FLASH Tips 10 decembrie: 27 de recomandări pentru partidele de sâmbătă!

0

Avem 27 de partide programate sâmbătă din ligile pe care echipa PdP le-a acoperit până acum: Anglia, Franța, Italia, Germania, Spania și România. Avem 27 de pronosticuri flash pentru toate aceste meciuri, de pe urma cărora sperăm ca profitul să fie considerabil.

[subtitle] Anglia: Premier League [/subtitle]

Watford vs. Everton – ora 14:30

Se întâlnesc două echipe de mijlocul clasamentului despărțite de doar două puncte. Younes Kaboul este așteptat să reapară pe teren pentru gazde la această partidă. Etiene Capoue este revelația din dreptull marcatorilor la gazde, mijlocașul ofensiv apărând des la finalizare și bifând 5 goluri. De cealaltă parte, când ai un Lukaku în teren, există oricând posibilitatea ca echipa ta să înscrie.

Mergem pe goluri în ambele porți la cote de minim 1.85 cu mize 5/10.

Arsenal vs. Stoke – ora 17:00

Arsenal trece printr-o perioadă foarte bună, făcând ravagii în ultimele două deplasări, 5-1 la West Ham și 4-1 la Basel. Stoke este în fața unui meci extrem de greu, unde are toate șansele să fie măcelărită la rândul său. Etapa trecută echipa noastră a mizat la cotă 2.10 că Alexis Sanchez se va afla pe lista marcatorilor și acesta a dat 3 boabe, de această dată atacantul chilian este cotat la 1.80 să înscrie.

Noi vom miza pe minim 2 goluri în repriza secundă la cote de 1.70 cu 4/10.

Burnley vs. Bournemouth – ora 17:00

Probabil meciul cu cea mai scăzută audiență al rundei, între două echipe ce până nu demult se duelau în Championship. Burnely are 3 înfrângeri la rând în timp ce Bournemouth a reușit șocul etapei trecute când a revenit în fața marelui Liverpool și a întors scorul în 15 minute de la 1-3 la 4-3.

Noi vom miza PSF X la 1.70 cu 4/10.

Hull vs. Crystal Palace – ora 17:00

Hull a reușit calificarea în semifinalele Cupei Ligii după loteria penalty-urilor în fața lui Newcastle săptămâna trecută, dar apoi au pierdut lamentabil la Middlesbrough cu 1-0. Crystal Palace pare să se fi trezit din coșmarul pe care l-a trăit în ultimele 6 etape când au bifat tot atâtea eșecuri consecutive. Hull preferă un 4-4-1-1 cu Diomande vârf de lance, iar Palace un 4-2-3-1 cu belgianul Benteke. Se poate înscrie oricând.

Mizăm pe ambele marchează la 1.75 cu 3/10

Swansea vs. Sunderland – ora 17:00

Derby în subsolul clasamentului. Bob Bradley a dus echipa chiar pe ultima poziție, iar în ultimele două întâlniri au încasat 9 goluri. După thrillerul la capătul căruia s-au impus cu 5-4 în meciul de poveste cu Crystal Palace, a urmat o vizită deloc plăcută pe White Hart Lane de unde au venit cu tolba plină, 0-5 cu Spurs. Sunderland a bifat toate cele 3 victorii totalizate până acum în ultimele 4 meciuri, etapa trecută dispunând chiar de campioni.

Jermain Defoe este on fire și vom miza pe un gol marcat al acestuia în partida de azi la cotă de 2.70 cu mize 2/10.

Leicester vs. Manchester City – ora 19:30

Aguero, Sterling, Otamendi, Fernandinho și veșnicul accidentat Kompany lipsesc din tabăra oaspeților, mai exact 5 piese de bază din angrenajul echipei lui Guardiola, putem vorbi de jumătate din echipă. Campioana este praf, după cum foarte multă lume se aștepta. În aceste condiții este foarte greu să ne pronunțăm asupra unui rezultat final.

Se poate încerca varianta în care ambele marchează, dar cotele nu ne convin. NO BET pentru noi!

[subtitle] Franța: Ligue 1 [/subtitle]

Bordeaux vs. Monaco – ora 18:00

Monaco are șansa de a sparge complexul Bordeaux în această seară, alb-roșii bifând ultima victorie în fața bordelezilor acum 7 partide, mai exact în august 2013. Lucrurile stau altfel acum când trupa lui Leonardo Jardim este pe val în Ligue 1 și are un golaveraj 19-1 în ultimele 5 meciuri disputate. Trupa lui Jocelyn Gourvenec a fost răpusă de două ori pe teren propriu în acest sezon, de Angers și etapa trecută de Lille cu scoruri identice, 0-1.

