Serie A: Ponturile și analizele etapei (26-28 noiembrie)

0

Ecartul dintre Juventus și următoarele echipe din Serie A s-a mărit la șapte puncte după etapa cu numărul 13, ce a avut loc în week-end-ul trecut. A 14-a se dispută pe durata a trei zile și se încheie cu două meciuri europene, Napoli-Sassuolo și Inter-Fiorentina. Programul etapei și analizele fiecărei partide, în cadrul acestui articol.

Torino vs. Chievo – sâmbătă, ora 19:00

Primul meci al etapei din Serie A, între Torino și Chievo, va consemna o partidă în linii mari de echilibru, poate cu un ușor plus pentru echipa locală, avantajată de terenul propriu, de atmosferă și de alți factori care pot influența soarta unui meci pe muchie de cuțit.
Veronezii nu stau foarte bine la capitolul deplasării, având în actualul sezon trei partide pierdute pe teren străin. Pe de altă parte, Torino alegat trei meciuri la rând fără înfrângere, ceea ce ne face să credem că astrele se vor așeza pentru localnici. Aceștia îl vor căuta cu baloane în careul advers pe atacantul Andrea Belotti, care a punctat de 10 ori până în prezent.
Mizăm pe sugestia unei a patra victorii consecutive pentru Torino, deci 1 solist la cotă minimă de 1.70, cu grad de încredere 5/10.

Empoli vs. AC Milan – sâmbătă, ora 21:45

Empoli va încerca să răstoarne calculele hârtiei într-un meci foarte greu, în care întâlnește o echipă aflată în formă. Milanul are toate atuurile de partea sa, plus dorința de a redeveni forța de odinioară.
Este important de comparat un aspect. Golgeterul lui Milan, Carlos Bacca, a înscris singur 6 goluri, adică la fel de multe câte a reușit în total echipa gazdă, în cele 11 partide din campionat. Empoli are și o apărare destul de permisivă, cu 17 goluri primite.
Laurini, Mchelidze, Tchantouria, Zambelli reprezintă accidentații lui Empoli, în timp ce rosso-neri nu se vor putea baza pe Bertolacci, Calabria, Montolivo și Vangioni.
Considerăm că oaspeții își vor impune punctul de vedere, astfel că sugestia de pariere merge spre 2 solist, la cotă minimă de 2.05, cu grad de încredere 6/10.

Palermo vs. Lazio – duminică, ora 13:30

Partida care deschide blocul fotbalistic duminical prezintă la start două formații distincte ca valoare și formă de moment. Palermo a pierdut ultimele șase partide, indiferent de renumele oponentului, gazdele nereușind să cucerească vreun punct. Acest lucru a accentuat criza din vestiar și alunecarea echipei în clasament.

Lazialii sunt pe cai mari, în ultimele 8 partide din Serie A echipa lui Radu Ștefan înregistrând un scor pozitiv de cinci victorii și trei partide încheiate la egalitate. Absenții celor două tabere, în vederea acestui joc, sunt următorii: Embalo, Hiljemark, Marson și Rajkovic de la gazde, respectiv Alberto, Marchetti și de Vrij, din formația vizitatoare.

Foarte probabil, conjunctura trecutului apropiat nu se va modifica, situație sesizată și de către operatorii caselor de pariuri, care au scăzut coeficientul pentru victoria lui Lazio de la 1.85, până undeva în jur de 1.68. În cazul în care mai găsiți pronosticul 2 la o cotă minimă de 1.70, vă sugerăm să îl jucați, cu grad de încredere 6/10.

Bologna vs. Atalanta – duminică, ora 16:00

Bologna și Atalanta Bergamo sunt două echipe aflate în categoria celor periculoase, din punct de vedere al pariorului. Când două astfel de echipe se întâlnesc în meci direct, rezultă un și mai mare grad de imprevizibilitate generat de un astfel de joc în care echilibrul nu mai trebuie demonstrat în vreun fel.

Pentru partida de pe Stadio Renatto Dall”Arra gazdele au trei absenți: Di Francesco, Helander și Verdi. De partea cealaltă, oaspeții nu se vor putea baza pe serviciile brazilianului Toloi, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Atalanta are o serie fantastică de cinci victorii la rând, dar și Bologna a ieșit din conul de umbră, după succesul cu Palermo, 3-1, săptămâna trecută. Alegerea fiind foarte dificilă, preferăm să vă sugerăm No Bet.

Cagliari vs. Udinese – duminică, ora 16:00

Cagliari și Udinese compun un alt meci periculos pentru pariori, cele două echipe înregistrând în graficul evolutiv fluctuații mari de formă de la etapă la etapă. Acest lucru ne face să fim foarte circumspecți în ceea ce privește opțiunea de pariere, indiferent de condițiile conjuncturale imediate și de anumite aspecte care țin de forma de moment a echipelor.

Cagliari este lovită de numeroase accidentări care au subțiat valoric și numeric lotul cu care se va aborda această confruntare. Vor privi meciul de la infirmerie următorii fotbaliști: Capuano, Ioniță, Munari, Murru, Pisacane și Tsatchidis. De partea cealaltă, formația vizitatoare are și ea două absențe în persoana lui  Halfredsson și Ewandro.

Vă sugerăm să ocoliți acest meci de pe buletinele de pariere, pentru a evita neplăceri ulterioare: No Bet.  

Crotone vs. Sampdoria – duminică, ora 16:00

Lanterna roșie, Crotone, va încerca tot posibilul pentru a reveni în forma dinaintea pauzei de campionat. Gazdele, nou-promovate, prinseseră o formă bună și, în două meciuri fără înfrângere, adunaseră patru puncte. Calendarul internațional i-a stopat însă, așa că ei au revenit în standardele din prima parte a campionatului, având două eșecuri fără gol marcat. De altfel, golaverajul în competiție, 10-26, identic cu al lui Palermo, nu face cinste echipei locale.

