Serie A: Ponturile și analizele etapei (2-5 decembrie)

0

După ce au închis runda cu numărul 14, Napoli și Inter o deschid pe cea a 15-a, într-o partidă ce se dispută vineri seară. Distanța dintre liderul Juventus, care are un meci dificil și în weekend, și următoarele clasate s-a micșorat ca urmare a prestației lamentabile a campioanei de la Genoa (1-3). Ochii sunt ațintiți însă asupra derby-ului Lazio-Roma, de duminică. Programul complet, analizele și predicțiile tuturor partidelor, în cadrul acestui articol.

Napoli vs. Inter – vineri, ora 21:45

Uvertura etapei din Serie A pune față în față două echipe care au mai jucat odată în această săptămână, luni, în închiderea celeilalte runde.

Napoli, după acel surprinzător 1-1 cu Sassuolo, nu își mai permite încă un pas greșit și sigur a învățat lecția din acel meci. insigne și compania vor încerca să joace ceea ce știu, fără să mai încerce protejarea unui rezultat minim.

De partea cealaltă, Inter se poate să vină epuizată de victoria absolut surprinzătoare cu Fiorentina, scor 4-2. Milanezii sunt la al treilea antrenor în acest sezon, Franck De Boer nefiind nici el capabil să țină în mână o echipă atât de capricioasă. După eliminarea din Europa League, oaspeții vin în sudul Italiei cu o pleiadă de accidentați importanți, ca Eloge, Medel, Palaciu și Santon. Napoli nu îl are pe polonezul Milik, dar deja absența sa nu mai este o surpriză.

Sugerăm goluri in ambele porti, la cotă minimă de 1.70 cu grad de încredere 6/10.

Juventus vs. Atalanta – sâmbătă, ora 21:45

Pentru prima oară în ultimii zece ani, Juventus a primit trei goluri într-o repriză într-un meci. S-a întâmplat weekend-ul trecut la Genoa, în meciul pierdut până la urmă de campioni cu 1-3, o înfrângere ce i-a permis lui AS Roma să se apropie la patru puncte în clasament. Cu siguranță exprimarea lui Juve va fi alta, în condițiile în care pe teren propriu este de neoprit: 23 de victorii consecutive, iar în ultimele 11 meciuri a marcat de cel puțin două ori!

Atalanta se anunță însă o nucă greu de spart de „Bătrâna Doamnă”, fiind formația cu cel mai lung șir de victorii, opt, în acest moment. Statistica nu o ajută însă pe echipa din Bergamo, care nu a mai câștigat în fața lui Juve de 23 de meciuri (21 au fost înfrângeri de altfel), mai exact din sezonul 2000/2001!

Abdoulay Konko revine pentru Atalanta după accidentarea la coapsă, însă Roberto Gagliardini este suspendat pentru această deplasare. Juve nu doar că a pierdut puncte la Genoa, dar și jucători importanți. Bonucci și Dani Alves sunt accidentați și este exclus ca aceștia să intre pe teren, în timp ce prezența lui Higuain este pusă sub semnul întrebării.

Istoricul partidelor directe și forma bună a lui Atalanta ne duce cu gândul la un meci deschis, în care Juve are însă prima șansă. Recomandarea noastră este victorie Juve cu goluri în ambele porți la cote minime de 3.30 și încredere 3/10.

AC Milan vs. Crotone – duminică, ora 13:30

Aflată pe podium, AC Milan nu ar trebui să aibă probleme în duelul cu Crotone. Statistica e de partea Milan, care a pierdut un singur meci din ultimele 20 în care a întâlnit echipe aflate sub ea în clasament. Crotone e cea mai slabă echipă din Serie A în deplasare, a obținut un singur punct și are un golaveraj de 4-15, adică o medie de minim două încasate pe meci.

Bonaventura și Matias Fernandez s-au accidentat și nu vor juca pentru Milan, în timp ce Aleksandar Tonev de la oaspeți are și el probleme la menisc.

Recomandarea noastră este 1&peste 1.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.55 și încredere 8/10.

Lazio vs. AS Roma – duminică, ora 16:00

Derby della Capitale a ajuns la episodul cu numărul 165 și pare a fi, poate, cel mai aprins din ultimii ani prin prisma rezultatelor obținute de ambele formații până acum. Cele două echipe vin după patru victorii în ultimele cinci meciuri și sunt despărțite de un singur punct în clasament.

