Premier League: Ponturile și analizele etapei (5-6 noiembrie)

0

Lupta la vârf în Premier League este în continuare foarte strânsă, primele cinci clasate fiind despărțite de doar trei puncte. Etapa a 11-a programează meciuri foarte interesante, Chelsea-Everton și Arsenal-Tottenham, ce pot schimba puțin situația în partea superioară. Manchester United va încerca să rămână în cursa pentru titlu, ajunsă acum la opt puncte de lider, printr-o victorie la Swansea, formație ce are și ea mare nevoie de puncte. Programul tuturor meciurilor și pronosticurile oferite de echipa PdP le puteți găsi în cadrul acestui articol.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Bournemouth vs. Sunderland – sâmbătă, ora 17:00

Zece etape trecute iar Sunderland încă nu a câștigat. În istoria Premier League, nicio echipă nu a evitat retrogradarea după ce a strâns doar două puncte din zece partide. Sunderland încă speră, dar ultimele evoluții nu au fost deloc convingătoare. Echipa lui Moyes a pierdut 4 meciuri consecutive, în care a reușit un singur gol: penalty-ul lui Defoe din înfrângerea cu Arsenal, 1-4, de săptămâna trecută. Bournemouth a pierdut la Middlesbrough în ultima rundă, 2-0, dar se menține în prima jumătate a clasamentului. Gazdele au doar o înfrângere acasă în acest sezon de campionat, cu Manchester City, având victorii cu West Brom, Everton și Hull, și un egal cu Tottenham.

Pugh, Cook și Smith vor lipsi la Bournemouth. Surman e accidentat ușor și va fi, probabil, înlocuit de Gosling la mijlocul terenului. Stanislas are și el mici probleme medicale, dar cu șanse mai mari de joc.
O’Shea s-a accidentat cu Arsenal și nu poate juca, locul sau va fi luat de Djilobodji. Rămân indisponibili Mannone, Denayer, Kirchhoff, Cattermole, Larsson și Borini, dar toți ar putea reveni după pauza internațională.

Recomandăm victoria gazdelor în handicap asiatic -0.75 la cote minime de 1.80, cu mize 6/10. În caz de victorie la un singur gol diferență, jumătate din pariu este căștigat, iar jumătate din sumă este rambursată. 

Burnley vs. Crystal Palace – sâmbătă, ora 17:00

Burnley a produs marea surpriză a etapei a zecea, reușind să plece cu un punct de pe Old Trafford grație paradelor lui Tom Heaton. În ultimul meci de pe teren propriu, gazdele au trecut cu 2-1 de Everton și doresc să lege primele victorii consecutive „acasă” de la revenirea pe prima scenă. Burnley a pierdut de numai două ori pe Turf Moor în 2016 și vrea să lege primele victorii consecutive „acasă” de la revenirea pe prima scenă. Cu 11 puncte, echipă lui Sean Dyche stă cel mai bine dintre nou promovate, fiind acum la egalitate cu adversarii de azi, pe locul 13. Crystal Palace era pe locurile de Europa League la începutul lui octombrie, dar nu a câștigat niciun punct luna trecută, pierzând cu West Ham, Leicester și Liverpool.

Dyche va păstra echipa cu care a luat 4 puncte în ultimele două meciuri, astfel că Defour, refăcut, va fi doar rezervă. Singura schimbare e una forțată: Flanagan îl va înlocui pe Ward, accidentat.

La Crystal Palace sunt absenți pe termen lung Remy, Souare și Jonathan Benteke, iar Sako și Wickham sunt incerți.

Recomandăm X la finalul partide la cote ce pleacă de la valoarea 3.20 în sus cu mize 2/10. 

Manchester City vs. Middlesbrough – sâmbătă, ora 17:00

3-1 pentru City în fața Barcelonei. Guardiola și-a luat revanșa pentru umilința de acum două săptămâni și echipa lui arată din nou forma din începutul sezonului. În ultima etapă, cetățenii au învins West Brom cu 4-0, suficient pentru a rămâne pe primul loc-peste Arsenal și Liverpool, la golaveraj. Și ‘Boro are o revenire de formă. Formația lui Karanka a câștigat primul meci după două luni, 2-0 cu Bournemouth, iar înainte a plecat neînvinsă de pe terenul lui Arsenal.

