Ligue 1: Ponturile și analizele etapei (28-30 octombrie)

0

Gluma se îngroașă pentru PSG în Ligue 1, unde a ajuns la șase puncte de liderul Nice după remiza din runda trecută, 0-0 cu Marseille. Parizienii deschid și etapa a 11-a, în deplasare la Lille, unde nu mai au voie să facă niciun pas greșit. Nice primește vizita lui Nantes, iar două din reprezentantele Franței în Europa, Saint Etienne și Monaco, se întâlnesc în meci direct.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Lille vs. PSG – vineri, ora 21:45 (FT 0-1)

Lille a bătut-o cu 2-1 etapa trecută pe Bastia, a doua victorie din luna octombrie şi are un moral bun înaintea vizitei campioanei PSG.

PSG vine după remiza dezamăgitoare cu Marseille din etapa trecută, prima după 10 victorii consecutive cu marea rivală. Campioana e la 6 puncte în spatele liderului Nice, iar presiunea de pe umerii lui Unai Emery creşte.

Lille e pe locul 16, iar asta se întâmplă şi din cauza numărului mare de jucători accidentaţi. Antrenorul nu se bazează pe nume ca Ryan Mendes, Marko Basa, Rony Lopes, Junior Tallo, Nicolas de Preville, Mounir Obbadi sau Eric Bautheac.

De la PSG lipseşte Presnel Kimpembé, suspendat, iar Javier Pastore are şanse mici să joace după ce a revenit la antrenamente abia miercuri.

Având în vedere evoluția modestă din derby-ul cu Marseille și faptul că la mijlocul săptămânii urmează o deplasare în Elveția la Basel, vom evita mizele pe campioana Franței. Pentru noi este meci de NO BET.

Toulouse vs. Lyon – sâmbătă, ora 18:00 (FT 1-2)

Toulouse a produs multe surprize în acest sezon, iar acum va încerca încă una împotriva lui Lyon. Oaspeții sunt singurii care au bătut până acum Toulouse pe teren propriu de la venirea antrenorului Pascal Dupraz.
Lyon a intrat în criză dupa 1-3 cu Guingamp în etapa trecută, cu 5 rezultate negative în ultimele 6 meciuri oficiale. Președintele clubului a reacționat în această săptămână și a cerut echipei să câștige 18 din cele 29 de puncte disponibile până la pauza de iarnă.
Jessy Pi, Clément Michelin, Tongo Doumbia, Jean-Daniel Akpa-Akpro și Dodi Lukebakio sunt indisponibili la Toulouse, în timp ce Mathieu Valbuena este singurul absent de la Lyon.
Toulouse a câștigat 8 din ultimele 9 partide disputate pe teren propriu cu cel puțin 2 goluri marcate. Lyon n-a marcat în ultimele 3 deplasări din Ligue 1.
Mergem pe o recomandare curajoasă de cotă minimă 2.20 pentru goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci cu mize 5/10.

Nancy vs. Caen – sâmbătă, ora 21:00 (FT 2-0)

Nancy și Caen se întâlnesc din nou la câteva zile după ce gazdele s-au impus cu 4-2 în  Cupa Ligii. Gazdele au marcat doar 5 goluri în Ligue 1 până acum și vor spera să repete performața din Cupa Ligii și în campionat.
Caen e pe 18 în clasament după înfrângerea din etapa trecuta cu Saint Etienne, în care apărarea a dezamăgit din nou.
Christophe Mandanne de la Nancy este incert după ce a ieșit accidentat din meicul cu Caen în care a reuși o dublă. Și Youssef Ait Bennasser este incert din cauza unor probleme musculare. Caen nu are accidentați noi, dar antrenorul are 5 jucători accidentați de o perioadă mai lungă de timp.
Nancy n-a mai câștigat de 6 partide, în timp ce Caen nu a reușit să câștige 9 din ultimele 10 deplasări.
Recomandăm linia de handicap asiatic PESTE 2 goluri, cu returnarea mizei la fix 2 reușite în final de partidă, la cote minime de 1.75 și mize 5/10.

