Bundesliga: Ponturile și analizele etapei (25-27 noiembrie)

0

Gluma se îngroașă în Bundesliga! RB Leipzig a trecut pe prima poziție, în detrimentul lui Bayern Munchen, iar în etapa a 13-a este prima care evoluează, în deplasare la Freiburg. Campioana en-titre are un alt meci dificil, cu Leverkusen, o formație ce și-a vândut destul de scump pielea în meciurile directe. Programul și analizele rundei, în cadrul acestui articol.

Freiburg vs. RB Leipzig – vineri, ora 21:45

Dacă este săptămână de cupe europene, înseamnă că etapa de Bundesliga începe cu două formații neimplicate și pe frontul internațional. Freiburg va avea viață grea împotriva unei echipe redutabile, care de mult a depășit faza de a mai fi socotită drept nou-promovată. Est-germanii de la RB Leipzig au 11 meciuri, în actuala ediție de campionat, în care sunt neînvinși.
Seria lor extraordinară i-a adus pe un excelent loc secund, la doar trei lungimi distanță de liderul Bayern Munchen. Suntem convinși că nici cel mai optimist suporter al oaspeților nu s-ar fi gândit, la startul campaniei, la un astfel de parcurs al favoriților.
Încă un aspect demn de luat în seamă, Leipzig a marcat în ultimele patru meciuri mereu câte 2-3 goluri, deci pofta ofensivă este un principal atu al acestei formații. Freiburg este la mijlocul ierarhiei, echipă nici bună nici rea, dar care poate să încurce pe oricine, mai ales dacă evoluează pe teren propriu, unde motivația este alta.
Bulut, Guede, Kempf și Meffert sunt absențele echipei gazdă, în timp ce la Leipzig nu vor evolua Bernanrdo, Comper, Gipson, Klostermann și Papadopoulos.
Mizăm pe un meci în care se va marca, așadar sugestia noastră este un pariu de peste 2.5 goluri, la o cotă minimă de  1.85, cu grad de încredere 6/10.

Borussia Monchengladbach vs. Hoffenheim – sâmbătă, ora 16:30

Pe Borussia Park din Monchengladbach se anunță un meci extrem de încins, în condițiile în care ambele echipe vor să cucerească punctele. În special gazdele, zdruncinate de meciurile dese din campionat și Liga Campionilor, au nevoie de o resuscitare rapidă, care să îmbunătățească și o relație cu suporterii destul de șubrezită în ultima vreme.
Câte două absențe sunt raportate de către fiecare tabără. Hermann și Schulz nu vor juca la gazde, iar Schwegler și Vogt sunt absenți de la oaspeți. Kramaric este principala armă cu care Hoffeinheim vine în această derulare de forțe, el având cinci pase decisive oferite coechipierilor. Probabil că soarta jocului va depinde, în mare măsură, de cum vor reuși gazdele să îl anihileze pe coordonatorul vizitatorilor.
Fiind un meci imprevizibil, ne abținem să înaintăm o soluție de pariere, așa că mergem mai bine pe sugestia No Bet.

FC Koln vs. Augsburg – sâmbătă, ora 16:30

Interesant duel între un jucător aflat în mare formă și inspirație în fața porții adverse, atacantul gazdelor, Anthony Modeste, și o formație oaspete al cărei punct forte este tocmai defensiva. Augsburg are, în actualul campionat, patru meciuri în care nu a primit gol, semn că tenacitatea apărătorilor se fructifică în unele cazuri.
Augsburg în schimb nu are veleități ofensive deosebite, iar favorită este Köln, care pe teren propriu a câștigat patru meciuri din 5, în sezonul aflat în desfășurare. Oaspeții nu îi au în efectiv, din motive medicale, pe Bobadilla, Finbogasson, Guuweluuw și Opare. Lista absenților de la Köln îi numără pe Bittencourt, Horn, Lehmann, Maroh și Mladenovic.
Bookmakerii deja au scăzut cota pentru victoria lui Köln, așa că dacă o găsiți la un nivel minimal de 1.75 jucați-o, cu grad de încredere de 7/10.

Hamburg vs. Werder Bremen – sâmbătă, ora 16:30

Partidă de șase puncte, între două echipe din subsolul clasamentului, care vor lupta pe viață și pe moarte, Hamburg este lanternă roșie, echipa etalând, până în acest moment, un joc extrem de modest. Gazdele nu au nici un succes în actuala campanie de Bundesliga și au primit 25 de goluri.
Nici Werder Bremen nu mai este echipa de odinioară, oaspeții venind la acest meci cu povara a patru înfrângeri consecutive. La infirmerie, situația se prezintă cam la fel. Adler, Ekdal, Spahic și Waldschmidt de la gazde, respectiv Caldirola, Diagne, Drobny și Eggstein, de la formația oaspete. În plus, va mai absenta americanul Wood, de la Hamburg, care este accidentat.
Considerăm că acesta este momentul oportun pentru Hamburg să obțină puncte, terenul propriu, dar și forma slabă a adversarilor fiind argumente puternice și sperăm suficiente, în acest sens.
Sugerăm dubla de 1X, la o cotă minimă de 1.40 sau în bilete combo, cu grad de încredere 7/10.

