Handbal: Analizele și pronosticurile zilei (10 noiembrie)

0

Am terminat ziua de miercuri cu un profit de 7.4 unități, ca urmare a celor trei pronosticuri oferite corecte din totalul de patru. Am pregătit și astăzi două sugestii pe partidele din handbal, din Liga Națională și din Liga Franceză.

Poli Timișoara vs. CSM Făgăraș – ora 18:00

Cele două echipe revin în Liga Națională după o pauză de o săptămână și jumătate, cauzată de acțiunea naționalelor. E un meci foarte important pentru Timișoara, pe care nu are voie să nu-l câștige având în vedere situația din clasament (locul 10, la patru puncte de play-off), în compania lanternei.

Meciurile în care CSM Făgăraș este implicată nu sunt cele mai spectaculoase. Brașovenii au probleme foarte mari în atac, dar compensează printr-o defensivă destul de solidă și agresivă. În aceste condiții, este foarte posibil să avem și astăzi un meci cu puține goluri.

Recomandarea noastră este 1&sub 49.5 goluri la cote minime de 2 și încredere 4/10.

Saint Raphael vs. Nantes – ora 21:45

Este un duel foarte interesant și practic este momentul revanșei pentru Saint Raphael. Nantes a fost acceptată de EHF în Liga Campionilor în detrimentul lui Saint Raphael, chiar dacă terminase mai slab în clasament sezonul trecut. Așadar, mă aștept să văd o formație foarte montată a gazdelor, dornică să demonstreze că ar fi meritat să joace în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

Diferența dintre cele două echipe nu este mare și acest fapt este reflectat în cotele oferite. Pauza a venit bine pentru Nantes, care s-a putut odihni puțin după turul de forță avut în acest debut de sezon.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru victoria lui Saint Raphael și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.