Liga 1: Ponturile și analizele etapei (18-21 noiembrie)

0

E ultima repetiție pentru Steaua și Dinamo înaintea derby-ului de pe 30 noiembrie. Etapa a 16-a începe vineri, la Botoșani și Târgu Jiu, și se va încheia luni cu cel mai interesant meci al rundei, Dinamo București-CFR Cluj. Programul complet, analizele și predicțiile tuturor partidelor, în cadrul acestui articol.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi updatat zilnic pentru celelalte partide.

FC Botoșani vs. FC Voluntari – vineri, ora 18:00

Atât moldovenii cât și ilfovenii au ajuns în postura de echipe cu pretenții la play-off. Cu nume ce acum 2-3 ani le-ar fi garantat în percepția publicului statutul de candidate la lupta pentru evitarea retrogradării, iată că cele două echipe au loturi cu jucători experimentați și țintesc TOP 6 la finalul sezonului regulat. Ne putem da seama cât de mult a scăzut în valoarea campionatul românesc…în fine… Referitor la partida de astăzi, Leo Grozavu este îngrijorat de starea de sănătate a  omului momentului la Botoșani, golgheterul Istvan Fulop, dar este posibil ca acesta să poată fi recuperat pentru a fi titular măcar 70 de minute.

Voluntari se bazează pe un lot format din jucători cu experiență care sunt pe panta descendentă a carierei lor și doresc să se retragă din fotbal în țară. Costin Lazăr, Maftei, Cernat, Bornescu și mai nou Curelea sunt piese de bază în angrenajul condus de Florin Marin.

Meciul tur a fost destul de spectaculos, încheiat cu victoria Voluntariului 4-2. Precedentele 5 directe existente în toată istoria acestor cluburi s-au terminat cu goluri de ambele părți, iar media de goluri per meci este impresionantă: fix 4! Pentru această partidă există destul de mulți susținători ai teoriei „3 cu 3”, drept pentru care cotele pe victoria gazdelor sunt în scădere, de la 1.72 prețul maxim tranzacționat pe bursă la 1.67 disponibil în prezent.

Recomandarea noastră este bazată pe statistică și jocul deschis practicat de cele două echipe: ambele marchează la cote minime de 1.80 cu mize 4/10.

Pandurii Târgu Jiu vs. Poli Timișoara – vineri, ora 20:30

Numai chef de fotbal nu au jucătorii Pandurilor în această perioadă. Bani nu au primit de ceva vreme, pleacă în serii de câte 5-6 de la echipă, în sfârșit a plecat și managerul Narcis Răducan (sunt curios la ce club mai merge să îl facă praf). Grigoraș se plânge de condiții din prima zi de când a ajuns la echipă, iar jucătorii rămași în lot speră doar la un contract la o echipă cu condiții decente. După plecarea unei serii de 6 jucători săptămâna trecută, lotul a fost completat cu jucători de la echipa a doua a clubului.

Timișoara are o situație ingrată după cum bine știți, astfel că acest meci este unul în care se poate întâmpla absolut orice. Ionuț Popa nu se va putea baza pe Bărbuț, Pedro Henrique și Vădrariu.

Recomandăm din tot sufletul: NO BET!

CSMS Iași vs. ASA Târgu Mureș – sâmbătă, ora 16:30

Avem parte de un derby al răniților în Liga 1, în Copou întâlnindu-se două echipe aflate pe locuri de retrogradare. Iașiul trece prin momente foarte grele cu 6 înfrângeri consecutive în Liga 1, iar meciul de astăzi poate fi prilejul perfect de a stopa această cădere. Eugen Neagoe a fost soluția de avarie găsită de Florin Prunea pentru a redresa corabia lăsată în derivă de Nicollo Napoli, dar momentan acesta nu a reușit nicio minune.

De cealaltă parte, Alexa părea să fi găsit o soluție de abordare a meciurilor după două rezultate de 1-1 la Voluntari și acasă cu Steaua, însă au urmat 2 înfrângeri consecutive.

De la gazde lipsesc Țigănașu, Ștefănescu, Martin, Târșa și Boiciuc, în timp ce Alexa nu se va putea baza pe suspendații Gabi Mureșan și Candrea.

Un astfel de meci nu are ce căuta pe biletul de pariuri. NO BET!

