Premier League: Ponturile și analizele etapei (3-5 decembrie)

0

A 14-a etapă din Premier League începe cu duelul de pe Etihad, unde Manchester City primește vizita liderului Chelsea. O etapă de pe urma căreia ar putea profita Liverpool, aflată în clasament între cele două amintite mai devreme și care se deplasează la Bournemouth. Fără victorie de două etape și ajunsă la -11 față de primul loc, Manchester United merge la Everton în încheierea etapei. Echipa PdP a pregătit analize și predicții pentru toate partidele din această rundă.

Manchester City vs. Chelsea – sâmbătă, ora 14:30

Vom urmări cu interes prima confruntare dintre Pep Guardiola și Antonio Conte ca antrenori, dar și duelul dintre golgheterii campionatului: Kun Aguero și Diego Costa. City nu a mai pierdut de două luni în Premier League, de la meciul cu Tottenham, iar în ultimele două etape a învins cu 2-1 în deplasările de la Crystal Palace și Burnley. Chelsea a primit săptămâna trecută primul gol de când a trecut la 3-4-3, după 7 meciuri, dar a revenit și a trecut cu 2-1 de Tottenham. Echipele sunt separate de doar un punct: Chelsea e lider cu 31, iar City e pe locul 3, depășită la golaveraj și de Liverpool.

Ne așteptăm ca Antonio Conte să înceapă cu același 11 ca în ultimele meciuri; singurul jucător indisponibil e John Terry.

La Manchester City va reveni Delph, iar Sterling e apt de joc deși a avut probleme la genunchi. Stones, Gundogan, Silva și De Bruyne au fost odihniți cu Burnley dar pot juca. Kompany este accidentat.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.65 și încredere 7/10.

Crystal Palace vs. Southampton – sâmbătă, ora 17:00

În decembrie 2014, Southampton câștiga cu 3-1 la Crystal Palace iar antrenorul Neil Warnock era schimbat cu Alan Pardew. Acum, Palace are înfrângeri în ultimele 6 meciuri și au apărut deja câteva nume de posibili înlocuitori ai lui Pardew-favorit e Sam Allardyce, fostul selecționer al Angliei. Etapa trecută, Crystal Palace a pierdut dramatic la Swansea, cu 5-4 după o dublă a lui Llorente în prelungirile meciului. Partida a avut o desfășurare incredibilă: 0-1, 3-1, 3-4, 5-4; cu 7 goluri în ultima jumătate de oră. Southampton s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după o victorie cu Arsenal, e aproape de primăvară în Europa League iar în campionat a câștigat cu Everton în ultima etapă. „Sfinții” sunt pe locul 10, la 3 puncte de locurile de cupe europene, iar Crystal Palace e pe 17-deasupra liniei doar la golaveraj.

Mandanda, Pape Souare, Jonathan Benteke și Remy erau deja accidentați la gazde; Connor Wickham și-a rupt ligamentele și va reveni abia sezonul viitor. Cabaye va fi suspendat pentru 5 cartonașe galbene.

Nu sunt noutăți la Southampton, unde rămân accidentați Targett, Tadic și Pied. Vor fi incerți Alex Mccarthy și Hesketh.

NO BET!

Stoke vs. Burnley – sâmbătă, ora 17:00

Stoke a câștigat la Watford în ultima etapă și e, după 13 etape, mai aproape de cupele europene decât de retrogradare. După un început foarte slab de sezon, echipa lui Mark Hughes are acum doar o înfrângere în ultimele 8 meciuri. Burnley a pierdut partide consecutive, 0-4 la West Brom și 1-2 acasă cu Manchester City. Jocurile din deplasare au fost marea problemă a echipei nou promovate, unde au doar 1 punct și un gol marcat în 5 meciuri. Cu excepția unui 0-0 pe Old Trafford, Burnley a primit minim 3 goluri în toate deplasările.

Joe Allen revine după ce a fost suspendat la Watford, iar Mark Hughes speră că-i poate recupera până la startul jocului pe Shawcross și Whelan. Cameron, Butland, Bardsley, Afellay și Ireland sunt accidentați.

La Burnley ar putea apăra din nou Paul Robinson. Titularul de drept, Tom Heaton, s-a accidentat săptămâna trecută și antrenorul Sean Dyche nu vrea să riște și să îl folosească dacă nu e la 100%. Va reveni Marney, dar Gudmundsson rămâne indisponibil.

Recomandarea noastră este ca Stoke să inscrie minim 2 goluri la cote minime de 1.70 cu mize 5/10.