Mergem pe oaspeți. 2 solist la cote de minim 2.10 reprezintă valoare și îl vom miza cu 5/10.

Bastia vs. Metz – ora 21:00

Meci foarte încâlcit între două echipe de coada clasamentului. Oaspeții au ceva absențe, iar în ultimii ani Bastia a ieșit învingătoare mai mereu. În acest moment, însă, forma de moment a celor două echipe indică un plus pentru Metz, dar care poate fi compensat de avantajul terenului propriu pentru corsicani.

Posibil să vedem un meci egal, dar pentru noi este NO BET.

Lille vs. Montpellier – ora 21:00

Odată cu demiterea lui Frederic Antonetti de la cârma echipei și numirea lui Patrick Collet, rezultatele nu au întârziat să apară pentru Lille care după un egal la Nantes a legat două victorii consecutive cu Caen și Bordeaux. Montpellier vine după victoria răsunătoare 3-0 cu PSG, astfel că vom avea un meci între două echipe cu moral bun.

Mizăm pe gazde la 2.00 cu 3/10.

Nancy vs. Angers – ora 21:00

Meci mai puțin atractiv pentru pariori între două echipe modeste, fără vreun obiectiv măreț. 3 din cele 4 victorii obținute de nou-promovata Nancy în cele 16 etape scurse până acum sunt pe propriul teren, inclusiv acel 4-2 cu Lyon, semn că aportul fanilor este foarte important. Angers oscilează între rezultate bune și rele, fiind o echipă destul de imprevizibilă.

Cotele nu avantajează pariorii nici pentru sub 2,5 goluri, fiind evaluate undeva sub 1.50, nici pentru un eventual rezultat de egalitate. Pentru noi este NO BET!

Nantes vs. Caen – ora 21:00

Rene Girard a fost demis după ce „canarii” au înregistrat doar 2 puncte în ultimele 7 partide și au ajuns pe penultimul loc în Ligue 1, cu doar 9 goluri înscrise în 16 meciuri. Philipe Mao va debuta astăzi pe banca tehnică a gazdelor. Caen nu stă nici ea mai bine, fiind cu doar 2 puncte deasupra gazdelor de azi în clasament și nu au mai învins de acum 5 partide.

Contrar statisticilor, vom miza pe ambele marchează la cote de 2.10 cu 3/10, bazându-ne pe faptul că cele două defensive sunt ușor penetrabile, situându-se undeva la o medie de aproape 2 goluri încasate pe meci.

Toulouse vs. Lorient – ora 21:00

Toulose are o șansă bună de a reveni pe pista evoluțiilor bune cu care începuse acest sezon de Ligue 1 pentru că în această seară primesc vizita lanternei roșii Lorient, echipă cu mulți indisponibili. Toulouse se descurcă bine pe teren propriu unde a obținut 5 victorii din 7 meciuri.

Noi vom miza la cotă 2.15 că gazdele vor înscrie minim 2 goluri în meci cu 3/10.

[subtitle] Germania: Bundesliga [/subtitle]

FC Koln vs. Borussia Dortmund – ora 16:30

Vecine de clasament înaintea etapei, FC Koln și Borussia Dortmund sunt două din echipele interesante ale campionatului. Mai mult, ultimele cinci meciuri disputate pe RheinEnergieArena au fost foarte deschise, cu multe goluri, un aspect ce poate fi prezent și sâmbătă. Koln merge bine acasă, are patru victorii și două remize, în timp ce BVB în deplasare este destul de inconstantă până acum.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.65 și încredere 6/10. 

Bayern Munchen vs. Wolfsburg – ora 16:30

Bayern este în continuare la trei puncte de RB Leipzig înaintea etapei cu numărul 14 din Bundesliga. Adversara din această rundă, Wolfsburg, este una din victimele preferate ale campioanei, în fața căreia a cedat doar două puncte în ultimele 19 partide directe!

„Lupii” evoluează mai bine pe teren străin în acest sezon, are un golaveraj pozitiv și ar putea pune probleme lui Bayern într-o zi bună. Bavarezii au primit gol în trei din ultimele patru partide de pe teren propriu.

Recomandăm victoria lui Bayern și goluri în ambele porți la cote minime de 2.30 și încredere 3/10.

Freiburg vs. Darmstadt – ora 16:30

Sunt două echipe în situații dificile, în ciuda faptului că Freiburg a remizat 1-1 cu Leverkusen în etapa trecut. Echipa din Sud a scăpat însă de o nouă înfrângere, având în vedere că Chicharito a ratat un penalty în finalul meciului. Anterior meciului cu Bayer, echipa pierduse categoric cu Wolfsburg, Mainz și Leipzig. Chiar și așa, Freiburg a strâns deja mai multe puncte decât o făcuse în precedentele două sezoane până de Crăciun.

