Premier League: Ponturile și analizele etapei (29-31 octombrie)

0

Iese din criză Manchester City sau asistăm la o schimbare de lider? Răspunsul îl vom afla în acest final de săptămână, după episodul cu numărul zece din Premier League. Echipa PdP a pregătit analize și pronosticuri pentru toate partidele etapei, ce începe sâmbătă la prânz.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

 Sunderland vs. Arsenal – sâmbătă, ora 14:30 (FT 1-4)

Cu numai două puncte, Sunderland e echipa cu cel mai slab punctaj după 9 etape de Premier League al anilor 2000. Mai mult, a rămas singura echipă fără victorie din primele patru ligi engleze. Sunderland a fost eliminată din Cupa Ligii de Southampton, iar antrenorul David Moyes a fost trimis în tribună și nu va putea sta pe bancă astăzi. Arsenal și-a extins seria de invincibilitate la 14 meciuri, singura înfrângere venind în prima etapă. Tunarii au trecut de Reading în cupă, dar în campionat nu au reușit să urce pe primul loc, după 0-0 cu Middlesbrough.

Denayer și Januzaj au revenit la antrenamentele lui Sunderland, dar încă nu sunt siguri că vor putea juca. Absenții sunt Mannone, Borini, Kirchhoff, Cattermole și Larsson-toți accidentați.

La Arsenal sunt apți de joc Ramsey și Giroud, în timp ce Monreal, Cazorla și Walcott sunt incerți. Lucas Perez s-a accidentat la glezna și va lipsi două luni, Xhaka e la ultima etapă de suspendare.

Recomandăm linia de handicap asiatic SUB 3 goluri, cu rambursarea mizei în cazul în care se înscriu fix 3 pe toată durata partidei, la cote minime de 1.85 și mize 6/10.

Manchester United vs. Burnley – sâmbătă, ora 17:00 (FT 0-0)

Învinsă fără drept de apel de Chelsea etapa trecută (4-0), United și-a refăcut moralul în Cupa Ligii, competiție din care a eliminat rivalii de la City. Dacă în cupă și în Europa League merg foarte bine, diavolii nu se apropie de primele locuri în campionat: sunt pe 7, la 6 puncte de lider, și au câștigat doar un meci în ultimele 6 runde. Burnley vine după o victorie cu Everton, 2-1, care i-a îndepărtat de subsolul clasamentului. Oaspeții sunt acum pe 14, cu 10 puncte, toate obținute acasă. Burnley a marcat doar un gol în deplasare în sezonul actual, primind în fiecare meci câte 3.

Smalling, Marțial și Rooney au fost odihniți în cupă dar vor putea juca. Mourinho a confirmat că Mkhitaryan e complet refăcut, dar sunt șanse mici să între din primul minut. Bailly s-a accidentat la genunchi cu Chelsea și va lipsi două luni, iar Phil Jones rămâne indisponibil.

Gray revine după suspendarea de patru etape la Burnley, iar Sean Dyche va vedea înaintea meciului dacă îi poate folosi pe Barnes, Defour și Boyd.

Recomandăm linia de handicap asiatic -1.75 pe victoria gazdelor ( în cazul victoriei la fix 2 goluri diferență, jumătate din pariu este câștigător, iar jumătate din miză se returnează), la cotă minimă 1.80 și mize 7/10.

Middlesbrough vs. Bournemouth – sâmbătă, ora 17:00 (FT 2-0)

Meci între două echipe care au produs surprize în ultima etapă. Boro a luat un punct de la Arsenal, meci încheiat 0-0, dar a avut câteva ocazii mari și puțeau pleca învingători. Jocul bun le dă încredere că pot obține a doua victorie a sezonului (prima pe teren propriu), după cea din etapa a doua de la Sunderland. 0-0 a făcut și Bournemouth, acasă, cu Tottenham. Echipa lui Eddie Howe nu a pierdut de 4 meciuri, având victorii cu Hull (6-1) și Everton (1-0). Gazdele sunt acum pe locul 17, peste linie doar datorită golaverajului, în timp ce oaspeții au urcat în prima jumătate a clasamentului, pe 10.

Chambers va reveni după ce etapa trecută nu a avut drept de joc împotriva clubului de proveniență, iar Leadbitter și Husband sunt incerți. Adama Traore își va păstra locul de titular după evoluția excelentă cu Arsenal.

O singură schimbare la Bournemouth față de ultimul meci: Surman va reintra în primul 11, în locul lui Gosling. Arter și Stanislas au accidentări ușoare dar pot juca. Cook, Pugh și Brad Smith sunt absenți.