Sunderland vs. Leicester City – sâmbătă, ora 17:00

Revenirea lui Sunderland a fost oprită de Liverpool. Echipa antrenată de David Moyes a reușit primele victorii ale sezonului în noiembrie, dar a pierdut cu 2-0 pe Anfield, iar punctele luate de Swansea au trimis-o pe Sunderland înapoi pe ultimul loc. Leicester a câștigat doar un meci din 8 și e la numai două puncte de retrogradare. Campionii sunt deja calificați în optimile Champions League, așa că nu își permit să folosească cel mai bun 11 în partidă de pe Stadionul Luminii. Jamie Vardy rămâne în criză-nu a mai înscris de aproape trei luni, iar Claudio Ranieri a recunoscut că nici la antrenamente nu mai reușește să marcheze. În schimb, Defoe a avut un rol important în victoriile lui Sunderland și a contribuit decisiv (gol sau pasă de gol) la 9 din cele 12 reușite ale echipei.

Djilobodji, suspendat etapa trecută, va reveni în centrul apărării gazdelor. Alți doi jucători importanți sunt din nou apți de joc după accidentări lungi: Kirchhoff și Sebastian Larsson. Vor lipsi Borini, Cattermole, Mcnair, Gooch și Rodwell.

Și Leicester se bazează din nou pe doi jucători: Chilwell și Nampalys Mendy. Doar Kasper Schmeichel este accidentat, iar Drinkwater e la a doua etapă de suspendare din trei.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru goluri în ambele porți la încredere 4/10.

Tottenham vs. Swansea – sâmbătă, ora 17:00

După eliminarea din Champions League, Tottenham a suferit și primul eșec al sezonului în Premier League: 2-1 pe terenul lui Chelsea. Cu o victorie, 4 egaluri și o înfrângere în ultimele 6, gazdele s-au îndepărtat la 7 puncte de primul loc. Au avut parte și de vești bune în această săptămâna: Vertonghen și Harry Kane au semnat prelungiri ale contractelor, iar Alderweireld s-a antrenat din nou și ar putea juca. Swansea a reușit prima victorie de la venirea lui Bob Bradley-5-4 cu Crystal Palace, un meci pe care cu siguranță nu îl vom uita prea curând. Tottenham a pierdut doar un meci cu Swansea pe White Hart Lane, din 21 jucate. În 1978.

Danny Rose va fi titular la Spurs după etapa de suspendare, dar Alderweireld va fi, probabil, doar rezervă. Sunt accidentați Davies și Lamela.

Leon Britton, căpitanul lui Swansea, este complet refăcut. Ki Sung-Yeung este singurul absent.

NO BET!

West Brom vs. Watford – sâmbătă, ora 17:00

Două dintre surprizele plăcute ale campionatului, Watford și West Brom sunt pe locurile 8 și 9 după 13 meciuri. WBA nu a pierdut în noiembrie în Premier League (performanță cu care se mai laudă doar primele 4 clasate și Man United), astfel că a urcat din zona retrogradării până în prima jumătate, iar o victorie la două goluri îi va duce pe locul 6. Watford a pierdut cu Stoke etapa trecută, 0-1 după autogolul lui Heurelho Gomes. Portarul „viespilor” are, însă, amintiri foarte plăcute cu adversara de mâine. Sezonul trecut a apărat două penalty-uri ale lui Berahino, iar Watford a învins cu 1-0 pe Hawthorns. Troy Deeney încă așteaptă să înscrie golul 100 pentru Watford, după 6 meciuri fără gol.

Berahino ar putea reveni mâine la gazde, după ce a fost pus să slăbească. Și Rondon este incert; atacantul din Venezuela a fost bolnav și nu s-a antrenat în ultimele zile. Myhill este accidentat la gleznă și nu joacă.

Listă mai lungă de absenți la Watford: Dja Djedje, Kenedy și Cathcart sunt accidentați; Britos și Behrami sunt suspendați; Mariappa, Watson, Holebas, Kaboul și Success sunt incerți.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.95 și încredere 4/10.

West Ham vs. Arsenal – sâmbătă, ora 19:30

Două deplasări pe Old Trafford pentru West Ham. În prima, din campionat, au reușit să plece cu un punct după 1-1, dar miercuri a pierdut cu 4-1 și a fost eliminată din Cupa Ligii. Aceeași soartă a avut-o și Arsenal, care a jucat cu rezervele și fost scoasă din competiție de Southampton (0-2). Gazdele rămân în partea a doua a clasamentului-sunt abia pe locul 16, cu 12 puncte. Parcursul foarte slab nu îl mulțumește pe Dimitri Payet, iar francezul a refuzat să excludă un transfer chiar în ianuarie. Arsenal a câștigat cu Bournemouth și rămâne pe locul 4, la 3 puncte de Chelsea. Arsene Wenger nu a mai pierdut în deplasare cu West Ham de 10 ani, iar în 2016 singurele înfrângeri „afară” au fost în primăvară, cu Man United și Barcelona.

