Serie A: Ponturile și analizele etapei (19-20 noiembrie)

0

Etapa cu numărul 13 este … cu noroc pentru spectatori, în condițiile în care derby-ul AC Milan-Inter este programat în această rundă. Liderul Juventus are o misiune facilă, urmând să primească vizita lui Pescara, un meci precedat de un duel foarte interesant, Udinese-Napoli. Toate predicțiile partidelor din Seria A, în cadrul acestui articol care va fi updatat zilnic pentru toate meciurile.

Chievo vs. Cagliari – sâmbătă, ora 16:00

Primul meci al etapei din Serie A propune un duel interesant, între două echipe cu poftă de joc și în care gazdele se gândesc serios să spargă gheața și să întrerupă seria celor cinci meciuri fără victorie, din ultimele etape. Sigur că acest lucru nu va fi ușor, deoarece Cagliari este o echipă periculoasă, care dă senzația că se descurcă mai bine în deplasare, când joacă fără presiune, comparativ cu meciurile de pe teren propriu.

Danielle, Megiorini și Pasquale vor fi absenți de la veronezi, în timp ce infirmeria celor de la Cagliari este foarte aglomerată de internaționalul moldovean Artur Ioniță, dar și de Capuano, Dessena, Joao Pedro, Padoin și Tachtsidis.

Cele două sunt una lângă alta în clasament, iar un aspect interesant care ne îndeamnă să ne ferim de un pronostic pe soliști în acest meci este victoria repurtată de Cagliari, în fieff-ul celor de la Inter Milano, nu cu mult timp în urmă. Ultimele 9 partide directe au avut maxim 2 goluri înscrise și doar o echipă marcatoare, însă în ultimele 13 meciuri consecutive disputate de Cagliari au fost marcate minim 3 goluri!

Recomandăm ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci la cote de 2.30 cu mize 3/10, contrar statisticilor ultimelor 9 directe.

Udinese vs. Napoli – sâmbătă, ora 19:00

Friulanii pot da lovitura, pe teren propriu, într-un meci în care Napoli poate fi atacată, deoarece forma pe care o traversează echipa nu este una de invidiat. Oaspeții l-au recâștigat pe Chiricheș, dar și pe Albiol, în schimb vor lipsi Ghoulam, dar mai ales polonezul Milik.

Francezul Cyrill Thereau, fostul stelist, reinventat la zenitul carierei la echipa italiană, este golgeterul celor din Udine, cu 5 reușite. El este cea mai mare amenințare pentru poarta excelentului Pepe Reina, cum și callejon, 7 goluri, este principalul pericol pentru gazde.

Va rezulta un meci foarte echilibrat, interesantă fiind și mișcarea coeficienților de pe panourile de pariuri, în favoarea lui Udinese.

De la gazde vor lipsi, Ewandro, Halffrdsson, dar și belgianuol Sven Kums, un jucător important, cu mulți kilometri alergați, la mijlocul terenului.

Opinăm că Udinese nu pierde în fața propriilor suporteri, deci cota de 1X, poate fi jucată la un minimum 2.00, cu grad de încredere 5/10.

Juventus vs. Pescara – sâmbătă, ora 21:45

Nu sunt foarte multe de spus despre acest meci, în care există o favorită detașată. Bătrâna Doamnă nu își permite pași greșiți, mai ales pe teren propriu, așa că va apăsa din start pedala de accelerație, pentru a-și rezolva meciul din prima repriză.

Tactica iureșului ofensiv din minutul 1 este o rețetă a casei, pe Delle Alpi, așa că nu va fi o surpriză pentru nimeni. În pofida accidentărilor lui Chiellini, Barzagli, Dybala și Pjaca, torinezii stau cel puțin decent la nivelul valoric al lotului și al garniturii care se poate alinia pe gazon, sâmbătă seara. Mai rău stau cei de la Pescara, care nu îi vor avea la dispoziție pe Aquilani, Bahebeck, Coda, Crescenzi, Fornasier și Gyomber.

Mizăm pe 1/1, tocmai pentru a scoate o cotă mai bună din acest meci, recomandarea fiind să o jucați la un minim de 1.50, cu grad de încredere 6/10.

Sampdoria vs. Sassuolo – duminică, ora 13:30

Partida care deschide duminica fotbalistică în Serie A se anunță a fi foarte încinsă. Doria vrea puncte, deoarece nu se află într-o situație extrem de confortabilă, în clasament. Ricardo Alvarez, eminența cenușie a gazdelor, se presupune că va ordona atacurile cu pasele sale luminoase.

Sampdoria și-a adjudecat în 3 cazuri avantajul terenului propriu, fiind o echipă greu de învins. Mai greu este însă cu capitolul defensiv, compartiment care va trebui să îl anihileze pe golgeterul lui Sassuolo, Defrel, marcator a cinci goluri până în prezent.

Sunt absențe de o parte, dar și de cealaltă. De la genovezi nu vor juca Puggioni, Sala, Cassano, Silvestre și Viviano, în timp ce oaspeții nu îi vor avea în garnitură pe Berardi, Duncan, Letschert, Sensi, toți accidentați, dar și pe Biondini, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Sugestia noastră de pariere este 1 solist, la o cotă minimă de 2.20, cu grad de încredere 3/10.

Atalanta vs. AS Roma – duminică, ora 16:00

Atalanta și Roma se întâlnesc într-un meci cu o doză sporită de atractivitate, pe de o parte, dar și de incertitudine, pe de altă parte, într-o duminică dedicată fotbalului total în Italia.

Capitolinii vin cu un blazon de apărat la Bergamo, dar și cu atacantul bosniac Edin Dzeko într-o formă de zile mari, recomandat de cele 10 goluri deja înscrise în Serie A.

