La Liga: Ponturile și analizele etapei (18-21 noiembrie)

0

Etapa a 12-a din La Liga propune derby-ul dintre Atletico Madrid și Real Madrid, cele două mari echipe din capitala Spaniei. Avem însă și alte partide foarte importante în această rundă, iar echipa PdP a pregătit analize și sugestii de pronosticuri pentru toate.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi updatat zilnic pentru celelalte partide.

Betis vs. Las Palmas – vineri, ora 21:45

Cu 4 înfrangeri în ultimele 5 partide din La Liga, Betis a rămas fără antrenor, Gus Poyet fiind demis de conducere după 0-2 cu Villarreal. În această perioadă, Betis nu a reuşit să scape fără gol primit şi a răspus extrem de slab pe faza de atac.

Las Palmas a reuşit in sfarşit o victorie etapa trecută, cu un gol marcat din penalty de Jonathan Viera cu Eibar. Las Palmas avea o serie de 6 meciuri fără victorie în campionat.

Noul antrenor al lui Betis, Victor Sanchez, va trebui să se descurce fără Alvaro Cejudo, suspendat pentru această partidă. Las Palmas nu are probleme de lot. Oaspeţii au încasat cel puţin 2 goluri în ultimele 7 deplasări

Recomandăm minim 1.80 pentru X la pauză sau final cu mize 4/10.

Deportivo vs. Sevilla – sâmbătă, ora 14:00

Deportivo n-a mai câştigat de patru meciuri, cu două înfrângeri şi două remize, 1-1 în ambele cazuri cu Valencia şi Granada. Echipa lui Garitano a obţinut cele mai multe puncte pe teren propriu, iar acum primeşte vizita Sevillei, o echipă care nu se descurcă prea bine în deplasare. Mai mult, echipa lui Sampaoli a pierdut şi pe teren propriu etapa trecută cu Barcelona, scor 1-2.

Laure este singurul jucător cu probleme de la Deportivo, care va miza din nou pe Florin Andone în atac. Românul a marcat primul gol pentru Super Depor etapa trecută cu Granada, iar acum speră să lovească din nou. Nasri are ceva probleme la Sevilla, dar sunt şanse mari ca francezul să fie forţat din primul minut.

Sevilla are 23 de meciuri din 24 fără victorie în deplasare în La Liga, iar Deportivo n-a reuşit să câştige 9 din ultimele 10 jocuri din prima ligă. Ultimele 5 directe au avut goluri de ambele părți.

Recomandăm ambele marchează la minim 1.80 cu mize 4/10.

Barcelona vs. Malaga – sâmbătă, ora 17:15

Cu înfrângere cu Alaves şi remiza cu Atletico, Barcelona nu mai pare de neatins pe teren propriu, astfel ca Luis Enrique a cerut concentrare maxima pentru partida cu Malaga. Barcelona mai are o problemă cu virusul FIFA. Catalanii au mereu probleme după meciurile internaţionale, când jucătorii de bază se întorc obosiţi de la echipele lor naţionale.

Malaga are o formă bună, cu o singură înfrângere în ultimele 5 partide, cu Atletico Madrid.

Barcelona nu contează pe Suarez, suspendat, dar se bucură de revenirile lui Pique şi Jordi Alba.. Samuel Umtiti mai are de stat o săptămână pe bară. De la Malaga, Ignacio Camacho este suspendat, Weligton este accidentat iar Juankar şi Gonzalo Castro sunt incerţi.

Malaga n-a mai câştigat de 8 meciuri în deplasare! Ultimele 6 directe au avut maxim 3 goluri marcate în meci.

Recomandăm sub 4 goluri handicap asiatic (cu returnarea mizei în caz de fix 4 goluri) la cote de 1.70 cu mize 6/10. 

De asemenea, merită încercată varianta de handicap asiatic +2.5 pe Malaga la cote 1.90 cu mize 4/10, în ideea că Barcelona nu se va impune la o diferență mai mare de 3 goluri.

Eibar vs. Celta Vigo – sâmbătă, ora 19:30

Eibar a pierdut etapa trecută dramatic pe Gran Canaria, Las Palmas înscriind în minutele de prelungire. Celta a reușit să lege două victorii la rând cu scor identic, 2-1, prima în campionat și următoarea într-un amical disputat cu Braga.

Eibar nu contează pe Kike Garcia, suspendat din cauza cumului de cartonaşe, în timp ce Iago Aspas de la Celta se află în aceeaşi situaţie. Fabian Orellana este incert din cauza unei lovituri la glezna.

Ultimele 5 partide în care a fost implicată Celta au produs peste 2.5 goluri, iar oaspeţii au marcat cel puţin 2 goluri în 6 din ultimele 7 partide. Eibar a marcat şi ea cel puţin 2 goluri în ultimele 3 partide de pe teren propriu.

Recomandăm ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.20 cu mize 4/10.

Atletico Madrid vs. Real Madrid – sâmbătă, ora 21:45

Etapa aceasta propune unul dintre cele mai tari derby-uri din Spania, confruntarea giganţilor din Madrid, Atletico vs Real.

