Bundesliga: Ponturile și analizele etapei (2-4 decembrie)

0

A mai trecut o etapă și RB Leipzig a mai scris o filă în istoria ei, scurtă, din Bundesliga. Înaintea etapei a 13-a, Bayern Munchen are de recuperat trei puncte față de liderul surpriză din Leipzig și evoluează vineri, în deplasare la Mainz. Avem și un meci foarte interesant, între două echipe de Champions League, Borussia Dortmund-Borussia Monchengladbach.

Mainz vs. Bayern Munchen – vineri, ora 21:30

Opel Arena din Mainz este scena care deschide etapa a 13-a a Bundesligii. Echipa gazdă a dat lovitura în Bavaria, chiar în acest an, pe 2 martie, când a câștigat cu 2-1, însă Bayern atunci era virtual campioană.

Presiunea este pe Bayern, care a cedat primul loc și are 3 puncte mai puțin decât RB Leipzig, absolut surprinzătoare apariție în fotoliul de lider. De acest lucru poate beneficia echipa locală, care are 17 puncte și se află pe locul 9, la mijlocul clasamentului. Oportunitatea este uriașă pentru Mainz, care trebuie doar să joace în nota obișnuită, să creeze un pic de enervare și antijoc, pentru ca bavarezilor să nu le mai fie confortabilă situația. O apărare agresivă, la limită, poate produce iritarea vedetelor gen Lewandowski, iar aceasta, probabil, va fi tactica adoptată.

Nu uitați că Mainz are 3 victorii acasă în acest sezon, iar o victorie cu Bayern ar fi o excelentă lovitură de imagine. Absenții meciului sunt Clemens, Muto și Serdar de la gazde, respectiv Coman, Green și Pantovic, de la Bayern.

Îndrăznim să sugerăm un pronostic pe ambele marcheaza la cotă minimă de 2.00 și grad de încredere 5/10.

Borussia Dortmund vs. Borussia Monchengladbach – sâmbătă, ora 16:30

Seria de patru victorii consecutive și nouă meciuri fără înfrângere a lui Dortmund a luat sfârșit etapa trecută, după 1-2 la Frankfurt. Totuși, e și un lucru pozitiv pentru BVB după meciul trecut, revenirea lui Marco Reus pe gazon după o pauză destul de lungă.

Gladbach este un din echipele ieșite din formă, fără victorie de șapte partide. În prezent abia pe locul 13, echipa lui Schubert nu pare a avea forța de a merge din nou în cupele europene și la finalul acestui sezon. Mai mult, Gladbach nu a marcat în patru din ultimele șase deplasări din toate competițiile și a pierdut patru din cele cinci meciuri jucate pe teren străin în Bundesliga.

Neven Subotic și Sven Bender sunt incerți, în timp ce Roman Burki va absenta 100%, în timp ce oaspeții nu îi vor avea pentru acest meci pe Josip Drmic, Patrick Herrman, Ibrahima Traore, Alvaro Dominguez și Mamadou Doucoure.

Recomandăm 1&peste 1.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.70 și încredere 6/10.

Bayer Leverkusen vs. Freiburg – sâmbătă, ora 16:30

Leverkusen dezamăgește și ea în această primă parte a campionatului. „Aspirinele” au coborât pe locul 10 după cele două înfrângeri consecutive, 2-3 cu Leipzig și 1-2 la Bayern, astfel că victoria în acest meci este foarte importantă pentru a nu se pierde contactul cu plutonul fruntaș. Totuși, moralul poate fi refăcut sâmbătă, în condițiile în care Freiburg poate fi victima perfectă. Oaspeții acestei partide vin după trei înfrângeri consecutive, toate drastice: 0-3 cu Wolfsburg, 2-4 cu Mainz și 1-4 cu Leipzig!

