Bundesliga: Ponturile și analizele etapei (18-20 noiembrie)

0

Revine Dortmund în lupta pentru titlu? Trece Red Bull Leipzig pe primul loc? Răspunsurile le vom afla după etapa a 11-a a Bundesligii, care promite foarte mult spectacol. Echipa PdP vă propune sugestii de pariuri pentru toate disputele, în cadrul acestui articol.

Bayer Leverkusen vs. Red Bull Leipzig – vineri, ora 21:30

Deschiderea de rundă în Bundesliga este una de gală. Realmente vom avea un meci foarte tare, între două echipe care propun argumente distincte în vederea obținerii punctelor puse în joc.

Leverkusen reprezintă tradiția unei echipe de forță a campionatului german, dar care în ultima perioadă a avut destule fluctuații, transformate în palpitații pentru suporteri și pariori. Leipzig a debutat cu un elan deosebit în actuala ediție, prima în care evoluează pe prima scenă. Grație unei infuzii masive de capital, est-germanii reprezintă o forță, o echipă de temut pentru oricine.

Absenții de la acest joc vor fi Bellarabi, Lars Bender, Kampf și Pohjanpalo de la aspirine, respectiv Bernardo, Gipson, Klostermann și Poulsen.

Recomandăm 1.70 pentru goluri în ambele porți cu 6/10.

Borussia Mochengladbach vs. FC Koln – sâmbătă, ora 16:30

Borussia Monchengladbach nu îl are, pentru acest meci greu de acasă cu Koln, pe Kramer, care este suspendat. Dacă tot am început cu absenții, să mai spunem că din tabăra gazdelor vor lipsi Hermann și Scholz, ambii accidentați, iar oaspeții nu îi vor deplasa pe Bittencourt, Horn și Maroh, toți indisponibili din motive medicale.

Koln este într-o ușoară pierdere de turație, după un start perfect de campionat, însă are una din cele mai bune apărări din Bundesliga, cu numai 7 goluri primite în cele 10 etape scurse. Borussia, cumva surprinzător, a înscris doar 10 goluri până acum, efortul depus și în Liga Campionilor resimțindu-se din plin.

Cele două echipe sunt foarte bune, iar oaspeții sunt predispuși la jocuri echilibrate în deplasare, fără multe goluri.

Sugestia de pariere pe care v-o propunem este sub 2.5 goluri, pentru o cotă minimă de 1.75 și grad de încredere 6/10.

Mainz vs. Freiburg – sâmbătă, ora 16:30

Un meci între două echipe situate în clasament una lângă alta, este, întotdeauna, periculos pentru pariori. Gradul de imprevizibilitate pe care îl implică jocul dintre Freiburg și Mainz este ridicat. Oaspeții sunt pe locul 9, cu 15 puncte și golaveraj negativ, 13-16. Freiburg a fost extrem de tranșantă, neavând nici un egal în palmaresul anului. Acest 0 la adevăr demonstrează că Freiburg este o echipă cu jucători care au calități, dar care încă nu au găsit formula combinatorică perfectă.

Mainz, angrenată și în Europa League, are un punct mai puțin, fiind pe locul 10. Evoluțiile contrastante fac din Mainz o echipă greu de înțeles. Ambele echipe au fost eliminate din Cupa Germaniei, așa că le rămâne doar șansa campionatului, aventura europeană a oaspeților fiind și ea aproape de încheiere.

Fiecare formație vede acest meci ca pe o posibilitate de relansare, tonusul fiind bun după această pauză în care nu au avut jucători convocați la loturile naționale.

Ne abținem de la înaintarea unui pronostic și vom plasa un pariu 100% câștigător:  No Bet.

Wolfsburg vs. Schalke 04 – sâmbătă, ora 16:30

Două echipe aflate, cel puțin înainte de întreruperea campionatului, în puncte diferite ale curbei. Schalke, după cinci înfrângeri consecutive în start, a remontat și a urcat spre mijlocul clasamentului. Chiar fără golgeterul olandez Huntelaar, cel mai sonor absent, minerii par a se descurca și adună puncte importante pentru accederea în jumătatea superioară a ierarhiei.

Stilul de joc al lui Schalke este incomod, flexibil și ușor adaptabil în funcție de conjunctura specifică fiecărui meci. Puține echipe din Germania au această calitate de a se mula, de a se ondula în funcție de adversar. Wolfsburg este mai rigidă, iar punctele vin mai greu în contul acestei formații.

În plus, amfitrionii au o serie de absențe notabile anunțate în vederea acestui meci: Azzaoui, Draxler, Henrique, Knoche și Vieira Freitas.

Mergem pe handicapul asiatic +0.25 pe Shalke la cote de minim 1.75 cu mize 4/10. (în caz de egalitate jumătate din miză se returnează și jumătate se câștigă)

Augsburg vs. Hertha Berlin – sâmbătă, ora 16:30

Cele două echipe sunt despărțite de 9 locuri și 9 puncte în clasament, avantajată fiind echipa oaspete. Berlinezii au un sezon foarte bun, constant, cu puncte multe acumulate, atât acasă cât și în deplasare. Hertha, locul 4 în acest moment, a beneficiat de pauza pentru echipele naționale pentru a se fortifica în toate compartimentele. Hertha trage la cupele europene, iar Augsburg încă tremură când se uită înapoi, deoarece revirimentul anunțat de echipele din coada clasamentului o poate trage în hora retrogradării.