Doi accidentați la City (Sagnă și Delph) și un incert (Fernandinho). Claudio Bravo a fost suspendat cu Barcelona dar va fi din nou titular. Vestea săptămânii îl are în centru pe Yaya Toure: ivorianul și-a cerut scuze pentru declarațiile impresarului său, rămâne de văzut dacă Guardiola îl va reprimi în lot.

de Roon și golgheterul Stuani au lipsit cu Bournemouth dar amândoi vor jucă astăzi. Vor lipsi Dani Ayala, accidentat din nou la gleznă; și Gaston Ramirez, suspendat pentru 5 cartonașe galbene.

Recomandăm victoria gazdelor în handicap asiatic -1.75 la cote minime de 1.70 cu mize 5/10. 

West Ham vs. Stoke City – sâmbătă, ora 17:00

Înfrângere pentru West Ham în ultimul meci, 2-0 la Everton, după ce părea că se regăsește în rundele anterioare. La doar trei puncte de retrogradare, pe Slaven Bilic îl așteaptă un program extrem de dificil în următoarea lună: Stoke, Spurs, Man United, Arsenal, Liverpool. Deși Stoke nu pare de speriat când ne uităm la această listă, echipa lui Mark Hughes nu a pierdut de 5 etape, câștigând în ultimele 3. „Olarii” trec prin cea mai bună formă din ultimii 4 ani și au urcat de pe ultimul loc până pe 12.

Aceiași accidentați la West Ham: Byram, Masuaku, Tore, Carroll și Sakho. Va mai lipsi Winston Reid, suspendat pentru 5 cartonașe galbene.

Situație similară și la Stoke, unde rămân 5 accidentați (Butland, Cameron, Ireland, Johnson și Afellay) și un jucător de bază va fi suspendat pentru cartonașe galbene-Marko Arnautovic. Un mare semn de întrebare în ceea ce îl privește pe Shaqiri. Elvețianul a suferit o întindere cu Swansea și Phelan va afla dacă îl poate folosi abia înaintea meciului.

Recomandăm evitarea acestei partide. NO BET! 

Chelsea vs. Everton – sâmbătă, ora 19:30

Antonio Conte a schimbat sistemul de joc după înfrângerea cu Arsenal (3-0) de acum 5 etape, iar rezultatele nu puteau fi mai bune. În 3-4-3, Chelsea a câștigat toate cele patru meciuri de campionat fără a primi vreun gol! Londonezii au urcat până pe locul 4, la un punct de echipele aflate la egalitate pe podium, iar faptul că nu joacă în cupele europene ar putea fi un mare avantaj în această perioadă. Și Everton stă bine în campionat, pe locul 6, cu 18 puncte. În ultima etapă au învins pe West Ham cu 2-0, punând capăt seriei de patru etape fără victorie. Interesant de urmărit cum se vor descurca singurii oameni care au contribuit decisiv la 10 goluri în fața a două dintre cele mai bune defensive din Anglia. Diego Costa are 8 goluri și 2 pase decisive; Lukaku: 7 goluri, 3 assisturi.

Nu vor fi schimbări în primul 11 al lui Chelsea, unde rămân indisponibili Fabregas și Zouma.

Baines, Besic, Mccarthy, Niasse, Pennington (toți accidentați) și Idrissa Gueye (suspendat) nu pot juca la Everton. Arouna Kone și Gibson sunt incerți, dar vor reveni Stekelenburg după accidentare și Enner Valencia, după ce nu a avut drept de joc cu West Ham.

Noua formulă 3-4-3 folosită de Conte îl avantajează enorm pe Eden Hazard, belgianul fiind de foarte multe ori la finalizare în ultimul timp. Recomandăm gol marcat de Eden Hazard la cote minime de 2.50 cu mize 3/10. 