Concordia Chiajna vs. Steaua București – sâmbătă, ora 19:00

Chiajna pare victima preferată a echipei antrenate de Reghecamf. De altfel, Chiajna reprezintă lampa de lansare pentru antrenorul stelist în fotbalul mare, la fel și pentru vedeta echipei, internaționalul Adi Popa, sau pentru goalkeeperul Florin Niță. Dacă în alte condiții ar fi putu fi considerată o „manta de vreme rea” pentru viitoarea campioană a României, de această dată gruparea ilfoveană se află într-o postură în care se vede obligată să lupte pentru fiecare punct.

Steaua simte suflarea Craiovei în ceafă, dar în mod realist nu cred că își pun probleme referitoare la câștigarea campionatului. În pauza competițională roș-albaștrii au disputat un amical la Mioveni, iar ilfovenii au disputat o partidă de pregătire în compania formației bulgare Dunav Ruse.

Feussi și Bucurică vor lipsi de la gazde, fiind suspendați, în vreme ce la Steaua vor lipsi Tamaș, Filip și Florin Tănase.

Recomandăm victoria Stelei și sub 3.5 goluri marcate în meci la cote minime de 2.00 și mize 8/10.

CSU Craiova vs. Astra Giurgiu – duminică, ora 17:30

Cu 3 victorii în ultimele 4 etape și cu un moral excelent, oltenii pot profita de pasul greșit făcut de Steaua pentru a-i egala la puncte. Mulțescu este conștient de faptul că meciul nu este unul ușor, campioana fiind în foame mare de puncte și în mare pericol de a rata play-off-ul. În acest sezon Craiova a bătut tot ce a prins pe propriul teren, Chiajna fiind singura echipă care a scăpat cu un egal norocos.

Giurgiuvenii sunt inconstanți în evoluții, în ultimele 5 etape de Liga 1 înregistrând 1 victorie, 1 înfrângere și 3 rezultate de egalitate. În acest moment se află la 6 puncte de play-off. După înfrângerea de joi din Cupa Ligii, Șumudică nu se poate baza pe suspendații Fabricio, Budescu și Nicoară, în timp ce Boudjema și Daniel Niculae sunt accidentați.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci la cote de 2.40 cu mize 4/10.

FC Viitorul vs. Gaz Metan Mediaș – luni, ora 18:00

Atât de slabă a ajuns Liga 1 încât acest meci reprezintă duelul dintre lucurile 3 și 4 după 15 etape. No comment…Gaz Metan este o nou-promovată în acest sezon și este pe podium după mai bine de jumătate de sezon regulat cu doar 3 înfrângeri la activ, tot atâtea cât a bifat și liderul. Se pare că domnul profesor Cristi Pustai a găsit o formulă magică prin care să profite de slăbiciunile adversarilor.

Viitorul i-a reziliat contractul lui Brandan după blatul cu Steaua de etapa trecută, drept pentru care argentinianul a petrecut weekendul trecut în Berăria H din București cu Bălgrădean și alți foști colegi. Hagi nu se poate plânge că nu a avut jucători convocați la lot, atât Benzar cât și Răzvan Marin fiind integraliști în dezastrul cu Polonia.

Gaz Metan este cea mai în formă echipă din Liga 1 conform rezultatelor din ultimele 5 etape, însă viitorul este o nucă tare pe propriul teren. Ne așteptăm la o partidă destul de încrâncenată și cu puține goluri, de aceea recomandarea noastră este SUB 2,5 goluri la cote minime de 1.70 și mize 5/10.

Dinamo București vs. CFR Cluj – luni, ora 20:30

Dinamo abordează cu moralul ridicat această partidă după meciul bun reușit joi la Giurgiu când a eliminat Astra după prelungiri cu 5-2. Însă este posibil să o coste doza de efort suplimentar la care au fost supuși jucătorii. Lazăr va fi suspendat două etape după roșul primit în urma faultului asupra  cizmarului Lovin.

Miriuță are pe mână echipa cu cele mai puține înfrângeri în actuala stagiune, însă și el are o absență de marcă din lot pentru acest meci, Cristi Bud. Locul său în centrul atacului va fi luat, probabil, de Omrani. Clujenii vin după 3 victorii consecutive la 1 gol diferență.

Ne așteptăm la un meci destul de strâns. Meciurile lui Dianmo din ultima perioadă implică goluri de ambele părți, însă ceea ce vrem să vă propunem este rezultatul de egalitate de la finalul partidei, înregistrat și în partida tur. Nimeni nu vrea să piardă! X la cota minimă 3.40 cu mize 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.