Ligue 1: Ponturile și analizele etapei (2-4 decembrie)

0

Etapa intermediară din Ligue 1 de la mijlocul săptămânii a adus și o surpriză, Monaco remizând la Dijon, 1-1, rezultat în urma căruia a rămas la trei puncte în urma liderului Nice. Sfârșitul acestei săptămâni aduce o nouă rundă, în care PSG se deplasează pe terenul echipei de la care a preluat coroana de campioană, Montpellier. Programul complet al etapei, cât și analizele și predicțiile tuturor partidelor, le puteți găsi în cadrul acestui articol.

Caen vs. Dijon – vineri, ora 21:45

Caen a picat pe 18 după înfrângerea de marți cu Lille, scor 2-4, și a rămas cu doar 4 puncte adunate din ultimele 7 partide. Toate acele puncte au fost câștigate pe teren propriu.

Dijon a produs surpriza în timpul săptămânii reușind o remiză pe final cu AS Monaco, una din cele mai puternice echipe din campionat. Dijon nu a mai câștigat un meci de la jumătatea lunii octombrie și e pe locul 15, la 3 puncte de retrogradare.

Alaeddine Yahia este incert de la Caen, dar Emmanuel Imorou va reveni după mai multe săptămâni. De la Dijon sunt incerți Fouad Chafik și Cédric Varrault, iar Florent Balmont și Marvin Martin sunt accidentați.

Dijon n-a mai câștigat de 7 meciuri în deplasare în Ligue 1.

Recomandarea noastră este NO BET!

Montpellier vs. PSG – sâmbătă, ora 18:00

Seria de 5 meciuri fără înfrângere a lui Montpellier s-a încheiat în timpul săptămânii la Toulouse, iar acum pe Stade de la Mosson vine campioana. PSG a urcat pe locul 2, peste Monaco, după ce a reuşit a cincea victorie consecutivă în campionat în această săptămână. Mai mult, PSG se pregăteşte de duelul direct cu Nice de peste o săptămână, când poate să revină pe primul loc al clasamentului. Pentru asta va trebui să o bată pe Montpellier, echipă aflată pe locul 14 înaintea acestei etape.

Gazdele nu pot conta pe Mathieu Deplagne şi Anthony Vanden Borre, accidentaţi, iar Souleymane Camara şi Geoffrey Jourdren sunt incerţi. De la PSG au probleme Layvin Kurzawa, Blaise Matuidi, Marco Verratti şi Javier Pastore, toţi incerţi. Adrien Rabiot este accidentat.

PSG n-a primit gol în 5 din ultimele 6 partide şi a marcat cel puţin 2 goluri în ultimele 4 meciuri de campionat.

Recomandăm 2 solist la cote minime de 1.60 și încredere 7/10.

Bordeaux vs. Lille – sâmbătă, ora 21:00

Bordeaux a urcat pe 4 în clasament peste Rennes după remiza cu Bastia din timpul săptămânii, iar acum primesc vizita lui Lille, care tocmai a înscris 4 goluri în meciul cu Cane. A fost un rezultat important pentru oaspeţi, care veneau după 4 meciuri fără gol marcat!

De la Bordeaux vor lipsi Cédric Carrasso, Thomas Touré şi Nicolas Maurice-Belay, toţi ieşiţi din circuit până în 2017, iar Igor Lewczuk este incert. De la Lille vor lipsi Ryan Mendes, Yves Bissouma, Rio Mavuba şi Éric Bautheac, iar Eder este incert.

Bordeaux e neînvinsă în ultimele 7 meciuri, în timp ce Lille nu a mai câştigat de 7 meciuri în deplasare.

NO BET!

Angers vs. Lorient – sâmbătă, ora 21:00

Gazdele au câştigat un singur punct în ultimele 3 meciuri, dar acum urmează o perioadă mai uşoară, cu echipe aflate la retrogradare. Lorient e însă în mare revenire de formă după victoria cu 2-1 din derby-ul cu Rennes, victorie ce o aduce la 3 puncte în spatele locului 17, ocupat de Nantes.

Alexandre Letellier şi Billy Ketkeophomphone sunt jucătorii absenţi de la Angers, în timp ce Lorient nu contează pe Benjamin Lecomte, iar Benjamin Jeannot este incert.

Lorient nu a reuşit să câştige ultimele 9 partide din deplasare în Ligue 1.

NO BET!

Monaco vs. Bastia – sâmbătă, ora 21:00

Monaco a remizat cu Dijon şi a picat pe locul 3 în clasament, iar acum nu mai are voie să facă paşi greşiţi dacă vrea să ţină pasul cu PSG şi Nice. Totuşi, pe teren propriu, Monaco are o medie de peste 3 goluri marcate în acest sezon. Bastia nu e un adversar uşor. Corsicanii sunt în revenire de formă, iar etapele trecute au încurcat liderul Nice sau pe Bordeaux.

Doar Benjamin Mendy îi dă bătăi de cap antrenorului Leonardo Jardim – este incert pentru acest meci. De la Bastia va lipsi Allan Saint-Maximin, împrumutat de la Monaco, Florian Marange este suspendat iar Sébastien Squillaci este accidentat.

Monaco a marcat cel puţin 4 goluri în ultimele 3 meciuri de pe teren propriu şi a câştigat ultimele 6 partide disputate pe Stade Luis II. Bastia vine după 3 remize consecutive în Ligue 1.

Recomandarea noastră este 1&peste 2.5 goluri la cote minime de 2 și încredere 6/10.

