Premier League: Ponturile și analizele etapei (19-21 noiembrie)

0

Premier League se reia cu un meci așteptat de multă lume, Manchester United-Arsenal, sau Jose Mourinho vs. Arsene Wenger.  Tot în această etapă are loc derby-ul local dintre Tottenham și West Ham. Toate ponturile și analizele etapei le puteți găsi în acest articol care va fi updatat zilnic.

Arsenal vs. Manchester United – sâmbătă, ora 14:30

Meciurile între Man United și Arsenal sunt, de cele mai multe ori, memorabile. Ca și confruntările dintre Mourinho și Wenger, doi antrenori a căror rivalitate e bine cunoscută. Putem spune că urmează două finale pentru United. Dacă pierd mâine, „diavolii” se îndepărtează la minim 9 puncte de primul loc. Apoi, United e vizitată de Feyenoord în Europa League, unde o înfrângere i-ar putea elimina din sezonul european. Arsenal e deja calificată în optimile Champions League iar în campionat e la două puncte de primul loc. Londonezii au pierdut doar un meci din cele 17 jucate în 2016-17, în prima etapă, câștigând 12 din ultimele 15. Lui United i-a lipsit constanța în acest sezon, mai ales în ultima lună, când a combinat victoriile categorice cu meciurile în care a arătat ca o echipă mediocră.
Valencia, Bailly și Smalling rămân accidentați la United, dar revine Luke Shaw. Și Rooney va juca, deși a lipsit în meciul Angliei cu Spania. Fellaini e incert, în timp ce Ibrahimovic e suspendat.
Bellerin s-a accidentat etapa trecută și va lipsi restul anului, ca și Mertesacker, Akpom, Lucas Perez și Welbeck. Cazorla încă nu e complet refăcut, iar Alexis Sanchez e anunțat titular, deși e accidentat ușor. Chilianul a forțat pentru a juca la echipa națională și probabil va face același lucru mâine.

Mergem pe X la pauză sau final la minim 1.75 cu mize 5/10.

Crystal Palace vs. Manchester City – sâmbătă, ora 17:00

City nu a reușit să învingă acasă pe Middlesbrough în ultima etapă și, după mult timp, nu se află pe primul loc. „Cetățenii” sunt acum pe 3, la 2 puncte în spatele lui Liverpool și au câștigat doar odată în 5 etape. Crystal Palace are, însă, o perioadă mult mai proastă. Echipa lui Alan Pardew a pierdut 4 meciuri consecutive și a coborât până pe locul 16, la un punct deasupra liniei. Etapa trecută au pierdut un meci nebun la Burnley: gazdele au marcat pentru 3-2 în minutul 94, iar la ultima fază a meciului Townsend a șutat în bară, nereușind să aducă egalarea. Un lucru interesant despre Crystal Palace e că are 16 goluri marcate-doar Liverpool, Chelsea, City și Arsenal stau mai bine la acest capitol.
Pentru gazde nu pot juca accidentații pe termen lung Pape Souare, Jonathan Benteke și Remy. Mandanda s-a accidentat la genunchi și va lipsi două săptămâni, în poartă va intra Hennessey. Ledley, Sako și Lee Chung-Yong sunt incerți.
Delph este singurul absent al lui City. Sagna s-a antrenat normal și poate fi titular, iar Kompany este apt de joc deși a plecat de la echipa națională din motive medicale. Yaya Toure nu va fi în lot, deși și-a cerut scuze pentru declarațiile impresarului său.

Recomandăm o cotă mare pentru acest meci, victoria lui City și ambele echipe să marcheze la cote de 2.60 și mize 3/10.

Everton vs. Swansea – sâmbătă, ora 17:00

Bob Bradley nu a reușit să schimbe prea multe la Swansea. Americanul caută în continuare cea mai bună formație și a spus că lipsa de lideri din vestiarul echipei e o problemă. Galezii nu au mai câștigat din august, iar de la venirea lui Bradley au obținut un punct în 4 meciuri.

Formă slabă și pentru Everton, care are doar o victorie din 7 partide. În ultima etapă au pierdut cu 5-0 pe terenul lui Chelsea, un meci în care nu au avut nici măcar un șut pe poartă. Deși s-a îndepărtat de fruntea clasamentului, Everton e pe locul 7, cu 18 puncte. Swansea e penultima, la 6 puncte de locurile care asigură menținerea în Premier League.
Baines și James Mccarthy vor fi titulari la Everton, reveniți după accidentări. Și Gueye revine după etapa de suspendare, dar e rândul lui Barry să stea în tribună din cauza cartonașelor galbene. Arouna Kone este incert, Besic e accidentat.
Toți jucătorii sunt disponibili pentru oaspeți, inclusiv Dyer și Jefferson Montero. Primul a lipsit două luni după o accidentare la glezna, al doilea are mâna ruptă dar poate juca.

