La Liga: Ponturile și analizele etapei (4-6 noiembrie)

0

Profită Real Madrid după etapa a 11-a? Liderul din La Liga are teoretic cel mai ușor meci din formațiile aflate în top, acasă cu Leganes. Atletico Madrid are o deplasare foarte dificilă, la Sociedad, în timp ce capul de afiș este duelul Sevilla-Barcelona. Echipa PdP vă oferă sugestii de pronosticuri pentru toate partidele din acest final de săptămână din campionatul Spaniei.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Malaga vs. Sporting Gijon – vineri, ora 21:45

Seria de trei victorii consecutive a Malagai a fost optită etapa trecută de Atletico Madrid, care s-a impus cu 4-2 în 10 oameni. Gazdele au avut un singur meci fără gol primit în ultimele 5, victorie cu 4-0 în fața lui Leganes.

Gijon n-a mai câștigat de 7 etape, iar în deplasare nu s-a mai impus de 12 partide, perioadă în care a marcat doar 5 goluri.

Juande Ramos are mai multe probleme de lot. Chory Castro este suspendat, Keko este accidentat, iar Recio și Zdravko Kuzmanovic sunt incerți.De la Gijon, Xavi Torres este accidentat, iar Jean-Sylvain Babin este incert.

Malaga a câștigat ultimele 3 meciuri de pe teren propriu și a reușit să înscrie cel puțin 2 goluri.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.20 și mize 5/10.

Granada vs. Deportivo La Coruna – sâmbătă, ora 14:00

Două echipe suferinde se întâlnesc pe terenul Granadei în această etapă. Gaydele au marcat doar două goluri în ultimele cinci etape, dar în înfrângeri cu 1-3 şi 1-7 cu Alaves şi Atletico Madrid. Lucas Alcaraz nu a reuşit nicio victorie de când a preluat echipa, dar a declarat ca înfrângerea cu 1-0 de pe Camp Nou cu Barcelona îi dă speranţe.

De partea cealaltă, Deportivo n-a câştigat de cinci deplasări şi a avut recent o serie de trei înfrângeri la rând.

Florin Andone profită din nou de absenţa lui Joselu şi e anuntat titular, în ciuda faptului că nu a marcat niciun gol în acest sezon. Super Depor nu contează nici pe Raul Albentosa, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Gastón Silva este incert pentru Granada, iar Dimitri Foulquier este accidentat.

Garanada nu a mai câştigat de 11 meciuri, în timp ce Deportivo n-a reuşit să câştige 16 din ultimele 17 deplasări din La Liga.

NO BET!

Real Sociedad vs. Atletico Madrid – sâmbătă, ora 17:15

Sociedad a reuşit două victorii la rând fără gol primit, 2-0 şi 3-0 cu Leganes şi Alaves. Mai mult, gazdele au marcat 8 goluri în ultimele 4 partide şi au primit doar două.

Acum adversarul este însă de alt calibru, o candidată serioasă la titlu şi Champions League. Atletico Madrid a pierdut ultima deplasare, 0-1 la Sevilla, iar de atunci nu au mai reuşit să păstreze poarta intactă.

Portarul Geronimo Rulli este incert de la Sociedad pentru această întâlnire, iar Inigo Martinez este suspendat pentru cumul de cartonaşe. Oaspeţii nu se bazează pe Stefan Savic, suspendat, iar Jose Gimenez şi Nicolas Gaitan sunt incerţi din cauza unor probleme fizice.

Sociedad a câştigat ultimele 3 partide de pe teren propriu şi a marcat cel puţin 2 goluri în fiecare dintre ele. Atletico e neînvinsă în 10 din ultimele 11 meciuri din La Liga, iar media de goluri din ultimele 3 partide este de sub 2.5 reuşite.

Mergem pe linia de +1 la Handicap Asiatic pe gazde, iar în cazul în care Atletico se impune la un gol diferență, miza se returnează. Valoarea minimală a cotei trebuie să plece de la 1.65, iar mizele de nivel 7/10 

Osasuna vs. Deportivo Alaves – sâmbătă, ora 19:30

Osasuna a pierdut o singură partidă din ultimele 4, dar stadionul El Sadar nu a fost chiar fortăreaţa la care se aştepta clubul basc. Gazdele nu au reuşit nicio victorie acasă în acest sezon, doar două remize şi trei înfrângeri cu goluri marcate doar în trei ocazii.

Alaves nu trece printr-o perioadă bună. N-a mai câştigat de patru partide, cu trei înfrângeri şi un egal. Oaspeţii au primit 10 goluri şi au marcat doar 3 în această perioadă!

Osasuna nu se bazează pe Emmanuel Riviere, suspendat, iar Oriol Riera şi Didier Digard sunt accidentaţi. Alaves nu îl are la dispoziţie pe Victor Laguardia, accidentat, iar Deyverson este suspendat.

Ambele echipe au încasat cel puţin 2 goluri în ultimele 3 partide.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.90 cu mize 6/10. 