Sampdoria este, în mod teoretic, marea favorită a acestui meci. Însă locul 10 ocupat nu îi conferă decât un statut pe care trebuie să îl confirme pe teren, lucru care va fi foarte dificil. Doria este departe de forma dorită de suporteri sau de valoarea de odinioară.

Uitându-ne peste lista accidentaților, observăm că de la gazde va lipsi Nallini, în timp ce genovezii nu îi au la dispoziție pe Cassano și Viviano. În schimb este prezent Luis Muriel, 6 goluri până acum, iar Sampdoria cu 3 meciuri în care este neînfrântă, poate să continue acest șir pozitiv.

Totuși, sugestia noastră este să jucăm X la acest meci, cu o cotă minimă aleasă la 3.20, grad de încredere 3/10.

Genoa vs. Juventus – duminică, ora 16:00

Meci tare la Genova, unde ambițioasa echipă gazdă va strânge, cu siguranță, absolut toate forțele pentru aține piept campioanei en-titre. Bătrâna Doamnă are statistici impresionante, iar victoria de la Sevilla, din Liga Campionilor, cu 3-1, ne face să credem că echipa are o ofensivă excelent acordată cu linia mediană, care generează baloane utile pentru crearea de ocazii la poarta adversă.

Genoa a pierdut ultimele două deplasări, însă în ultimele două meciuri acasă s-a comportat fluctuant. După 3-0 cu AC Milan, să recunoaștem, nimeni nu se aștepta la semieșecul cu Udinese, scor 1-1. Însă putem traduce această grafică prin faptul că gazdele au spor de adrenalină atunci când joacă pe teren propriu, în fața granzilor Italiei fotbalistice.

Juve are un grad de uzură mai ridicată, Genoa nejucând în acest sezon, în cupele europene. Acest lucru se resimte și la capitolul absenților. De la Genoa nu vor juca Pavolletti, care este accidentat, Veloso și Orban, suspendați. Torinezii nu deplasează un lot în a cărei compunere intră Barzagli, Benabia, Dybala,  Higuain, Lichsteiner și Pjaca.

Cu atâția titulari rămași acasă, ne permitem să sugerăm dubla de 1X, la un coeficient minim de 2.20, aflat oricum în scădere, cu un grad de încredere cotat la 5/10.

AS Roma vs. Pescara – duminică, ora 21:45

Roma, după victoria cu Viktoria Plzen, din Europa League, pare dispusă să încheie anul în trombă, cu abordare de calitate pe ambele planuri. Cum calificarea în primăvara europeană este rezolvată, rămâne lupta din campionat. Pescara este adversarul potrivit pentru un succes al capitolinilor, chiar în bastionul propriu.

Atenție însă, pentru că Roma este o echipă care oricând poate să surprindă. Pescara are cinci înfrângeri consecutive, însă nu este o echipă atât de slabă pe cât o recomandă linia de clasament. Mai este și dinamica de care trebuie să ținem cont, așa căpână la un rezultat bun al Pescarei, recomandăm să nu jucați împotriva lor.

Absențele Romei sunt El Shaarawy, Florenzi, Manolas și Totti. De la oaspeți nu pot să joace Bahebeck, Campagnaro, Coda, Fornasier, Gyomber și Verre.

Cel mai eficient pariu ar fi să jucăm Edin Dzeko marchează primul, golgeterul gazdelor fiind în formă excelentă. Cota minimă ar trebui să fie de 3.00, cu grad de încredere 4/10.

Napoli vs. Sassuolo – luni, ora 20:00

Napoli este cotată în scădere vertiginoasă pentru câștigarea acestui joc pe teren propriu. Napoletanii vor ataca, mai mult ca sigur. Oaspeții, care nu au câștigat de 5 meciuri, sunt și obosiți după dualitatea campionat – Europa League.

Gazdele îl au în formă pe portarul Reina, dar și pe Insigne, care s-a transformat într-un veritabil servant pentru atacanți, având patru pase decisive. De la vizitatori vor absenta, din motive medicale, Berardi, Letschert și Duncan, în timp ce singura absență a localnicilor este atacantul polonez Milik.

Deși astrele se pare că s-au așezat pentru Napoli, vă recomandăm prudență, deoarece Sassuolo poate transforma propriul careu într-o fortăreață greu de străpuns, chiar cu riscul de a renunța voit la fazele ofensive. Credem că nu se va marca în ambele porți, iar sugestia este că nu vor marca ambele echipe, de jucat la o cotă minimă de 1.90, cu grad de încredere 4/10.

Inter vs. Fiorentina – luni, ora 22:00

Închiderea etapei înseamnă un meci foarte greu, imprevizibil, cu două echipe care cu dificultate se încadrează între limite convenționale de pariere. Inter Milano nu se poate considera favorită, chiar dacă are de partea ei avantajul terenului propriu, respectiv cotația operatorilor de la casele de pariuri specializate.

Fiorentina este într-o formă bună, însă ambele echipe seamănă, având încă multe hibe de rezolvat în compartimente. Dacă ne uităm pe lista indisponibililor, absențe importante sunt doar la gazde, unde accidentații se numesc Eloge, Medel, Palacio sau Santon.

Ca să nu lungim vorba și nici să nu stricăm o etapă perfectă în Serie A, pentru pariori, propunem să ne mulțumim cu profitul realizat în meciurile de sâmbătă și de duminică și să fim spectatori care nu au mizat pe acest meci.

Sugestia: No Bet.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.