Handbal: Ponturile și analizele zilei (10 decembrie)

0

Din nou o zi cu foarte multe evenimente din handbal și care, sperăm noi, să fie profitabile. La fel ca și pentru ziua de vineri, echipa PdP a pregătit sugestii de pronosticuri pentru duelurile de la Campionatul European de handbal feminin și din Liga Națională de handbal masculin.

CSA Steaua București vs. HC Odorhei – ora 11:00

Steaua a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie în weekend-ul trecut, 27-22 cu CSM Focșani, într-o partidă însă mai grea decât o arată scorul. Steliștii au avut probleme în a anihila jocul în viteză al oaspeților, dar au rezistat bine în defensivă pe jocul acestora pozițional.

HC Odorhei are arme suficiente atât pentru a practica un joc pe contre, cât și unul de luptă. Harghitenii nu ocupă degeaba poziția a treia în clasament, au demonstrat că formează o trupă solidă, dar care are sincope.

Am avut multe goluri în precedentele meciuri directe și putem avea și astăzi. Recomandăm cote minime de 1.75 pentru peste 52.5 goluri marcate și încredere 6/10.

Dinamo București vs. Potaissa Turda – ora 15:00

Două din reprezentantele României în cupele europene se află astăzi față în față. Dinamo este cea mai ofensivă echipă din campionat, are o medie de 32 de goluri marcate pe meci, în timp ce Turda nu stă nici ea rău la acest capitol, 31.3. Vom avea, foarte probabil, un meci pe contre, așa cum îi place Turzii, dar pe care nici Dinamo nu-l refuză. Drept dovadă, rezultatul din tur: 31-36!

În general am avut meciuri foarte spectaculoase între cele două echipe, iar astăzi considerăm că nu va fi o excepție. Recomandăm cote minime de 1.85 pentru peste 61.5 goluri marcate și încredere 6/10.

AHC Dunărea Călărași vs. Poli Timișoara – ora 16:00

Timișoara merge la Călărași pentru a recupera punctele pierdute în tur. Cele două echipe au evoluat sub așteptări până acum și se află față în față într-un meci foarte important pentru play-off. Este, poate, ultima șansă pentru călărășeni de a reveni în cursa pentru un loc în primele opt, ocupat de Poli, în condițiile în care diferența este de șase puncte în acest moment.

Poli transformă de multe ori meciurile în care evoluează în unele de uzură. Multe din duelurile importante au avut puține goluri, a fost și cazul derby-ului cu Reșița (25-25), dar și a meciului cu Constanța din prima etapă a returului (19-19). În aceste condiții, recomandăm sub 52.5 goluri marcate la cote minime de 1.85 și încredere 5/10.

Spania vs. Franța – ora 21:45

Se anunță un meci cu scântei între Spania și Franța, la debutul în Main Round. Ibericele au intrat fără punct în grupa principală, astfel că misiunea lor de a merge în penultimul act este aproape imposibilă. În schimb, Franța are două puncte și nu își permite să cedeze vreunul astăzi.

Am avut meciuri extrem de încinse și echilibrate în ultima perioadă între cele două echipe, ultimul chiar la Rio, 23-23, după ce Spania a condus cu 12-5 la pauză! Absența lui Mangue din tabăra peninsularelor va conta mult, atât în plan defensiv, dar mai ales în plan ofensiv.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru sub 45.5 goluri și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: swe2016.ehf-euro.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.