Ligue 1: Ponturile și analizele etapei (18-20 noiembrie)

0

Distanța dintre liderul Nice și principalele urmăritoare Monaco și PSG s-a micșorat la doar trei puncte și am putea asista la schimbare de lider după etapa de la finalul acestei săptămâni. Nice are o deplasare dificilă, la Saint Etienne, în timp ce Monaco pare să aibă o misiune facilă, la Lorient, lanterna roșie. Toate ponturile și analizele etapei vor fi disponibile în cadrul acestui articol care va fi updatat zilnic.

Lorient vs. Monaco – vineri, ora 20:00

Cu Bernard Casoni pe bancă, Lorient speră să treacă peste debutul slab de sezon, cu doar 2 victorii din 6 meciuri. Îi va fi greu insă in această etapă contra lui Monaco, echipa cu cel mai bun atac din Ligue 1. Monaco a pierdut la Toulouse cu 3-1 inaintea pauzei internaţionale, iar acum nu mai are voie să facă paşi greşiţi dacă vrea să ţină pasul cu surpriza Nice.

Gazdele au şi probleme importante de lot, cu portarul Benjamin Lecomte şi fundaşul Michaël Ciani accidentaţi, dar şi cu atacantul Walid Mesloub suspendat. De la Monaco vor lipsi Joao Moutinho, Nabil Dirar şi Almamy Touré, accidentaţi. Abia revenit de la meciul naţionalei din Columbia, Falcao are şanse mari să înceapă meciul pe bancă.

Lorient nu a reuşit să caştige ultimele 5 meciuri, iar 9 din ultimele 10 meciuri ale lui Monaco au produs peste 2.5 goluri.

Mizăm pe victoria oaspeților la minim 1.80 cu 4/10.

Lille vs. Lyon – vineri, ora 21:45

Lille nu se regăseşte nici după anunţul ca va veni un investitor nou la club şi sunt tot mai multe zvonuri că postul antrenorului Frédéric Antonetti este in pericol. Cu toate astea, Lille s-a descurcat mai bine pe teren propriu în ultima perioadă, cu o singură înfrangere şi aia la limita contra lui PSG.

Lyon e neînvinsă de 3 meciuri, dar mai are de tras pentru a îndeplini obiectivul impus de preşedinte, 12 puncte caştigate pană la pauza de iarnă. Pentru Lyon, deplasarea la Lille este mereu extrem de grea. Oaspeţii nu au reuşit să câştige ultimele 4 partide de pe noul stadion al lui Lille.

De la Lille vor lipsi Junior Tallo, Eric Bauthéac, Mounir Obbadi şi Ryan Mendes, iar Rony Lopes  revine după accidentare şi va sta pe bancă.

De la Lyon, Nabil Fekir este suspendat, iar Rachid Ghezzal este accidentat pentru această partidă.

Au fost marcate peste 2.5 goluri în ultimele 3 partide disputate de Lyon.

Recomandăm PSF X la minim 1.80 cu mize 4/10.

PSG vs. Nantes – sâmbătă, ora 18:00

PSG a revenit în lupta pentru titlu după victoria cu 4-0 din meciul cu Rennes, iar acum trebuie să câștige cu Nantes pentru a pune presiune pe liderul surpriză Nice.
Nantes a remizat etapa trecută cu Toulouse grație unui gol marcat pe final, iar acum vine în Capitală cu speranța unui rezultat bun. Parc de Princes e însă parcă o sperietoare pentru Nantes, care nu a mai obținut un punct pe terenul lui PSG din 2002!
Unai Emery nu îi are la dispoziție pe Adrien Rabiot, Alphonse Aréola și Layvin Kurzawa, iar Cavani ar putea fi menajat pentru partida cu Arsenal din Champions League. Nantes merge la Paris fără trei oameni de bază, Valentin Rongier, Amine Harit și Emiliano Sala. Mai mult, Enock Kwateng este suspendat.
PSG nu a primit gol în 8 din ultimele 9 partide disputate pe teren propriu.
Recomandăm victoria gazdelor și maxim 3 goluri înscrise în meci la cote de 2.00 cu mize 7/10. Posibil 2-0.

Nancy vs. Dijon – sâmbătă, ora 21:00

Dupa trei rezultate pozitive la rând, Nancy a fost readusă cu picioarele pe pământ de Monaco, scor 6-0. Cu 6 meciuri fără înfrângere, Dijon are cea mai bună serie din acest sezon, insă 4 din acele partide au fost remize. Dijon nu are nicio victorie în deplasare în acest sezon.
Nancy primește întăriri importante la acest meci, cu Alou Diarra și Youssouf Hadji reveniți după accidentări. Diagne este suspendat. Oaspeții nu se pot baza pe Anthony Belmonte și Florent Balmont, iar Júlio Tavares este incert.
Recomandăm X la finalul partidei la cote minime de 3.20, dar cu mize 2/10.

Bastia vs. Montpellier – sâmbătă, ora 21:00

Cu o mulțime de absențe, Bastia a picat de pe 10 până pe 17 după o serie de 5 meciuri fără victorie. Mai mult, avantajul terenului propriu nu a mai fost fructificat ca în alte vremuri, doar un singur punct din ultimele 2 partide. Montpellier și-a schimbat cursul în ultima perioadă, după remiza cu Lorient și victoria cu 3-1 din meciul cu Marseille.
Gazdele au mari probleme de efectiv, cu Jean-Louis Leca, Yannick Cahuzac și Gaël Danic suspendați și cu Alexander Djiku,  Abdelhamid El Kaoutari, Thiévy Bifouma, Sébastien Squillaci, Farid Boulaya și Ismaël Diallo accidentați. Montpellier îi are incerți pe Ryad Boudebouz și Morgan Sanson.
Ultimele 5 partide în care a fost implicată Montpellier au produs peste 2.5 goluri, cu cel puțin 2 reușite ale oaspeților. Totuși, Montpellier a primit cel puțin 2 goluri în 7 din ultimele 8 deplasări. Bastia nu a mai câștigat de 5 meciuri în Ligue 1.
Recomandăm să evitați această partidă. Pentru noi este NO BET!