Guingamp vs. Nantes – sâmbătă, ora 21:00

Guingamp a suferit prima înfrângere de pe teren propriu în urmă cu câteva zile în meciul cu liderul Nice. A fost o lună destul de dezamăgitoare pentru Guingamp, care se lăuda cu cel mai bun start de sezon din istorie. Nantes e în criză şi riscă să ajungă ultima în clasament, după ce a suferit cea mai drastică înfrângere din istorie pe teren propriu, 0-6 cu Lyon. Fanii au contestat vehement atât conducerea clubului cât şi staff-ul tehnic, iar protestele vor continua.

Sloan Privat este incert pentru gazde, în timp ce oaspeţii vin fără Valentin Rongier, accidentat.

Nantes n-a marcat în ultimele 3 meciuri din Ligue 1 şi nu a câştigat de 6 meciuri.

Recomandam linia de handicap asiatic -0,25 pe Guingamp la cote de 1.90 cu mize 5/10.

Metz vs. Lyon – sâmbătă, ora 21:00

Învinsă cu 0-4 de Nancy, Metz şi-a pierdut şi o parte din jucători din cauza accidentărilor sau suspendărilor. Lyon e în revenire de formă şi tocmai i-a administrat cea mai dureroasă înfrângere din istorie lui Nantes pe teren propriu, 6-0. Valbuena a marcat în al doilea meci la rând, performantă pe care nu o mai reuşise din 2011. Cu şapte goluri primite în ultimele 2 meciuri, Metz pare victimă sigură în faţa atacului celor de la Lyon, aflat în mare revenire de formă. Pentru Lyon urmează şi un meci important cu Sevilla în Champions League, dar important e şi meciul cu Metz pentru a putea ataca locurile fruntaşe din Ligue 1.

Yann Jouffre, Kévin Lejeune şi Ismaila Sarr s-au accidentat de la Metz, iar Benoit Assou-Ekotto este suspendat. Mevlut Erding este incert pentru acest meci. Lyon are probleme cu Emanuel Mammana şi Nicolas N’Koulou, ambii incerţi.

Metz nu a reuşit să câştige ultimele 5 partide disputate pe teren propriu.

Lyon are un meci crucial la mijlocul săptămânii contra Sevillei, astfel că ne putem aștepta la menajarea lotului. Recomandăm linia de handicap asiatic +1 pe Metz la 1.75 cu mize 6/10.

Rennes vs. Saint Etienne – duminică, ora 16:00

Rennes a plătit tribut formei slabe din deplasare în acest sezon, 1-2 în timpul săptămânii cu Lorient. Acum va încerca din nou să-şi recupereze punctele pe teren propriu, acolo unde a arătat un joc diferit. Saint Etienne vine după remiza cu Marseille, scor 0-0, obţinută cu greu însă. Oaspeţii au pierdut un singur meci în deplasare din august şi până acum, iar partida se anunţă extrem de disputată.

De la Rennes vor lipsi Clément Chantôme, Mexer şi Wesley Saďd, dar Yoann Gourcuff va fi disponibil din nou. Saint Etienne nu contează pe Kevin Malcuit, suspendat, iar Robert Beric, Fabien Lemoine şi Nolan Roux sunt incerţi.

Rennes e neînvinsă de 8 meciuri pe teren propriu.

Recomandarea noastră este X la finalul partidei la cote de minim 3.20 cu mize 2/10

Marseille vs. Nancy – duminică, ora 18:00

Marseille vânează locurile europene, însă Rudi Garcia mai are de muncit cu elevii săi până la primele locuri. Urmează însă o perioadă de meciuri cu echipe aflate la retrogradare până în ianuarie, ocazia perfectă de a câştiga puncte. Marseille e abia pe locul 11 înaintea acestei etape, iar acum întâlneşte o echipă care nu a mai pierdut de trei meciuri şi nici nu a mai primit gol.

Lassana Diarra este incert la Marseille, în timp ce Guy N’Dy Assembe le dă bătăi de cap medicilor de la Nancy.

Marseille n-a primit gol în 7 din ultimele 8 meciuri de pe teren propriu, în timp ce Nancy nu a marcat în 5 din ultimele 7 meciuri jucate departe de casă.

Recomandam linia de handicap asiatic peste 2 goluri la 1.65 cu mize 6/10

Nice vs. Toulouse – duminică, ora 21:45

Nice a rămas liderul din Franţa pentru a 10-a etapa consecutivă, după victoria cu 1-0 din meciul cu Guingamp din această săptămână. Presiunea se adună însă pentru Nice, doarece PSG a recuperat puncte şi i s-a alăturat lui Monaco în rândul urmăritoarelor. Toulouse este o echipă incomodă, care încearcă să iasă din pasa proastă din ultima lună. Etapa trecută au bătut-o pe Montpellier, prima victorie de la jumătatea lunii octombrie. Atunci Toulouse o bătea pe Monaco pe teren propriu, iar acum va încerca din nou să producă surpriza.

Mario Balotelli va lipsi din nou de la Nice, dar ţinta revenirii pentru italian este derby-ul cu PSG de săptămâna viitoare. Paul Baysse va lipsi şi el de la lider. Şi cei de la Toulouse au probleme de lot, cu fundaşii François Moubandjé, Clément Michelin, Issa Diop şi Alexis Blin incerţi, Tongo Doumbia şi Christopher Jullien suspendaţi şi Óscar Trejo şi Pavle Ninkov accidentaţi.

Nice a câştigat 8 din ultimele 10 meciuri de campionat, iar în ultimele 4 partide a fost o medie de sub 2.5 goluri.

Sugestia noastră este că gazdele marcheaza minim 2 goluri în meci la cote de 2.25 cu mize 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.