Handbal: Ponturile și analizele zilei (9 decembrie)

0

Faza grupelor preliminare de la Campionatul European de handbal feminin se încheie astăzi, iar echipa PdP vă oferă sugestii de pronosticuri pentru trei dintre ele. Tot în această zi de vineri avem și patru partide din Liga Națională de handbal masculin.

HC Vaslui vs. CSM București – ora 18:30

E momentul revanșei pentru CSM București, care a cedat surprinzător în tur pe teren propriu în fața moldovenilor. A fost începutul unui ușor declin pentru vicecampioni, care nu s-au regăsit în meciurile următoare, dar care acum par a fi într-o formă bună și gata să revină în lupta pentru podium. Bucureștenii au legat șase victorii consecutive, sunt la trei puncte de HC Odorhei, astfel că au toate motivele să spere la victorie.

HC Vaslui este o echipă incomodă, dar limitată, a câștigat cu șansă cu Steaua și a cedat categoric cu Dinamo și Turda.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru victoria oaspeților și încredere 6/10.

CSM Focșani vs. CSM Satu Mare – ora 18:30

Două echipe de play-out se întâlnesc la Focșani într-un meci foarte important, în condițiile în care în faza finală a campionatului se merge cu rezultatele înregistrate în sezonul regulat. În tur Focșaniul s-a impus cu 30-26, o diferență făcută însă pe final de meci. Sătmărenii s-au întărit cu doi muntenegreni, vor trage cu dinții de orice minge în condițiile în care situația din clasament este destul de dificilă.

Focșaniul a pierdut etapa trecut cu Steaua, 22-27, însă a avut probleme foarte mari pe pozițional, majoritatea golurilor fiind marcate pe contraatac sau faza a doua.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru CSM Satu Mare +5.5 goluri și încredere 5/10.

Muntenegru vs. Ungaria – ora 19:30

S-a ajuns, surprinzător, ca Ungaria să fie în postura de a învinge pentru a nu pleca acasă. La începerea grupei, se preconiza ca maghiarele să treacă de Cehia și Muntenegru, însă prestația de până acum a fost dezamăgitoare.

Cu toții știm cum sunt abordate aceste partide cu cuțitul la os. În primul rând, apărarea va fi cheia meciului, la fel ca și partidele celor două echipe cu Danemarca. Ungaria are probleme pe plan ofensiv, Gorbicz nefiind într-o formă senzațională, cea care ar fi trebuit să limpezească jocul.

Recomandăm under 47.5 goluri la cote minime de 1.80 și încredere 6/10.

România vs. Croația – ora 19:30

România a impresionat în fața Rusiei în ultimul meci prin spiritul de sacrificiu, o stare ce trebuie să rămână și pentru duelul cu Croația. Ex-iugoslavele, deși au pierdut categoric până acum, au resursele necesare pentru a pune probleme mari. Martin Ambros are suficientă experiență să transmită acest lucru jucătoarelor și mă aștept să văd o echipă a României foarte motivată diseară.

Apărarea a fost punctul forte al fetelor noastre până acum, doar 40 de goluri încasate! Poarta a funcționat foarte bine, în special Denisa Dedu, și foarte probabil astăzi va fi un meci cu la fel de puține goluri marcate.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru sub 50.5 goluri și încredere 5/10.

Danemarca vs. Cehia – ora 21:45

Cehia s-a calificat surprinzător în Main Round, în condițiile în care pleca cu șansa a patra. Având în vedere acest lucru, Danemarca se vede nevoită să muncească din greu și astăzi în fața unei formații ce nu se remarca individual, ci colectiv.

Cu o apărare precum cea din primele două partide, nordicele se pot gândi la medalii liniștit: doar 40 de goluri primite în meciurile cu Muntenegru și Ungaria! Cehia nu este mai presus decât cele două adversare în plan ofensiv, așadar recomandarea noastră este ca Cehia să marcheze sub 23.5 goluri, la cote minime de 1.85 și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: swe2016.ehf-euro.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.