Mergem pe victoria oaspeților în handicap asiatic 0, cu returnarea mizei în caz de egalitate, la o valoare minimală a cotei de 2.15 cu mize 4/10.

Tottenham vs. Leicester – sâmbătă, ora 17:00 (FT 1-1)

Tottenham vrea revanșa după ce anul trecut a pierdut cu Leicester acasă, în ianuarie, miscorandu-și drastic șansele de a lua titlul. Spurs are acum cel mai bun început al său din Premier League și e singura echipă neînvinsă după primele 9 runde, dar a reușit doar egaluri în ultimele două meciuri: 1-1 la West Brom, 0-0 la Bournemouth. Leicester e cea mai slabă formație în deplasare, cu 4 înfrângeri din 4. Campionii en-titre au 11 puncte, dar Ranieri a admis că obiectivul principal e accederea în optimile Champions League.

Sissoko a fost suspendat trei meciuri după ce l-a lovit cu cotul pe Arter de la Bournemouth, acesta fiind al doilea. Alderweireld și Kane sunt accidentați, amândoi vor reveni etapa viitoare.

Mendy, Benalouane și Chilwell nu fac parte din lotul lui Leicester. Ranieri i-a odihnit pe Mahrez și Slimani înaintea precedentului meci de Champions League, e posibil să vedem și astăzi pe banca de rezerve unii jucători de bază, păstrați pentru meciul cu FC Copenhaga.

Recomandăm o cotă curajoasă de 2.50 pentru victoria gazdelor și minim 3 goluri înscrise în meci, dar la mize mici de 3/10.

Watford vs. Hull – sâmbătă, ora 17:00 (FT 1-0)

După două meciuri în care nu a reușit să puncteze, Troy Deeney speră să devină astăzi al cincilea jucător care marchează 100 goluri pentru Watford. Hull are cea mai slabă apărare din Premier League, iar în ultimele două deplasări a primit 11 goluri. Tigrii au 5 înfrângeri consecutive în campionat, ajungând pe locul 18, dar au reușit să se califice în sferturile Cupei Ligii după 2-1 cu Bristol City. Watford a pierdut doar un meci din ultimele 6 și e pe locul 9, cu 12 puncte.

Janmaat revine în banda dreaptă a apărării la Watford, dar lipsesc accidentații Dja Djedje, Cathcart, Kenedy, Success și Okaka.

Hull a pierdut doi atacanți în ultimele două meciuri: Snodgrass s-a accidentat la gleznă cu Stoke iar Diomande a fost suspendat trei etape după meciul de cupă. Alți 7 fotbaliști sunt absenți pe termen lung: Mbokani, Lenihan, Mcgregor, Robertson, Bruce, Luer și Odubajo.

Recomandăm solistul pe gazde la minim 1.75 cu 7/10 și ca selecție auxiliară mizăm doar 2/10 că Troy Deeney va marca în meci la cotă minimă de 2.50.

West Brom vs. Manchester City – sâmbătă, ora 17:00 (FT 0-4)

City a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie, cel mai lung șir din cariera lui Guardiola. Cetățenii rămân pe primul loc în campionat, dar miercuri au fost eliminați de Man United din Cupa Ligii. Pentru West Brom e al treilea meci cu o candidată la titlu, în ultimele două etape remizand cu Tottenham și fiind învinși de Liverpool. Istoria nu le dă șanse în acest meci: WBA nu a mai câștigat cu City din 2010, de atunci are doar un egal și 11 înfrângeri. Antrenorul Tony Pulis poate sta liniștit, după ce a acceptat prelungirea contractului până în 2018.

Pentru gazde va juca din nou Johny Evans, suspendat etapa trecută, dar va lipsi Yacob, după ce a primit al cincilea cartnoas galben al sezonului. Mcclean este incert, iar Berahino nu va fi luat în lot până nu va ajunge la greutatea optimă.

De Bruyne s-a accidentat săptămâna trecută și e incert, ca și Sagnă și Zabaleta. Kompany e anunțat titular, deși a rezistat doar 45 minute cu United. Delph lipsește.

Noi vom evita această partidă și asta vă recomandăm și vouă – NO BET!

Crystal Palace vs. Liverpool – sâmbătă, ora 19:30 (FT 2-4)

Benteke, golgheterul lui Palace din acest sezon, joacă împotriva fostei echipe. Atacantul belgian a înscris de 4 ori împotriva lui Liverpool pe când juca la Aston Villa și speră să regăsească golul, după ocaziile uriașe ratate în ultimele două etape. Neînvinsă luna trecută, Crystal Palace a pierdut ambele meciuri din octombrie: 0-1 cu West Ham și 3-1 la Leicester. Formația lui Alan Pardew e acum pe locul 11, cu 11 puncte. Liverpool are 20 puncte și e la egalitate cu Man City și Arsenal. Cormoranii au pierdut doar cu Burnley în 2016-17, în a doua etapă, de atunci câștigând 8 meciuri în toate competițiile și remizand de două ori-cu Tottenham și Man United.

