Handbal: Ponturile și analizele zilei (7 decembrie)

0

Campionatul European de handbal feminin continuă și astăzi cu alte patru partide, pentru care echipa PdP a pregătit trei sugestii de pronosticuri. Avem însă o predicție și pentru un meci din Bundesliga, un derby regional, foarte interesant de altfel.

Cehia vs. Muntenegru – ora 19:30

A devenit, așa cum preconizam înaintea turneului, meciul decisiv pentru Muntenegru pentru calificarea în Main Round. Doar că situația este puțin diferită, în condițiile în care Cehia a învins Ungaria în prima etapă și are două puncte, dar și un moral de fier.

Ambele echipe am avut meciuri de luptă în prima zi. Muntenegru a cedat greu în fața Danemarcei, scor 22-21, în timp ce Cehia a învins cu 27-22 pe Ungaria. Va fi, și astăzi, un meci decis de apărări, având în vedere miza foarte mare.

Recomandarea noastră este under 47.5 goluri marcate la cote minime de 1.85 și încredere 5/10.

România vs. Rusia – ora 19:30

România nu a jucat rău cu Norvegia și cu mai multă inspirație la finalizare ar fi putut scoate ceva de la meciul de debut. Tricolorele au însă a doua șansă și astăzi în fața campioanei olimpice Rusia, o formație bună, deplasată în Suedia fără trei jucătoare importante Ilina, Petrova și Kuznetsova.

Am ales pentru acest meci un pronostic pe cea mai mare diferență de goluri din acest meci. România a fost condusă la maxim cinci goluri pe tabelă în disputa cu Norvegia, iar diferența dintre adversara de acum două zile a tricolorelor și cea de astăzi nu este deloc mare. În aceste condiții, mizăm că diferența maximă înregistrată în duelul România-Rusia pe parcursul partidei este de sub 6.5 goluri, la cotă minimă 1.55, și încredere 7/10. 

Stuttgart vs. Goppingen – ora 21:15

E un derby regional în Bundesliga, între două echipe aflate într-o oarecare criză. Dacă Stuttgart se află acolo unde se preconiza, Goppingen are un sezon sub așteptări până acum, cu doar nouă puncte acumulate.

Statistica este de partea lui Goppingen în meciurile directe, însă un alt factor foarte important este legat de accidentările din echipa lui Stuttgart. Gazdele de azi îl vor avea între buturi pe Răzvan Pop, fost jucător al lui Minaur, care nu a mai jucat din sezonul trecut și care a fost adus pentru că portarii de drept ai echipei sunt accidentați. În plus, Schimmelbauer, Weiss, M’Bengue și Heib sunt și ei accidentați.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru victoria lui Goppingen cu încredere 7/10.

Danemarca vs. Ungaria – ora 21:45

Victorioasă la limită în fața Muntenegrului, Danemarca are o oarecare liniște pe care Ungaria nu o are. Maghiarele, învinse în primul meci surprinzător de Cehia, au nevoie disperată de cele două puncte puse în joc. În aceste condiții, nivelul defensivei trebuie mult ridicat în condițiile în care Cehia a marcat de 27 de ori.

Danemarca a jucat pragmatic cu Muntenegru și a obținut o victorie importantă în cele din urmă, 22-21, și conform calculelor hârtiei. Anul trecut la Mondial am avut un meci cu 51 de goluri, însă în care danezele au cedat categoric pe final. Acum doi ani la Euro, Danemarca s-a impus cu 23-20.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru under 50.5 goluri marcate și încredere 5/10.

Croația vs. Norvegia – ora 21:45

Am ales din nou un pariu pe o realizare individuală, la fel cum am făcut-o și ieri. Nora Mork este de departe principalul pericol al Norvegiei și a demonstrat și cu România cât de valoroasă este, fiind desemnată de altfel și jucătoarea meciului. Interul dreapta al nordicelor a punctat de șapte ori în poarta tricolorelor, dintre care șase în prima repriză, și a avut și alte șase importante de a înscrie. Pariul selectat pentru acest meci este realizabil în condițiile în care Mork execută și aruncările de la șapte metri.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru Nora Mork peste 6.5 goluri marcate în meci și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: swe2016.ehf-euro.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.