Cheia meciului se învârte în jurul cifrei 4. Atalanta vine după 4 victorii consecutive, fapt care i-a asigurat o avansare substanțială în clasament, în timp ce Roma are 4 meciuri fără gol primit în actuala stagiune oficială.

Conti, Drame și Konko sunt accidentați de la gazde, în timp ce absențele oaspeților sunt Emerson, Florenzi, Paredes și veteranul Francesco Totti.

Sugestia noastră, pentru acest meci, este No Bet.

Bologna vs. Palermo – duminică, ora 16:00

Un alt meci imprevizibil, din cauza sinusoidelor mari, în special pe curbă negativă, înregistrate de către cele două echipe de-a lungul sezonului.

Bologna va încerca, punând în joc toate energiile și resursele, să închidă seria negativă de 7 meciuri consecutive fără victorie. Palermo pare, la prima vedere, ocazia perfectă pentru un succes bolognez, pe Renato Dall”Arra.

Palermitanii au a doua cea mai slabă apărare din Serie A, cu 23 de goluri primite până acum, ceea ce înseamnă o medie de peste 2 goluri per etapă, total nespecifică, din punct de vedere tradițional, echipelor italienești.

Mizăm pe o victorie a gazdelor, solistul, ca sugestie, putând fi abordat la o cotă minimă de 1.80, cu grad de încredere de 5/10.

Crotone vs. Torino – duminică, ora 16:00

Partidă în care oaspeții vin foarte motivați pentru obținerea celor trei puncte puse în joc. Torinezii au, în mod cert, un lot mai valoros, iar investițiile efectuate în echipă ar trebui, de la acest moment, să se fructifice și la nivel de omogenitate al garniturii de bază.

Torino a marcat minimum un gol în ultimele 7 partide, iar Andrea Belotti, cu 8 goluri înscrise, este cel mai eficient atacant al oaspeților. Crotone, cu 24 de goluri încasate, are cea mai permisivă apărare din Serie A.

Atacantul român Stoian este în continuare accidentat, de la Crotone, în timp ce de la oaspeți vor absenta Gustafsson, Molinaro și Vives.

Pauza competițională a mai temperat elanul pe care îl prinsese Crotone înainte de întrerupere, așa că sugerăm 2 solist, pe o cotă minimă de 1.75, cu grad de încredere 6/10.

Empoli vs. Fiorentina – duminică, ora 16:00  

Meci dificil pentru Empoli, echipă care încă  nu și-a fixat percepte clare de performanță, în acest sezon, în raport cu exigențele Serie A. Empoli vine cu un istoric negativ, având trei înfrângeri pe teren propriu, suferite de la începutul campionatului.

Fiorentina, cumulat, are un lot mai valoros decât oponenta sa, însă coordonatele de constanță nu reprezintă un atu pentru Tătărușanu și compania. Portarul român nu este, întotdeauna, un punct de stabilitate pentru formație, motiv pentru care asistăm, câteodată, la rezultate surprinzătoare și la goluri multe încasate de firenzini.

Lipsesc de la gazde Laurini, Zambelli, dar și georgienii Mchelidze și Tchantouria. De la Fiorentina lipsește doar Kalinic, însă acesta este un fotbalist important în angrenaj.

Sugerăm să jucați 2 solist la acest meci, pentru o cotă minimă de 2.10, cu grad de încredere pentru predicție de 4/10.

Lazio vs. Genoa – duminică, ora 16:00

O partidă care se înscrie cu succes în categoria celor pe care nu trebuie să pariați. Se confruntă două echipe de valori sensibil egale, care au demonstrat, de-a lungul intervalului de sezon, că au forme fluctuante, greu de încadrat în curbe clare.

Lazialii au avantajul terenului propriu, însă acest argument nu este unul foarte solid, în întregul contextual al disputei. Genoa joacă bine, însă are și sincope inexplicabile, exact aceeași caracterizare potrivindu-se și pentru gazde.

Suprinzător de dezechilibrate au fost cotele inițiale acordate de bookmakeri, ceea ce se poate traduce ca o capcană pentru pariori. Anderson și de Vrij sunt absenți de la gazde, unde fundașul român Ștefan Radu este anunțat titular. Factorii de valoare și stablitate pentru Lazio sunt Marco Parolo, cu 1052 minute bifate în campionat, dar și golgeterul Ciro Immobile, marcator de 9 ori până în prezent.

Menținem sugestia din primul paragraf, vizavi de această partidă, deci No Bet.

AC Milan vs. Inter Milan – duminică, ora 21:45

Super închidere pentru această etapă de Serie A, cu un derby local și de tradiție. Milan și Inter sunt două echipe a căror adversitate nu mai trebuie nicicum explicată. Două formații care împart același stadion, de unde rezultă că, logic, nu există avantaj sau dezavantaj al terenului propriu, organizarea partidei fiind doar o sarcină administrativă în acest caz.

Milanul stă mai bine în acest sezon, locul de podium, al treilea, cu 25 de puncte, asigurându-i un avantaj psihologic înainte de meci. Mai este și maturitatea dezarmantă a portarului Donnarumma, care încă nu și-a serbat majoratul, acesta având o calitate excepțională. Milanul vrea să își securizeze locul fruntaș, împotriva unei formații care și-a schimbat antrenorul și care stă la mijlocul clasamentului, într-un pluton de mediocritate.

Absenții rosso-nerilor sunt: Bertolacci, Calabria, Montolivo, Romagnoli și Vangioni, în timp ce de la Inter nu vor putea evolua Eloge, Palacio și Ranochia.

Indiferent de circumstanțe, sugestia noastră este doar să priviți acest meci: No Bet.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.