Saint Etienne vs. Monaco – sâmbătă, ora 21:00 (FT 1-1)

Saint Etienne s-a impus etapa trecută la Caen cu 2-0, prima victorie în deplasare din ultimele 6 luni, performanță ce a propulsat echipa pe locul 7 în clasament. Pe teren propriu însă, Saint Etienne e neînvinsă în acest sezon și va încerca să rămână așa și după meciul cu Monaco.
Oaspeții au demonstrat din nou că au cel mai bun atac din ligă, după victoria cu 6-2 din etapa trecută cu Montpellier, dar au avut evoluții oascilante în deplasare în acest sezon. Monaco a învins acasă la Tottenham sau Metz, dar a pierdut la scor cu Toulouse sau Nice în aceeași perioadă.
Fabien Lemoine, Ronaël Pierre-Gabriel și Romain Hamouma sunt accidentații gazdelor, în timp ce oaspeții nu îi au la dispoziție pe Nabil Dirar și Almamy Touré, iar Joao Moutinho este incert.
Au fost marcate peste 2,5 goluri în ultimele 8 partide disputate de Monaco, în timp ce gazdele au fost implicate în aceeași perioadă în meciuri cu sub 2,5 goluri marcate. Saint Etienne e neînvinsă în 9 din ultimele 10 partide de acasă.
Este un meci în care se poate întâmpla absolut orice, fiind posibile rezultate pe un șablon de la 0-0 până la 4-3. NO BET!

Lorient vs. Montpellier – sâmbătă, ora 21:00 (FT 2-2)

Lorient are o serie de 4 înfrângeri la rând în toate competițiile, iar trei dintre ele au fost suferite în minutele finale ale partidelor. Antrenorul Sylvain Ripoll a fost demis, iar locul său a fost luat temporar de asistentul său, Franck Haise.
Montpellier a devenit echipa cu cea mai slabă apărare din campionat după umilința cu Monaco, scor 2-6, dar a reușit să se califice în Cupa Ligii după o victorie cu Leval din liga secundă.
Ambele echipe se bat pentru evitarea retrogradării și nu își permit pași greșiți. Lorient nu se bazează pe Jimmy Cabot și Benjamin Moukandjo, ambii accidentați, iar Benjamin Jeannot efecutează o suspendare de 10 etape. Daniel Congré și William Rémy sunt incerți de la oaspeți.
Lorient a pierdut 8 din ultimele 10 partide din Ligue 1, în timp ce Montpellier a pierdut ultimele 3 deplasări, perioadă în care a încasat cel puțin 3 goluri pe meci!
Acest meci nu prezintă posibilități profitabile pentru noi, NO BET!

Bastia vs. Dijon – sâmbătă, ora 21:00 (FT 0-0)

Fără victorie de o lună, Basta a picat pe locul 18, la egalitate de puncte cu Caen în clasament. Oaspeții au fost eliminați din Cupa Ligii la penalty-uri de Sochaux, dar în Ligue 1 au patru meciuri la rând fără înfrângere.
Vestea bună pentru gazde este că revine Enzo Crivelli după 4 etape de suspendare, dar Gilles Cioni și Axel Ngando au trecut pe lista accidentaților.
Marvin Martin, Jordan Marié, Arnold Bouka Moutou, Florent Balmont și Vincent Rüfli așteaptă toți decizia medicilor după ce au revenit recent la antrenamente.
Bastia a pierdut la un gol diferență ultimele 3 partide din Ligue 1.
Recomandăm X la final de partidă cu mize de 2/10 pentru cote minime de 3.10. Posibil 0-0, maxim 1-1.

