La Liga: Ponturile și analizele etapei (3-5 decembrie)

0

Avem El Clasico în acest weekend, un derby ce poate decide, deși ne aflăm abia în etapa a 14-a, titlul în proporții foarte mari. Real Madrid are un avans de șase puncte înaintea acestui meci cu Barcelona de pe Camp Nou, teren pe care s-a impus în luna aprilie cu 2-1. Echipa Pdp a pregătit un pronostic pentru acest duel, dar și pentru restul partidelor din etapa ce începe sâmbătă.

Predicția pentru partida Deportivo-Real Sociedad va fi disponibilă în ziua meciului

Granada vs. Sevilla – sâmbătă, ora 14:00

După victoria din Cupă cu Osasuna, Granada speră să continue bine şi în campionat, acolo unde primeşte vizita Sevillei. Pe teren propriu, echipa lui Lucas Lacaraz n-a mai câştigat din luna aprilie, iar în ultimele două partide a obţinut două remize, cu Gijon şi Deportivo.

Sevilla e neînvinsă în 5 din ultimele 6 deplasări de campionat, cea mai bună perioadă din ultimul an în materie de rezultate obţinute în deplasare.

Gabriel Silva, Ruben Vezo, Matthieu Saunier şi Jeremie Boga sunt toţi incerţi de la Granada pentru această partidă. Jorge Sampaoli are probleme cu Sergio Escudero, Mariano, Samir Nasri şi Daniel Carrico, toţi incerţi.

Granada n-a mai câştigat în La Liga de 14 meciuri.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru goluri în ambele porți și încredere 5/10

FC Barcelona vs. Real Madrid – sâmbătă, ora 17:15

A sosit timpul pentru cel mai aşteptat meci din Spania şi poate din Europa! Barcelona primeşte vizita lui Real Madrid într-un nou episod din El Clasico. Madrilenii se uită de sus peste catalani, de la 6 puncte de distanţă. Barca vine după două remize în La Liga, 0-0 cu Malaga şi 1-1 cu Real Sociedad.

Pe Camp Nou, Barca e neînvinsă de 4 partide, însă doar una din ele a fost convingătoare. Real Madrid e neînvinsă în deplasare în 2016, ultima înfrângere fiind provocată de Villarreal la jumătatea lunii decembrie a anului trecut.

Luis Enrique a primit o veste bună înainte de meci, cu Iniesta, Pique şi Jordi Alba toţi apţi pentru această partidă. Zidane are ceva probleme de efectiv, cu Bale, Morata şi Kroos accidentaţi şi cu Coentrao incert.

Se anunţă un duel stelar oricum, cu Barcelona neînvinsă în 29 din ultimele 32 de partide de pe teren propriu şi cu Real care nu a pierdut în ultimele 25 de meciuri de campionat. Mai mult, Real a marcat cel puţin 2 goluri în ultimele 7 partide din La Liga, iar Barcelona nu a primit gol în ultimele 3 meciuri de pe Camp Nou.

Recomandarea noastră sună așa: Messi va oferi o pasă de gol la cote minime de 2.80 și miză 3/10

Leganes vs. Villarreal – sâmbătă, ora 19:30

Leganes a bătut-o pe Osasuna în ultimul meci disputat pe teren propriu, reuşind astfel să oprească o serie de 4 meciuri fără succes pe stadionul Butaraque. Villarreal a pierdut ultimele două partide, cu Bilbao şi Alaves, şi riscă să iasă din zona locurilor europene. Viitoarea adversară a Stelei din Europa League marcase un singur gol în 3 meciuri înainte de victoria cu 3-0 din Cupa Regelui din această săptămână.

Leganes are o listă lungă de accidentaţi, cu Adrian Marin, Alexander Szymanowski, Diego Rico, Robert Ibáńez, Serantes şi Kone accidentaţi şi cu Bustinza incert pentru acest meci.

De la Villarreal vor lipsi Soldado şi N’Diaye, iar Cheryshev este incert.

Leganes a pierdut 5 din ultimele 6 partide în La Liga şi a primit cel puţin 2 goluri în fiecare dintre ele.

NO BET!

Atletico Madrid vs. Espanyol – sâmbătă, ora 21:45

Echipa lui Simeone pare că şi-a revenit după eşecul cu Real, iar acum are trei victorii la rând în toate competiţiile, cu 11 goluri marcate şi zero primite.. Espanyol e neînvinsă de 7 meciuri în La Liga, cu 3 victorii şi 4 remize. Oaspeţii au scăpat fără gol primit în ultimele 3 deplasări, cu Alaves, Betis şi Las Palmas. Adversarul este însă de alt calibru. Atletico a marcat 24 de goluri în acest sezon.

Fernando Torres şi Filipe Luis sunt incerţi pentru Atletico, în timp ce Pablo Piatti este incert de la Espanyol.

Espanyol n-a primit gol în 6 din ultimele 7 partide din La Liga.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru 1 și sub 3.5 goluri cu mize 6/10.

