Bundesliga: Ponturile și analizele etapei (4-6 noiembrie)

0

Două din formațiile neînvinse din Bundesliga, Bayern Munchen și Hoffenheim, se întâlnesc în etapa a zecea, programată la acest final de săptămână. RB Leipzig, a doua clasată, primește vizita lui Mainz, care trebuie să se refacă atât fizic, cât și moral după 1-6 cu Anderlecht din Europa League. Programul, analizele și pronosticurile meciurilor din runda cu numărul zece le puteți găsi în cadrul articolului.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Hertha Berlin vs. Borussia Monchengladbach – vineri, ora 21:30

Meciul care deschide etapa din Bundesliga consemnează un interesant duel între două echipe ambițioase și valoroase. Hertha Berlin are avantajul unui parcurs foarte bun, întrerupt accidental la Hoffenheim, runda trecută, când berlinezii au fost învinși la limită, cu 1-0.

Hertha, care nu are grija cupelor europene, poate beneficia de context și de oboseala oaspeților, care la mijlocul săptămânii au avut un meci important și extenuant, cu Celtic Glasgow, de al cărui rezultat, 1-1, nu sunt prea mulțumiți.

Rezultă că și variabila moralului este superioară pentru gazde. Vor absenta de la Hertha nume ca Darida, Korber, Langkamp, Plattenhardt și Stocker, în timp ce oaspeții nu îi deplasează pe Christensen, Schulz și Traore.

Sugestia de pariere ar fi Hertha – 0.25, cotă de jucat la un minimum de 2.05, cu grad de încredere 4/10.

Bayern Munchen vs. Hoffenheim – sâmbătă, ora 16:30

Dacă joacă Bayern Munchen, jumătate din treaba pariorului este gata făcută. Cum însă cotele pentru victoria mașinii de fotbal bavareze nu sunt foarte mari, căutăm alte soluții, în contextul integrat al numeroaselor solicitări la adresa marii echipe, care trebuie să împartă forțele atât pe plan național cât și european.

Bayern nu îl va avea la dispoziție, nici pentru acest joc, pe Franck Ribery, un alt accidentat fiind spaniolul Martinez. De partea cealaltă, Schwegler și Uth sunt jucătorii accidentați.

Ambele formații sunt în fața unor sume jubiliare de meciuri consecutive cu rezultate pozitive. Hoffenheim nu a pierdut de 9 meciuri, în timp ce Bayern are 19 victorii la rând, în partidele susținute sub auspiciile campionatului german.

Bayern marchează mult, la fel și Hoffenheim, așa că sugestia ar fi să mizăm pe un pronostic de peste 3.5 goluri, la cotă minimă de 1.70, cu grad de încredere 4/10.

Bayer Leverkusen vs. SV Darmstadt – sâmbătă, ora 16:30

”Aspirinele” sunt extrem de motivate după surpriza din etapa a patra a Ligii Campionilor, 1-0 în deplasare, la Tottenham. Leverkusen, după acest succes tonifiant, încearcă să recupereze deficitul de puncte care o separă de primele locuri ale Bundesligii.

Darmstadt este una dintre echipele modeste, care arareori au făcut surprize, mai ales la meciurile disputate pe teren străin. Ultima partidă susținută, 0-2 cu Leipzig, întărește odată în plus, afirmația de mai devreme.

Problema celor de la Bayer este că au ceva accidentați: Bellarabi, Lars Bender, Kruse, Pohjanpalo, Yurchenko, plus Volland care este încă suspendat. De partea cealaltă, Platte și Rosenthal sunt accidentați.

Sugerăm 1 PAUZĂ-1 FINAL la cote de minim 1.75 cu  5/10.

Hamburg vs. Borussia Dortmund – sâmbătă, ora 16:30

Deși meciul din Liga Campionilor, pe care Dortmund l-a susținut cu portughezii de la Sporting Lisabona nu a fost deloc ușor, problematica acestui meci este una relativ simplă.

Hamburg este o echipă subțiată valoric și care, în mod normal, nu poate emite pretenții serioase dintr-o astfel de confruntare. Pe de altă parte, Hamburg, care nu a mai câștigat de 9 etape, ar trebui la un moment dat să încheie această serie neagră.

Aubameyang este principalul pericol pentru poarta gazdelor. Vor absenta următorii: Ekdal, Spahic și Wood de la gazde, respectiv Sven Bender, Durm, Kagawa, Reus și Schmelzer de la oaspeți.

Sugestia noastră este NO BET!

Ingolstadt vs. Augsburg – sâmbătă, ora 16:30

Meci interesant, în care se va juca totul pentru punctele puse în joc. Ingolstadt este o echipă care nu a reușit, cel puțin până acum, să  își depășească o condiție de mediocritate. Apărarea este punctul nevralgic, echipa primind 19 goluri în campionat.

De partea cealaltă, Augsburg a ieșit întărită din cele două meciuri consecutive susținute cu Bayern Munchen, ambele pierdute, în Cupa Germaniei și în campionat. Chiar dacă oaspeții nu au mai câștigat de patru etape, miza mare este pentru ei această deplasare, unde pot încheia seria neagră.