Toulouse vs. Metz – sâmbătă, ora 21:00

Toulouse a slăbit ritmul după o serie excelentă, iar acum primește vizita lui Metz după 2 meciuri fără victorie. Metz în schimb a făcut egal cu Saint Etienne după 4 înfrângeri la rând și se chinuie de două luni să lege câteva rezultate pozitive.
Tongo Doumbia și Jean-Daniel Akpa-Akpro revin după accidentări de durată la Toulouse, dar au șanse să prindă lotul, iar Jimmy Durmaz este suspendat. Metz vine fără golgheterul ei,  Mevlut Erding, iar Renaud Cohade este suspendat. Florent Mollet este incert pentru această partidă.
Metz nu a reușit să câștige 19 din ultimele 21 de deplasări în Ligue 1.
Merită încercată victoria gazdelor la cote de la 1.55 în sus cu mize 8/10.

Rennes vs. Angers – sâmbătă, ora 21:00

Seria de 5 meciuri fără înfrângere a lui Rennes a fost stopată etapa trecută pe Parc des Princes de către PSG, dar acum oamenii lui Christian Gourcuff au șansa revanșei pe teren propriu, acolo unde au avut cele mai bune jocuri în acest sezon.
Angers vine relaxată la Rennes, e departe de zona retrogradării după victoria cu 1-0 din meciul cu Lille. Se anunță un meci în care Rennes va încerca să spargă blocajul defensiv al lui Angers în absența lui Ntep. Și Ramy Bensebaini este accidentat.
Billy Ketkeophomphone și Alexandre Letellier lipsesc în continuare de la Angers, iar Pablo Martinez, Denis Petric și Karl Toko Ekambi sunt incerți.
Rennes a câștigat 5 din ultimele 6 partide de pe teren propriu cu o medie de sub 2.5 goluri pe meci.
Recomandăm cote ce pleacă de la 1.90 în sus pentru victoria gazdelor în handicat asiatic -0.25 cu mize 6/10, ceea ce înseamnă pierderea a doar jumătate din miză în caz de egalitate.

Guingamp vs. Bordeaux – duminică, ora 16:00

Guingamp are cel mai bun start de sezon din istorie, locul 4 înaintea etapei 13, cu 6 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri. Rezerva Nill De Pauw le-a adus 4 puncte în ultimele două meciuri gazdelor, a intrat de fiecare dată și a marcat salvator.
Bordeaux a încheiat seria de 5 meciuri fără victorie etapa trecută prin succesul chinuit cu Lorient, iar acum se află pe locul 8, aproape de zona europeană.
Fernando Marçal  de la Guingamp s-a accidentat cu câteva zile înainte de meci și s-a alăturat grupului format din Reynald Lemaître, Moustapha Diallo, Nicolas Benezet și Marçal, toți loviți. Bordeaux l-a pierdut pe Nicolas Pallois, suspendat, iar Diego Rolan, Isaac Thelin și Malcom s-au întors târziu de la națională și vor lua loc pe bancă.
Guingamp nu a primit gol în ultimele 3 meciuri disputate pe teren propriu, pe care le-a și câștigat.
Recomandăm goluri de ambele părți la cote minime de 2.00 cu mize 4/10.

Marseille vs. Caen – duminică, ora 18:00

Rudi Garcia a primit timp din partea conducerii pentru redresarea echipei care nu a reușit să caștige de trei partide. La Marsilia vine însă Caen, o echipă care tocmai a învins liderul Nice cu 1-0 după un meci impresionant.
Gazdele au și probleme de lot, cu Henri Bedimo accidentat, Lassana Diarra suspendat și cu Florian Thauvin atacat pe străzile orașului într-o tentativă eșuată de jaf. Thauvin ar putea să joace în cele din urmă. Bafétimbi Gomis și William Vainqueur sunt incerți.
De la Caen lipsește Emmanuel Imorou, suspedat, iar Julien Féret este incert.
Marseille nu a primit gol în 6 din ultimele 7 partide de pe teren propriu și nu a mai pierdut acasă în Ligue 1 de 9 meciuri. Caen a pierdut 5 din ultimele 6 deplasări.
Pentru noi este meci de NO BET.

Saint Etienne vs. Nice – duminică, ora 21:45

Presată de Monaco după înfrângerea surprinzătoare cu Caen, Nice merge la Saint Etienne cu un singur obiectiv: victoria. Saint Etienne e însă o echipă cu pretenții de cupe europene și doar un cartonaș roșu a făcut ca etapa trecută să obțină doar o remiză albă cu una din cele mai slabe echipe din campionat, Metz. Nice speră să fie inspirată din nou la Saint Etienne, după ce anul trecut s-a impus cu 4-1.
Gazdele au mari probleme de lot, ca în mai tot sezonul. Oussama Tannane e suspendat, iar Fabien Lemoine, Ronaël Pierre-Gabriel, Romain Hamouma și Robert Beric sunt accidentați, în timp ce Vincent Pajot și Nolan Roux sunt incerți.
Nice nu se bazează pe Mario Balotelli, suspendat pentru cumul de cartonașe, iar Jean-Michaël Séri și Paul Baysse sunt incerți.
Saint Etienne e neînvinsă în 10 din ultimele 11 meciuri din campionat.
Recomandăm 1.70 pentru PSF X cu mize 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.