Handbal: 11 pronosticuri pentru Campionatul European de handbal feminin!

0

Duminică debutează Campionatul European de handbal feminin, ce are loc în Suedia. Un turneu final ce poate surprinde mulți pariori având în vedere că multe naționale sacrifică acest Campionat European în perspectiva construirii unor formații puternice pentru Jocurile Olimpice din 2020. Echipa PdP a pregătit un preview al competiției și a selectat zece sugestii de pronosticuri, iar sfatul este ca miza să fie totuși redusă.

Trebuie spus că la Euro sunt patru grupe a câte patru echipe, iar primele trei clasate merg în Main Round unde se ține cont de rezultatele de până atunci. Grupele A și B, respectiv C și D se împerechează, iar apoi primele două merg în semifinale. Formațiile clasate pe locul trei în Main Round joacă la final pentru locul 5.

Grupa A – Suedia, Spania, Serbia, Slovenia

Este grupa în care evoluează țara gazdă, Suedia, și care este cotată printre favorite la câștigarea turneului. Nordicele formează, într-adevăr, o echipă redutabilă, iar sprijinul fanilor poate fi decisiv. Isabelle Gullden este starul formației Suediei, jucătoarea care ne încântă cu evoluțiile sale de la CSM București. Totuși, partida cu Spania, decisivă în opinia noastră pentru locul 1, nu va fi simplă. Serbia și Slovenia se vor lupta pentru locul 3 care duce în Main Round, iar la prima impresie Serbia este favorită certă.

Grupa B – Olanda, Franța, Germania, Polonia

Olanda și Franța se tot intersectează în ultima perioadă. Cele două sunt și favorite la calificarea în Main Round, se vor bate probabil pentru primul loc, iar echipa care va câștiga va lua o opțiune serioasă chiar pentru accederea în semifinale! Franța are însă un ascendent moral, a câștigat ultimele două meciuri directe, de la Olimpiada de la Rio, și a blocat drumul olandezelor spre marea finală.

Germania și Polonia pot pune probleme într-o zi bună, însă atât. Este o situație similară cu cea din grupa A, iar cele două națiuni se vor lupta pentru un loc în grupele principale. Bookmakerii văd Germania peste Polonia, însă situația nu va fi așa simplă pe teren.

Grupa C – Muntenegru, Ungaria, Danemarca, Cehia

Muntenegru schimbă generația și vă sfătuim să evitați să pariați pe ea. De altfel, Radicevic sau Bulatovic nu fac parte din lotul ex-iugoslavelor, care au cedat 20-28 în fața Croației într-un amical. Ungaria n-a arătat rău în fața României, dar are probleme cu accidentările. În aceste condiții, Danemarca, echipă ce a întinerit lotul ceva mai devreme, înainte de calificările la JO, pare să aibă drum liber spre primul loc. Cehia nu are prea multe șanse și de altfel obiectivul său este modest: locul 12, atins în 2012.

Grupa D – Norvegia, Rusia, România, Croația

E grupa care poate da regina Europei. Norvegia și Rusia sunt două mari favorite la medalia de aur, în timp ce România și Croația par mai degrabă focusate pe obținerea biletelor pentru Main Round. România schimbă și ea generația, a renunțat la mai multe jucătoare cu experiență și poate avea chiar probleme în a trece de Croația.

Sugestii de pronosticuri antepost pentru Campionatul European:

Muntenegru eliminată în grupa preliminară – cotă 2.90 (Unibet) – E un pariu riscant, dar realizabil. Muntenegru a dezamăgit crunt la Olimpiadă, schimbă generația și foarte probabil va pierde duelurile cu Ungaria și Danemarca. Duelul cu Cehia este decisiv în acest sens și se poate întâmpla orice, având în vedere lipsa experienței a unor ex-iugoslave.

Suedia câștigă grupa A – cotă 1.85 (Unibet) – Așa cum am spus-o și mai sus, Suedia și Spania se vor lupta pentru primul loc. Forma de moment va conta mult în acest meci, dar foarte probabil și aportul publicului. Suedia poate merge sus de tot la acest Euro, profitând de schimbările generațiilor.

Olanda câștigă grupa B – cotă 2.35 (Unibet) – Cota poate fi speculată! Olandezele sunt văzute drept favorite la primul loc de site-urile de specialitate, au demonstrat că pot învinge Franța în trecut și o pot face și în grupa aceasta.

Polonia eliminată în Main Round – cotă 2.35 (Unibet) – Cum Olanda și Franța probabil își vor disputa locul 1 în meciul direct, rămâne ca Polonia și Germania să se lupte pentru locul 3. Polonezele dacă ne amintim bine au jucat finala mică la Campionatul Mondial din 2015 cu România și au pierdut, dar au jucătoare foarte bune care pot tranșa meciul acesta cu Germania. Fără punct în Main Round va fi imposibil să meargă mai departe.

România eliminată în Main Round – cotă 1.60 (Unibet) – Trebuie să fim realiști și să admitem că România nu va avea forța necesară unei clasări mai sus de locul 5. Jucătoare importante care au contribuit la locul 3 la CM și la calificarea la Rio lipsesc, respectiv Brădeanu (retrasă), Elisei, Tănăsie sau Perianu (accidentate). Probabil Norvegia și Rusia ne vor învinge, iar noi vom trece de Croația pentru a merge în Main Round.

Ungaria se clasează mai sus ca România – cotă 2.08 (Unibet) – Ne-am întâlnit cu Ungaria la Trofeul Carpați și am pierdut categoric și ne putem întâlni și la Euro, deoarece grupele C și D se intersectează. Din start, Ungaria ar putea avea cel puțin două puncte mai mult în Main Round decât tricolorele, pentru că foarte probabil Gorbicz și compania vor învinge Cehia sau Muntenegru, în timp ce România va pierde cu Rusia și Norvegia. E o cotă bună și perfect realizabilă.

Franța se clasează mai sus ca Germania – cotă 1.47 (Unibet) – Am vorbit mai sus despre situația din această grupă. Franța se va bate la medalii, cu siguranță.

Olanda termină în primele 3 – cotă 2.45 (Unibet) – Așa cum am spus, Olanda este una din favoritele la medalii. A progresat mult ca națiune în handbalul feminin, a obținut argintul la CM 2015 și locul 4 la Rio, așadar se poate bate și acum la medalii.

Estavana Polman cea mai bună marcatoare a Olandei – cotă 2.15 (Unibet) – Atunci când Polman nu merge, Olanda are probleme. Polman este argintul viu al echipei, e cea mai bună marcatoare a echipei sale de la Mondialul din 2015 și de la Rio 2016. Doar o accidentare nedorită pare să ducă la pierderea pariului.

Nora Mork golghetera Campionatului European – cotă 3.75 (Unibet) – E cea mai bună realizatoare a Norvegiei și s-a remarcat și la Gyor în acest sezon, deși a venit abia în vară. Este o jucătoare care aruncă mult la poartă, execută și aruncări de la șapte metri, iar principala rivală la titlu pare să fie Cristina Neagu. Cum România ar părăsi competiția în Main Round, dacă se respectă previziunile, Mork are cale liberă spre acest titlu.

Isabelle Gullden MVP-ul Campionatului European – cotă 7 (Betano) – Cea mai atractivă cotă din ofertă, dar totul depinde însă de parcursul Suediei de la acest Euro. În cazul în care Suedia merge până la medalii, Gullden va fi „responsabilă” pentru acest lucru. Suedia fiind și gazda turneului, șansa jucătoarei CSM-ului la acest turneu poate crește puțin.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.