FLASH Tips 11 decembrie: 20 de ponturi pentru partidele de astăzi!

0

Încheiem weekend-ul în forță, cu 20 de sugestii noi de pronosticuri pe partidele din campionatele importante ale Europei. Procentajul predicțiilor oferite pentru ziua de sâmbătă a fost de 65%, cu un profit considerabil de +23%.

[subtitle] Anglia: Premier League [/subtitle]

Chelsea vs. West Brom – ora 14:00

Chelsea are o serie impresionantă de 8 victorii consecutive în Premier League, iar avantajul de a nu fi implicați în competițiile europene se simte pentru oamenii lui Antonio Conte. Se pare că sistemul 3-4-3 a făcut și face în continuare minuni. West Brom nu este o echipă rea, ultimele 4 meciuri aducând 3 victorii și o remiză, dar cu echipe ieșite din formă precum Leicester, Hull sau Watford. Eden Hazard rămâne cotat peste valoarea 2.00 să înscrie un gol, iar pentru noi reprezintă valoare din moment ce 6 din ultimele 8 goluri ale sale au fost marcate pe Stamford Bridge.

Noi vom miza pe Eden Hazard să înscrie oricând la cotă 2.10 cu mize 3/10.

Manchester United vs. Tottenham – ora 16:15

Mourinho are mai puține victorii decât Watford și tot atâtea cât Burnley în Premier League, iar asta nu îl ajută deloc pe portughez și nu îi mai poate alimenta aroganța. „The Special One” are pe mână jucători de top din fotbalul mondial, dar pare să nu găsească formula magică prin care să aducă Man United la forma pe care toți o așteaptă. Momentan echipa nu a mai cunoscut gustul înfrângerii în ultimele 5 meciuri, dar doar unul dintre acestea a fost câștigat. Tottenham a trecut la rândul său printr-o astfel de perioadă până nu demult, dar se pare că acum sunt în creștere de formă după ce au învins Swansea cu 5-0 și CSKA Moscova cu 3-1.

Mizăm pe X la pauză sau la finalul partidei la 1.75 cu mize 4/10.

Southampton vs. Middlesbrough – ora 16:15

Diferența dintre cele două echipe în clasament e de doar 2 puncte, deci deloc precum sugerează cotele la prima vedere, dându-i pe sfinți favoriți cu peste 61% șanse la victorie astăzi. Joi s-au făcut de râs ratând calificarea în primăvara Europa League ca niște amatori pe propriul teren în fața lui Hapoel Beer Sheva, iar Shane Long a fost schimbat încă din prima repriză. Boro este genul de echipă urâtă din punct de vedere al jocului practicat, iar linia lor de clasament la partidele din deplasare indică o victorie, 5 egaluri și o înfrângere, semn că sunt o nucă tare și cam atât.

Alegerea dar și recomandarea noastră pentru acest meci: NO BET!

Liverpool vs. West Ham – ora 18:30

Liverpool a pus capăt seriei impresionante de 15 meciuri fără eșec etapa trecută la Bournemouth când a fost protagonista unui nou meci-thriller, pierzând cu 4-3 după ce în minutul 75 conduceau cu 3-1. În tot acest timp bifaseră 12 victorii și 3 rezultate de egalitate, iar acum au de recuperat 4 puncte față de Chelsea. Slaven Bilic este cu un picior afară din club dacă echipa continuă în acest ritm. West Ham a încasat 3 la Tootenham, 4 la United și apoi 5 pe propriul teren de la Arsenal. Dacă există vreo consolare, au marcat și ei în aceste înfrângeri.

Mizăm la 2.50 pe victoria lui Liverpool și goluri în ambele porți cu mize 3/10.

[subtitle] Franța: Ligue 1 [/subtitle]

Lyon vs. Rennes – ora 16:00

Lyon poate urca pe 4 astăzi dacă învinge, făcând rocada cu oaspeții lor de pe Parc Olympique Lyonnais. Rennes merge foarte bine pe propriul teren unde au 7 victorii și 2 egaluri, cu doar 4 goluri primite, însă în deplasare au un palmares de echipă codașă, cu o singură victorie, un egal și 5 înfrângeri, înscriind de doar 4 ori în 7 meciuri. Echipa lui Bruno Genesio a pierdut calificare în optimile Champions League prin remiza albă înregistrată în fața Sevillei miercuri.