Guingamp vs. Angers – sâmbătă, ora 21:00 (FT 1-0)

Gazdele sunt pe 5 în clasament după forma bună din ultima perioadă în care au obținut și calificarea în Cupa Ligii dupa victoria cu Bastia. Și Angers are o formă bună, cu o singură înfrângere în ultimele 7 partide, cu Monaco.
Jonathan Pereira este suspendat de la Guingamp, în timp ce oaspeții nu contează de mai mult timp pe Alexandre Letellier și Billy Ketkeophomphone.
Au fost sub 2,5 goluri marcate în ultimele 3 meciuri disputate de Guingamp pe teren propriu.
Pont câștigător pentru această partidă: NO BET!

Nice vs. Nantes – duminică, ora 16:00 (FT 4-1)

Nice a ajuns la 4 victorii la rând, chiar dacă etapa trecută a jucat la Metz fără Balotelli, Dalbert sau căpitanul Paul Baysse. Alassane Plea a reușit un hattrick, iar Nice are 4 puncte în fața lui Monaco înaintea etapei.
Nantes a pierdut derby-ul Bretaniei, dar s-a impus în Cupa Ligii în fața lui Angers. Elevii lui  René Girard sunt neînvinși pe terenul lui Nice și au nevoie în continuare de un rezultat bun pentru a se distanța de zona fierbinte a clasamentului.
De la Nice va lipsi în continuare Dalbert, iar Paul Baysse este incert. Mario Balotelli s-a antrenat toată săptămâna și are șanse mari să fie titular. Adrien Thomasson și Wilfried Moimbé sunt incerți de la Nantes pentru această partidă.
Nice s-a impus în 10 din ultimele 11 partide de pe teren propriu și a marcat cel puțin 2 goluri în 9 dintre ele. Nantes e neînvinsă în ultimele 6 partide cu Nice în toate competițiile.
Victoria liderului cotată la 1.90 cu mize de 6/10 este recomandarea noastră.

Rennes vs. Metz – duminică, ora 18:00 (FT 1-0)

Dupa victoriile locale cu Lorient și Nantes, Rennes primește vizita lui Metz, o echipă care vine după 3 înfrângeri consecutive și care s-a calificat greu la penalty-uri în Cupa Ligii cu Paris FC din liga a treia.
Rennes are un palmares bun acasă de când e antrenor Christian Gourcuff, iar fanii speră din nou la un rezultat bun.
Gazdele nu se pot baza pe Clément Chantôme, Mexer și Gelson Fernandes, toți accidentați, în timp ce oaspeții nu îi au la dispoziție pe Milan Bisevac, iar Florent Mollet este incert.
Rennes a pierdut 18 din ultimele 20 de deplasări, iar în ultimele 3 au fost marcate sub 2,5 goluri. Rennes este neînvinsă în ultimele 5 partide de pe teren propriu.
Mizăm pe victoria gazdelor la minim 1.60 cu 8/10.

Marseille vs. Bordeaux – duminică, ora 21:45 (FT 0-0)

Altă dată o bătălie pentru titlu, acum doar un duel de mijlocul clasamentului. Deși are proprietar și antrenor nou, Marseille nu trece printr-o perioadă bună. Rudi Garcia a debutat cu o remiză în fața lui PSG, primul punct câștigat din 2012, un rezultat bun dacă OM nu încheia partida fără să tragă vreun șut pe poartă!
Bordeaux a remizat în ultimul meci cu Nancy și și-a pierdut și câțiva oameni de bază. Nicolas Maurice-Belay, Thomas Touré, Igor Lezczuk, Cédric Carrasso și Jérémy Menez sunt toți indisponibili. Marseille l-a pierdut pe Abou Diaby pentru o perioadă mai lungă, iar Rémy Cabella și William Vainqueur sunt incerți la această oră.
Marseille n-a primit gol în 5 din ultimele 6 partide de pe teren propriu, e neînvinsă în ultimele  partide de pe teren propriu, îar în 7 din ultimele 8 partide de pe Velodrome, media de goluri a fost de sub 2,5 reușite.
Vedem valoare în 1.80 pentru PSF X cu mize 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.