La Liga: Ponturile și analizele etapei (28-31 octombrie)

0

Etapă previzibilă în La Liga? Rămâne de văzut, în condițiile în care toate formațiile cu pretenții sunt considerate favorite certe. Cea mai grea misiune dintre toate o are Atletico Madrid, în fața lui Malaga, o formație de care nu doar o dată s-a încurcat.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Leganes vs. Real Sociedad – vineri, ora 21:45 (FT 0-2)

Fără victorie pe teren propriu în acest sezon, Leganes primeşte vizita lui Real Sociedad, echipă care a pierdut ultimele 3 deplasări.

Leganes a obţinut un punct acasă cu Atletico Madrid, dar apoi a pierdut cu Barcelona, Valencia sau Sevilla pe stadionul Butaraque.

Antrenorul gazdelor nu are probleme de lot, în timp ce bascii de la Sociedad nu se bazează pe Esteban Granero, Markel Bergara şi Imanol Agirretxe. L

eganes a pierdut ultimele 3 meciuri de pe teren propriu, în timp ce Sociedad a pierdut ultimele 3 deplasări. Gazdele au primit cel puţin 2 goluri în cele trei meciuri pierdute, la fel şi Sociedad.

Sugerăm victoria oaspeților în handicap asiatic 0 la minim 1.90 cu mize 5/10.

Sporting Gijon vs. Sevilla – sâmbătă, ora 14:00 (FT 1-1)

Sporting a reușit primul rezultat pozitiv după o perioadă lungă, 0-0 cu Granada etapa trecută. A fost primul meci după 9 partide când gazdele nu au mai primit gol!

Sevilla vine după 5 victorii la rând și a înregistrat chiar și prima victorie din deplasare după mai bine de un an!

De la gazde, conducătorul de joc Victor Rodriguez este incert, în timp ce oaspeții nu au probleme noi de lot.

Gijon nu a mai câștigat de 6 meciuri în La Liga, iar în 4 din ultimele meciuri ale lor au fost marcate peste 2,5 goluri. Sevilla s-a impus la o diferență de un gol în ultimele 3 partide.

Solistul pe Sevilla are o cotă tentantă, undeva la valoarea 2.00, iar echipa e ON-FIRE, însă nu trebuie neglijat faptul că Sevilla are și meci în Champions League la mijloc de săptămână, iar Gijon este o echipă destul de imprevizibilă pe propriul teren.

Vom urma statistica și descoperim valoare în cota pe care o recomandăm la valaorea minimală 2.00 pentru 2 sau 3 goluri înscrise în meci la mize de 4/10.

Deportivo Alaves vs. Real Madrid – sâmbătă, ora 17:15 (FT 1-4)

Gazdele au câștigat 4 puncte în ultimele două partide de pe teren propriu, egal cu Malaga și victorie cu Granada, scor 3-1. Alaves a primit însă gol în ultimele 5 partide, situație ce are șanse mici să se schimbe contra lui Real Madrid.

Oaspeții au marcat 20 de goluri în ultimele 4 meciuri, iar apărarea lui Alaves va fi pusă la încercări grele în acest week-end de celebrul trio BBC: Bale, Benzema și Cristiano Ronaldo.

Victor Laguardia și Marcos Llorente nu sunt disponibili pentru acest meci de la Alaves, iar Ibai Gomez este incert. Dani Carvajal este suspendat de la Real Madrid, iar Sergio Ramos este în continuare accidentat.

Real Madrid a marcat cel puțin 2 goluri în 18 din ultimele 21 de meciuri din La Liga, perioadă în care echipa lui Zidane este neînvinsă!

Nu prea avem valoare în cotele mici existente pe victoria Realului, însă dacă luăm în calcul faptul că în 11 din ultimele 12 meciuri disputate de Real în toate competițiile, ambele echipe au înscris, la fel ca în 78% din meciurile disputate în acest sezon de La Liga, atunci cu siguranță putem recomanda victorie Real Madrid cu goluri în ambele porți la cote de minim 2.40 cu mize și încredere 5/10.

Atletico Madrid vs. Malaga – sâmbătă, ora 19:30 (FT 4-2)

Atletico a suferit prima înfrângere din acest sezon, 0-1 pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan cu Sevilla. Echipa lui Simeone rămâne însă o favorită la titlu alături de Real și Barcelona, cu 3 meciuri din ultimele 5 fără gol primit și cu 7 marcate în poarta Granadei la ultima partidă disputată pe teren propriu. Malaga a pierdut un singur meci din ultimele 5, un 0-4 surprinzător cu Leganes.

Atletico nu îl are la dispozitie pe Koke pentru acest meci, în timp ce oaspeții au mai multe probleme. Diego Llorente, Weligton și Miguel Torres sunt toți accidentați, iar Bakary Kone și Zdravko Kuzmanovic sunt incerți.

Atletico e neînvinsă în ultimele 21 de partide de pe teren propriu, iar Malaga n-a mai câștigat de 7 meciuri în deplasare.

Atletico are și meci în Champions League miercuri și ne putem aștepta să se mulțumească dacă vor câștiga la limită, deși nu e un meci ușor. Recomandăm handicapul asiatic +2 pe Malaga, cu returnare a mizei în cazul victoriei la fix 2 goluri diferență a madrilenilor, la cote cu o valoare minimă de 1.65 și mize 6/10.

Barcelona vs. Granada – sâmbătă, ora 21:45 (FT 1-0)

Barca are o serie bună, cu victorii spectaculoase împotriva lui Deportivo, Manchester City și Valencia. Ultima partidă a fost câștigată greu la Valencia, cu un penalty transformat de Messi în prelungiri. Barca nu își mai permite să piardă puncte, fiind cu 2 puncte în spatele marii rivale din Madrid, cu un punct în spatele Sevillei și egală cu Villarreal în clasament.

