș, acum se prezintă la marele examen. Albiol este în dubiu, în timp ce Milik sigur nu poate fi folosit la oaspeți.

Juve, cu un Buffon mereu tânăr între buturi, trage nădejde că va câștiga. Interesantă va fi evoluția argentinianului Higuain, legitimat la Bătrâna Doamnă, împotriva echipei la care a evoluat în sezonul trecut.

Dybala și Pjaca sunt accidentați la Juventus.

Totuși, sugestia de pariere la un derby de asemenea intensitate este una singură: No Bet.

 Atalanta vs Genoa – duminică 13.30 (FT 3-0)

Meci foarte interesant în deschiderea zilei de duminică, un fel de semimatineu pentru italieni. Ambele formații sunt motivate suplimentar de așezarea în programul etapei, așa că vom avea un meci tare, disputat, cu echipe care vor da totul pe teren.

Genoa vine după un 3-0 eclatant cu AC Milan, în etapa intermediară, victorie surprinzătoare măcar prin proporțiile scorului. Astfel, genovezii au anihilat nedoritul eșec pe terenul echipei concitadine, Sampdoria. Atalanta, cu 16 puncte, este una dintre echipele puternice, chiar dacă nu are pretenții de locurile fruntașe.

Mai ales pe teren propriu, formația din Bergamo joacă bine, fiind impulsionată și de galerie. Toloi va lipsi din rândul amfitrionilor, în timp ce Gakpe și Izzo sunt accidentați de la oaspeți.

Meci în care se va alege greu un pronostic, așa că sugerăm să nu îl jucați pe biletele de pariere. Sugestia recomandată de noi este No Bet.

 AC Milan vs Pescara – duminică ora 16.00 ( FT 1-0)

AC Milan trebuie să facă uitat eșecul de la mijlocul săptămânii, când în etapa intermediară a pierdut la scor de neprezentare pe terenul celor de la Genoa. Mai mult, milanezii l-au pierdut și pe Paletta, eliminat, care acum este suspendat.

Pescara are numai 7 puncte acumulate în cele 10 etape scurse. AC Milan are o serie de absențe, cum ar fi Bertolacci, Calabria, Montolivo și argentinianul Vangioni. Oaspeții nu se pot baza pe prezența lui Bahebeck, Gyomber, Verre și Vitturini.

Pescara nu a obținut nicio victorie în ultimele opt runde, dar considerăm că în acest meci își va vinde scump pielea.

Sugestia noastră este de a juca un handicap asiatic -1,25 pe Milan, la cotă minimă de 1.90, cu grad de încredere de 6/10, miza returnându-se în proporție de 50% în caz de victorie a gazdelor la fix 1 gol diferență, iar jumătate fiind pierdută.

Crotone vs Chievo – duminică, ora 16.00 (FT 2-0)

Meci foarte interesant, în care Crotone se prezintă cu un balon de oxigen după remiza de la Fiorentina, 1-1, obținută cu largul concurs al portarului român Tătărușanu.  Acesta a fost abia al doilea punct al lanternei roșii și primul în deplasare.

Crotone este o echipă de bătut, iar egalul de la Fiorentina o pune în gardă pe formația veroneză, care va aborda jocul cu multă grijă. Chievo vine fără Cesar, accidentat, dar în rest nu sunt probleme de lot.

Chievo, cu o linie de clasament structurată pe patru victorii și trei partide încheiate la egalitate. Chievo n-a mai câștigat de trei etape, dar nici n-a pierdut de două, așa că acest meci pare ocazia perfectă de a reintra pe traiectorie ascendentă.

Considerăm că sugestia cea mai potrivită, în acest caz, este să jucați linia de sub 2.25 goluri la cotă minimă de 1.80, cu încredere 7/10. În cazul a fix 2 goluri se câștigă jumătate din pariu, iar jumătate din miză este returnată.

 Empoli vs AS Roma – duminică, ora 16.00 (FT 0-0)

Meci interesant pe terenul celor de la Empoli, echipă a cărei valoare este îndoielnică, dacă ne uităm pe rezultate. Empoli este pe loc retrogradant și are cel mai slab atac din Serie A, cu numai două goluri înscrise, ambele în fața lanternei roșii Crotone, pe care Empoli a bătut-o cu 2-1. Suporterii așteaptă de ceva vreme declicul necesar, fructificat în revenirea echipei, însă acest punct de inflexiune nu se întrevede la orizont.

Capitolinii, sub comanda antrenorului Luciano Spaletti, cred foarte mult în forța de atac a bosniacului Dzeko, pe care îl putem folosi în buletinele de pariuri ca marcator, dacă găsim o cotă de 3 pentru acest eveniment căruia îi acordăm un grad de încredere de 4/10. Altfel, Roma urmărește o nouă victorie, care ar fi a cincea la rând pentru echipa de pe poziția secundă din clasament.

Lista absenților îi cuprinde pe Laurini de la gazde, respectiv Vermaelen, Rui, Perotti, Peres și Florenzi de la echipa vizitatoare.

Victoria Romei, la cotă minimă de 1.60, cu grad de încredere 5/10, este sugestia noastră pentru pariori.

 Lazio vs Sassuolo – duminică, ora 16.00 (FT 2-1)

Meci interesant în Cetatea Eternă, în care Lazio, cu fundașul român Ștefan Radu pe post de titular, va încerca să câștige un duel deloc confortabil, cu o echipă Sassuolo capabilă de surprize și într-un sens, dar și în celălalt.

