Liga 1: Ponturile și analizele etapei (2-5 decembrie)

0

Se joacă la foc automat în Liga 1 și nu poate fi decât în beneficiul nostru! Situația în Liga 1 a devenit din ce în ce mai strânsă, Steaua mai are un singur punct avans în clasament, dar poate profita de pe urma etapei cu numărul 19, când primește vizita celor de la Pandurii, în timp ce următoarele clasate, Viitorul și Craiova, se întâlnesc în meci direct la Ovidiu. Etapa se încheie cu un alt meci foarte interesant, Gaz Metan-Dinamo, două echipe de play-off. Toate predicțiile etapei, în cadrul articolului.

CSMS Iași vs. Concordia Chiajna – vineri, ora 20:30

Două din echipele ce se vor regăsi în play-out se întâlnesc în primul meci al etapei. CSMS Iași vine după două meciuri bune, chiar dacă a pierdut la Ovidiu cu Viitorul 0-1 și pare să plece cu prima șansă în duelul cu Chiajna. În continuare însă Eugen Neagoe are probleme de efectiv, Caparco, Chelaru, Târşa, Ștefănescu fiind accidentați, în timp ce Mitic este incert.

Chiajna a pierdut dramatic meciul cu ASA Târgu Mureș de la mijlocul săptămânii, 1-2, după ce a dominat partida și a ratat inclusiv un penalty la scorul de 0-0. Pentru ilfoveni victoria cu Steaua rămâne singura din ultimele nouă etape.

La Iași, toate cele patru meciuri directe s-au încheiat cu victoria Concordiei, ultima în luna mai a acestui an, 3-2. În tur partida s-a terminat la egalitate, 0-0.

Recomandarea noastră este 1x și sub 2.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.90 și încredere 5/10.

FC Viitorul vs. CSU Craiova – sâmbătă, ora 20:30

Este meciul care poate schimba liderul la finalul acestui weekend, în funcție de rezultatul de la Ovidiu și de cel dintre Steaua și Pandurii. Viitorul și Craiova se află pe podium înaintea meciului direct, cu câte 33 de puncte, la unul singur de lider.

Gazdele acestui meci au primit un singur gol în ultimele trei etape și acela pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, 1-1. Trupa lui Gică Hagi și-a revenit însă rapid, a obținut două victorii de moral, 2-0 la Târgu Mureș și 1-0 la Iași. Constănțenii nu au nicio absență pentru acest duel.

Craiova a trecut 2-0 de Timișoara într-un meci pe care l-au dominat în primele 45 de minute, iar apoi au cedat deliberat posesia. Oltenii cedează însă puncte multe în deplasare, au o singură victorie în ultimele patru partide jucate pe teren străin și nici pe terenul Viitorului nu se simte prea bine: două remize, o înfrângere categorică și eliminare din Cupa României.

Sunt două echipe ofensive, poate cele mai atractive în acest sens din Liga 1. Recomandăm cote minime de 1.80 pentru goluri în ambele porți și încredere 5/10.

FC Voluntari vs. Astra Giurgiu – duminică, ora 14:00

FC Voluntari este la 7 puncte de play-off și încă speră să prindă ultimul tren spre primele 6 poziții. Ultimele două meciuri disputate între cele două formații au produs scoruri identice, 1-1, iar partidele au fost destul de echilibrate. Florin Marin are avantajul de a fi antrenat Astra și cunoaște destul de bine unii jucători.

Alibec tocmai a fost desemnat fotbalistul anului în România și vine cu un moral bun. Totuși, concentrarea lui Șumudică pare să fie pe meciul de joi pe care îl vor avea de disputat împotriva lui AS Roma, iar în cazul unui rezultat de egalitate se poate obține calificarea în primăvara europeană. Șumi nu se poate baza la acest meci pe Dandea, Boudjema, Daniel Niculae și Fabricio.

Mizăm pe goluri de ambele părți la cote de 1.85 cu mize 5/10. 