Arsenal vs. Tottenham – duminică, ora 14:00

Rivalitatea dintre Arsenal și Tottenham e una dintre cele mai mari din fotbalul mondial. Derby-ul din nordul Londrei se joacă mâine pe Emirates, stadion pe care Spurs a reușit doar o victorie în cei zece ani trecuți de la deschidere. Arsenal a ajuns la 15 meciuri consecutive fără înfrângere, 9 dintre ele în campionat. Spurs e neînvinsă în Premier League după 10 runde, dar ultimele 3 partide le-a terminat la egalitate, iar în toate competițiile are 6 meciuri fără victorie. Ambele echipe au jucat în Champions League în această săptămâna: tunarii s-au calificat în optimi după ce au revenit de la 2-0 pentru a învinge cu 3-2 pe Ludogorets, dar Tottenham a pierdut acasă cu Leverkusen (0-1) și a coborât pe 3 în grupă. În campionat, gazdele sunt pe locul 2, în spatele lui City la golaveraj; oaspeții sunt la 3 puncte în spate, pe 5.

Wenger are 4 jucători accidentați (Mertesacker, Chuba Akpom, Welbeck și Lucas Perez) și 5 incerți: Bellerin, Monreal, Gibbs, Cazorla, Walcott. Toți 5 ar putea juca, ținând cont de importanța meciului. Xhaka e disponibil din nou după suspendarea de 3 meciuri.

Harry Kane va fi titular la Tottenham. Revenirea golgheterului e mult așteptată, după ce echipa lui Pochettino a înscris doar 3 goluri în ultimele 6 meciuri. Vor lipsi Sissoko (la ultima etapă de suspendare) și accidentații Alderweireld și Lamela. Dembele e incert.

Spre deosebire de oaspeții lor de astăzi, tunarii sunt echipa mai în formă, astfel că recomandăm 1 solist la cote ce pleacă de la 1.95 în sus cu mize 4/10.

Hull vs. Southampton – duminică, ora 16:15

Învinsă în ultima etapă de Chelsea, Southampton a obținut o victorie uriașă joi, 2-1 în fața lui Inter în grupele Europa League și confirmă perioada bună. „Sfinții” sunt pe locul 9 în campionat, cu 13 puncte. Hull a pierdut în ultimele 6 meciuri și jocul lor nu le dă prea multe șanse să rămână în Premier League. Deși a stat mai bine în defensivă în etapele recente, runda trecută a „reușit” o contra-performanță memorabilă: a pierdut un meci în care adversarii nu au șutat pe poartă! Watford s-a impus cu 1-0, mulțumită autogolului lui Dawson.

Mbokani e apt de joc pentru Hull; absenți vor fi suspendatul Diomande și accidentații Robertson, Bruce, Luer și Odubajo. Trei jucători au revenit la antrenamente: Mcgregor, Lenihan și Snodgrass, dar pare încă prea devreme pentru a juca.

Bertrand, Boufal, Davis și Austin au fost pe bancă în meciul cu Inter și toți vor putea juca mâine. Rămân accidentați Mccarthy, Cedric Soares, Targett, Pied și Long; iar Hesketh e incert. Gardoș va juca la echipa secundă până va ajunge din nou la nivelul fizic cerut de Claude Puel.

Recomandăm X2 și maxim 2 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.00 cu miză 7/10.

Liverpool vs. Watford – duminică, ora 16:15

Watford a pierdut doar un meci din ultimele 7 și în ultimele trei nu a primit gol. Defensiva va avea cel mai greu test al sezonului pe Anfield, în fața echipei cu cele mai multe goluri marcate. Liverpool continuă să impresioneze prin fotbalul spectaculos, iar parcursul său pe teren propriu în 2016 e excelent: o înfrângere și doar două meciuri în care nu a înscris-ambele cu Man United (0-1 în ianuarie, 0-0 acum trei săptămâni). Misiune aproape imposibilă pentru oaspeți, care ar fi mai mult decât mulțumiți cu un egal. Liverpool e pe locul 3, la egalitate cu Man City și Arsenal, în timp ce Watford are 15 puncte și e pe locul 7.

