Preliminariile CM 2018: analizele și ponturile zilei de vineri

0

Avem din nou în față un weekend plin cu fotbal internațional. Preliminariile CM 2018 revin din nou în prim-plan, avem zece meciuri programate vineri, printre care și cel care ne interesează în mod direct: România-Polonia.

Franța vs. Suedia – grupa A, ora 21:45

Primele clasate din grupa A se află față în față la Paris, în etapa a patra a preliminariilor CM 2018. Ambele echipe au câte șapte puncte acumulate și același golaveraj, 5-1, și par a fi favoritele la primele două poziții.

Suedia merge însă în Franța fără doi fundași centrali foarte importanți, Lustig și Olsson, ambii accidentați. Misiunea nordicilor în această situație devine și mai dificilă, pe un teren pe care se câștigă foarte greu. Rezultatele directe sunt prea puțin elocvente, ultimul meci oficial dintre cele două națiuni având loc acum patru ani, la Euro (2-0 pentru Suedia).

După plecarea de la PSG unde era în umbra marelui Zlatan, Kevin Gameiro a explodat, având evoluții bune atât la Sevilla cât și la Atletico Madrid unde face un cuplu mortal cu colegul său de la națională, Antoine Griezmann. Evoluțiile sale recente și dubla din meciul cu Bulgaria l-au propulsat în prima opțiune pentru Didier Deschamps în detrimentul lui Giroud.

Recomandăm cote ce pleacă de la valoarea 2.40 în sus pentru gol marcat de Kevin Gameiro cu mize 2/10. Referitor la rezultatul final, este foarte posibil ca Franța să se impună și să înscrie de cel puțin 2 ori.

San Marino vs. Germania – grupa C, ora 21:45

Este doar un meci de antrenament pentru Germania. E clar pentru toată lumea că singura necunoscută va fi reprezentată de diferența de la final, așa cum s-a întâmplat acum zece ani, când nemții s-au impus cu 13-0 și 6-0.

Va fi un meci în care Germania se va simți ca acasă, la partidă fiind așteptați nu mai puțin de 7000 de nemți! Toni Kroos va lipsi, acesta fiind accidentat.

Un astfel de meci nu are ce căuta pe biletul unui parior serios: NO BET! Cotele sunt la valori mizerabile, iar handicapul poate fi încercat doar la distracție.

Irlanda de Nord vs. Azerbaidjan – grupa C, ora 21:45

E un meci dificil, pentru că azerii par să aibă forța necesară să se implice în lupta pentru locul de baraj. Chiar dacă nu practică un fotbal atractiv, cei din Azerbaidjan au învins Norvegia cu 1-0 acasă și au remizat 0-0 la Cehia, iar în ambele meciuri posesia a fost sub 40%.

Despre Irlanda de Nord se poate spune că este în grafic după cele trei meciuri jucate. Britanicii au plecat neînvinși din Cehia, 0-0, și au învins San Marino 4-0, așa cum era de așteptat. În ultimul meci au pierdut în Germania, 0-2, fără să emită mari pretenții.

Cele două echipe s-au întâlnit și în preliminariile trecute, iar azerii au avut câștig de cauză: 1-1 și 2-0.

Merită încercată linia de handicap asiatic pentru SUB 2 goluri în meci cu returnarea mizei în cazul a fix 2 goluri, la cote minime de 1.80 cu mize 4/10.

Cehia vs. Norvegia – grupa C, ora 21:45

Chiar dacă e prematur, putem spune că Cehia are nevoie disperată de cele trei puncte. Pentru cehi este deja al treilea meci de acasă, iar în precedentele două a terminat la egalitate, 0-0. Mai mult, este singura echipă, alături de Cipru, care nu a marcat până acum în această campanie.

Norvegia a dezamăgit în runda a doua cu Azerbaidjan, 0-1 în deplasare, și are doar trei puncte în trei meciuri. Nordicii par a fi însă într-o cădere continuă, aceștia nereușind să se califice la un turneu final din 2000!

Cel mai recent meci datează din 2014, un amical disputat tot în Cehia și încheiat la egalitate, 2-2.

Norvegia are probleme în apărare, primind gol până și de la San Marino! Merge încercată victoria Cehiei la cote de 2.00, dar cu mize 3/10.

Armenia vs. Muntenegru – grupa E, ora 19:00

Muntenegru este liderul surpriză din grupa E, peste Polonia, România și Danemarca, formații considerate superioare ca și valoare. Ex-iugoslavii au reușit două surprize până acum, după ce au plecat neînvinși, cu șansă, de la Cluj, 1-1, și au învins la Copenhaga cu 1-0. Deși se vorbește că este o echipă în schimbare, Muntenegru nu se exprimă rău, este o formație disciplinată și periculoasă în același timp.

Armenia are trei înfrângeri în trei meciuri și nu pare capabilă să pună probleme echipelor tari. Armenii au pierdut 0-1 cu Danemarca, 0-5 cu România și 1-2 cu Polonia, însă erau pe cale să detoneze bomba la Varșovia în 10 oameni, fiind învinși abia în minutul 95.. Va fi primul meci direct dintre cele două echipe.

Oaspeții sunt favoriți, dar meciul e destul de imprevizibil. Pentru noi este meci de NO BET!

Danemarca vs. Kazakhstan – grupa E, ora 21:45

Este poate cel mai puțin atractiv meci al serii, după San Marino-Germania. Danezii nu mai au voie să facă pași greșiți după 0-1 cu Muntenegru acasă și 2-3 în Polonia. Un alt rezultat negativ ar reduce considerabil șansele la un loc de calificare, în condițiile în care Muntenegru și Polonia au deja un avantaj de patru puncte.