Joel Pohjanpalo, Stefan Kiessling și Omer Toprak sunt incerți pentru gazde, iar Lars Bender, Karim Bellarabi, Admir Mehmedi și Kevin Volland nu pot evolua, accidentați. Lista lui Freiburg de indisponibili este și ea destul de lungă, Marc-Oliver Kempf, Karim Guede, Jonas Meffert, Caglar Soyuncu, Lucas Hufnagel și Georg Niedermeier fiind incerți, iar Nicolas Hofer suspendat. Havard Nielsen este recuperat și ar putea fi utilizat.

Recomandăm cote minime de 1.80 și încredere 6/10 pentru Bayer Leverkusen HA -1, ceea ce înseamnă că în cazul în care gazdele se vor impune la limită, miza va fi returnată.

Wolfsburg vs. Hertha Berlin – sâmbătă, ora 16:30

Wolfsubrg nu s-a schimbat foarte mult în bine nici după ce Valerien Ismael a preluat echipa. După victoria cu 3-0 de la Freiburg, „lupii” au mai scos doar un punct, 1-1 etapa trecută la Ingolstadt, astfel că situația rămâne dificilă în continuare: 10 puncte în 12 etape, fiind la două puncte peste Werder Bremen, echipă ce ocupă locul ce duce la baraj. Pe lângă Jung, Azzaoui, Vierinha și Blaszczykowski, pe lista indisponibililor s-a adăugat și Draxler, ceea ce face misiunea gazdelor și mai dificilă.

Hertha are unul din cel mai bun sezon din ultimii ani, fiind pe trei în clasament cu 24 de puncte. Pal Dardai nu îl poate utiliza însă în acest meci pe golgheterul Ibisevic, suspendat pentru cumul de cartonașe, astfel că în atac cel mai probabil va fi folosit Julian Schieber, sprijinit de Salomon Kalou și Valentin Stocker.

Dacă acasă e fără greșeală până acum, Hertha a adus doar șase puncte de afară dintr-un maxim de 18. În aceste condiții, chiar dacă Wolfsburg suferă, meciul poate avea orice deznodământ. Recomandarea noastră este NO BET!

Werder Bremen vs. Ingolstadt – sâmbătă, ora 16:30

Două formații aflate în suferință cronică. Werder este antepenultima, cu 8 puncte, iar Ingolstadt penultima, cu numai 6 puncte. Partida poate fi paiul de care se agață cu disperare cel ce este gata să se înece. Este un meci de 6 puncte, pe care, în mod normal, nu vă recomandăm să pariați.

Apărările reprezintă, în ambele cazuri, tendonul ahilian. Bremen a primit până acum un număr record de 31 de goluri, în timp ce oaspeții au scos mingea din plasă în 22 de rânduri.

Absenții de la partidă sunt Caldirola și Grilitsch, respectiv Bregerle și Morales.

Experiența superioară a gazdelor este un factor suplimentar pentru pariori, iar alarma sezonului trecut, când Ingolstadt i-a învins de două ori pe Werder, este un alt atu pentru a juca gazdele la acest meci. Opțiunea trebuie să fie însă acoperită, așa că încercați sugestia ca la meci egal să se returneze miza inițială, deci 1 (0), la cotă minimă de 1.80, cu grad de încredere 7/10.

Hoffenheim vs. FC Koln – sâmbătă, ora 16:30

Este un meci de la care așteptările sunt destul de mari. Hoffenheim este, alături de RB Leipzig, singura formație neînvinsă în Bundesliga, dar nu a mai câștigat de trei etape: 1-1 cu Bayern și Gladbach și 2-2 cu Hamburg. Hoffe nu a profitat însă de momentul bun de după remiza de la Munchen, de pe terenul campioanei, spre nemulțumirea cu Nagelsmann. Cel mai tânăr tehnician din Bundesliga încă nu se poate baza pe Vogt, Vargas și Demirbay, toți cu accidentări minore.

