Serie A: Ponturile și analizele etapei (5-6 noiembrie)

0

Se pare că avem un nou sezon în care Juventus va defila. Campioana en-titre s-a desprins la patru puncte de Roma în clasament și are în față un nou meci abordabil, la Verona cu Chievo, un teren pe care a câștigat de patru ori în ultimii trei ani. Napoli are un meci dificil și etapa asta, cu Lazio pe teren propriu, meciul etapei de altfel în Serie A. Programul, analizele și pronosticurile meciurilor din runda cu numărul 12 le puteți găsi în cadrul articolului.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Torino vs. Cagliari – sâmbătă, ora 19:00

Meciul-uvertură al etapei, care le pune față în față pe Torino și Cagliari, aduce un deznodământ extrem de greu de ghicit. Torino nu a putut învinge la Udinese, unde a remizat, în timp ce Cagliari, în runda anterioară, a trecut la limită, pe teren propriu, de Palermo.

Torino este favorită prin prisma faptului că este gazdă, dar acest lucru este insuficient pentru a se considera un solist solid, cel pe mâna torinezilor.  Cagliari poate să ajungă în puncte diametrale de formă sportivă, de la săptămână la săptămână.

Absentează Aramu și Molinaro, de la Torino, respectiv Ioniță, Joao Pedro și Murru.

Ne așteptăm la un meci cu goluri, ultimele 6 partide consecutive ale ambelor echipe implicând goluri în ambele porți, la fel ca și ultimele 5 directe!

Recomandăm ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.90 și mize 7/10.

Napoli vs. Lazio – sâmbătă, ora 21:45

În mod normal, cele două echipe prezente în acest duel ar trebui să respecte tendința de până acum și să fie orientate spre ofensivă. Ambele au un caracter spectacular pronunțat.

Nu ne surprinde că întâlnim jucători cu cifre statistice bogate, cum ar fi Jose Callejon, de la Napoli, cu 7 goluri, ori Ciro Immobile, cu 9 reușite pentru Lazio.

Echipa romană va trebui să se apere mai mult, să joace la ciupeală, deoarece napoletanii clar își vor propune să câștige toate punctele puse în joc.

Trebuie să fim de acord că Napoli este o echipă redutabilă acasă, dar și că Lazio joacă bine în deplasare. Absenții de la acest rendez-vous sunt Albiol, Mertens și Milik, de la gazde, respectiv Lukaku, Quissanga și de Vrij, de la romani.

Credem că se va marca în ambele porți și vă propunem o cotă imensă ce poate fi încercată cu mize 1/10. Este vorba de cota ce pleacă de la valorea 10.00 în sus pentru „ambele echipe vor marca în ambele reprize”.

Pescara vs. Empoli – duminică, ora 13:30

Un meci foarte potrivit, prin echilibrul valoric al echipelor, pentru deschiderea blocului duminical. Pescara și Empoli au linii de clasament identice, locurile 17 respectiv 18, cu 7 puncte, o victorie, patru egaluri și șase eșecuri. Singurul element de diferențiere este golaverajul, capitol unde Empoli are o situație specială.

Oaspeții au cel mai slab atac din Serie A, cu două goluri înscrise până acum, ambele în fața lui Crotone, ultima clasată. Totuși, cele patru remize albe, ultima chiar cu AS Roma, acasă, săptămâna trecută, demonstrează că apărarea poate fi un punct forte, utilizat ca armă principală într-un duel strategic, cu Pescara.

Tendința este asemănătoare și pentru gazde, în ultima vreme. Goluri puține, joc tipic italienesc, fără spectacol și fără asumare de riscuri. Bahebeck, Gyomber și Verre lipsesc de la gazde, în timp ce echipa oaspete nu îi are convocați pe accidentații Laurini și Tchantouria.

Sugestia noastră este să jucați sub 2.5 goluri la acest meci, cu o cotă minimă de 1.70 și grad de încredere 6/10.

Chievo vs. Juventus – duminică, ora 16:00

Chievo primete pe terenul din Verona pe campioana en-titre, Juventus Torino. Gazdele sunt puternice pe teren propriu și pot emite pretenții să câștige cel puțin un punct, lucru care nu ar fi de mirare, luând în considerare oboseala acumulată de Juve, pe toate fronturile.
Alex Sandro este cel mai utilizat jucător, 951 de minute în teren pentru torinezi, în timp ce Valter Birsa are trei pase decisive de la Chievo.
Cesar și Meggiorini sunt absenții gazdelor, în timp ce Juve are patru absențe de bază în Bonucci, Pjaca, Dybala și Chiellini.
Lipsiți de axul apărării, oaspeții pot încasa goluri. Totuși, meciul rămâne foarte periculos, așa că sugestia noastră este No Bet.

Genoa vs. Udinese – duminică, ora 16:00

Genovezii sunt puși în gardă de o înfrângere la scor de forfait în ultima partidă, cu Atalanta. Acel eșec nu are o argumentație logică prea solidă, dar sperăm ca genoa să revină în parametri de constanță și să încerce să își impună punctul de vedere.
Friulanii au marcat minimum un gol în ultimele patru jocuri, așa că este posibil ca ei să găsească drumul spre plasa porții adverse și acum. Izzo este cea mai importantă absență a amfitrionilor, în timp ce brazilianul Ewandro nu va evolua în cazul vizitatorilor.
Concluziile pot fi că vom avea un joc cu echipe orientate către atac, care, în general, au tendința de a marca 1-2 goluri pe fiecare meci.
Coroborând, sugerăm să jucați peste 2.5 goluri, la o cotă minimă de minimum 2.00, cu grad de încredere 5/10.

