Ligue 1: Ponturile și analizele etapei (4-6 noiembrie)

0

Nice își continuă parcursul senzațional din Ligue 1 și are acum șase puncte avans în fruntea clasamentului. Se mărește distanța, se micșorează? Cert este că nici Monaco și nici PSG nu-și mai permit pași greșiți, în situația în care se află. Toate ponturile și analizele etapei a 12-a le puteți găsi mai jos.

 

Montpellier vs. Marseille – vineri, ora 21:45

Montpellier a obținut un egal eroic etapa trecută cu Lorient, 2-2, în condițiile în care a pierdut 5 oameni de bază în ziua partidei din cauza unui virus. Jucătorii afectați și-au revenit între timp și pot s-o înfrunte pe Marseille.

Rudi Garcia a debutat pe teren propriu în fața unei asistențe record pe Velodrome, dar noul antrenor al lui Marseille a obținut din nou o remiză fără gol, la fel ca în meciul cu PSG. Mai mult, OM l-a pierdut pe golgheterul Gomis, care s-a accidentat. Gomis a marcat mai mult de jumătate din golurile echipei în acest sezon.

De la Montpellier vor lipsi Rémy, Yacouba Sylla, Casimir Ninga și Daniel Congré, în timp ce Ryad Boudebouz, Paul Lasne, Mathieu Deplagne, Ellyes Skhiri și Steve Mounié au fost recuperați după problema din ziua meciului cu Lorient. De la Marseille va lipsi Gomis, dar și Clinton N’Jie, Hiroki Sakai și William Vainqueur.

Montpellier n-a reușit să câștige 9 din ultimele 10 meciuri, dar a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 4 partide. Marseille n-a mai primit gol de 3 meciuri, iar în ultimele 4 partide s-au marcat sub 2.5 goluri. Marseille nu s-a mai impus de 6 meciuri în deplasare.

Este meci de NO BET pentru noi.

Monaco vs. Nancy – sâmbătă, ora 18:00

Monaco a luat o opțiune serioasă pentru calificarea in optimile Champions League după 3-0 cu ȚSKA, meci în care Falcao a reușit primul gol din 2010 în cea mai tare competiție europeana, iar acum este anunțat din nou titular. Monaco e pe locul 2 în Ligue 1, la 6 puncte în spatele lui Nice.

Nancy vine după victoria mult așteptată de pe teren propriu, contra lui Caen. Mai mult, clubul așteaptă investitori chinezi care promit o echipă puternică, dar până atunci au de dus o bătălie grea pentru salvarea de la retrogradare.

Kamil Glik este suspendat la gazde, iar Nabil Dirar și Almamy Touré sunt accidentați, în timp ce Moutinho este incert. Oaspeții îi au pe Youssouf Hadji, Anthony Kouré și Eric Cabaco incerți pentru acest meci.

Au fost peste 2.5 goluri marcate în 10 din ultimele 11 partide disputate de Monaco pe teren propriu, gazdele reușind să dea cel puțin 2 goluri în ultimele 8 partide de acasă.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise în meci la cote de minim 1.80 cu mize 8/10. 

Bordeaux vs. Lorient – sâmbătă, ora 21:00

Luna octombrie a fost dezamăgitoare pentru Bordeaux, cu doar 3 puncte adunate din 4 partide în urma unor remize cu Rennes, Nancy și Marseille. Luna noiembrie trebuie sa fie mai bună pentru echipa lui Jocelyn Gourvennec în condițiile în care lupta pentru cupele europene este tot mai strândă în Ligue 1.

Lorient a condus-o cu 2-0 etapa trecută pe Montpellier, dar a fost egalată de rivala de la retrogradare, iar acum e disperată după puncte, fiind ultima în clasament.

Adam Ounas de la Bordeaux este și accidentat și suspendat pentru acest meci, în timp ce Thomas Touré este doar accidentat. Franck Haise, antrenorul intermediar de la Lorient, nu îi are la dispoziție pe Benjamin Jeannot, Benjamin Moukandjo, Jimmy Cabot și Faiz Selemani – toți jucători de atac!

Lorient a pierdut ultimele 7 deplasări, iar în 5 dintre ele nu a reușit să marcheze.

Mergem pe victoria gazdelor la minim 1.85 cu mize 4/10.

Lyon vs. Bastia – sâmbătă, ora 21:00

Lyon își revine după startul slab de sezon, iar acum o primește pe Bastia după 2-1 la Toulouse și un 1-1 cu Juventus în Champions League. Oaspeții au remizat cu Dijon etapa trecută, dar s-au simțit de parcă ar fi pierdut din cauza numărului mare de ocazii ratate.

Lyon are o ocazie importantă de a lega două victorii, lucru ce nu s-a mai întâmplat din august, de la startul de sezon.

Rafael, Christophe Jallet și Mathieu Valbuena sunt indisponibili de la Lyon. Bastia l-a pierdut pe Sébastien Squillaci posibil până la finalul sezonului, iar antrenorul nu mai are la dispozitie fundași centrali, cu Ismaël Diallo, Alexander Djiku și Abdelhamid El Kaoutari accidentați.

Bastia a pierdut ultimele 4 meciuri disputate în deplasare, iar pe ultimele 3 le-a pierdut la diferență de un gol.

Recomandăm linia de handicap asiatic -1.25 pentru victoria gazdelor la mize 1.85 cu mize 4/10. În cazul unei victorii la fix 1 gol difierență, jumătate de miză se returnează și jumătate se pierde. 

Dijon vs. Guingamp – sâmbătă, ora 21:00

Gazdele au obținut un egal miraculos cu Bastia etapa trecută, iar în această săptămână au primit întăriri prin revenirea unor jucători importanți din apărare. Guingamp a avut o lună octombrie cu trei victorii la rând, performantă ce a propulsat-o până pe locul 4 în clasament.

