Europa League: 24 Flash Tips pentru ultima etapă din grupe

0

Europa League continuă astăzi cu o nouă etapă din faza grupelor, ultima pentru sezonul 2016-2017 și propune o mulțime de meciuri interesante, programate de la orele 18.00, 20.00 și 22.05.

Grupa A 

Feyenoord – Fenerbahce

Olandezii au nevoie de o victorie la 2 goluri diferență pentru a se califica în primăvara europeană în dauna adversarului de astăzi, fără a mai spera la vreo minune din Ucraina. Pentru Fenerbahce egalul este suficient pentru calificare. Bilanțul all-time al lui Fenerbahce pe tărâm olandez este destul de slab, cu o victorie, 3 egaluri și 5 înfrângeri.

Recomandăm minim 1.80 pentru PSF X cu mize 4/10.

Zorya Lugansk – Manchester United

Este prima participare din istorie pentru Manchester United în faza grupelor din Europa League, de altfel, este singurul trofeu european pe care diavolii roșii nu l-au câștigat. Zorya este neînvinsă pe teren propriu în Europa League, reușind două rezultate identice, 1-1, atât cu Feyenoord cât și cu Fenerbahce. De cealaltă parte, United a pierdut ambele dispute susținute în deplasare, dar a făcut ravagii pe teren propriu. Un punct este suficient trupei lui Mourinho pentru calificare, în timp ce Zorya va termina pe locul 4 indiferent de rezultat.

Recomandăm linia de handicap asiatic sub 2.75 goluri la cote de 1.75 cu mize 6/10.

Grupa B

Young Boys – FC Astana

Meci de palmares pentru cele două echipe care nu mai au nicio șansă de calificare din moment ce ambele au rezultate directe nefavorabile cu ocupanta locului secund, Olympiakos. În tur a fost 0-0. Elvețienii au înscris 4 goluri în faza grupelor, toate înscrise de fostul jucător al lui PSG, Guillaume Hoarau.

Merită încercată varianta unui gol înscris de golgheterul Guillaume Hoarau la cota minimă 2.50 cu mize 2/10.

APOEL Nicosia – Olympiakos

Dacă pentru vreuna din echipe contează șefia grupei, atunci ne putem aștepta la o anumită determinare în joc. Ciprioții sunt pe primul loc, la un punct distanță de adversarul de astăzi, în fața căruia au triumfat în meciul tur, 1-0. Rivalitatea dintre suporterii celor două echipe este acerbă, astfel că atmosfera va fi incendiară.

Recomandăm PSF X la 1.70 cu mize 6/10.

Grupa C 

Anderlecht – Saint-Etienne

Un nou meci de palmares pe Constant Vanden Stock în această seară din moment ce ambele echipe sunt calificate în primăvara europeană. Din angrenajul francezilor lipsește Lemoine, un jucător foarte iute și extrem de util. Ambele sunt neînvinse în acest sezon european, astfel că se pot mulțumi cu un egal, exact cum au terminat și în partida tur.

Recomandăm PSF X la minim 1.75 cu mize 3/10.

Mainz  – Gabala

Azerii sunt ciuca bătăilor în această grupă, înregistrând 5 înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate, în patru din ele încasând minim 2 goluri, dar și înscriind, deci o echipă foarte îndrăgită de pasionații de Over. Nemții nu mai au șanse la calificare din cauza rezultatelor directe nefavorabile cu ocupanta locului secund, St. Etienne.

Recomandăm cota 1.80 disponibilă la bookmakeri precum Mozzart  pentru 1 pauză/ 1 final și minim 2 goluri marcate în meci cu mize 6/10.

Grupa D 

Maccabi Tel Aviv – Dundalk

Meci cu calificarea pe masă pe Winner Stadium din Netanya. Campioana Irlandei scrie istorie în acest sezon al competițiilor europene după ce a ajuns în play-off-ul Champions League și de acolo a aterizat în grupele Europa League. Deși mulți îi vedeau victime sigure pe irlandezi, iată că aceștia au fost o nucă tare și pot spera chiar la o calificare istorică în primăvara competiției cu o victorie în Israel. De cealaltă parte, și gazdele își joacă șansa, o victorie coroborată cu maxim 1 punct scos de Alkmaar în disputa cu Zenit, calificându-i de pe poziția secundă.

