Handbal: Ponturile și analizele zilei (3 decembrie)

0

E o zi încărcată cu handbal! Avem multe evenimente, în special din România și Liga Campionilor, asupra cărora ne îndreptăm și noi atenția. Avem și o cotă surpriză pentru voi, 2.80 pentru un solist, pe care o puteți găsi în rândurile de mai jos.

Poli Timișoara vs. HC Dobrogea Sud Constanța – ora 16:15

E momentul revanșei pentru Constanța, care a cedat la debutul în Liga Națională pe teren propriu în fața bănățenilor. Traseul celor două echipe a fost diametral opus din acel moment, Poli fiind abia pe 7 după ce anul trecut a obținut bronzul, iar nou-promovata pe primul loc.

Bănățenii au fluctuații destul de mari de joc și nu se pot lăuda cu victorie decât în fața Turzii dintre formațiile aflate pe loc de play-off în acest moment. Rezultatul din tur a fost și o consecință a oboselii acumulate de constănțeni în turneul de pregătire susținut în Ungaria, iar Constanța își va arăta adevărata față astăzi.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru 2 solist și încredere 6/10.

CSM Făgăraș vs. CSU Suceava – ora 18:00

CSM Făgăraș s-a schimbat total în ultima perioadă, atât ca atitudine, cât și ca exprimare. Brașovenii au înlocuit antrenorul, iar Liviu Andrieș a adus victoria cu Reșița, la limită, într-un meci foarte important pentru play-out.

Și Suceava va fi, cel mai probabil, în play-out la finalul sezonului. Problema cea mare a echipei este reprezentată de partea financiară, jucătorii neavând salariile primite de trei luni, însă există promisiuni că se vor rezolva. Totuși, nu mă aștept ca acest aspect să fie decisiv în disputa de astăzi.

E un meci de șase puncte, cum se obișnuiește să se spună. Făgărașiul a făcut meciul bune acasă și poate obține astăzi alte trei puncte, iar cota este pe măsură. Recomandăm 1 solist la cote minime de 2.80 și încredere 3/10.

HC Odorhei vs. HC Adrian Petrea Reșița – ora 18:00

Va fi un antrenament cu public pentru Odorhei, iar singura dilemă este legată de rezultatul final. Harghitenii s-au apropiat la patru puncte de primul loc la finalul turului și au în față un meci foarte facil datorită problemelor cu care se confruntă bănățenii. Reșița are doar opt jucători pentru acest meci, dintre care doi portari, iar la linia de nouă metri problemele sunt mari, în condițiile în care doar Rohozneanu are experiență. În Liga Națională este greu să ții ritmul 60 de minute în aceeași formulă, iar probabil scorul va căpăta proporții mari, în funcție de abordarea gazdelor.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru HC Odorhei -11.5 goluri și încredere 6/10.

Naturhouse La Rioja vs. Metalurg Skopje – ora 18:15

Cu două etape înainte de final, cele două echipe se află în luptă directă pentru calificarea în play-off. Este un meci decisiv pentru Metalurg, care în cazul unei înfrângeri rămâne fără șanse la locul 2, spre deosebire de La Rioja.

Cu siguranță ritmul va fi impus de Metalurg, o echipă ce ne-a obișnuit cu o defensivă solidă, care se luptă pentru fiecare minge. Meciul din această seară nu poate avea alte aspecte, având în vedere miza ridicată, astfel că recomandarea noastră poate fi una singură: sub 51.5 goluri la cote minime de 1.85 și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: Paul Alexe

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.