Palermo vs. AC Milan – duminică, ora 16:00

Partidă dificilă pentru echipa gazdă, supusă oricum unui bombardament în ultima perioadă. Presiunea este maximă pe palermitani, care sunt într-o perioadă mai puțin fastă, având patru înfrângeri consecutive. Eșecul de luni, de la Cagliari, cu scorul de 2-1, naște destule semne de întrebare cu privire la valoarea actualului lot.
Milanul, exceptând sincopa de la Genoa, a legat o serie de victorii frumoase, inclusiv contra marelui Juventus, 1-0 pe teren propriu. În pofida acestui fapt, deplasarea din Sicilia se anunță foarte dificilă, chiar dacă istoria recentă consemnează, în ultimele două ediții de Serie A, rezultate pozitive ale rosso-nerilor la Palermo.
De la gazde vor absenta Balogh, Giuliano, Rajkovic și Rispoli, în timp ce formația oaspete nu îi va avea la dispoziție pe Bertolacci, Calabria, Montolivo și Vangioni.
Sugestia de pariere pe care v-o recomandăm este să jucați Palermo în handicap asiatic +1.25, la cota de 1.50 minimă, cu grad de încredere 6/10.

Sassuolo vs. Atalanta – duminică, ora 16:00

Un meci în care predispoziția la surpriză este destul de mare. Argumente pro, pentru o evoluție foarte bună, au ambele combatante. De exemplu, Atalanta Bergamo este într-un interval în care, în ultimele etape, a obținut doar victorii. Sassuolo a marcat minimum un gol în ultimele nouă etape desfășurate în Serie A.
Gazdele mai au și avantajul terenului propriu,dar și peal atacantului Defrel, care a înscris de 5 ori. Sassuolo este un pic obosită după o confruntare aspră cu Rapid Viena, în Europa League, unde rezultatele au împărțit punctele, 2-2 în orașul valsului și 1-1 joi, pe același stadion.
Absenți vor fi Letschert și Sensi, de la gazde, respectiv Drame, Konko și Toloi, de la formația oaspete.
Sugestia noastră ar fi să lăsați în afara pariurilor acest meci, deci No Bet.

Fiorentina vs. Sampdoria – duminică, ora 19:00

Un meci foarte interesant, propus pe stadionul din Firenze, în care portarul român Tătărușanu este anunțat titular între buturile gazdelor. Sampdoria a demonstrat destule lacune valorice în joc, patru meciuri în deplasare, în acest sezon, fiind pierdute de genovezi.
Fiorentina nu conferă însă nici ea siguranță deosebită, chit că nu a pierdut în ultimele patru etape. Să nu uităm de acel 1-1 cu Crotone, care a aruncat multe bilete la coșul de gunoi, sau de partida în care Cagliari a marcat de trei ori în poarta Fiorentinei. Doria se poate închide în apărare, într-un asemenea meci în care diferența de puncte din clasament poate fi estompată grație formei de moment sau moralului.
Fiorentina a învins sec pe Liberec, în Europa League, cu 3-0, dar acum este alt meci, la fel de greu. În campionatul trecut, cele două au încheiat, pe acest gazon, la egalitate, 1-1.
Propunem, ca sugestie de pariere, handicapul pe oaspeți. Miza pe Sampdoria +1.25, recompensată cu o cotă minimă de 1.65, poate fi jucată la un grad de încredere 7/10.

Inter Milano vs. Crotone – duminică, ora 19:00

Milanezii urmăresc ca, printr-un eventual succes în fața formației plasate în coada clasamentului, să găsească un parcurs de constanță. Interul nu a reușit să obțină puncte așa cum și-ar fi dorit suporterii, iar împărțirea forțelor între competițiile interne și Europa League nu este o rețetă de succes.

Interul vine după o deplasare dificilă, 1-2 la Southampton, precedată și de o înfrângere în campionat, tot pe teren străin, 0-1 cu Sampdoria. Ieșirea din criză poate fi personificată de o victorie cu Crotone, care însă știe că în cazul unul succes poate preda pentru prima dată de la promovare, nedoritul etalon al lanternei roșii.

Crotone a început să joace dezinvolt, dovadă și acel 1-1 din deplasarea de la Fiorentina, ori victoria cu Chievo, 2-0, prima a actualei stagiuni. Salzano și atacantul român Stoian sunt principalele absențe la oaspeți, în timp ce pentru Inter sigur nu va evolua Juvetic. Cu semnul întrebării sunt Palacios și Eloge.

Sugestia noastră merge pe un pronostic de peste 2.5 goluri, cu o cotă minimă acceptată de 1.50, iar gradul de încredere acordat 6/10.

AS Roma vs. Bologna – duminică, ora 21:45

Capitolinilor le revine interesanta sarcină de a închide această rundă, duminică seară. Colega de grupă a Astrei Giurgiu, în Europa League, revine cu gândul de a câștiga acest meci cu Bologna, o formație care nu a mai simțit gustul succesului de șase partide.

Sunt mulți absenți în cele două echipe. Roma nu se poate folosi de serviciile unor fotbaliști utili ca Totti, Vermaelen, Rui, Manolas, Florenzi și Emerson. Dincolo, accidentații sunt Aquafresca, Destro, Maletta, Mirante, Morleo, Torosidis și Verdi. Mai este de luat în calcul și absența suspendatului Gastaldello.

Dzeko, în mare formă, 10 goluri marcate până acum, va fi principalul dirijor al atacurilor romane.

Deoarece cota pentru solistul Roma nu este deloc atractivă, sugerăm, mai degrabă, să jucați gazdele marchează în ambele reprize, la cotă minimă de 1.80, cu grad de încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.