După cele două înfrângeri cu același scor, 3-1, în fața puternicei Bayern Munchen, în cupă și în campionat, gazdele au luat o gură de oxigen etapa trecută, după succesul pe terenul modestei Ingolstadt, cu 2-0. Va fi însă acesta un argument suficient pentru întâlnirea cu Hertha? oaspeții vin motivați după acel succes, 3-0 cu Monchengladbach.

Statisticile ultimelor șase partide directe între cele două spun că nu s-a marcat niciodată mai mult de un gol pe meci. Posibil deci ca și acum cele două să se închidă și să se anihileze reciproc.

Ca sugestie de pariere, cota de sub 2,5 goluri merită încercată doar la o cotă minimă de 1.70, cu grad de încredere 5/10.

SV Darmstadt vs. Ingolstadt – sâmbătă, ora 16:30

Două echipe din plutonul codaș al Bundesliga, care se află în concurență directă pentru evitarea retrogradării. Gazdele sunt exact deasupra liniei roșii, cu 10 puncte, pe locul 15, în timp ce Ingolstadt, penultima, este, alături de Hamburg, o echipă fără victorii după 10 etape. Foarte greu de crezut că oaspeții vor sparge gheața, mai ales că au al doilea cel mai slab atac din elita germană, cu numai 7 goluri înscrise.

Localnicii au prima șansă, mai ales că, așa cum se poate observa cu ușurință, meciul este unul decisiv și poate cântări enorm în ecuația subsolului de clasament. Darmstadt a pierdut ultimele două etape de campionat, dar și în Cupa Germaniei, pe un teren de ligă inferioară.

Ingolstadt, cum spuneam, caută încă prima victorie. În general, palmaresul întâlnirilor directe dintre cele două ne arată rezultate în oglindă. În sezonul anterior, fiecare și-a câștigat punctele acasă, lucru foarte posibil și acum.

Mergem pe sugestia unei victorii în handicap asiatic 0 a echipei gazdă, la o cotă minimă de 2.10 cu grad de încredere 7/10. (în caz de egalitate se returnează miza)

Dortmund vs. Bayern Munchen – sâmbătă, ora 19:30

Meciul-vedetă al etapei a XI-a a campionatului german, Bundesliga, cel dintre marile rivale Borussia Dortmund și Bayern Munchen, se anunță a fi unul cu scântei. Gazdele sunt dispuse să își apere, cu ghearele și cu dinții, avantajul terenului propriu și să nu cedeze punct sau puncte, în acest derby.

Bavarezii au de apărat un blazon, dar și de confirmat cele 20 de meciuri consecutive fără înfrângere. Totuși, Bayern are destule absențe notabile pentru acest meci: Boateng, Pantovic, Vidal, dar mai ales Ribery.De la Borussia Dortmund va absenta un jucător important în compartimentul median, Sven Bender.

Soarta jocului va depinde, într-o măsură destul de mare, de forma în care se află piesele de bază ale gazdelor, pasatorul Gonzalo Castro și marcatorul a 11 goluri, Aubameyang. Să nu uităm că Borussia are cel mai bun atac din competiție, 25 de goluri.

Dinamica este în scădere, la nivelul coeficienților pentru gazde, așa că și noi vă sugerăm dubla de 1X, la o cotă minimă de 1.75, cu grad de încredere estimat la 7/10.

Hoffenheim vs. Hamburg – duminică, ora 16:30

Lanterna roșie, echipa din Hamburg, nu a câștigat nici un meci în aproape o treime din meciurile jucate în Bundesliga, în acest sezon. Incapacitatea jucătorilor ne face să credem că Hamburg este deja condamnată la retrogradare, cu toate că au trecut doar 10 etape din competiție. Faptul că au înscris 4 goluri, primind 23, demonstrează că vizitatorii sunt, mai departe, o echipă de bătut, pentru care luminița de la capătul tunelului încă nu se vede.

Mai mult, după accidentații Ekdal și Gotz, a mai apărut și suspendarea americanului Wood, un om de entuziasm și de elan în echipă. De partea cealaltă, oaspeții sunt îngrijorați de numeroasele indisponibilități medicale: Rupp, Schwegller, Sule, Uth și Wagner.

Pentru gazde este o oportunitate excelentă de a se apropia de primele două clasate. Hoffenheim este pe poziția a treia, cu 20 de puncte, la patru distanță de Leipzig și Bayern, iar remiza din bastionul bavarez recomandă.

Sugestia noastră este 1 solist, de jucat la cotă minimă de 1.60, cu grad de încredere 7/10.

Werder Bremen vs. Frankfurt – duminică, ora 18:30

Werder Bremen se zbate să scape din zona retrogradării. Cu doar 7 puncte, orice meci este unul cu sabia lui Damocles deasupra capului. Bremen este deasupra tandemului Ingolstadt-Hamburg, care închide ierarhia.

Frankfurt vine cu alura unei echipe dornice de a se califica, după o lungă absență, în cupele europene. Cu 18 puncte, oaspeții sunt favoriți net, însă este clar că acest lucru nu echivalează, automat, cu o victorie la Bremen, care rămâne, în orice condiții, o deplasare complicată pentru orice echipă.

Bremen a pierdut ultimele trei partide din Bundelsiga cu același scor, 3-1, în timp ce Frankfurt nu a mai cunoscut eșecul din 1 octombrie. Așteptăm însă un restart al gazdelor, după această pauză competițională. Să nu uităm că acest meci este reeditarea partidei din ultima etapă a sezonului trecut, la capătil căreia Bremen s-a impus cu 1-0 în minutul 85, făcând rocada în clasament cu adversara de azi și trimițându-i la barajul de rămânere în Bundesliga.

Mergem pe cote de la valoarea 2.05 în sus pentru goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci cu mize 6/10. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.