Kazacii par mai degrabă să formeze o echipă de „ciomăgari” care emite pretenții doar acasă, unde sunt obișnuiți cu condițiile dificile. Aceștia au remizat pe teren propriu 2-2 cu Polonia și 0-0 cu România, dar au pierdut pe teren străin în Muntenegru, fără drept de apel, 0-5. Stilul lor defensiv nu poate rezista la nesfârșit, având în vedere calitatea pe care o au danezii în plan ofensiv.

Recomandăm victoria danezilor fără să primească gol la cote minime de 1.85 cu mize 5/10.

România vs. Polonia – grupa E, ora 21:45  

E unul din capetele de afiș ale serii. România și Polonia sunt două echipe ce se luptă pentru calificare, însă oaspeții par a avea prima șansă pe hârtie.

Tricolorii pierd însă foarte greu pe teren propriu și poate fi un factor important vineri seară. România va avea sprijinul unui stadion arhiplin, însă Daum are câteva bătăi de cap. Alibec a fost trimis acasă, accidentat, iar Ivan a devenit incert.

Polonia arată fabulos pe hârtie. Primul 11 este foarte valoros, echilibrat pe posturi, iar în atac Teodorczyk și Lewandowski vor da mari bătăi de cap defensivei noastre. Chiar și așa, Polonia nu a impresionat până acum în preliminarii. Deși a trecut cu 3-2 de Danemarca, leșii au remizat în Kazakhstan 2-2 și au trecut foarte greu de Armenia, 2-1 cu un gol în minutul 95!

Este foarte posibil ca niciunul din tehnicieni să nu vrea să riște. O înfrângere pentru oricare din echipe în acest meci poate fi decisivă în economia calificării, astfel că un eventual rezultat de egalitate nu ar învinovăți pe nimeni.

Recomandăm X la finalul partidei la cote minime de 3.10 cu mize 2/10, dar se poate încerca și gol marcat de Robert Lewandovski la cotă minimă 2.35 cu mize 2/10. Vedem un scor corect 1-1.

Anglia vs. Scoția – grupa F, ora 21:45  

Duelul 100% britanic promite destul de mult spectacol. Anglia și Scoția s-au întâlnit în 2013 și 2014, iar englezii s-au impus de fiecare dată după meciuri spectaculoase: 3-1 și 3-2.

Anglia pare să nu aibă probleme în a câștiga grupa. Diferența de valoare dintre ea și restul echipelor este evidentă, iar formația lui Gareth Southgate s-a instalat deja pe primul loc. Harry Kane revine după o accidentare și va începe titular probabil acest meci, alături de căpitanul Wayne Rooney.

Gordon Strachan are motive de îngrijorare, deoarece evoluțiile de până acum nu au fost deloc convingătoare. Victoria din Malta este una logică, însă remiza cu Lituania de acasă, 1-1, și înfrângerea din Slovacia, 0-3, le-au complicat soarta scoțienilor. Scott Brown va reveni probabil în echipa de start, după ce a revenit asupra deciziei de a se retrage din echipa națională.

Statisticile din ultimele meciuri ale Angliei ne dau o imagine clară. Rata de conversie a ocaziilor precum și numărul de șuturi/90 de minute sunt în continuă scădere cu actualul sistem folosit. Mergem pe victoria Angliei și sub 3,5 goluri marcate în meci la cote de minim 1.85 cu mize 8/10. Scor corect 2-0.

Slovacia vs. Lituania – grupa F, ora 21:45

Slovacia a luat o mare gură de oxigen prin victoria cu Scoția, 3-0 din etapa trecută. Hamsik și compania pierduseră primele două partide, 0-1 cu Anglia și 0-1 în Slovenia, astfel că speră din nou la poziția secundă acum. Victoria cu Lituania este obligatorie însă, dar nu se anunță a fi ușor de obținut! Balticii reprezintă surpriza plăcută de până acum, au remizat 2-2 cu Slovenia și 1-1 cu Slovacia și au câștigat 2-0 cu Malta, fiind pe poziția a doua în clasament!

Mai mult, în precedenta campanie de calificare la CM cele două echipe au încheiat nedecis cele două partide, 1-1 atât la Bratislava, cât și la Vilnius.

O nouă partidă în care putem recomanda victoria gazdelor și maxim 3 goluri înscrise în meci la cote ce pleacă de la 1.75 în sus, dar cu mize 4/10.

Malta vs. Slovenia – grupa F, ora 21:45

Slovenia nu are voie să se împiedice în Malta, dacă dorește clasarea pe locul secund la finalul grupei. Prestațiile de până acum ale băieților lui Katanec îi fac favoriți la victorie în această deplasare, mai ales după cea din duelul cu Anglia, 0-0. Atunci, deși posesia a aparținut clar englezilor, slovenii au pus probleme pe contraatac, terminând partida cu 13 șuturi spre poarta lui Joe Hart.

Malta a cedat 1-5 cu Scoția și 0-2 cu Anglia și Slovacia și au ajuns la o serie de 13 meciuri consecutive fără victorie. Este al treilea meci direct dintre cele două echipe, precedentele două având loc în urmă cu foarte mult timp și câștigate de Slovenia, 3-0 și 3-1.

Cotele sub 1.80 pentru victoria Sloveniei fără să primească gol NU REPREZINTĂ VALOARE! Dacă găsiți o cotă care să depășească valoarea de 1.80, jucați-o cu mize 4/10, sub valoare 1.80, NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.