Ingolstadt vs. Wolfsburg – sâmbătă, ora 16:30

Două echipe care nu se lipesc de spectacol. Ele sacrifică estetica jocului în căutarea pragmatismului și a punctelor. Loturile nu conțin vedete sonore, motiv pentru care și ocupă locuri modeste în clasament, cu puncte pe măsură.
Morales și Suttner de la gazde, respectiv Azzaoui, Draxler și Henrique de la formația vizitatoare, sunt accidentații anunțați. Distanța de 4 puncte în favoarea lupilor, într-un meci direct între echipe care luptă pentru salvarea de la retrogradare, traduc rețeta într-un joc închis, fără prea multe faze de poartă.
Sugerăm miza pe sub 2.5 goluri, la o cotă minimă de 1.65, cu grad de încredere 5/10.

Frankfurt vs. Borussia Dortmund – sâmbătă, ora 16:30

Borussia Dortmund vine după două meciuri incredibile. Mai întâi au învins Bayern în derby-ul Bundesligii, cu 1-0, după care au fost protagoniștii acelui meci de Liga Campionilor, cu polonezii de la Legia Varșovia, terminat cu un scor de polo pe apă sau de hochei pe gheață, 8-4.
Tot acest elan și optimism, rezultat din cele două victorii spectaculoase, trebuie temperat, deoarece în fieff-ul lui Eintracht se câștigă cu mare greutate. Iată, de exemplu, gazdele au legat deja o serie de cinci meciuri consecutive fără înfrângere în campionatul intern și, evident, își vor vinde scump pielea în fața valoroasei lor adversare.
Avantajul Borussiei este la capitolul indisponibilităților, absent fiind doar Burki, căruia i se găsește ușor un înlocuitor. Totuși, starea de uzură este avansată, așa că oaspeții pot înregistra, în acest meci, o sincopă. Argumentul care nu prea ne lasă să mizăm contra vizitatorilor este numărul relativ mare de accidentați de la Frankfurt: Blum, Regassel, Stendera, Tawacha și Varela.
 
Sugestia noastră rămâne însă categorică: No Bet.

Bayern Munchen vs. Bayer Leverkusen – sâmbătă, ora 19:30

Un meci foarte așteptat de fanii bavarezi, care marchează revenirea în campionat a lui Franck Ribery, după o lungă perioadă în care aripa franceză a fost accidentată și a lipsit destul de mult. Bayern nu își mai permite încă un pas greșit, după confruntarea pierdută etapa trecută, la Dortmund. Deja vedetele muncheneze simt în ceafă răsuflarea lui Leipzig, așa că nu vor accepta alt rezultat decât victoria, în meciul cu aspirinele din Leverkusen.
Va fi foarte interesant duelul golgeterului oaspete, Chicharito, 5goluri, cu apărarea betonată întocmită de Bayern, care, până acum, a primit numai 7 goluri în competiție. Un semn de întrebare cu privire la victoria bavareză este numărul mare de accidentați: Coman, Martinez, Neuer, Pantovici, Robben și Vidal. De la Leverkusen vor lipsi Bellarabi, Bender, Kiesling și Pohjanpalo.
Pentru că lipsește și titularul dintre buturile lui Bayern, sugerăm soluția de pariere Chicharito înscrie, pentru o cotă minimă de 3.50, cu grad de încredere 3/10.

Schalke 04 vs. SV Darmstadt – duminică, ora 16:30

Un joc dezechilibrat din punct de vedere valoric, cu echipa gazdă cotată ca principală favorită la obținerea punctelor puse în joc. Minerii au posibilitatea să se apropie de partea superioară a ierarhiei și nu vor scăpa ocazia respectivă, împotriva unei formații a oaspeților mai degrabă apatică, în etapele scurse de la începutul sezonului.
Absențele gazdelor nu sunt de neînlocuit, cu toate că aportul atacantului batav Huntelaar ar fi fost important, în acest context. Mai este accidentat și Embolo, în timp ce vizitatorii nu îi vor deplasa pe Bezjak, Platte și Rosenthal.
Schalke are de recuperat punctele pierdute cu nonșalanță în primele cinci etape, așa că victoria este obligatorie. Schalke are 6 victorii la rând, în timp ce Darmstadt, cu 21 de goluri la pasiv, prezintă una dintre cele mai slabe apărări din campionatul german.
 
Sugerăm 1 solist, la cotă de 1.35 minimum, în bilete combo, cu grad de încredere 8/10.

Hertha Berlin vs. Mainz – duminică, ora 18:30

Hertha și Mainz închid această etapă foarte interesantă din Bundesliga. Meciul se anunță, în pofida diferențelor structurale ale celor două formații, unul pe muchie de cuțit. Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de apatia celor de la Mainz, forțați să joace și în grupele Europa League la mijlocul săptămânii.
Berlinezii reprezintă o trupă bine închegată, cu jucători de valoare și compartimente bine echilibrate. Ibisevic, respectiv Malli, sunt golgeterii celor două formații, fiecare înscriind până acum câte 6 goluri.
Cum partida, așa după cum indicam, este foarte dificilă, reflectăm asupra condițiilor de pariere și vă propunem două variante. Pe fiecare se va juca aceeași miză  pe marcatorii de care deja am pomenit, adică Ibisevic și Malli. La o cotă minimă de 3.00 pentru fiecare, rezultă că dacă unul singur scutură plasa porții adverse, suntem pe profit. Dacă amândoi marchează, atunci lucrurile stau și mai bine pentru cei care vor alege această soluție care poate părea nonconformistă, dar nu este deloc lipsită de o bază argumentativă reală.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.