Vedem valoare în cotele ce pleacă de la 1.80 în sus pentru victoria gadelor și minim 2 goluri înscrise în meci și le recomandăm cu mize de 7/10.

Southampton vs. Liverpool – sâmbătă, ora 17:00

Southampton pare să sufere din cauza programului încărcat. Gazdele au învins Interul în ultima etapă a Europa League și o victorie joi, la Sparta Praga, îi poate califica în șaisprezecimi. „Sfinții” au jucat din 3 în 3 zile în ultimele două luni, avansând și în Cupa Ligii, dar în campionat au pierdut ultimele două meciuri: 0-2 cu Chelsea, 1-2 la Hull. Aceste înfrângeri au dus clubul pe locul 10, cu 13 puncte.

Liverpool e liderul campionatului și au trecut aproape trei luni de când nu au mai pierdut. Formația lui Klopp păstrează un stil de joc foarte atractiv, în ultimele 2 etape marcând de 10 ori: 4-2 cu Crystal Palace și 6-1 cu Watford. În ciuda forței ofensive arătate de oaspeți, Claude Puel, antrenorul lui Southampton, a spus la conferința de presă că nu intenționează să abordeze jocul într-o formulă defensivă.
Trei absenți la Southampton (Reed, Pied și Targett) și mulți incerți: Forster, Cedric Soares, Hojbjerg, Bertrand, Tadic, Mccarthy, Hesketh și Long. Toți vor fi verificați înaintea jocului.
Ings și Ojo nu vor juca la Liverpool. Joe Gomez, Lallana și Coutinho sunt accidentați ușor, și ei vor afla înaintea meciului dacă pot fi pe teren. Lovren e din nou apt de joc și va fi titular.

Recomandăm minim 2 goluri înscrise de Liverpool la cote de 2.10 cu mize 6/10.

Stoke vs. Bournemouth – sâmbătă, ora 17:00

După ce avea doar un punct luat în primele 5 meciuri, Stoke se apropie acum de prima jumătate. Gazdele de mâine nu au mai pierdut de 6 etape, cu 3 victorii și 3 egaluri. Bournemouth e în scădere de formă. În ultimele două runde au pierdut cu echipele din nord, Middlesbrough și Sunderland, ambele aflate în criză înaintea meciului: ‘Boro nu câștigase din etapa a doua, iar pentru Sunderland a fost primul succes.
Shaqiri și Arnautovic vor reveni la Stoke după ce au lipsit cu West Ham. Bony și Whelan sunt incerți, iar Butland, Johnson, Cameron, Afellay și Ireland sunt accidentați.
La oaspeți sunt incerți Surman și Wilson. Vor lipsi Adam Smith (suspendat), Brad Smith și Cook (accidentați).

Recomandăm 1.60 pentru victoria gazdelor în handicap asiatic 0 cu mize 6/10.

Sunderland vs. Hull – sâmbătă, ora 17:00

Două echipe aflate la retrogradare, care au câștigat după mult timp în ultima etapă și vor să continue forma. Sunderland a obținut prima victorie din acest campionat la Bournemouth, 2-1, iar Hull a învins cu același scor pe Southampton, după 8 etape de secetă. Un duel de urmărit și între antrenori. Mike Phelan a fost îndepărtat de David Moyes la Manchester United după 14 ani în staff-ul clubului. Deși actualul antrenor al lui Hull spune că nu îi poartă pică scoțianului, cu siguranță vrea să îi demonstreze că a făcut o greșeală.
Cattermole, Rodwell și Borini sunt accidentați la Sunderland, Pienaar e suspendat. Mannone, Kirchhoff și Larsson sunt incerți. Anichebe poate juca, deși a avut probleme după meciul cu Bournemouth. Principalul pericol pentru Hull va fi Jermaine Defoe, atacantul care a înscris 6 din cele 9 goluri ale gazdelor și a dat o pasă decisivă.
Diomande e la ultima etapa de suspendare pentru Hull, ceilalți absenți fiind accidentații Will Keane, Abel Hernandez, Robertson, Bruce, Odubajo și Luer. Sunt incerți Lenihan, Mcgregor și Maloney.

NO BET pentru echipa noastră!