Cotele nu favorizează pe cei care vor să meargă pe gazde, iar alegerea noastră pentru acest meci este NO BET!

Saint Etienne vs. Guingamp – ora 18:00

După o lună Noiembrie în care nu au cunoscut victoria, revelația Guingamp a reușit să câștige etapa trecută cu Nantes, 2-0, iar astăzi se deplasează pe Stade Geoffroy Guichard pentru a da piept cu St Etienne, echipă care nu a mai câștigat în fața propriilor fani în Ligue 1 din Septembrie.

Noi vom miza pe X la finalul partidei la cote de 3.25 cu 2/10.

PSG vs. Nice – ora 21:45

Meciul etapei se dispută pe Parc des Pinces, acolo unde vine liderul Nice, cu un avans de 4 puncte față de adversarul de azi. Pentru echipa antrenată de Unai Emery este un prilej perfect de a recupera din diferență, însă cotele pentru victoria parizienilor sunt ridicole. În condițiile în care a pierdut cu 3-0 la Montpellier și apoi a remizat 2-2 acasă cu Ludogorets, PSG este cotată la 1.35 pentru victorie cu o echipă mai bine clasată după 16 etape, ceea ce este inacceptabil pentru pariori! NU PARIAȚI ACEASTĂ COTĂ, chiar dacă PSG este favorită.

Recomandarea noastră este cota 1.85 pentru goluri în ambele porți cu mize 5/10.

[subtitle] Germania: Bundesliga [/subtitle]

Borussia Mochengladbach vs. Mainz – ora 16:30

Profită Mainz de forma slabă a lui Gladbach? Gazdele de astăzi au ajuns la opt partide consecutive fără victorie în toate competițiile și tot opt în Bundesliga. Echipa nu produce prea mult în plan ofensiv, are doar 13 goluri marcate în cele 13 partide disputate până acum, ceea ce pare a fi principala cauză a rezultatelor slabe. Mainz nu a mai câștigat nici ea de patru deplasări, dar a marcat atât la Leipzig, cât și la Hertha.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.65 și încredere 6/10.

Schalke 04 vs. Bayer Leverkusen – ora 18:30

Seria fantastică a lui Schalke s-a oprit în runda trecută, când băieții lui Weinzierl au cedat pe terenul lui Leipzig cu 1-2. Coborâtă o poziție după runda a 13-a, Schalke primește vizita vecinei de clasament, Bayer Leverkusen, și ea cu un parcurs sub așteptări până acum. „Aspirinele” n-au mai câștigat de trei partide, au ceva absențe importante (Bellarabi, Volland, Kampl sau Mehmedi), astfel că Schalke par să fie favorită.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru victoria lui Schalke HA 0 și încredere 6/10.

[subtitle] Italia: Serie A [/subtitle]

Cagliari vs. Napoli – ora 13:30

Napoli nu mai are voie la pași greșiți. Deplasarea de la Cagliari este una abordabilă, în condițiile în care formația din Sardinia are cea mai slabă defensivă din Serie A. Victoria din etapa trecută cu Inter poate fi una importantă din punct de vedere moral, nu doar prin proporțiile scorului, ci și prin maniera în care a fost obținută.

Recomandăm victoria lui Napoli și peste 1.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.65 și încredere 7/10.

Atalanta vs. Udinese – ora 16:00

Seria bună a celor de la Atalanta a fost stopată de campioana Juventus, 1-3 weekend-ul trecut la Torino. Sigur, nu era un meci din care Atalanta să obțină puncte, iar de aceea disputa cu Udinese pare mai importantă pentru gruparea din Bergamo. Udine a simțit din nou gustul victoriei după o pauză de o lună și jumătate, cu destulă șansă, Danilo marcând în minutul 90+3.

Udinese e neînvinsă din 2013 de Atalanta, de ce să nu plece neînvinsă și duminică? Recomandăm cote minime de 2.15 pentru X2 și încredere 2/10.