La gazde lipsesc Gomez și Ojo, lor li s-a alăturat Danny Ings. Ghinion teribil pentru atacant: acum un an s-a accidentat la genunchi la primul antrenament cu Jurgen Klopp și a lipsit până în vară. Săptămâna trecută, utilizat că rezervă în meciul cu Tottenham din Cupa Ligii, s-a accidentat la celălalt genunchi și va rata din nou tot sezonul. Sunt și vești bune pe Merseyside: Milner, Can și Wijnaldum vor juca, deși au fost bolnavi în ultimele zile.

Prodl și Okaka sunt incerți pentru Watford. Cathcart, Success, Dja Djedje și Kenedy sunt absenți, toți cu probleme medicale.

Recomandăm o cotă interesantă de valoare 2.50 pentru victoria gazdelor și goluri în ambele porți cu mize 4/10.

Swansea vs. Manchster United – duminică, ora 17:00

Egaluri acasă cu Stoke și Burnley, înfrângere cu 4-0 la Chelsea și un 0-0 neconvingător la Liverpool. Manchester United a ajuns la 8 puncte în spatele liderilor după aceste rezultate dezamăgitoare din octombrie. Mourinho și-a atacat dur fotbaliștii joi, după înfrângerea cu Fenerbahce din Europa League, acuzându-i că au tratat meciul ca pe unul amical. Chiar dacă nu au fost discuții despre postul său, portughezul știe că e obligat să câștige pentru a nu se îndepărta și mai mult de locurile de Champions League. Nici la Swansea nu e o situație bună. Galezii sunt pe locul 19 cu 5 puncte, având doar două egaluri în ultimele 9 etape. Bob Bradley a recunoscut că va fi greu să rămână în prima ligă. La conducerea echipei de 3 meciuri, americanul a făcut de fiecare dată schimbări în 11-le de start și încă mai caută formula câștigatoare.

Doar Nathan Dyer lipsește la Swansea. Naughton și Jefferson Montero sunt refăcuți și ar putea fi titulari.
La United nu vor juca fundașii Valencia, Bailly și Smalling. Pogba a ieșit accidentat în meciul cu Fener și e incert. Ander Herrera e suspendat o etapă, la fel și Mourinho.

Se anunță un nou meci greu pentru diavoli, iar tentația este să recomandăm  PSF X la cote ce pleacă de la 2.00 în sus, dar cu mize mici, 2/10.

Leicester vs. West Brom – duminică, ora 18:30

Egalul obținut cu greu de Leicester la Copenhaga a fost suficient pentru a le asigura primăvară europeană. „Vulpile” sunt cu un picior în optimile Ligii Campionilor, fiind calificați matematic cu un egal în meciul cu Brugge. În campionat, Leicester a câștigat primul punct în deplasare etapa trecută, după 1-1 la Tottenham, dar rămâne în a doua jumătate a clasamentului: e pe locul 11, cu 12 puncte. West Brom are 10 puncte și se clasează pe locul 16, fără victorie în ultimele 5 meciuri. După 3 egaluri, toate 1-1, WBA nu a contat în înfrângerile cu Liverpool (1-2) și Manchester City (0-4).

Kasper Schmeichel și-a rupt mâna în meciul cu Copenhaga și va sta departe de teren toată luna noiembrie, astfel că Zieler va fi titular în poartă. Mai lipsesc Nampalys Mendy și Benalouane, dar revin după accidentări Matty James și Slimani.

Două pierderi mari la oaspeți: cel mai bun fotbalist al lor din acest sezon, Chadli, s-a operat la genunchi și va juca din nou după pauza internațională; iar Mcclean va fi suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Yacob revine după o suspendare identică, Olsson este incert.

Mizăm pe victoria campionilor la cote minime de 1.80 cu mize 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.