Sub comanda lui Simone Inzaghi, Lazio și-a regăsit pofta de joc, dar are de rezolvat o problemă destul de mare: a ajuns la șapte meciuri fără victorie în fața rivalei eterne și la trei înfrângeri consecutive! Forma însă de pe teren propriu din acest sezon este bună, 5-1-1, dar a primit gol în precedentele patru meciuri de acasă.

Roma n-a avut un meci deloc simplu cu Pescara în runda trecută, câștigat 3-2 deși Dzeko a marcat de două ori în primele zece minute ale disputei. Băieții lui Luciano Spalletti au reușit totuși să profite de înfrângerea lui Juve de la Genoa și să ajungă la patru puncte de lider. Roma are cel mai bun atac din Serie A, cu 33 de reușite, dintre care 12 aparțin lui Dzeko. Bosniacul este, de altfel, principalul favorit să marcheze în acest meci.

Roma va avea o absență mare pentru acest duel. Mohamed Salah s-a accidentat și va lipsi până la sfârșitul anului, în timp ce Leandro Paredes are o entorsă la gleznă. Konstantinos Manolas și Stephan El Shaarawy sunt incerți. Luis Alberto este apt pentru Lazio după două săptămâni de pauză, dar Stefan de Vrij, Federico Marchetti, Jordan Lukaku și Sergej Milinkovic-Savic rămân incerți.

Recomandarea noastră este 1X și goluri în ambele porți la cote minime de 2.20 și încredere 3/10.

Pescara vs. Cagliari – duminică, ora 16:00

Cagliari își poate simplifica situația din acest sezon destul de mult în cazul în care va obține toate cele trei puncte la Pescara. Gazdele au nevoie disperată de puncte, dar prestațiile nu sunt deloc convingătoare.

Pescara a rămas cu o singură victorie în sezon și aceea la masa verde cu Sassuolo. Mai mult, în ultimele patru întâlniri a primit nu mai puțin de 13 goluri, ceea ce reflectă cu adevărat problemele mari ale echipei la care evoluează și Alexandru Mitriță.

Cagliari are un sezon destul de solid la întoarcerea în Serie A, iar etapa trecută a pus capăt unei serii de patru partide fără victorie după 2-1 cu Udinese. Chiar dacă apărarea este cea mai slabă din campionat, 31 de goluri primite, gruparea din Sardinia a acumulat 19 puncte, deja mai mult decât jumătate față de sezonul în care a retrogradat.

Panagiotis Tachtsidis a revenit la antrenamentele lui Cagliari, însă ar putea lipsi Luca Bittante, ușor accidentat. Marco Capuano are și el șanse să joace. În schimb, Ioniți, Geraldino și Murru rămân departe de gazon. Alessio Di Massimo poate juca pentru Pescara, dar Alberto Aquilani și Michele Fornasier sunt incerți. Jean-Christophe Bahebeck s-a alăturat pe lista indisponibililor lui Andrea Coda și Hugo Campagnaro după meciul de cupă, pierdut 0-3 la Bergamo.

Recomandăm cote de 2.10 pentru Cagliari HA 0 și încredere 5/10, ceea ce înseamnă că în caz de egalitate miza se returnează integral.

Sampdoria vs. Torino – duminică, ora 16:00

Se vor afla față în față două din echipele în formă din Serie A, cu câte patru meciuri fără înfrângere de fiecare ce au contribuit la salturi considerabile în clasament. Sampdoria a întâlnit chiar trei reprezentante ale Italiei în Europa în ultimele patru meciuri, Inter, Fiorentina și Sassuolo, și a obținut șapte puncte. Acasă, Doria a câștigat precedentele trei meciuri și singurul pas greșit de pe teren propriu de până acum este în fața Milanului, 0-1.

Torino pare să își revină. Victoriile cu Cagliari, Crotone și Chievo au urcat-o pe locul 7, peste Inter, ultima formație care i-a învins pe torinezi. Belotti și compania au ajuns la 31 de goluri marcate, au al doilea cel mai bun atac din Serie A după Roma, iar în ultimele nouă meciuri au marcat de fiecare dată. La acest capitol și gazdele acestei partide stau bine, care au marcat în ultimele zece meciuri din campionat.

Fernando Avelar este în sfârșit apt pentru Torino după problemele la ligamente. Bovo este incert, iar Molineri, Vives și Obi absentează, accidentați. Daniel Pavlovic și Carlos Carbonero sunt recuperați pentru Sampdoria, iar Antonio Cassano, Emiliano Viviano, Jacopo Sala și Ante Budimir sunt incerți.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru goluri în ambele porți și încredere 6/10.