ASA Târgu Mureș vs. FC Botoșani – duminică, ora 18:00

Gazdele vin după un meci cu final nebun, la capătul căruia au reușit o victorie de aur, după ce fuseseră egalați în minutul 90. Alexa și-a ghidat elevii spre victorie la Chiajna, chiar dacă din jocul echipei lipsesc cu desăvârșire creativitatea și viziunea.

FC Botoșani este în criză. Echipa antrenată de Leo Grozavu are un joc plăcut, deschis, își creează multe ocazii, dar cu toate acestea, ghinionul pare să nu îi ocolească. Moldovenii nu au mai înscris de o lună, mai exact de pe 31 octombrie, timp în care au disputat 4 partide. Totuși, speranțele pentru play-off rămân aprinse, aceștia aflându-se la doar 4 puncte distanță.

Recomandăm X2 sub 2,5 goluri marcate în meci la cote minime de 2.10 cu mize 4/10.

FC Steaua vs. Pandurii Târgu Jiu – duminică, ora 20:30

Laurenţiu Reghecampf nu are deloc linişte în ultima vreme. Cu un singur punct în ultimele trei etape, roş-albaştrii se pregătesc de meciul de pe teren propriu cu Pandurii, o echipă care, în ciuda situaţiei dificile din punct de vedere financiar în care se află, are o serie de trei meciuri fără înfrângere în campionat. Antrenorul liderului trebuie să rezolve nu doar jocului din perioada recentă, dar şi să se descurce fără câteva piese importante precum Golubovic și Muniru, ambii fiind accidentați după derby-ul pierdut în fața lui Dinamo. Pe lângă aceștia și Adi Popa s-a antrenat separat acuzând probleme medicale după derby.

Pandurii au scăpat pentru o perioadă de frământările financiară, iar asta s-a văzut și în rezultatele recente când au reușit să se impună la Cluj și au remizat pe teren propriu cu Voluntari. Din lotul lui Petre Grigoraș lipsește Valentin Alexandru.

Recomandarea echipei pentru această partidă este NO BET!

CFR Cluj vs. Poli Timișoara – luni, ora 18:00

CFR Cluj ar fi fost pe primul loc înaintea etapei dacă n-ar fi existat depunctarea din partea FRF. Clujenii au 29 de puncte, sunt liniștiți după diferența dintre ei și locul 7 s-a mărit la patru puncte și aceasta ar putea crește în continuare cu un succes astăzi. Parcursul de pe teren propriu este excelent, CFR are un singur eșec în ultimele 19 meciuri de acasă, cel cu Pandurii, 0-1!

Și Poli ar fi stat bine în cazul în care n-ar fi fost depunctată, însă în acest moment șansele de supraviețuire scad cu fiecare etapă. La Craiova, bănățenii nu au arătat mare lucru în înfrângerea cu 0-2, deși oltenii s-au retras deliberat în repriza a doua și au mizat pe cartea contraatacului. Fernando Llorente a fost suspendat o etapă după cartonașul roșu primit în finalul meciului cu Craiova.

Recomandăm 1 și peste 1.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.60 și încredere 7/10.

Gaz Metan Mediaș vs. Dinamo București – luni, ora 20:30

Gazul a ajuns la 11 meciuri fără înfrângere și poate trece din nou pe podium în cazul unei victorii. Medieșenii au pierdut însă doi jucători de profil defensiv destul de importanți la Botoșani, 0-0, Aleksandar Susnjar și Radu Zaharia, primul urmând să stea trei etape, iar cel de-al doilea una singură. Pe lângă aceștia, vor mai lipsi Greab și Gavra, accidentați.

Moralul lui Dinamo este fantastic după victoria cu 3-1 din derby, și pare să fie pe drumul cel bun și în deplasare, unde a câștigat de două ori consecutiv, 2-1 la Poli și 2-1 la Voluntari. „Câinii” au primit însă gol în toate deplasările din acest sezon, exceptând pe cea de la CFR Cluj.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.85 și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.