Crystal Palace se va baza din nou pe Dann în centrul apărării și speră să-l recupereze și pe Puncheon până la ora jocului. Remy, Jonathan Benteke și Pape Souare sunt accidentați.

La Liverpool va reveni Henderson, suspendat în ultimul meci, dar sunt incerți Milner, Origi, Gomez și Ojo. Sakho va pleca la iarnă și nu va mai juca pentru Liverpool, presa engleză scriind ca Jurgen Klopp nici nu discută cu el.

Mizăm pe goluri în ambele porți la minim 1.70 cu 7/10.

Everton vs. West Ham – duminică, ora 15:30 (FT 2-0)

West Ham a obținut primele victorii consecutive în campionat, 1-0 cu Crystal Palace și Sunderland. Deși au avut o doză de noroc în ambele meciuri (penalty ratat de Crystal Palace, gol marcat la ultima fază cu Sunderland), rezultatele pozitive au ridicat moralul „ciocănarilor”, iar miercuri au eliminat-o pe Chelsea din Cupă Ligii (2-1). Everton, în schimb, nu a mai câștigat de 5 partide și etapa trecută a pierdut cu 2-1 la Burnley, primind golul decisiv în minutul 90. Pe podium după 5 etape, gazdele au coborât acum pe locul 6, cu 15 puncte. West Ham vrea să se îndepărteze de locurile retrogradabile, fiind pe 16, cu doar 10 puncte.
Everton e în continuare fără accidentații Baines, Mccarthy, Pennington, Browning, Besic și Gibson. Enner Valencia nu are drept de joc împotriva clubului de care aparține.
Andre Ayew, cel mai scump transfer al lui West Ham, a jucat 15 minute cu Chelsea și va fi în lot, dar încă nu poate juca un meci întreg. Sunt accidentați Masuaku, Byram, Tore, Carroll și Diafra Sakho.

Recomandăm un gol marcat de Romelo Lukaku la cote minime de 2.10 cu mize mici, 3/10.

Southampton vs. Chelsea – duminică, ora 18:00 (FT 0-2)

Doar o înfrângere în ultimele 10 meciuri pentru gazde: 1-0 cu Inter, în Europa League. Southampton a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Ligii, iar săptămâna trecută a plecat cu un punct de pe Etihad. „Sfinții” nu au mai pierdut acasă din februarie, de la un 1-2 cu adversara de azi. Chelsea a fost eliminată din cupă, dar în campionat are 3 victorii la rând: 2-0 la Hull, și mult mai categoricele 3-0 cu Leicester și 4-0 cu Man United. Formația lui Conte ar rămâne la un punct de lideri cu o victorie, în timp ce Southampton e acum pe 9, cu 13 puncte.
Alex Mccarthy, Long și Pied sunt accidentați pentru gazde, dar lista de jucători care încă nu știu dacă pot juca e mai lungă: Bertrand, Jay Rodriguez, Targett, Soares. Florin Gardos s-a întors pe teren după 6 luni și a fost integralist în ultimul meci al echipei secunde, dar încă nu e pregătit fizic pentru a juca la nivelul Premier League.
Doar Fabregas și van Ginkel sunt absenți la Chelsea. Ivanovic și Obi Mikel au revenit, iar Kurt Zouma e apt de joc după o accidentare gravă la genunchi.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.80 cu 7/10.

Stoke vs. Swansea – luni, ora 22:00 (FT 3-1)

Gazdele au strâns 8 puncte din ultimele 4 meciuri. După egaluri cu West Brom și Man United, Stoke a trecut de Sunderland și Hull, ieșind din zona retrogradării. Swansea a făcut egal cu Watford săptămâna trecută, dar rămâne fără victorie din prima etapă, de la meciul cu Burnley. Schimbarea antrenorului pare de bun augur, galezii jucând bine în cele două partide cu Bob Bradley la conducere.
În continuare patru accidentați la Stoke: Butland, Johnson, Ireland și Afellay. Cameron poate lipsi din cauza unor probleme la genunchi iar Bardsley a fost învoit în ultimele zile și e incert.
Llorente e complet refăcut la Swansea, unde Jefferson Montero e incert iar Dyer accidentat încă trei săptămâni.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru victoria gazdelor în handicap asiatic 0 la mize de 9/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.