Sassuolo vs. Empoli – duminică, ora 16:00

Sassuolo trăiește periculos în acest sezon și este foarte imprevizibilă. Băieții lui Di Francesco au scos o remiză neașteptată la Napoli, 1-1, după un gol marcat de Defrel în minutul 82, dar și cu multă șansă pentru că gazdele au avut două bare. Din cele 14 puncte strânse până acum, 9 sunt obținute pe teren propriu, însă problemele din defensivă sunt evidente: 26 de goluri primite în Serie A și 12 meciuri consecutive în toate competițiile cu gol primit!

Empoli respiră după 4-0 la Pescara în urmă cu trei etape, dar rămâne formația cu cel mai slab atac din Serie A, doar șapte goluri marcate. Cele patru goluri înscrise la Pescara sunt singurele de altfel din întreg sezonul pe teren străin, însă trebuie remarcat faptul că tot departe de terenul propriu au obținut două remize albe importante, la Lazio și la Torino.

În continuare Sassuolo nu se bazează pe Domenico Berardi, un om de bază în angrenajul echipei. Stefano Sensi a fost recuperat, însă Matteo Politano s-a accidentat la Napoli și nu va juca duminică. Roman Chanturia și Vincent Laurini sunt recuperați la Empoli, iar Frederic Veseli, Manuel Pucciarelli și Levan Mchedlidze ușor accidentați au șanse să joace.

Recomandarea noastră este 1 solist la minim 1.85 și încredere 4/10.

Fiorentina vs. Palermo – duminică, ora 21:45

Situația la Firenze este puțin agitată după înfrângerea cu Inter. Alb-violeții au rămas la opt puncte de locurile de Europa League și la nouă de cele de Champions League, iar nemulțumirea a fost exprimată public. Este însă un meci pe care Fiorentina nu are voie să nu îl câștige, chiar dacă pe teren propriu echipa lui Ciprian Tătărușanu și Ianis Hagi a deziluzionat, chiar dacă nu a pierdut: două victorii și patru remize și golaveraj 4-2!

Surprinzător, Palermo se descurcă mai bine afară decât pe teren propriu. Șase puncte obținute, toate în deplasare, însă șirul rezultatelor negative s-a extins la șapte, la care se adaugă eliminarea din Cupa Italiei cu Spezia, de la mijlocul săptămânii. Va fi debutul lui Eugenio Corini pe banca tehnică a lui Palermo, care este echipa cu al doilea cel mai slab atac din Serie A. Un debut ce se anunță infernal, în condițiile în care Giancarlo Gonzalez, Edoardo Goldaniga și Alessandro Diamanti, iar Slobodan Rajkovic accidentat. La Fiorentina va absenta Gonzalo Rodriguez, suspendat.

Recomandăm cote minime de 2.10 pentru victoria gazdelor la 0 și încredere 5/10.

Chievo vs. Genoa – luni, ora 20:00

Genoa e performera etapei trecute, atunci când a învins de o manieră categorică pe Juventus, 3-1, după ce tabela indica 3-0 încă din minutul 30! Genovezii au ajuns pe locul 10 cu acel succes, la nouă puncte de locurile de Europa League, însă probabil gândul le stă la evitarea retrogradării decât să stabilească o performanță notabilă.

Chievo este trei poziții mai jos decât Genoa, însă doar la un punct distanță. La Verona au reușit să câștige doar Juve și Milan în acest sezon, în timp ce Inter și Lazio au avut viață grea.

A fost victoria cu Juventus una de moral? Rămâne de văzut, cert este că Genoa a primit cel puțin două goluri în ultimele trei deplasări susținute.

Recomandarea noastră este NO BET!

Udinese vs. Bologna – luni, ora 22:00

Două echipe aflate în suferință în acest sezon se află față în față. Udinese n-a mai câștigat de patru etape, a coborât până pe 15 și are opt puncte deasupra liniei de retrogradare. Desigur, problema retrogradării nu se pune, dar așteptările erau altele înaintea sezonului.

Nici parcursul de până acum de acasă n-a fost ca în alți ani. Udine are doar două victorii pe teren propriu din cele șapte susținute și nici statistica nu e de partea ei în acest duel: fără victorie de trei meciuri, în meciurile de acasă.

Totuși Bologna are o medie de 2.33 goluri primite pe meci în deplasare, unde nu a reușit să câștige niciodată în acest sezon. Roberto Donadoni are și probleme de efectiv, în condițiile în care Simone Verdi, Umar Sadiq și Luca Rizzo vor lipsi, accidentați.

Recomandarea noastră este sub 2.5 goluri la cote minime de 1.70 și miză 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.