Handbal: Ponturile și analizele zilei (2 decembrie)

0

Am terminat luna noiembrie cu un profit de 16 unități pe predicțiile din handbal și țintim să-l mărim în ultima lună a anului 2016! Pentru 2 decembrie, echipa PdP vă propune trei sugestii de pronosticuri pe trei partide importante, una din Liga Națională la handbal masculin și alte două din preliminariile CM 2017 la handbal feminin.

Elveția vs. Kosovo – ora 18:00

Două națiuni modeste din handbalul feminin se întâlnesc astăzi în prima etapă a grupei a treia preliminare. E un meci mai important pentru Elveția decât pentru Kosovo, în condițiile în care ex-iugoslavele nu au foarte multe șanse în fața nimănui în aceste preliminarii, a doua acțiune oficială din istorie. În aceste condiții, foarte multe nu se pot spune despre meci, care va fi unul plictisitor, cu puține faze spectaculoase, iar asta nu ne duce cu gândul decât la un singur pariu. Recomandarea noastră pentru acest meci este sub 48.5 goluri la cote minime de 1.85 și încredere 6/10.

CSM București vs. AHC Dunărea Călărași – ora 19:00

Returul campionatului începe în Sala „Rapid”, între două echipe cu așteptări mari la începutul sezonului, dar cu un parcurs dezamăgitor până acum. Vicecampioana pare însă că și-a revenit în ultima perioadă, a legat cinci victorii consecutive și o poate puncta și pe a șasea dacă ne uităm la forma oaspeților de astăzi. Dunărea are trei partide la rând fără victorie și încă este în căutări cu Caslav Dincic pe bancă, un tehnician ce și-a arătat limitele de multe ori până acum în acest sezon.

În tur am avut un meci cu multe goluri, iar astăzi este foarte posibil să se repete. Recomandăm cote minime de 1.85 pentru peste 54.5 goluri și încredere 6/10.

Macedonia vs. Insulele Feroe – ora 22:00

Chiar dacă se joacă la Torshavn, Macedonia nu poate rata victoria astăzi în preliminariile CM 2017, iar problema este reprezentată doar de scorul final. Ex-iugoslavele au ajuns jos în handbalul feminin, au rezultate slabe, dar chiar și așa dispun de câteva jucătoare importante: Gjeorgijevska, fostă la HCM Baia Mare, dar și Jovanovska, Beleska sau Livrinikj, care n-au avut un sezon rău chiar în România. Despre insulare nu sunt multe de spus, decât că până acum nu au reușit rezultate notabile, iar înfrângerile recente cu Bulgaria (22-31) și Azerbaidjan (28-29), ne fac o idee despre nivelul echipei.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru Macedonia -7.5 goluri și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.