Preliminariile CM 2018: Ponturile și analizele zilei de sâmbătă

0

La prima vedere, ziua de sâmbătă se anunță a fi mai spectaculoasă decât cea de vineri. Pe noi, însă, prea puțin ne interesează acest lucru, și căutăm să obținem profit de pe urma rezultatelor înregistrate. Sunt nouă meciuri din preliminariile CM 2018, pe care echipa PdP le-a analizat și la care vă oferă sugestii de pronosticuri.

Austria vs. Irlanda – grupa D, ora 19:00

După un Euro dezamăgitor, Austria încă este în căutarea unui joc consistent. Apărarea de până acum din aceste preliminarii a fost punctul slab, austriecii încasând deja șase goluri într-o grupă în care era cotată cu șanse la un loc în primele două. Per-total Austria nu impresionează și are în față un meci ce poate deveni crucial pentru ei.

Irlanda s-a instalat acolo unde își dorește, în primele două, la egalitate cu liderul surpriză Serbia. Britanicii au arătat că parcursul din ultima perioadă nu este întâmplător, deși victoria cu Georgia a fost obținută norocos și destul de chinuit.

Ultimul meci direct a avut loc în 2013, tot în preliminariile CM, iar Austria s-a impus atunci cu 1-0 prin golul lui David Alaba din minutul 84.

Recomandăm încercarea cotei 2.00 pentru goluri în ambele porți la mize de 3/10.

Georgia vs. Moldova – grupa D, ora 19:00

Georgia nu mai este o echipă de neglijat, o formație care să piardă lejer în fața echipelor de top. Drept dovadă, georgienii au remizat 1-1 în Țara Galilor în ultimul meci și au pus probleme în ultima perioadă Austriei, Germaniei sau Irlandei, acasă.

Moldova are cinci înfrângeri la rând și doar o victorie în ultimele 24 de meciuri jucate! În aceste preliminarii, doar Liechtenstein și Gibraltar stau mai slab la capitolul goluri primite, iar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare pentru vecinii noștri.

Meci clar de NO BET!

Țara Galilor vs. Serbia – grupa D, ora 21:45

Galezii atrag privirile, mai ales după parcursul fabulos de la Euro, unde au ajuns până în penultimul act. Forma lor bună a fost continuată cu două rezultate pozitive în această campanie, 4-0 cu Moldova acasă și 2-2 în Austria, însă a venit un 1-1 cu Georgia în care am putea spune că adversarii au fost mai periculoși.

Serbia pare a fi în revenire de formă. După ani dezamăgitori, ex-iugoslavii par să-și fi revenit și ocupă primul loc în această campanie de calificare. 3-0 cu Moldova și 3-2 cu Austria, iar sârbii conduși de Dusan Tadic din teren au cea mai bună ofensivă din grupă.

Este al treilea meci din istorie, iar primele două s-au încheiat fără drept de apel: 6-1 la Belgrad și 3-0 la Belfast!

Media de goluri/meci ale ambelor echipe este undeva la 2.66, astfel că vedem valoare în cotele de la 1.90 în sus pentru goluri de ambele părți cu mize 6/10.

Spania vs. Macedonia – grupa G, ora 21:45

Cum era Vicente Del Bosque a apus, Spania caută să redevină cea mai importantă echipă din lume. Sub comanda lui Julien Lopetegu, ibericii par să fi regăsit drumul către un fotbal plăcut și au înregistrat până acum trei victorii și o remiză.

Misiunea Spaniei pare să fie facilă sâmbătă seară, în condițiile în care întâlnește Macedonia, o echipă fără victorie din 2011 în deplasare. Cele două echipe s-au întâlnit și acum doi ani de zile, în preliminariile Euro, iar spaniolii n-au avut milă: 5-1.  Trebuie spus însă că Spania are ceva probleme în apărare, Pique, Ramos și Jordi Alba fiind toți accidentați.

Singura cotă recomandabilă este 1.50 pentru Spania câștigă ambele reprize pentru materiale combo sau cu mize 9/10 single.

Liechtenstein vs. Italia – grupa G, ora 21:45

Este cel mai dezechilibrat meci al serii. Liechtenstein are 13 meciuri în care nu a câștigat și în care a primit în total 42 de goluri, astfel că misiunea lor în fața Italiei este imposibilă.

