Handbal: Ponturile și analizele zilei (6 decembrie)

0

Campionatul European a început cu două surprize în două zile și continuă astăzi cu alte patru partide mai mult sau mai puțin interesante. Echipa PdP a pregătit patru sugestii de pronosticuri pentru aceste dispute, iar două dintre ele sunt pe realizări individuale ale jucătoarelor.

Polonia vs. Olanda – ora 19:30

Cotată cu șanse mari la medalii, Olanda a dezamăgit la debut. Și dacă numărul de goluri marcate a fost bun, 27, apărarea nu a funcționat așa cum a trebuit. În plus, Wester și Jankovic au apărat doar patru mingi, ceea ce reprezintă un procentaj extrem de scăzut la acest nivel.

Polonia a avut și ea un debut greoi, înfrângere la nouă goluri în fața Franței. Așa cum am vorbit și în preview-ul competiției, Polonia va miza mult pe rezultatul direct cu Germania pentru a merge în Main Round, doar că situația este complicată acum având în vedere că nemțoaicele au trecut de Olanda.

E momentul ca starul Olandei să iasă la rampă. Estevana Polman a marcat doar de trei ori, deși a jucat aproape 50 de minute în primul meci. Jucătoarea lui Midtjylland rămâne principalul pericol pentru poarta adversă, în condițiile în care Nicky Groot nu este neapărat o realizatoare.

Recomandăm cote minime de 2.00 pentru ca Estevana Polman să marcheze minim 5 goluri în acest meci și încredere 4/10.

Spania vs. Serbia

Spania nu mai are voie la pași greșiți. Înfrângerea cu Suedia la diferența de șase goluri le forțează pe iberice să trateze meciul cu Serbia la 110%, în condițiile în care foarte probabil ambele vor merge în Main Round. Spania a avut probleme în atac, însă e drept că și Suedia are așteptări mari de la turneul final.

Serbia este o echipă bună, dar nu la nivelul Spaniei. Ex-iugoslavele au învins cu 36-34 pe Slovenia, iar numărul mare de goluri este un semnal de alarmă înaintea acestui duel. Mă aștept însă ca jocul de astăzi al Serbiei să fie total diferit, ca apărarea să fie mai alertă, deoarece Spania este net superioară Sloveniei.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru sub 52.5 goluri și încredere 6/10.

Suedia vs. Slovenia – ora 21:45

Suedia are șanse tot mai mari să meargă în Main Round cu punctaj maxim după victoria cu Spania, 25-19. A fost un meci în care nordicele au fost net superioare, însă în care Isabelle Gullden nu a ieșit la rampă încă. Starul CSM-ului are însă prestații foarte bune cu echipe ușor inferioare, cum este și cazul Sloveniei astăzi.

Defensiva Sloveniei a cedat de 36 de ori la debut, astfel că foarte probabil și Suedia va înscrie destul de multe goluri. Cu doar două goluri în primul meci, probabil că Gullden va fi ceva mai decisă astăzi, fiind principala jucătoare a Suediei.

Recomandăm cote minime de 1.72 pentru peste 4.5 goluri marcate de Isabelle Gullden în meci și încredere 6/10.

Germania vs. Franța – ora 21:45

Germania și Franța au câștigat primele meciuri de la Euro, ambele impresionând. Franța a trecut cu 31-22 de Polonia, iar Germania cu 30-27 de Olanda, iar astăzi cele două echipe își pot disputa șefia în grupă.

În cazul în care Franța pierde acest meci, există posibilitatea să meargă în Main Round fără punct, în condițiile în ultima etapă va întâlni pe Olanda. Doar că în ultimii doi ani, Franța a învins categoric Germania de trei ori, 30-20, 24-21 și 25-19, de fiecare dată în meciuri oficiale. Defensiva Franței va fi cheia meciului, iar la cum a arătat cu Polonia, Germania va avea mari probleme.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru Franța -3.5 goluri și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: swe2016.ehf-euro.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.