Las Palmas vs. Eibar – sâmbătă, ora 21:45

Las Palmas n-a mai bătut pe nimeni de 6 meciuri, perioadă în care a reuşit patru remize şi două înfrângeri, cu doar un singur meci fără gol încasat. Cu toate astea, gazdele au o serie de 9 meciuri fără înfrângere acasă, în condiţiile în care pe estadio Gran Canaria au venit Real Madrid, Espanyol şi Celta în ultima perioadă.

Eibar a pierdut doar două meciuri din ultimele 9 în La Liga, dar are o singură victorie în ultimele 15 deplasări!

Cele două echipe nu au probleme serioase de lot. Ultimele 5 partide în care au fost implicate cele două echipe au produs peste 2.5 goluri marcate.

Recomandăm goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote ce depășesc valoarea 2.10 cu mize 5/10. 

Real Madrid vs. Leganes – duminică, ora 13:00

Echipa lui Zidane a comis-o în timpul săptămânii cu Legia în Champions League, doar 3-3 în Polonia, în condiţiile în care partida s-a jucat fără spectatori.

Zidane are o problemă serioasă în apărare, iar accidentările din lot nu îl ajută. Real a avut un singur meci din ultimele 10 fără gol primit. Leganes a pierdut ultimele 3 partide din La Liga, cu Sevilla, Malaga şi Sociedad.

Pepe s-a alăturat pe lista accidentaţilor de la Real, care include nume ca Modric, Ramos şi Casemiro. Leganes nu are jucători importanţi indisponibili.

Real a marcat cel puţin 2 goluri în 19 din ultimele 22 de partide şi e neînvinsă de 22 de meciuri. Leganes a încasat cel puţin 2 goluri în ultimele 3 partide.

Recomandăm victoria Realului și minim 4 goluri înscrise în meci la minim 1.60 cu mize 9/10.

Espanyol vs. Athletic Bilbao – duminică, ora 17:15

Gazdele sunt neînvinse de patru etape, iar în trei dintre ele nu au primit niciun gol! Bilbao are două înfrângeri la rând în deplasare, cu Real Madrid şi Genk în Europa League.

Oscar Duarte este accidentat la Espanyol, iar Aaron Caricol este incert. Bilbao îi are pe Benat şi Mikel Sa în dubiu înainte de meci.

Espanyol a primit cel puţin 2 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri din La Liga.

Mizăm pe goluri în ambele porți la cote de 1.90 cu mize 4/10.

Celta Vigo vs. Valencia – duminică, ora 17:15

Seria de trei meciuri fără înfrângere a Celtei s-a încheiat săptămâna asta în Europa League cu Ajax, scor 3-2, iar acum primeşte vizita unui alt adversar de calibru, Valencia. Gazdele a avut un singur meci din ultimele 6 fără gol primit. Valencia e neînvinsă de trei meciuri în deplasare, victorii cu Leganes, Sporting şi egal cu Deportivo.

Celta nu se bazează pe Hugo Mallo şiSergi Gomez, ambii suspendaţi, iar Fabian Orellana este incert. Jose Gaya de la Valencia este incert, iar Enzo Perez este suspendat de la Valencia.

Celta a marcat cel puţin 2 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri din La Liga.

Recomandăm cota minimă 2.00 pentru ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci, cu mize 5/10.

Villarreal vs. Betis – duminică, ora 19:30

Villarreal a pierdut surpinzător, atât cu Eibar cât şi cu Osmanlispor pe teren propriu în Europa League, asta după o perioadă în care gazdele se aflau la egalitate cu Barcelona în clasament. Villarreal n-a mai scăpat fără gol de 4 meciuri iar victoria cu 5-0 din partida cu Celta pare istorie. Betis a câştigat cu 2-1 la Osasuna în ultima deplasare.

Cele două echipe nu au absenţe notabile pentru acest meci.

Villarreal a câştigat ultimele 4 partide de pe teren propriu cu cel puţin 2 goluri marcate şi o medie totală pe partidă de peste 2.5 goluri.

Vom evita această partidă, NO BET!

Sevilla vs. Barcelona – duminică, ora 21:45

Dupa 1-3 cu City în Champions League, Barcelona merge la Sevilla pe terenul uneia dintre cele mai puternice echipe din acest sezon. Gazdele au de recuperat puncte după remiza surprinzătoare din etapa trecută cu Gijon, iar acum au moralul ridicat după ce au învins Dinamo Zagreb în Champions League cu 4-0.

De la Sevilla va lipsi Gabriel Mercado, suspendat, iar Samir Nasri este incert. Gerard Pique, Arda Turan, Aleix Vidal şi Jordi Alba sunt incerţi la Barcelona, în timp ce Andres Iniesta şi Jeremy Mathieu au accidentări de durată.

Sevilla a câştigat 19 din ultimele 22 de partide de pe teren propriu în La Liga, iar pe ultimele 4 le-a câştigat la diferenţă de un gol.

Barcelona a câştigat 7 din ultimele 8 deplasări, iar în ultimele 4 dintre ele s-au marcat peste 2.5 goluri.

Mergem împotriva cursului apei în acest meci și recomandăm linia de handicap asiatic +1 pe Sevilla, la cote ce pleacă de la 1.80 în sus și mize 4/10. Dacă Barcelona se impune la 1 gol diferență, miza este returnată.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.