Darmstadt a ajuns la șase meciuri consecutive pierduse și situația nu este deloc roz. 0-2 cu Hamburg în runda trecută pe teren propriu, într-un meci în care adversarii au avut de două ori mai multe șuturi expediate!

Recomandarea noastră este NO BET!

Hamburg SV vs. Augsburg – ora 16:30

Este victoria de la Darmstadt semnalul revenirii pentru HSV? Hamburg poate urca din zona locurilor retrogradabile după runda aceasta, în condițiile în care are în față o echipă decimată de accidentări: Caiuby va lipsi sigur, iar Bobadilla, Finnbogason, Koo Ja-Cheol, Friedrich, Gouweleeuw, Callsen-Bracker și Hinteregger sunt incerți!

HSV a ajuns la patru meciuri consecutive în care a marcat de câte două ori, o cifră ce reflectă forma bună pe care o traversează.

Recomandăm HSV Hamburg -0.25 HA la cote minime de 1.95 și încredere 4/10. În cazul în care partida se termină la egalitate, jumătate de miză este pierdută, iar cealaltă este returnată.

Ingolstadt vs. RB Leipzig – ora 16:30

Înfrângerea de etapa trecută de la Bremen atârnă greu pentru Ingolstadt, care se află acum pe ultima poziție după ce Hamburg a câștigat la Darmstadt. Situația este destul de complicată, având în vedere că din punct de vedere ofensiv echipa nu produce prea mult, iar în defensivă lucrurile sunt destul de complicate, 24 de goluri primite.

Leipzig poate specula slăbiciunile din apărarea lui Ingolstadt, iar seria de opt victorii consecutive poate fi extinsă.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru 2 solist și încredere 6/10.

Hertha Berlin vs. Werder Bremen – ora 19:30

Hertha a arătat la Wolfsburg că merită să fie pe podium, după victoria cu 3-2, după ce „lupii” au condus cu 1-0 și 2-1. Berlinezii au în față o altă formație din partea de jos a clasamentului, dar ale cărui meciuri sunt foarte atractive. Werder nu are niciun meci în acest sezon în care s-a marcat sub 2.5 goluri, singura din Bundesliga!

Golgheterul gazdelor, Vedad Ibisevic, revine după o etapă de suspendare și va fi titular cu siguranță.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru un meci cu minim trei goluri marcate și miză 6/10.

[subtitle] Italia: Serie A [/subtitle]

Crotone vs. Pescara – ora 19:00

E un meci poate decisiv pentru ambele echipe în tentativa de a evita retrogradarea. Ocupantele locurilor 18 și 19 se află față în față în primul meci al etapei din Serie A.

Crotone a fost foarte aproape de a realiza surpriza pe terenul lui AC Milan, unde a condus cu 1-0 și a pierdut cu 1-2 după un gol al lui Gianluca Lapadula în minutele de final. În schimb, Pescara a scos un punct din duelul cu Cagliari, 1-1, în minutul 92 al meciului, deși a evoluat din minutul 34 cu un om în plus.  Singura victorie a lui Pescara este cea de la masa verde, 3-0 cu Sassuolo.

Recomandarea noastră este NO BET!

Sampdoria vs. Lazio – ora 21:45

Sampdoria a continuat șirul rezultatelor pozitive, 2-0 cu Torino, și este una din cele mai în formă echipe din Serie A. Genovezii au urcat pe locul 9, sunt la șase puncte de locurile de Europa, însă cu siguranță nu calificarea în cupele europene este obiectivul.

Lazio a pierdut 0-2 derby-ul cu Roma, chiar pe teren propriu, și va căuta să se revanșeze față de suporteri. Lazio a rămas la patru puncte de podium, a fost depășită de Napoli, și merge pe terenul Sampdoriei fără Balde, accidentat, și fără Cataldi, suspendat după cartonașul roșu din derby-ul cu Roma, chiar dacă l-a primit aflându-se pe banca de rezervă.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.60 și încredere 6/10.

[subtitle] România: Liga 1 [/subtitle]

Pandurii Târgu Jiu vs. Gaz Metan Mediaș – ora 16:00

Pandurii a fost în joc de glezne la București, cu Steaua, în înfrângerea 1-3. Gorjenii au preferat să stea în defensivă și să încerce contraatacuri, l-au pierdut pe Antal accidentat, deși băieții lui Petre Grigoraș au părut că au ca obiectiv să nu se accidenteze în partidele rămase de disputat în perspectiva unui nou angajament. Problemele financiare sunt bine cunoscute și nu trebuiesc detaliate.