„Țapii” au rămas la două puncte în urma lui Hertha și Frankfurt după 0-0 cu Augsburg, un meci pe care însă l-au dominat. În meciurile în care Anthony Modeste nu punctează, Koln nu câștigă. A fost cazul și runda trecută, pentru a patra oară în acest sezon al Bundesligii. Francezul rămâne însă principala gură de foc a lui Koln, acesta având 13 goluri marcate până acum. Utilizați runda trecută, Hoger și Rudnevs sunt incerți.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru goluri în ambele porți și încredere 6/10.

RB Leipzig vs. Schalke 04 – sâmbătă, ora 19:30

Se anunță un meci foarte tare la Leipzig, între liderul de dinaintea etapei și una din cele mai în formă echipe din Bundesliga în acest moment. Leipzig a ajuns la șapte victorii consecutive și, mai mult decât atât, numărul de goluri marcate este impresionant: 21, adică o medie de trei pe meci! Hasenhuttl are însă ceva bătăi de cap înaintea partidei, deoarece Timo Werner, cu patru goluri marcate în ultimele trei meciuri, are o problemă musculară și poate absenta sâmbătă. Incert este și Forsberg, titular în deplasarea de la Freiburg.

Schalke a ajuns la zece victorii în ultimele 12 meciuri oficiale și a ajuns astfel pe locul 8 în Bundesliga și a câștigat grupa din Europa League, în ciuda accidentărilor lui Embolo și Huntelaar. Weinzierl îi va avea la dispoziție pe Uchida și Sam, dar îi poate pierde pe Meyer și Naldo, ambii cu accidentări ușoare și ambii jucători de bază.

Va fi primul meci oficial dintre cele două echipe, iar așteptările sunt mari privind rezultatele recente. Recomandăm cote minime de 1.90 pentru un meci cu peste 2.5 goluri înscrise și încredere 5/10.

SV Darmstadt vs. Hamburg – duminică, ora 16:30

Două echipe aflate în suferință se întâlnesc în primul meci al zilei de duminică. Darmstadt vine după o serie de patru înfrângeri și are una din cele mai slabe defensive din Bundesliga, cu 24 de goluri primite. Poate fi însă un moment prielnic în care să-și revină. Hamburg, echipa vizitatoare, a rămas și după etapa a 12-a fără victorie, singura din campionat. Totuși, aspectul pozitiv este reprezentat de faptul că băieții lui Markus Gisdol găsesc drumul către gol, au marcat câte două în ultimele trei meciuri, în condițiile în care în primele nouă etape înscriseseră doar de două ori!

Bobby Shou Wood, Albin Ekdal și Emir Spahic au revenit la antrenamentele lui Hamburg, dar prezența lui Kostic este pusă sub semnul întrebării, acesta fiind răcit. De partea cealaltă, Roman Bezjak este recuperat 100%, însă Ben Hatira, titular etapa trecută, este incert.

E un meci dificil pentru pariori, astfel că recomandarea este NO BET!

Augsburg vs. Eintracht Frankfurt – duminică, ora 18:30

Augsburg nu a primit gol de trei meciuri, însă nici nu a marcat în ultimele două partide disputate. Este, de altfel, echipa ale cărui meciuri au cea mai scăzută medie de goluri marcate din Bundesliga, golaverajul fiind 10-14. Trebuie luat însă în calcul că în ultimele două partide Augsburg a întâlnit două echipe din fruntea clasamentului, Hertha și Koln, care au impresionat până acum. Marvin Friedrich s-a întors la antrenamente, dar Martin Hinteregger este absența de ultim moment, cu probleme musculare.

Frankfurt vine după un 2-1 cu Dortmund cu care a urcat pe locul 4, la egalitate de puncte cu Hertha. Echipa lui Niko Kovac este una din cele mai în formă echipe din Bundesliga, cu 13 puncte obținute în ultimele cinci runde. Vor fi însă două modificări în 11-le de start al lui Eintracht, Vallejo fiind răcit, iar Fabian suspendat.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru sub 2.25 goluri HA marcate în meci și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.