Recomandăm 1.65 minim pentru linia de handicap asiatic +1.5 pe Dundalk cu mize 6/10.

AZ Alkmaar – Zenit

Zenit nu are de ce să forțeze în acest meci, sunt câștigătorii grupei chiar dacă le-am scădea 2 victorii din cele 5 acumulate până acum. Jucătorii utilizați de Mircea Lucescu în această competiție au fost cei care nu sunt titulari cu regularitate în campionat, iar aceștia au reușit să se impună în fața adversarilor din grupă. Brazilianul Giuliano are 5 goluri marcate și 5 pase de gol.  Alkmaar are nevoie de victorie pentru calificare. Există o șansă de a merge mai departe cu un egal, doar dacă și meciul dintre Maccabi și Dundalk se termină la egalitate.

Recomandăm minim 1.70 pentru goluri în ambele porți cu mize 5/10.

Grupa E

Viktoria Plzen – Austria Viena

Cehii au evoluat sub așteptări în acest sezon de Europa League, singurul obiectiv realizabil fiind de a nu termina pe ultimul loc în grupă în cazul unei victorii astăzi. Austria Viena a debutat perfect cu o victorie pe Național Arena, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs, austriecii dându-și singuri peste picioare, fără să mai câștige niciun meci. Totuși, dacă se impun în această seară, iar Astra nu învinge, se pot califica pe baza rezultatelor directe.

Recomandăm linia de handicap asiatic 0 pe victoria oaspeților la cote de 2.10 cu mize 4/10.

Astra Giurgiu – AS Roma

Șumudică a demonstrat că știe cum să pregătească meciurile tari, drept urmare Astra s-a impus la Viena, la Plzen și la Londra îm fața lui West Ham pentru a ajunge pe locul 2 în grupă și pentru a avea șanse reale la o calificare istorică în primăvara europeană. Roma este câștigătoarea grupei și are o medie impresionantă de 4.6 goluri/meci în cele 5 etape disputate până acum. Pentru Roma urmează un nou derby, luni, pe Olimpico, unde va primi vizita lui AC Milan.

Recomandăm 1.90 cu mize 4/10 pentru goluri în ambele porți și minim 3 goluri marcate în meci.

Grupa F

Sassuolo – Genk

Meci fără miză și multe absențe din ambele tabere. Genk este pe primul loc în grupă la egalitate cu Bilbao și la 4 puncte diferență de locurile 3 și 4, Rapid Viena și Sassuolo. Italienii nu au pierdut pe teren propriu în Europa și s-a înscris minim 1 gol în 16 din cele 18 reprize disputate în Europa League în acest sezon, iar în una din cele două fără gol s-a ratat un penalty!

Recomandăm 1.70 pentru gol marcat în ambele reprize la cote 6/10.

Rapid Viena – Athletic Bilbao

La fel ca celălalt meci din grupă, miza este practic inexistentă. Rapid Viena nu a pierdut niciuna din cele două meciuri disputate pe Allianz Stadium în acest sezon de Europa League, în vreme ce Bilbao a suferit înfrângeri fără să marcheze în ambele deplasări.

NO BET!

Grupa G

Standard Liege – Ajax

Belgienii ocupă locul secund la egalitate cu Celta Vigo, în vreme ce Ajax este deja în primăvară. Rezultatele directe dintre locurile 2 și 3 sunt identice, 1-1, astfel că în caz de egalitate de puncte golaverajul va fi factorul decisiv, momentan Standard fiind la +2 cu un gol mai puțin marcat decât Celta. Dacă Standard se impune astăzi la un gol diferență și Celta se impune în Grecia cu 2 goluri diferență, galicienii vor avansa.

Recomandăm 1.80 pentru goluri în ambele porți la mize de 6/10.

Panathinaikos – Celta Vigo

Panathinaikos a fost o decepție în acest sezon european, înscriind doar 3 goluri în 5 meciuri și bifând un singur punct. Calculele de mai sus sunt valabile pentru Celta care va căuta să se impună cu cât mai multe goluri posibile.

Recomandăm 1.80 pentru gol marcat de oaspeți în prima repriză cu mize 4/10.

Grupa H

Braga – Sahtior Donetk

E meci de victorie obligatorie pentru Braga, deoarece au un singur punct avans față de Gent care are meci la codașa grupei. Șahtior a bifat 5 victorii din 5 posibile până acum și nu are niciun obiectiv la acest meci. Braga va fi nevoită să atace și se poate descoperi pe contre.