Ce poate fi mai clar decât un 4-0 cu Dinamo? Medieșenii continuă să impresioneze, sunt pe locul trei în Liga 1 și au al treilea atac din Liga 1. Susnjar și Llullaku sunt suspendați, Greab și Gavra accidentați, dar chiar și așa lista indisponibililor a lui Cristi Pustai este mult mai scurtă decât cea a lui Petre Grigoraș. Grecu, Sânmărtean, Trifu, Herea și Dodoi sunt răciţi, iar Pleaşcă și Vasiljevic incerți.

Recomandăm 2 cu returnare de miză integrală în caz de egalitate la cote minime de 1.70 și încredere 7/10. 

FC Botoșani vs. CSMS Iași – ora 18:00

Derby-ul Moldovei își consumă un nou episod, la Botoșani de data aceasta. Doar că punctele sunt foarte importante pentru ambele echipe, Botoșaniul fiind încă în cursa pentru un loc în play-off, în timp ce Iașiul se află la trei puncte peste locul de baraj.

FC Botoșani nu a pierdut niciodată pe teren propriu în fața Iașiului în prima ligă. Meciurile dintre cele două echipe au fost foarte echilibrate, cu puține goluri: doar unul singur a avut mai mult de două goluri, în Liga 1.

Recomandăm cote minime de 2.05 pentru sub 2 goluri HA și încredere 4/10 (în cazul în care se vor marca fix două goluri, miza va fi returnată).

Dinamo București vs. ASA Târgu Mureș – ora 20:30

Târgu Mureș bifa primul succes din sezon chiar în fața lui Dinamo, o echipă care rata atunci un penalty prin Gnohere. Este momentul revanșei pentru „câini”, care au nevoie mare de puncte pentru a păstra diferența față de urmăritoarele clasate.

Mureșenii au legat însă două victorii, 2-1 la Chiajna și 2-0 cu FC Botoșani, și este la trei puncte în acest moment de locul de baraj, după înjumătățire. ASA a ajuns la patru meciuri consecutive în care nu a pierdut în deplasare, după ce le pierduse pe toate cele cinci anterioare.

Recomandarea noastră este 1 și peste 2.5 goluri marcate în meci la cote minime de 2.10 și încredere 5/10. 

[subtitle] Spania: La Liga [/subtitle]

Osasuna vs. Barcelona – ora 14:00

Prea multe nu ar fi de spus despre un astfel de meci în care Barcelona se deplasează pe terenul ultimei clasate, echipă care în 7 meciuri pe teren propriu a marcat doar 4 goluri și a obținut doar 2 rezultate de egalitate. Barcelona are o medie de 2.86 goluri/meci în deplasare în acest sezon, iar această partidă ar trebui să fie un nou galop de sănătate pentru Messi și compania. Neymar și Pique nu vor juca.

Mergem pe linia de handicap asiatic -2 pentru victoria Barcelonei, la cote 1.60 cu mize 9/10.

Real Sociedad vs. Valencia – ora 17:15

Iată o partidă de la care chiar așteptăm spectacol în această după-amiază. Cele două formații produc fotbal de calitate în ultimul timp, cu multe goluri. Real Sociedad s-a comportat exemplar pe propriul teren în fața Barcelonei, Luis Enrique fiind nevoit să se declare mulțumit cu 1 punct. Valencia a scăpat printre degete victoria în ultima etapă când au fost egalați pe Mestalla de Malaga în ultimele minute.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote de 1.65 cu mize 6/10.

Las Palmas vs. Leganes – ora 19:30

Stadio Gran Canaria s-a dovedit o fortăreață în acest sezon pentru cele 7 echipe vizitatoare de până acum, Las Palmas înregistrând 4 victorii și 3 remize, printre oaspeți numărându-se și echipe ca Real Madrid, Bilbao sau Celta Vigo. Oaspeții de astăzi sunt debutanții în La Liga, madrilenii de la Leganes, care se confruntă cu o problemă mare: mulți indisponibili pentru această partidă.

Mergem pe gazde la 1.80 cu mize 5/10.

Real Madrid vs. Deportivo La Coruna – ora 21:45

Florin Andone este pe val, în sfârșit, românul reușind 2 goluri în ultima victorie, 5-1 pe teren propriu cu Real Sociedad. Astăzi Depor se deplasează pe Bernabeu, unde îi așteaptă un asediu din partea lui Cristiano și Benzema, dar pot lovi și ei pe contraatac.

Mizăm 4/10 pe cota 2.40 pentru victoria Realului și goluri de ambele părți, dar și 1/10 pe un gol marcat de Florin Andone la cota de 5.50, just for fun.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.