Granada are o sezon slab, dar a reușit să pună stop unei serii ce părea interminabilă de meciuri pierdute cu un egal etapa trecută contra lui Gijon.

Luis Enrique nu îi are la dispoziție pe Gerard Pique , Jeremy Mathieu, Jordi Alba, Iniesta, iar Aleix Vidal și Cillessen sunt incerți. Granada vine fără Dimitri Foulquier și Gaston Silva, doi oameni importanți din apărare.

Au fost peste 2,5 goluri marcate în 21 din ultimele 22 de meciuri ale Barcelonei de pe teren propriu, iar în ultimele 4 partide catalanii au reușit cel puțin 3 goluri. Granada n-a mai câștigat în La Liga de 10 meciuri și a primit cel puțin 2 goluri în 6 din ultimele 7 deplasări.

Granada are o defensivă precară și poate încasa destul de mult într-un meci. A demonstrat-o acum 2 săptămâni pe Vicente Calderon unde a luat 7 boabe de la Atletico, însă nu putem fi convinși de intensitatea cu care va apăsa Barca pedala. Recomandăm linia de handicap asiatic de PESTE 4.25 goluri în meci la cote minime de 1.70 cu mize 7/10. În caz de fix 4 goluri în meci jumătate din miză este pierdută și jumătate se rambursează.

Eibar vs. Villarreal – duminică, ora 13:00 (FT 2-1)

Eibar înscrie multe goluri, dar nu reușește să câștige în această perioadă în La Liga. Gazdele au pierdut ultimul meci de pe teren propriu cu 3-2 în fața Osasunei, iar cu Espanyol au făcut 3-3 după ce au condus cu 3-0!

Villarreal e neînvinsă în ultimele 5 meciuri din toate competițiile, cu două victorii pe teren propriu și trei egaluri în deplasare. “Submarinul Galben” ocupă un surprinzător loc 4, la egalitate de puncte cu Barcelona înaintea acestei etape.

Gazdele nu au probleme de lot, în timp ce la oaspeți Pato este incert.

Villarreal e neînvinsă în ultimele 9 meciuri din La Liga, cu o medie de sub 2,5 goluri marcate în ultimele 6 partide disputate în deplasare.

Meciul este deschis oricărui rezultat. Pentru noi este NO BET!

Athletic Bilbao vs. Osasuna – duminică, ora 17:15 (FT 1-1)

Bilbao stă prost în deplasări în acest sezon, dar oamenii lui Ernesto Valverde au reușit o victorie în derby-ul Țării Bascilor cu Sociedad, scor 3-2. Pe teren propriu e altă treabă însă, cu victorii în meciurile cu Valencia, Sevilla și Rapid Viena.

Osasuna a adunat 4 puncte din ultimele 9 posibile, iar etapa trecută a fost învinsă de Betis cu 2-1.

Aymeric Laporte și Aritz Aduriz sunt incerți la gazde, în timp ce oaspeții nu îl au la dispoziție pe Emmanuel Riviere, suspendat.

Bilbao a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri de pe teren propriu din La Liga, perioadă în care Osasuna a încasat cel puțin 2 goluri în fiecare meci. Și BilbAo a primit cel puțin 2 goluri în ultimele 3 meciuri.

Recomandăm cote minime de 2.00 pentru victoria gazdelor și minim 3 goluri înscrise în meci la mize de 6/10.

Betis vs. Espanyol – duminică, ora 19:30 (FT 0-1)

Umilită cu 6-1 de Real Madrid la ultimul meci pe teren propriu, Betis a reușit să se impună etapa trecută la Osasuna cu un gol marcat în ultimul minut. Espanyol vine după 3 remize consecutive, cu Villarreal, Las Palmas și Eibar.

Riza Durmisi și Charly Musonda sunt accidentați de la gazde, în tmp ce oaspeții nu contează pe Felipe Caicedo, suspendat.

Recomandăm NO BET!

Las Palmas vs. Celta Vigo – duminică, ora 21:45 (FT 3-3)

Las Palmas are o pierdere mare de formă, cu o serie de 3 remize consecutive încheiată cu înfrângere în fața lui Villarreal. Gazdele au primit cel puțin 2 goluri în ultimele 4 partide din La Liga.

Celta a reușit să evite înfrângerea în 4 din ultimele 5 partide și are un moral bun după un 4-1 cu Deportivo.

Gazdele nu au probleme de lot, în timp ce oaspeții nu contează pe Claudio Beauvue, accidentat.

Las Palmas e neînvinsă în ultimele 8 partide de pe teren propriu din La Liga.

E rost de goluri pe Gran Canaria…recomandăm ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci la minim 2.10 cu mize 5/10.

Deportivo vs. Valencia – duminică, ora 21:45 (FT 1-1)

Deportivo la Coruna a rămas doar o umbră a echipei care se bătea la titlu cu granzii Spaniei acum ceva ani. Dupa victoria cu 2-1 în fața lui Sporting, echipa la care este legitimat Florin Andone a pierdut cu Barcelona și Celta la scor. Gazdele au primit 8 goluri în ultimele 2 meciuri și au marcat unul singur.

Valencia a câștigat ultimele două deplasări, cu Leganes și Sporting, dar etapa trecută a fost învinsă de Barcelona dintr-un penalty dictat în prelungiri.

Deși nu a marcat niciun gol până acum, Andone e anunțat titular în locul lui Joselu, care este singurul accidentat din lotul gazdelor. Cesare Prandelli nu îi poate folosi pe Jose Gaya și Guilherme Siqueira la Valencia din cauza accidentărilor.

PSF X la minim 1.75 e recomandarea noastră cu mize de 7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.