Ligue 1: Ponturile și analizele etapei (25-27 noiembrie)

0

Nice continuă să surprindă în Ligue 1 și urmează o etapă de pe urma căreia poate profita. Monaco și PSG au meciuri dificile, cu Marseille și Lyon. Este însă și un meci foarte important în subsolul clasamentului în această rundă, Nantes-Lille. Toate analizele și ponturile pentru această etapă se regăsesc în acest articol.

Rennes vs. Toulouse – vineri, ora 21:45

Gazdele au remizat etapa trecută cu Angers, după ce au condus şi au avut şi un om în plus timp de 30 de minute. Toulouse are o scădere de formă dupa ce a uimit Ligue 1 cu victorii cu Monaco sau PSG. Etapa trecută a pierdut surprinzător cu Metz pe teren propriu şi are o serie de 3 meciuri fără victorie, după remiza de la Nantes şi înfrângerea cu Lyon.

În ciuda ultimului rezultat, Rennes este una dintre cele mai redutabile echipe din campionatul Franţei pe teren propriu, iar meciul se anunţă extrem de disputat.

Rennes are însă ceva probleme de lot, cu Clément Chantôme, Mexer şi Wesley Saïd accidentaţi şi Paul-Georges Ntep şi Ramy Bensebaini abia reveniţi după accidentări. De la Toulouse, Issa Diop şi Oscar Trejo sunt incerţi, dar Jimmy Durmaz revine după suspendare.

Rennes este neînvinsă în ultimele 7 partide de pe teren propriu în Ligue 1, iar 6 dintre ele au produs o medie de sub 2.5 goluri.

Recomandăm 1X & maxim 3 goluri marcate în meci la cote de 1.60 cu mize 8/10.

Monaco vs. Marseille – sâmbătă, ora 18:10

Calificată în optimile Champions League după 2-1 cu Tottenham, Monaco revine la cursa de urmărire a lui Nice în Ligue 1. Atacul monegascilor a fost impresionant în acest sezon, chiar cel mai bun din Europa, conform unor statistici. Rudi Garcia a obţinut prima victorie cu Marseille etapa trecută, contra lui Caen, iar acum speră să obţină un nou rezultat bun, la fel ca Parc des Princes cu PSG. Monaco este neînvinsă în acest sezon pe teren propriu.

Thomas Lemar este incert la Monaco, dar Joao Moutinho, Almamy Touré şi Nabil Dirar revin toţi după accidentări. Falcao şi Benjamin Mendy pot fi odihniţi în perspectiva partidelor următoare. La Marseille nu sunt absenţe noi, dar antrenorul Rudi Garcia se bucură de revenirea lui Lassana Diarra după suspendare.

Monaco a marcat cel puţin 2 goluri în ultimele 9 partide disputate pe teren propriu, din care 8 auu fost câştigate. Marseille n-a câştigat ultimele 7 deplasări din campionat.

Mizăm pe continuitatea formei excelente arătate de Falcao & CO și recomandăm 1 și minim 2 goluri în meci la cote de 2.00 cu mize 6/10

Bordeaux vs. Dijon – sâmbătă, ora 21:00

Bordeaux a ratat penalty şi a fost egalata în ultimul minut de Guingamp etapa trecută, iar acum primeşte vizita lui Dijon, echipă care a suferit prima înfrângere după două luni, cu Nancy, tot în urma unui penalty ratat.

Bordeaux nu se batează pe Cédric Carrasso, iar Grégory Sertic şi Adam Ounas sunt incerţi. De la oaspeţi lipseşte Marvin Martin, accidentat.

Dijon nu a reuşit să câştige în ultimele 6 deplasări, iar Bordeaux e neînvinsă de 5 meciuri în Ligue 1.

Mizăm pe gazde la 1.75 cu mize 6/10.

Montpellier vs. Nancy – sâmbătă, ora 21:00

Neînvinsă de 3 meciuri în campionat, Montpellier are doar 3 puncte în faţa lui Nancy înaintea confruntării directe din această etapă. Oaspeţii vin după victoria cu Dijon cu care au ajuns la al treilea succes din acest sezon, performanţă cu care a urcat pe loc de baraj.

William Remy este incert pentru gazde, în timp ce oaspeţii au probleme cu Alou Diarra, Benoit Pedretti, Anthony Koura, Michaël Chrétien, Eric Cabaco şi Youssef Aït Bennasser.

Amatorii de cote mari pot încerca un minim 4.75 pentru egal cu goluri cu mize mici. Pentru noi este NO BET.

Nantes vs. Lille – sâmbătă, ora 21:00

Fără mulţi oameni importanţi, Nantes a pierdut cu 2-0 pe Parc des Princes etapa trecută cu PSG. Jucătorii şi-au revenit între timp, iar acum au şansa de învinge o contracandidată la retrogradare. Lille a câştigat un singur punct în deplasare în acest sezon, unul dar bun, pe terenul liderului Nice.

Atmosfera de la Nantes este extrem de tensionată, după ce galeria a declarat război conducerii. Valentin Rongier este singura absenţă de la gazde.

Frédéric Antonetti a fost concediat de Lille după înfrângerea cu Lyon, iar secundul Patrick Collot va conduce echipa până în momentul numirii unui înlocuitor. Eric Bauthéac, Rio Mavuba şi Younousse Sankharé sunt indisponibili pentru oaspeţi, iar Mounir Obbaddi şi Naim Sliti sunt incerţi.

