Handbal: Ponturile și analizele zilei (25 noiembrie)

0

Miercuri am avut un profit excelent doar pe partidele de handbal, 8.8 unități, ca urmare a celor trei predicții corecte oferite din totalul de patru. Astăzi, echipa PdP are alte două sugestii de pronosticuri pe două partide din handbal, ambele din preliminariile CM 2017 la feminin.

Ucraina vs. Slovacia – ora 18:45

Este practic meciul care va decide câștigătoarea grupei 1 de calificare, găzduită de Slovacia în perioada 25-27 noiembrie. Cu siguranță, cele două echipe nu vor avea probleme în a merge în play-off, în condițiile în care primele două clasate se califică, iar din grupă mai fac parte Lituania și Grecia.

Totuși, este un test foarte bun pentru ambele echipe pentru a vedea la ce nivel se află înaintea meciurilor foarte importante din play-off, acolo unde vor avea clar șansa a doua. Totuși, timpul pentru a pregăti acest turneu a fost scurt, în condițiile în care loturile s-au reunit abia în această săptămână. Sunt două echipe de nivel apropiat, ambele au câteva jucătoare foarte bune și probabil va fi un meci cu multe realizări individuale.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru un meci cu minim 50 de goluri marcate și încredere 5/10.

Israel vs. Italia – ora 19:00

Grupa a patra de calificare este formată din trei echipe, Israel, Italia și Portugalia, și are loc în Italia. Un aspect foarte important este că doar prima clasată merge în play-off, adică Italia sau Portugalia, pentru că Israelul nu poate emite pretenții.

Astăzi se află față în față două formații slabe ale Europei, însă Italia este net superioară Israelului. Va fi, de fapt, un antrenament pentru duelul cu Portugalia de peste două zile, dar nu va fi neglijat nici golaverajul, un criteriu de departajare în cazul unei egalități de puncte. În aceste condiții, recomandăm victoria Italiei la minim 16 goluri la cote de 1.80 și încredere 7/10.

sursă foto: figh.it

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.