Cele două echipe sunt în lupta directă pentru titlu, astfel că partida se anunţă extrem de încinsă. Atletico a pierdut surpinzător în deplasare cu Sevilla şi Real Sociedad în ultima perioadă, dar pe teren propriu râmâne neînvinsă. Real Madrid a avut primul meci dupa 11 partide fără gol încasat etapa trecută şi are şi o serie de 13 deplasări consecutive câştigate în La Liga.

Antoine Griezmann este incert pentru Atletico din cauza accidentării de la naţională, dar sunt şanse mari să fie forţat de Diego Simeone pentru această partidă. La Real revin Sergio Ramos şi Luka Modric, dar Toni Kroos şi Alvaro Morata au accidentări de durată, iar Casemiro se află în perioada de recuperare. Karim Benzema şi Pepe s-au antrenat separat în ultimele zile, iar o decizie în privinţa lor va fi luată în ultimul moment.

Real Madrid a marcat cel puţin 2 goluri în 20 din ultimele 23 de partide pe care echipa lui Zidane le-a câştigat de fiecare dată. Atletico s-a impus în 11 din ultimele 12 partide disputate pe teren propriu.

Recomandăm un rezultat de egalitate la cote minime de 3.30 cu mize 3/10. Posibil 1-1.

Alaves vs. Espanyol – duminică, ora 13:00

Alaves a încheiat o serie proastă cu o victorie cu 1-0 împotriva Osasunei, iar pe teren propriu are o singură înfrângere în acest sezon, cu Real Madrid. Espanyol e neînvinsă în ultimele 5 partide din La Liga, cu 4 goluri marcate, dintre care 3 în remiza spectaculoasă cu Eibar.
De la Alaves va lipsi Victor Laguardia, accidentat, în timp ce Oscar Duarte, Javi Fuego, Marc Roca și Leo Baptistao sunt incerți.
5 din ultimele 6 partide disputate de Espanyol au produs o medie de sub 2.5 goluri.
Pentru noi este meci de NO BET!

Valencia vs. Granada – duminică, ora 17:15

După două înfrângeri la rând pe Mestalla, cu Atletico Madrid și Barcelona, Valencia primește vizita Granadei, o echipă care a primit doar două goluri în ultimele 3 partide. Totuși, echipa lui Alcaraz nu a reușit să obțină o victorie în deplasare în acest sezon. Valencia are și ea o problemă. Nu a fost meci în acest sezon fără să primească gol.
Cei doi antrenori nu au probleme de lot pentru această partidă.
Forma Granadei este extrem de slabă, fără victorie în ultimele 11 meciuri din campionat, fiind ultima în clasament.
Recomandăm lina de handicap asiatic +1.75 pe Granada la cote minime de 1.70 cu mize 4/10.

Sporting Gijon vs. Real Sociedad – duminică, ora 19:30

Sporting e fără victorie de 8 meciuri în campionat, dar măcar a reușit să înscrie de trei ori în ultimele 2 partide. Ultima victorie a gazdelor pe El Molinon a fost tocmai în septembrie, iar între timp au ajuns în zona retrogradării. Sociedad în schimb are trei victorii la rând, una din cele chiar cu Atletico Madrid, 2-0.
Lillo este suspendat de la Gijon, Dani Ndi este accidentat, iar Jean-Sylvain Babin este incert. Ruben Pardo este accidentat de la Sociedad, iar Markel Bergara este incert.
Sociedad a câștigat ultimele 3 meciuri fără să primească gol.
Recomandăm o cotă de 2.50 cu mize 2/10 pentru minim 2 goluri înscrise de Real Sociedad.

Athletic Bilbao vs. Villareal – duminică, ora 21:45

Neînvinsă de 3 meciuri, Bilbao primește vizita lui Villarreal, o echipă care vânează un loc de cupă europeană și în acest sezon. Gazdele au remizat cu Espanyol și Osasuna și sunt neînvinse în ultimele 4 partide de acasă, dar au primit gol de fiecare dată. Villarreal a câștigat un singur meci în deplasare în acest sezon și are o singură înfrângere departe de casă.
Oscar De Marcos, Benat și Etxeita sunt incerți pentru Bilbao, în timp ce de la Villarreal lipsește din nou Soldado, absență de durată pentru antrenorul Fran Escriba.
Villarreal e neînvinsă în 10 din ultimele 11 partide din La Liga.
Recomandăm goluri marcate de ambele echipe la cotă minimă 1.95 cu mize 6/10.

Leganes vs. Osasuna – luni, ora 21:45

Două echipe cu mari probleme se întâlnesc luni seară în La Liga. Leganes a pierdut ultimele 4 meciuri și a încasat 12 goluri și e pe locul 17, în timp ce Osasuna n-a mai câștigat de 3 meciuri. Totuși, oaspeții se mândresc cu remiza obținută în meciul cu Bilbao în ultima deplasare.
Omar Ramos de la Leganes este accidentat. Osasuna nu îi are la dispoziție pe Javier Flaño, Didier Digard și Jaime Romero.
Leganes a pierdut ultimele 4 partide de pe teren propriu și a încasat cel puțin 2 goluri de fiecare dată, iar în ultimele 3 meciuri de campionat nu a marcat.
Recomandăm linia de handicap asiatic +1 pe Osasuna, la cote de 1.50 cu mize 6/10, ceea ce înseamnă că miza e returnată în cazul în care gazdele se impun la fix 1 gol diferență.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.