Lille a pierdut 8 din ultimele 10 partide disputate în Ligue 1, iar în ultimele 3 partide nici măcar nu a marcat.

Recomandăm handicapul asiatic pentru SUB 2 goluri înscrise în meci la 1.70 cu mize 4/10.

Caen vs. Guingamp – sâmbătă, ora 21:00

Caen a pierdut etapa trecută cu Marseille fără să aibă nici măcar o ocazie de gol. Antrenorul a trecut la un sistem 3-5-2 mai stabil, dar se pare că problemele din atac nu au fost rezolvate. Guingamp îşi trăieşte cel mai bun start de sezon din istorie, cu şapte meciuri la rând fără înfrângere şi un nesperat loc 5 în acest moment.

De la gazde vor lipsi Jeff Louis, Mouhamadou Dabo şi Emmanuel Imorou, în timp ce oaspeţii nu contează pe Dorian Lévêque şi Reynald Lemaître, iar Nicolas Benezet este incert.

NO BET!

Metz vs. Lorient – sâmbătă, ora 21:00

Metz a produs surpiza etapa trecută, când s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Toulouse, una din cele mai puternice echipe franceze din acest sezon. Lorient vine după o înfrângere cu 3-0 în faţa lui Monaco, dar scorul e considerat prea aspru pentru felul în care s-a jucat.

Yann Jouffre şi Florent Mollet sunt incerţi de la gazde, iar Mevlut Erding este accidentat. Walid Mesloub este suspendat de la oaspeţi, iar Zargo Touré este incert. Nume ca Michael Ciani, Benjamin Lecomte, Faiz Selemani şi Benjamin Jeannot sunt ieşiţi din circuit pentru perioade mai lungi.

Lorient a pierdut ultimele 8 deplasări din Ligue 1.

Recomandăm victoria gazdelor în handicap asiatic 0 la cote de 1.95 cu mize 8/10.

Angers vs. Saint Etienne – duminică, ora 16:00

După 1-1 cu Rennes în etapa trecută, Angers primeşte vizita lui Saint Etienne în această etapă. Ambele echipe au probleme de lot, mai ales oaspeţii, care vin după calificarea din primăvara europeana din Europa League.

La Angers, Cheikh Ndoye şi Romain Thomas sunt suspendaţi, iar Famara Diedhiou este incert. La Saint Etienne, Alexander Soderlund, Romain Hamouma şi Fabien Lemoine sunt incerţi pentru această partidă.

11 din ultimele 12 partide din deplasare disputate de Saint Etienne au produs o medie de sub 2.5 goluri. Şi ultimele 4 partide disputate de Angers au produs o medie de sub 2.5 goluri.

Recomandăm minim 1.85 pentru handicapul asiatic SUB 2 goluri cu mize 4/10.

Nice vs. Bastia – duminică, ora 18:00

Eliminată din Europa League, Nice are acum tot timpul pentru a se concentra pe lupta la titlu din campionat. Bastia e fără victorie din luna septembrie, iar între timp a ajuns în zona fierbinte a retrogradării. Antrenorul François Ciccolini se confruntă cu mari probleme de lot şi a anuntat deja intăriri masive în pauza de iarnă. Şi Nice are multe absenţe pentru acest meci, dar are un lot mult mai puternic.

Nice va trebui să se descurce fără Mario Balotelli, accidentat, dar şi fără Mickaël Le Bihan, Gautier Lloris, Mouez Hassen, Paul Baysse şi Maxime Le Marchand. De la Bastia lipsesc Ismael Diallo, Alexander Djiku, Farid Boulaya, Sébastien Squillaci şi Thievy.

Nice a câştigat 11 din ultimele 12 partide disputate pe teren propriu în Ligue 1, în timp ce Bastia a pierdut ultimele 5 deplasări din campionat.

Recomandăm minim 1.70 pentru victoria gazdelor cu mize 9/10.

Lyon vs. PSG – duminică, ora 21:45

Derby-ul etapei în Ligue 1 aduce faţă în faţă două echipe disperate după puncte. Lyon a bătut-o pe Dinamo Zagreb în Champions League şi are şanse la optimi, în timp ce PSG a remizat cu Arsenal dramatic pe Emirates şi e ca şi calificată mai departe. PSG a avut o perioadă bună şi în campionat, cu 5 victorii în ultimele 6 partide cu care a ajuns lângă Monaco şi Nice în lupta pentru titlu.

Emanuel Mammana, Christophe Jallet, Rachid Ghezzal şi Clément Grenier sunt incerţi pentru gazde, în timp ce Unai Emery nu contează pe Adrien Rabiot, iar Layvin Kurzawa, Angel Di Maria şi Javier Pastore sunt incerţi pentru acest meci. Serge Aurier va reveni în echipă după ce nu a fost lăsat să intre în Anglia pentru meciul cu Arsenal.

PSG n-a primit gol în Ligue 1 de 4 meciuri, iar Lyon s-a impus în ultimele 3 meciuri de campionat.

Recomandăm meci cu goluri în ambele porți și minim 3 înscrise pe durata celor 90 de minute la cote minime de 1.90 și mize de 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.