Slaven Bilic îi poate folosi din nou pe Masuaku și Carroll, dar s-au accidentat Sakho, Cresswell și golgheterul Antonio. Tore, Byram și Calleri rămân indisponibili. Andre Ayew este incert.

Mulți accidentați la Arsenal: Bellerin, Mertesacker, Debuchy, Cazorla, Akpom, Sanogo, Welbeck și Giroud. Elneny e bolnav și are șanse mici de joc.

Recomandăm cote minime de 2.30 pentru gol marcat de Alexis Sanchez în meci cu mize 4/10.

Bournemouth vs. Liverpool – duminică, ora 15:30

Liverpool nu a primit gol de 3 meciuri, un record în mandatul lui Klopp. S-au calificat în semifinalele Cupei Ligii după 2-0 cu Leeds, iar în campionat vin după 2-0 cu Sunderland și 0-0 la Southampton. „Cormoranii” au acum 15 meciuri fără înfrângere și sunt pe locul 2, iar cu o victorie ar rămâne la un punct de Chelsea, dar s-ar distanța la 3 de Manchester City. Bournemouth a pierdut 3 din ultimele 4: 3-1 cu Arsenal etapa trecută, iar înainte de pauza internațională fusese învinsă de Middlesbrough și Sunderland, echipe din subsolul clasamentului. Au și o victorie, surprinzătoare, 1-0 în deplasare la Stoke.

Wilshere va fi titular la gazde după ce nu a avut drept de joc cu Arsenal. Posibil să revină și Boruc, Daniels și Stanislas-toți vor fi evaluați înaintea meciului. Sunt accidentați Lewis Cook și Surman.

Coutinho s-a accidentat cu Sunderland și va lipsi o lună. Absenții mai vechi sunt Bogdan, Ojo, Sturridge și Ings. Lallana și Firmino s-au antrenat normal și pot juca, amândoi fiind anunțați titulari. Matip și Gomez sunt incerți.

Recomandăm 2 solist la cote minime de 1.80 și încredere 8/10.

Everton vs. Manchester United – duminică, ora 18:00

Man United joacă din ce în ce mai bine, deși a câștigat doar un meci în ultimele 7 etape. „Diavolii” au dominat partidele cu Burnley, Arsenal și West Ham, toate încheiate la egalitate. Au două victorii categorice în celelalte competiții, însă: 4-0 cu Feyenoord în Europa League și 4-1 cu West Ham în sferturile Cupei Ligii. Și Everton a pierdut multe puncte în ultimele etape, având doar o victorie din 8. Au un lucru în comun Ronald Koeman și Jose Mourinho: ambii antrenori și-au criticat public jucătorii după insuccesele recente. Echipele sunt vecine de clasament, pe locurile 6 și 7, departajate de un punct în favoarea oaspeților.

Koeman a spus că va avea o decizie grea în alegerea primului 11, cu aproape toți jucătorii apți de joc. Doar Besic și Pennington lipsesc, absenți pe termen lung.

United joacă fără Bailly, Smalling și Shaw-accidentați. Pogba și Fellaini se întorc în echipă după suspendare, dar Rooney a primit al cincilea galben al sezonului și nu va fi în lot.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru goluri în ambele porți și încredere 5/10.

Middlesbrough vs. Hull City – luni, ora 22:00

Situație complicată pentru ‘Boro și Hull în clasament, mai ales după ce două contracandidate-Crystal Palace și Sunderland-au reușit victorii sâmbătă. Hull a coborât pe locul 19, în timp ce gazdele, cu un punct mai mult, sunt pe 16. Middlesbrough are patru egaluri consecutive în deplasare, dar pe teren propriu are doar 4 puncte, cele mai puține din Premier League. Negredo a înscris de două ori în ultima rundă, dar nu a fost suficient, fiind egalați de Leicester în prelungiri. Și Hull a remizat săptămâna trecută, 1-1 acasă cu West Brom. Marți s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, trecând de Newcastle după lovituri de departajare.

George Friend este singurul absent al lui ‘Boro, accidentat.

Mbokani, unul dintre puținii atacanți valizi ai lui Hull, a fost eliminat cu Newcastle și va fi suspendat trei meciuri. Sunt accidentați Will Keane, Alex Bruce, Luer și Odubajo. Câțiva jucători incerți, printre care Abel Hernandez-pe care Mike Phelan l-ar putea folosi în atac; dar și Lenihan, Mcgregor, Mason și Maloney.

Recomandăm 1 solist la cote minime de 1.80 și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.