Handbal: Ponturile și analizele zilei (9 noiembrie)

0

Mijlocul acestei săptămâni ne propune o nouă zi plină de handbal, ca de obicei. Avem multe partide interesante, atât în România, cât și în restul Europei. Echipa PdP a pregătit patru sugestii de pronosticuri pentru astăzi.

”U” Cluj vs. HC Dunărea Brăila – ora 16:00

Este ultimul test pentru Dunărea Brăila înaintea disputei de pe teren propriu din Cupa EHF, cu Byasen. Deși despărțite de multe puncte în clasament, am putea avea un meci mult mai interesant decât se preconizează.

În primul rând, chiar dacă ”U” Cluj dezamăgește, la echipă a sosit un nou antrenor, Florin Pera. Recunoscut ca un mobilizator foarte bun, Pera a fost unul din cei care au resuscitat echipe de-a lungul timpului. În al doilea rând, Dunărea Brăila s-a salvat de foarte multe ori în acest sezon pe final de meci. A fost și cazul disputei cu Craiova din weekend, când brăilencele au scos un egal inextremis, după ce oltencele au condus la șase goluri.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru ”U” Cluj +4.5 goluri și încredere 5/10.

Fyllingen vs. Elverum – ora 19:00

Trebuie să recunosc că Elverum este una din formațiile ce m-a dezamăgit de cele mai puține ori. Campioana Norvegiei defilează în campionatul intern, este prima cu șapte victorii din tot atâtea posibile, și a arătat tărie de caracter în multe dispute din acest sezon deja.

Fyllingen este pe un surprinzător loc trei, profitând de evoluțiile slabe ale unor echipe considerate superioare, precum Haslum sau Arendal. Gazdele de astăzi evoluează bine acasă, dar Elverul este trupa cea mai puternică din Norvegia și probabil acest lucru se va vedea pe tabelă.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru Elverum -1.5 goluri și încredere 6/10.

 DVSC Korvex vs. Alba Fehervar – ora 19:00

Alba Fehervar trebuie să-și revină și repede pentru a mai spera la ceva de la acest sezon, chiar dacă au trecut șase etape din campionat. Campionatul este însă foarte echilibrat, de la locul opt în sus oricine poate bate pe oricine, exceptând pe Gyor, iar acest lucru se vede.

Revenind la acest meci, se întâlnesc două reprezentante ale Ungariei în Cupa EHF. Diferența de valoare nu a trebui să fie însă prea mare, Fehervar având foarte multe jucătoare de mare valoare, obișnuite cu partidele tari. În schimb, Debrecen are un lot ceva mai tânăr, de mare perspectivă, iar lipsa experienței s-a văzut în duelurile europene cu Nantes.

În aceste condiții, recomandarea noastră este Alba Fehervar +3.5 goluri la cote minime de 1.85 și încredere 5/10.

BBM Bietigheim vs. Tus Metzingen – ora 21:00

Este unul din meciurile foarte tari din Germania. Despre Bietigheim am mai vorbit în trecutul apropiat, este trupa cea mai puternică din Bundesliga, fapt demonstrat din plin nu doar în campionatul intern, ci și în Cupa EHF.

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în clasament, cu șase victorii din tot atâtea posibile, dar senzația lăsată până acum este că Bietigheim are un plus valoric. Jucătoarele aduse în vară s-au integrat perfect, avantajul terenului propriu va fi foarte important, în condițiile în care liderul din Bundesliga mizează pe 1500 de fani.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru Bietigheim -2.5 goluri și încredere 5/10.

sursă foto: swp.de

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.