De la gazde nu va juca suspendatul Christensen, dar nici accidentații Lepertz și Morales. Absențele vizitatorilor sunt Bobadilla, Finbogasson, Guuweluuw și Opare.

Sugestia noastră este NO BET!

Freiburg vs. Wolfsburg – sâmbătă, ora 16:30

Un meci în care gazdele au o bună oportunitate de a obține puncte. Lupii sunt decimați pentru această deplasare. Noianul de absențe se va resimți, cu siguranță, la nivelul capacității de joc a echipei. iată impresionanta listă de absențe pe care a anunțat-o echipa oaspete: Ascues, Azzaoui, Didavi, Henrique, Horn, Konche și Vieira Freitas.

De partea cealaltă, gazdele au aproape întreg lotul valid, doar Kempf fiind indisponibil.

Wolfsburg nu a mai câștigat de 8 meciuri și este greu de crezut că va sparge gheața tocmai acum, în condițiile deja amintite. Max Phillip este cel mai periculos atacant, suita lui de 5 goluri marcate în partidele anterioare recomandându-l ca principal jucător ofensiv pentru Freiburg.

Sugestia noastră se oprește la dubla de 1X, jucabilă la o cotă minimă de 1.50, cu grad de încredere 6/10.

Eintracht Frankfurt vs. FC Koln – sâmbătă, ora 19:30

Meci foarte greu, în care se întâlnesc două echipe într-o curbă ascendentă.

Frankfurt nu a mai simțit gustul înfrângerii de trei meciuri, iar Marco Fabian este din ce în ce mai bun, pasele sale găsind mereu coechipieri demarcați, în poziții ideale.

De luat în seamă activitatea lui Anthony Modeste, atacantul oaspeților, care a marcat 11 goluri în actualul sezon.

De ținut cont, dacă alegeți o opțiune de pariere, de jucătorii absenți. De la gazde nu vor juca Blum, Bunjaki, Rebic, Stendera și Varela. În cealaltă tabără, buletinul medical îi cuprinde pe Bittencourt și Maroh.

Koln este pe locul 4, cu 18 puncte, iar Frankfurt pe 7, cu 15 puncte. În general, între cele două echipe s-au marcat goluri multe, dar aceasta nu este o garanție că respectivul pronostic poate fi și acum câștigător.

Sugestia noastră: PSF X la minim 1.75 cu 5/10.

RB Leipzig vs. Mainz – duminică, ora 16:30

Echipa oaspete vine după coșmarul de la Bruxelles, când joi, în Europa League, a încasat 6 goluri de la Anderlecht. Primele două, marcate chiar în prima repriză, au fost opera mijlocașului român Nicușor Stanciu, servit de colegul său de la națională, Chipciu. Acel rezultat relevă slăbiciuni mari în defensiva celor de la Mainz, care au încasat un număr inadmisibil de goluri pentru un asemenea nivel.

Leipzig este concentrară exclusiv pe Bundesliga, motiv pentru care, lângă elanul promovării au venit și o serie de rezultate foarte bune. Est-germanii sunt favoriți în acest meci, iar teoria efortului spune că, într-o dinamică a acestui meci, Mainz ar trebui să reziste mai bine în prima repriză.

Oaspeții, care nu îi vor avea la dispoziție pe Clemens, Frei, Clement și Mutiu, sunt conștienți de forța gazdelor și vor încerca să se cantoneze în propriul teren. Partida este posibil să se deschidă mai mult după minutul 46. Leipzig nu se poate baza pe Gipson și Klostermann, mai vechi accidentați.

Sugestia noastră este să jucați ambele marchează, la o cotă minimă de 1.80, cu grad de încredere 6/10.

Schalke vs. Werder Bremen – duminică, ora 18:30

Schalke va juca tare în acest meci pe care vrea, obligatoriu, să îl câștige pentru a avansa în clasamentul Bundesligii. După un start ratat de sezon, minerii au acum la dispoziție o oportunitate de a acumula trei puncte importante, care să le asigure apropierea în ierarhie de echipe cum ar fi Monchengladbach, Leverkusen sau chiar Mainz. Sigur că absența lui Huntelaar este una importantă, experimentatul internațional olandez fiind un factor distructiv pentru orice apărare. Dacă tot am adus vorba, mai lipsesc, din motive medicale, Embolo și Meyer.

Werder Bremen are cea mai slabă apărare din campionat, cele 24 de goluri primite până acum reprezentând un motiv major de îngrijorare. Caldirola, Drobny, Kruse și Pizzaro sunt oamenii loviți din tabăra oaspete, iar tonusul celor din Bremen este relativ scăzut după rezultatele obținute în ultima vreme.

Schalke știe că trebuie câștigat acest meci, după o serie de patru rezultate pozitive. Werder, care are 7 puncte, ar putea încurca socotelile lui Schalke, în cazul în care gazdele nu vor învinge.

Sugestia noastră este însă că Schalke merită încercat ca favorit, și recomandăm victoria gazdelor cu minim 2 goluri marcate în meci la cote minime de 1.75, cu grad de încredere 7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.