Biletul Zilei 24 Noiembrie 2016. Cota finala 2.43 medium-low stakes

0

Din principiu nu recomand plasarea de pariuri cu mize mari pe meciuri din Europa League din moment ce unele cluburi abordează competiția cu interes scăzut. Astfel vom căuta valoarea acolo unde interesul pare să existe.

Dacă ieri am reușit să fentăm surprizele din Champions League și să câștigăm varianta propusă la Biletul Zilei, astăzi vom încerca să menținem slalomul pe o direcție bună. Evenimentele selectate au fost studiate atent de echipa noastră, iar șansele de câștig sunt considerabile.

Pentru Gabala urmează marți meciul din campionat cu Qarabag, echipă cu care se află la egalitate  de puncte într-o cursă foarte strânsă pentru titlu! Antrenorul Grygorchuk a declarat la conferința de presă că va folosi jucători din garnitura de rezerve la partida cu Anderlecht, șansele de calificare în primăvara europeană fiind nule.

Fenerbahce își poate mări considerabil șansele la calificare cu o victorie astăzi în fața modestei Zorya. Ucrainenii nu sunt o sperietoare în partidele disputate în deplasare, astfel că turcii sunt mari favoriți, mai ales privind prin prisma celor 5 victorii consecutive pe care le-au înregistrat.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Qabala vs. Anderlecht 2 1.65 1-3 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Fenerbahce vs. Zorya 1 1.47 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.43MIZĂ (unități): 4/10Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: foxsportasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.