Watford vs. Leicester – sâmbătă, ora 17:00

Watford vrea să spele rușinea trăită pe Anfield în ultima etapă, unde a fost învinsă cu 6-1. Viespile se mențin în prima parte a clasamentului, unde sunt pe locul 8 cu 15 puncte. Leicester a pierdut primul meci pe teren propriu în campionat după mai bine de un an cu West Brom, 2-1. Cu 12 puncte, campionii ediției trecute sunt abia pe locul 14. Pentru oaspeți rămâne o toamnă bună, fiind aproape siguri de calificarea în optimile Champions League.
La Watford nu joacă Holebas, suspendat, plus Dja Djedje, Kabasele, Cathcart, Success și Kenedy-accidentați. Vor reveni Heurelho și Prodl, accidentați în ultimul meci; Okaka este incert.
Drinkwater și Gray nu au putut juca ultimele meciuri ale naționalelor Angliei (primul la seniori, al doilea la tineret) și sunt incerți. Schmeichel și Mendy sunt accidentați.

Recomandăm 2.00 pentru victoria lui Watford în handicap asiatic 0 cu mize de 4/10.

Tottenham vs. West Ham – sâmbătă, ora 19:30

Au trecut 11 etape și Tottenham încă nu a pierdut în campionat, dar ultima victorie a venit pe 2 octombrie. Spurs au fost eliminați din Cupa Ligii și au luat doar un punct din meciurile de Champions League cu Leverkusen, iar marți vor fi obligați să câștige la Monaco dacă vor să avanseze în optimile ligii. În campionat au patru egaluri consecutive și au rămas pe locul 5, la 5 puncte de Liverpool. West Ham a ieșit de pe locurile retrogradabile, pierzând doar un meci din ultimele 5, dar rămâne o echipă imprevizibilă. Etapa trecută a făcut doar egal acasă, cu Stoke.
La Tottenham lipsesc Alderweireld, Davies și Lamela. Rose, Dembele, Alli, Eriksen și Janssen au avut accidentări ușoare și sunt incerți, putând fi odihniți pentru meciul de marți de la Monaco.
La West Ham revin Reid, Collins și Diafra Sakho. „Ciocănarii” nu îi vor avea, însă, pe accidentații Tore, Masuaku, Oxford, Carroll și Byram, iar căpitanul Mark Noble este suspendat.

NO BET pentru noi.

Middlesbrough vs. Chelsea – duminică, ora 18:00

Chelsea rămâne invincibilă în 3-4-3. Albaștrii au câștigat toate 5 meciurile de campionat de la schimbarea sistemului de joc, iar golaverajul în această perioadă e de 16-0! Singurul rezultat negativ de atunci a venit în Cupa Ligii, unde au folosit mai multe rezerve și au pierdut cu West Ham, 1-2. Golaveraj excelent al lui Chelsea și în cele mai recente întâlniri directe cu ‘Boro: 15-0 în 6 partide, toate câștigate. Statistica e clar în avantajul oaspeților, dar Middlesbrough a produs surprize mari recent. Formația lui Karanka a pierdut doar un meci din ultimele 5, făcând egaluri în deplasare la West Ham, Arsenal și Manchester City.
Ayala e accidentat pentru gazde. Husband și Friend sunt incerți.
Lot complet la Chelsea, unde au revenit Fabregas, van Ginkel și Zouma. Hazard și Diego Costa au suferit accidentări ușoare jucând pentru echipele lor naționale, însă amândoi pot fi pe teren din primul minut.

Recomandăm victoria oaspeților la cote de minim 1.60 cu mize 8/10.

West Brom vs. Burnley – luni, ora 22:00

Burnley merge pe Hawthorns, stadion unde nu a mai câștigat din 1969! Echipa nou promovată stă bine în campionat, fiind pe locul 11, dar un singur punct din cele 14 a fost luat în deplasare. În plus, oaspeții nu au marcat decât un gol în aceste meciuri, din penalty. West Brom e pe 12 în clasament, având cu un punct mai puțin decât adversarii de azi. Echipa lui Tony Pulis a avut prima victorie după 5 meciuri în ultima etapă, 2-1 în deplasarea de la Leicester. Și Burnley vine după o victorie: 3-2 cu Crystal Palace.
Doi jucători importanți ai gazdelor s-au antrenat normal în ultima săptămână, după accidentări: Chadli și Rondon. Rondon va fi titular în atac, dar situația belgianului e încă incertă. Și Berahino s-a antrenat din nou cu prima echipă după ce a slăbit, dar nu va juca.
Toți fotbaliștii lui Burnley sunt apți de joc.

Recomandăm victoria gazdelor la cote de minim 2.00 cu mize 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.