Mizăm pe X2 la cote de 1.80 cu 4/10.

Konyaspor – Gent

Gent este „all-in” la această partidă, fără victorie nu se merge mai departe, chiar dacă Braga pierde acasă cu Șahtior. După ce au încasat 10 goluri în 2 partide de la Șahtior, belgienii au rata și victoria pe propriul teren cu Braga, iar acum sunt cu  sula în coaste. Pe terenul turcilor se câștigă greu.

Mizăm pe sub 2,5 goluri în meci la cote de 1.70 cu mize 5/10.

Grupa I

RB Salzburg – Schalke

Salzburg nu poate avansa mai sus de locul 3 pe care îl ocupă în acest moment din cauza rezultatelor directe nefavorabile cu locul 2, Krasnodar. Schalke are 15 puncte din 5 meciuri și nu are niciun obiectiv. Soriano și Wanderson lipsesc de la gazde, piese grele!

NO BET!

Nice – FC Krasnodar

Nice merge bine în Franța, fiind una din revelațiile sezonului în Ligue 1. Însă în Europa League nu s-au agitat prea mult, lucru specific echipelor franțuzești care nu dau doi bani pe această competiție, fiind o pierdere de timp și se bani pentru ei. Rușii sunt calificați în primăvara europeană.

NO BET!

Grupa J

Qarabag – Fiorentina

Șansă de calificare pentru echipa din Azerbaidjan care ocupă locul secund după o dublă victorie în fața ocupantei locului 3, PAOK. Fiorentina este calificată și poate pierde primul loc din grupă doar dacă pierde azi cu 4-0. Atmosfera este perfectă în vestiarul gazdelor după victoria în fața rivalilor de la Gabala.

Mizăm pe un meci cu goluri și recomandăm cote de minim 1.65 pentru linia de handicap asiatic peste 2 goluri marcate în meci cu mize 8/10.

PAOK – Slovan Liberec

PAOK și-a făcut viața grea după dubla înfrângere cu azerii și au căzut pe locul 3. Până și cehii de la Liberec se pot califica dacă se impun astăzi înscriind minim 2 goluri și Fiorentina câștigă în Azerbaidjan, aceștia stând mai bine la întâlnirile directe.

Recomandăm linia de handicap asiatic SUB 3 goluri la 1.60 cu mize 7/10.

Grupa K

Southampton – Hapoel Beer Sheva

Cine se gândea că într-o grupă cu Southampton și Inter, primele două locuri dinaintea ultimei etape a grupelor vor fi ocupate de Sparta Praga și Hapoel Beer Sheva? Calculele sunt simple: o victorie  sau un egal 0-0, o califică pe Southampton. Un egal cu goluri o califică pe Hapoel. Dusan Tadic este o absență importantă din tabăra gazdelor, dar tot sfinții rămân favoriți la calificare. Shane Long este anunțat titular și ne așteptăm să marcheze.

Recomandăm victoria gazdelor și maxim 3 goluri marcate în meci la cote de 2.00 cu mize 8/10.

Inter – Sparta Praga

Probabil că suporterii cehi nu se așteptau nici în cele mai frumoase vise ca meciul lor din ultima etapă de pe San Siro să nu mai conteze din moment ce sunt deja calificați în primăvara europeană de pe primul loc. Nu același lucru se poate spune despre Inter care a tratat competiția cu dispreț.

NO BET!

Grupa L

Osmanlispor – FC Zurich

Cea mai echilibrată grupă după 5 etape, fără îndoială. Turcii se califică la meci egal, indiferent ce se întâmplă în celălalt meci. Zurich trebuie să joace la victorie, egalul nu îi ajută în confruntările cu Villareal.

Recomandăm minim 2 goluri înscrise de Osmanlispor la cote de 2.00 cu mize 4/10.

Villarreal – Steaua Bucuresti

Meci de victorie pentru submarinul galben care are avantajul meciurilor directe asupra lui Zurich. Se anunță o prezență mare a suporterilor români pe El Madrigal, iar acest aspect poate conta în economia meciului. Fran Escriba a anunțat că va alinia cel mai bun 11, cu Bakambu , Sansone și Pato în atac.

Recomandăm minim 1 gol marcat în meci de Cedric Bakambu la cote minime de 2.20 cu mize 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.