Betis vs. Celta Vigo – duminică, ora 13:00

Cu Victor Sanchez pe bancă, Betis s-a văzut învinsă de Eibar cu 3-1, după un meci marcat de eliminarea controversată a lui Piccini de la Betis. Ruben Castro a încheiat o serie de 9 meciuri fără gol marcat, iar de atunci, Betis a bătut-o cu 1-0 pe Deportivo în Cupă. De cealaltă parte, Celta îl are în formă pe Iago Aspas, cel mai bun marcator spaniol din La Liga, cu 7 goluri în 12 meciuri, performanță ce i-a adus și convocarea la națională.

Piccini este suspendat de la Betis, iar Charly Musonda este accidentat. Ce la Celta vor lipsi Hugo Mallo și Sergio Alvarez, ambii suspendați, iar Fabián Orellana este suspendat.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.75 și mize 5/10.

Athletic Bilbao vs. Eibar – duminică, ora 17:15

Cu o singură înfrângere în ultimele 5 partide, Bilbao se plânge doar de câteva bâlbe în apărare care au făcut ca echipa să primească gol de fiecare dată în ultimele trei partide. Bilbao este o echipă puternică pe teren propriu, cu patru victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri. Eibar a câștigat ultimele 3 meciuri din toate competițiile, dar în deplasare nu s-a mai impus din luna septembrie.

Bilbao e slăbită în atac de absențele lui Raul Garcia și Aritz Aduriz, ambii suspendați. De Marcos este accidentat. Eibar nu are jucători indisponibili.

Athletic Bilbao e neînvinsă în ultimele 5 meciuri de acasă, în timp ce Eibar n-a reușit să câștige 15 din ultimele 16 deplasări.

Recomandarea noastră este 1 solist la minim 1.90 și încredere 4/10.

Deportivo Alaves vs. Las Palmas – duminică, ora 19:30

Alaves se menține în forma bună din acest sezon, cu trei victorii în ultimele 4 meciuri oficiale, cu Gimnastic, Villarreal și Osasuna. Un singur gol a primit Alaves în ultima perioadă, de la Espanyol. Las Palmas nu mai e în forma de la startul sezonului, ba chiar nu a mai reușit o victorie în deplasare de 5 meciuri.

Victor Camarasa este singurul jucător cu probleme de la Alaves, incert până la startul partidei. Roque Mesa este cea mai importantă absență de la oaspeți, suspendat pentru acest meci. Kevin-Prince Boateng este incert.

Las Palmas a primit cel puțin 2 goluri în ultimele 8 deplasări din La Liga.

Recomandăm cote în ambele porți la cote minime de 1.90 și mize 5/10.

Sporting Gijon vs. Osasuna – duminică, ora 19:30

Cu 5 înfrângeri la rând în toate competițiile, Gijon a picat pe 18 în clasamentul din La Liga. Și Osasuna are 5 meciuri fără victorie, perioadă în care a obținut o remiză cu Bilbao. Va fi un adevarat derby pentru salvare între echipele clasate pe locurile 18 și 19 înaintea acestei etape.

Alberto Lora și Carlos Castro sunt incerți la Gijon, iar Dani Ndi este accidentat. De la Osasuna vor lipsi Javier Flano și Didier Digard, accidentați.

Osasuna nu a mai înscris de 4 meciuri oficiale și le-a pierdut pe ultimele 3 din La Liga. Gijon a pierdut 8 din ultimele 10 meciuri de campionat.

NO BET!

Valencia vs. Malaga – duminică, ora 21:45

Venirea lui Cesare Prandelli nu a schimbat mult în bine rezultatele Valenciei, care speră acum că victoria cu 3-1 din Cupă cu Leganes să fie începutul unei perioade mai fericite. Valencia a primit gol în toate meciurile din acest sezon, iar pe teren propriu a pierdut 6 din ultimele 8 partide! Malaga a neînvinsă în ultimele 3 meciuri din La Liga și chiar a reușit un 0-0 cu Barcelona în ultima deplasare.

Valencia nu are jucători indisponibili. Malaga are mai multe probleme de lot, cu Diego Llorente și Juankar suspendați, Wellington accidentat și Sandro Ramirez incert.

Malaga nu a mai câștigat de 9 meciuri în deplasare, iar Valencia are o serie de 5 meciuri fără victorie în La Liga.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.75 și încredere 7/10.

Deportivo La Coruna vs. Real Sociedad – luni, ora 21:45

Deportivo e prima peste linia echipelor de la retrogradare, iar un singur pas greșit o poate arunca într-o situație disperată. Echipa lui Florin Andone a marcat 5 goluri în ultimele 2 meciuri, dar asta nu a ajutat-o prea mult. Cei de la Deportivo vor urmări cu interes meciul dintre Gijon si Osasuna deoarece la ora partidei lor cu Sociedad s-ar putea afla deja pe loc retrogradabil. Sociedad și-a încheiat seria de patru victorii la rând, însă printr-o remiză cu Barcelona.

De la Deportivo sunt incerți Ryan Babel și Borje Valle, iar Bruno Gamma este accidentat. Florin Andone este anunțat titular din nou, dar locul său ar putea fi luat în curând de Joselu, revenit după accidentarea de durată. La Sociedad, Mikel Oyarzabal și Imanol Agirretxe sunt incerți pentru acest meci.

Neînvinsă de 5 meciuri în La Liga, Sociedad a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 3 deplasări de campionat. Deportivo n-a mai câștigat de 6 meciuri în La Liga.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.85 și miză 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.