Lazio urmărește să prelungească o serie care deja cuprinde cinci rezultate pozitive, în care lazialii nu au cunoscut înfrângerea. Concură la acest optimism al gazdelor și statisticile slabe ale apărării de la Sassuolo, care a permis 17 goluri până acum. Este deci un meci ofertant pentru internaționalul italian Ciro Immobile, abonat la gol în meciurile susținute de Lazio Roma.

De la gazde vor absenta, din motive medicale, Biglia, Lukaku, Parolo, Quissanga și de Vrij. Sassuolo nu va veni la Roma cu fotbaliști ca Letschert, Cannavaro, Magnanelli și Missirolli. Stâlpul apărării, Cannavaro, este o absență importantă, care șubrezește și mai tare compartimentul defensiv al formației oaspete.

Cotele pentru solistul Lazio sunt în scădere vertiginoasă, așa că dacă mai prindeți evenimentul la o cotă minimă de 1.65, jucați-l, cu grad de încredere 7/10.

 Sampdoria vs Inter – duminică, ora 21.45 (FT 1-0)

Sampdoria este amenințată de retrogradare, fiind pe un nedorit loc 16, cu doar 11 puncte în cont. Ei anunțaseră ieșirea din criză după victoria din derby-ul local, 2-1 cu concitadina Genoa,  dar au revenit cu picioarele pe pământ după dușul rece de la Juventus. Doria joacă mai bine acasă, în propriul fieff obținând 7 din cele 11 puncte ale stagiunii.

Nerrazurii pot fi și ei la startul unui nou interval pozitiv, după 2-1 cu Inter. Milanezii continuă să fi o echipă cu fluctuații mari, care, să nu uităm, nu a câștigat în ultimele două deplasări pe ”Luigi Ferraris”. Meciul se poate decide și la nivelul duelului tactic al celor două bănci. Antrenorii Giampaolo, respectiv Franck de Boer, au la dispoziție loturi aproape de mediocritate, din care vor lipsi câțiva jucători. La genovezi nu vor evolua Dodo, Pavlovic și Viviano, în timp ce la oaspeți nu îl vom vedea pe Medel, care este suspendat și posibil nici pe Melo, accidentat. Modulele tactice ale celor două formații sunt flexibile, însă acest lucru sporește incertitudinea.

Ambele echipe sunt ofensive, iar Icardi, golgeterul lui Inter este favorit să înscrie. Ne abținem de la înaintarea unei sugestii în acest caz, deci No Bet.

 Udinese vs Torino – luni, ora 20.00 (FT 2-2)

Udinese a depășit zodia nefastă din startul campionatului, când în primele cinci etape acumulase un singur punct. Biciuiți de dorința suporterilor de a rămâne în Serie A, ”bianconerri” au obținut două victorii cu scor identic, 3-1, în ultimele două etape, însă tot nu au părăsit zona nisipurilor mișcătoare. Cu 13 puncte, echipa din Udine se poate uita și spre locurile de cupe europene, însă numai în cazul în care va reuși trasee de regularitate în competiția-maraton din Il Calcio.

Torino câștigă, etapă de etapă, la capitolul omogenitate, iar investițiile efectuate înainte de începerea campionatului. Taurii au depășit o zonă periculoasă a programului, având meciuri cu echipe grele. Acum urmează partide la fel de importante, dar cu adversari ceva mai abordabili, astfel că ne așteptăm și la un salt în ierarhie, prin adițiune de puncte.

Armero, Kone și Peranarda sunt accidentați de la gazde, în timp ce echipa vizitatoare nu îl poate folosi pe Molinaro. Este de așteptat ca Sinișa Mihajlovic, antrenorul torinez, să închidă jocul, lucru valabil, ca tactică principală, și pentru cei de la Udinese.

Greu de ales un semn, așa că, mai degrabă, soluția de pariere propusă merge pe numărul de goluri. Sugestia de sub 2.5 goluri merită jucată la o cotă de cel puțin 1.85, cu grad de încredere 4/10.   

Cagliari vs Palermo – luni, ora 22.00 (FT 2-1)

Ultimul meci al rundei din Serie A ne aduce un duel foarte interesant. Cagliari, echipă nou-promovată, a avut un punct nevralgic în apărare, la ultimele două etape, unde a încasat nouă goluri cu Fiorentina și Lazio. Sarzii avuseseră anterior un traseu bun, care nu anunța în nici un caz dezastrul defensiv de care am vorbit. Nu trebuie insistat foarte mult pe aspectul că apărarea lui Cagliari este cea mai slabă din Serie A, iar astfel Palermo obligatoriu va înscrie astăzi, deoarece acesta este numai o situație conjunctural nefericită.

Mai clară este forma constant modestă prezentată de Palermo. Vulturii au al doilea cel mai slab atac din Serie A și a treia cea mai slabă apărare din campionatul italian. Cu numai 6 puncte, Palermo joacă orice meci cu Sabia lui Damocles, a se citi amenințarea retrogradării, deasupra capului.

Din trupa lui Rastelli vor lipsi Ioniță, Farias, Pedro și Murru. De la sicilieni nu efectuează deplasarea Gonzalez, Trajkovski, Rajkovic și Balogh. Sugestia este, pentru o cotă mai mare, să jucați Cagliari handicap asiatic -0.75, la o cotă minimă de 1.95, cu grad de încredere 4/10. În cazul în care Cagliari câștigă la limită, jumătate din pariu este câștigător.

Credem că gazdele și-au revenit și astăzi vor face o figură frumoasă, în fața propriilor suporteri, în compania unui adversar ceva mai abordabil.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.