Italia vine după un 3-2 de moral în Macedonia, unde a revenit în ultimul sfert de oră grație unei duble a lui Ciro Immobile (75 și 92). Băieții lui Ventura se vor bate cu Spania la prima poziție în mod cert, formație cu care a remizat pe teren propriu în etapa a doua, 1-1. Este primul meci direct din istorie.

Același pronostic este valabil și pentru acest meci. Italia câștigă ambele reprize la cote minime de 1.65 cu mize 9/10 sau în materiale combo.

Albania vs. Israel – grupa G, ora 21:45

Este poate meciul cel mai greu de prezis din această seară. Albania și Israel nu se vor regăsi probabil printre echipele de la Mondial, dar cu siguranță au resursele de a încurca într-o zi foarte bună Spania sau Italia, favoritele grupei. Ambele formații au câte două victorii și o înfrângere, Albania pierzând 0-2 cu Spania, iar Israel 1-3 cu Italia.

Prezența Albaniei de la Euro a surprins pe toată lumea, dar și prestațiile de acolo. Astfel, sâmbătă seară albanezii sunt creditați cu prima șansă, dar diferența dintre cote nu este una foarte mare.

NO BET pentru noi!

Croația vs. Islanda – grupa I, ora 19:00

Este unul din meciurile ce pot conta decisiv în economia câștigării grupei. Cele două echipe prezente la precedentul Euro s-au instalat deja în funtea clasamentului și doar golaverajul le desparte înaintea meciului de la Zagreb.

Forma Croației de pe teren propriu este fantastică, 13 victorii în ultimele 15 partide disputate și două remize. Generația ex-iugoslavilor pare să fie peste cea de la sfârșitul anilor ’90, fapt demonstrat, de exemplu, în meciul de la Euro cu Spania.

Islanda merge slab în deplasare și pare a pune probleme mari doar când evoluează pe teren propriu. Nordicii au pierdut 7 din ultimele 10 meciuri jucate pe teren străin, a încasat un număr imens de goluri, 21.

Vedem valoare în cotele cu valoare minimă de la 2.10 în sus pentru goluri în ambele porți cu mize 4/10.

Turcia vs. Kosovo – grupa I, ora 19:00

Turcia n-are un an fantastic, dar care ar putea fi salvat cu rezultate pozitive în această campanie de calificare. Dacă debutul a fost bun, 1-1 în Croația pe un teren dificil, turcii au continuat cu 2-2 acasă cu Ucraina și 0-2 în Islanda, astfel că se află deja la cinci puncte de primele două locuri. În acest context, meciul cu Kosovo trebuie tratat la 100% din potențial, pentru a evita o altă surpriză neplăcută.

Kosovarii au doar 11 meciuri jucate în istorie, dar au arătat că pot surprinde dacă sunt tratați superficial. Aceștia au remizat 1-1 în Finlanda, într-un meci în care au dominat, dar au pierdut categoric cu Croația (0-6) și Ucraina (0-3).

Recomandăm goluri înscrise în ambele reprize de formația gazdă cu cote minime de 1.70 și mize 6/10.

Ucraina vs. Finlanda – grupa I, ora 21:45

Cu două remize și o victorie, Ucraina țintește încă trei puncte cu care ar putea urca în clasament. Ex-sovieticii formează o echipă solidă acasă, unde am câștigat patru din ultimele opt partide la o diferență de cel puțin două goluri și unde au cedat doar în fața Spaniei (0-1).

Finlanda a început ezitant grupa, 1-1 cu Kosovo acasă, dar a fost aproape de a scoate o victorie prețioasă în Islanda. Atunci nordicii au pierdut cu 2-3 după ce au condus cu 2-1 până în minutul 91, dar a fost o întâmplare fericită replica bună oferită. Finlanda nu a câștigat de șapte meciuri pe teren străin și a scos doar două remize, 1-1 în România și 1-1 în Belgia, cel din urmă fiind un meci de verificare.

Ne tentează cota de 3.30 pentru victoria Ucrainei și goluri în ambele porți cu mize 2/10. I-am văzut pe Finlandezi și pe Arena Națională…au potențial ofensiv!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.