Florent Balmont este incert pentru Dijon, iar de la Guingamp nu pot juca Moustapha Diallo, Reynald Lemaître și Nicolas Benezet.

Au fost sub 2.5 goluri marcate în 5 din ultimele 6 partide disputate de Guingamp, iar Dijon este neînvinsă în ultimele 5 partide disputate pe teren propriu.

Recomandăm handicapul asiatic +0.25 pe Guingamp la minim 1.75 cu mize 4/10. Mizăm că oaspeții nu pierd partida, iar în caz de egalitate se căștigă doar jumătate din miză, cealaltă jumătate fiind returnată. 

Angers vs. Lille – sâmbătă, ora 21:00

Angers vine după câteva săptămâni slabe, cu o singură victorie reușită în ultimele 5 partide. Ultima victorie de pe teren propriu a fost în luna septembrie. Lille a pierdut cu PSG cu 0-1 după un meci în care a pus presiune serioasă pe campioană. Cu toate astea, Lille e la egalitate de puncte cu Caen, locul 18. Fosta campioană a Franței are un sezon catastrofal în deplasare, cu un singur punct câștigat din 15 posibile.

Gazdele nu au accidentări noi, în timp ce de la Lille va lipsi Renato Civelli, suspendat.

NO BET!

Nantes vs. Toulouse – sâmbătă, ora 21:00

Nantes nu a avut parte de stabilitate în acest sezon, iar acum vine după un 1-4 cu liderul Nice. Oaspeții vin după prima înfrângere de pe teren propriu din acest sezon, cu Lyon, singura echipă care a reușit să câștige la Lyon de când antrenor este Pascal Dupraz. Nantes nu mai învins Toulouse din 2005 pe teren propriu în Ligue 1.

Gazdele nu au jucători cu probleme pentru acest meci, în timp ce Toulouse nu contează pe Issiaga Sylla și Alexis Blin, suspendați.

Au fost marcate peste 2.5 goluri în ultimele 3 partide disputate de Nantes în Ligue 1.

Recomandăm linia de handicap asiatic peste 2 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.95 cu mize 4/10. Se returnează miza în cazul în care se înscriu fix 2 goluri. 

Caen vs. Nice – duminică, ora 16:00

Cu o serie de patru înfrângeri la rând, Caen nu are pretenţii mari în faţa liderului Nice. Echipa lui Patrice Garande aşteaptă pauza internaţională, în care va încerca să-şi rezolve o parte din problemele care au dus-o pe locul 18 în clasament.

De cealaltă parte, Nice visează frumos după 4-1 cu Nantes, iar acum are parte de noi provocări, două deplasări consecutive în care va trebui să-şi confirme statutul de favorită la titlu. Nice e neînvinsă în Ligue 1, dar în Europa League a pierdut cu Salzburg şi e ultima în grupă.

Antrenorul lui Caen are probleme cu Yann Karamoh, Syam Ben Youssef şi Emmanuel Imorou, toţi incerţi până la startul partidei. De la Nice va lipsi Paul Baysse, accidentat, iar Balotelli rămâne incert pentru prima partidă din deplasare de când a venit în Ligue 1.

Nice a câştigat ultimele 6 partide, în timp ce Caen le-a pierdut pe ultimele 3. Liderul din Ligue 1 a marcat cel puţin 2 goluri în ultimele 4 meciuri şi are şanse mari să înscrie şi cu Caen, care are una din cele mai slabe apărări, cu 21 de goluri primite.

Recomandăm victoria oaspeților în handicap asiatic 0, la cote de 1.70, cu mize 7/10. În caz de egalitate, miza e returnată.

Metz vs. Saint Ettienne – duminică, ora 18:00

Metz a pierdut toate meciurile din luna octombrie cu 13 goluri primite. Saint Etienne în schimb are o singură înfrângere în ultimele 16 meciuri din toate competiţiile, dar o mare parte din aceste partide au fost remize. Ultimele două deplasări au fost mai bune, iar acum oaspeţii speră să spargă gheaţa şi să obţină în sfârşit o victorie.

Matthieu Udol şi Florent Mollet vor lipsi de la gazde, iar Yann Jouffre este incert. De la Saint Etienne lipsesc Fabien Lemoine, Ronaël Pierre-Gabirle, Romain Hamouma şi Robert Beric.

Metz a primit cel puţin 3 goluri în ultimele 3 partide de pe teren propriu şi n-a marcat în 5 din ultimele 7 partide disputate pe propriul stadion!

E un meci greu pentru pariori, iar singura recomandare câștigătoare este NO BET!

PSG vs. Rennes – duminică, ora 21:45

PSG s-a calificat în optimile Champions League pentru a cincea oară la rând, iar acum trebuie să se concentreze pe campionat, acolo unde nu şi-a respectat statutul de campioană şi mare favorită.

Rennes ajunge pe Parc des Princes după o serie de trei victorii la rând, un moral ridicat ce o ajută să spere la o nouă surpriză. Nu ar fi prima. Rennes a câştigat de două ori în ultimele 4 sezoane la Paris, o performanţă rară în Ligue 1.

Areola, Thiago Silva si Aurier sunt incerţi pentru PSG, în timp ce Rennes vine fără Sanjin Prcic, Benjamin André, Mexer, Clément Chantôme şi Christian Brüls.

PSG n-a primit gol în 7 din ultimele 8 partide disputate pe teren propriu, iar ultimele 3 partide în care a fost implicată Rennes în deplasare au produs peste 2.5 goluri.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 2.20 cu mize 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.