Bologna vs. Empoli – ora 16:00

Bologna se poate îndepărta serios de zona fierbinte a clasamentului cu un succes în fața lui Empoli, echipă și ea aflată în subsolul Seriei A. Gazdele de azi au pierdut 0-1 la Udinese într-un meci în care a preferat să mizeze pe cartea contraatacului. Empoli nu are forță ofensivă, are doar șapte goluri marcate, un motiv în plus pentru a vedea un meci închis.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru sub 2.5 goluri marcate în meci și încredere 6/10.

Palermo vs. Chievo – ora 16:00

Palermo merge slab în continuare, a pierdut 1-2 la Firenze, o înfrângere ce a adus demiterea lui Roberto De Zerbi. Eugenio Corini a preluat pe Palermo, dar poate acesta resuscita „lanterna”? Chievo este o echipă destul de precaută în deplasare, se apără bine, dar și marchează puțin. Miza meciului pare a fi însă mult mai mare pentru Palermo decât pentru oaspeți.

Recomandarea noastră este NO BET!

Torino vs. Juventus – ora 16:00

Derby-ul orașului Torino are loc astăzi, în cel mai interesant meci al zilei. Torino a pierdut 0-2 la Sampdoria, în prima înfrângere după șase rezultate pozitive, dar locurile de Europa rămân aproape pentru Hart și compania. Juventus a trecut și ea peste înfrângerea de la Genoa, 1-3, și a câștigat atât cu Atalanta. 3-1, cât și cu Dinamo Zagreb, 2-0. Dani Alves, Andrea Barzagli și Leonardo Bonucci lipsesc în continuare de la Juve.

Am avut derby-uri foarte spectaculoase în ultima perioadă. Recomandăm cote minime de 1.95 pentru over 2.5 și încredere 4/10.

Inter vs. Genoa – ora 21:45

Inter tocmai și-a încheiat campania de Europa League, una eșuată și care a atras mânia fanilor. Milanezii sunt departe de Liga Campionilor și în acest sezon, au doar 21 de puncte, 11 mai puțin decât rivala din oraș care se află pe 3. Genoa este o echipă imprevizibilă și nu doar o dată s-a dovedit a fi o nucă greu de spart. Totuși, disputele lui Inter din ultima perioadă s-au dovedit a fi deschise, iar media de goluri înscrise este de 2.9 pe meci.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru peste 2.5 goluri marcate și încredere 6/10.

[subtitle] România: Liga 1 [/subtitle]

Astra Giurgiu vs. FC Steaua – ora 19:00

Sunt zile agitate la Astra, în ciuda calificării în primăvara Europa League. Marius Șumudică a fost la un pas să semneze cu Gaziantep, însă totul a picat aseară în noapte, deși părăsise cantonamentul echipei pentru a se vedea cu oficialii echipei din Turcia. Astfel, antrenorul gazdelor va sta pe banca tehnică în duelul cu Steaua, însă nu-l va folosi pe Denis Alibec, care va pleca chiar la liderul campionatului. Bucureștenii au o absență importantă, cea a lui Pintilii, suspendat, în timp ce Muniru este incert.

Recomandăm peste 2 goluri HA la cote minime de 1.70 și încredere 6/10. În cazul în care se vor marca exact două goluri, miza va fi returnată.

[subtitle] Spania: La Liga [/subtitle]

Eibar vs. Deportivo Alaves – ora 13:00

Această dispută între cele două echipe din țara bascilor obișnuia să fie un duel întâlnit cu regularitate în diviziile inferioare, iar întâlnirea de azi este primul din istorie între cele două cluburi pe prima scenă a fotbalului spaniol. Alaves este clubul mai mare, dar Eibar este echipa mai bine cotată în La Liga în momentul de față.

Recomandăm goluri în ambele porți la cota 2.00 cu mize 4/10.

Celta Vigo vs. Sevilla – ora 17:15

Ambele echipe vin cu un moral excelent pe Balaidos după ce au reușit calificare în primăvara europeană la mijlocul săptămânii. Celta este în formă excelentă pe propriul teren, iar ultima înfrângere datează de acum fix două luni când au încasat-o de la Atletico Madrid cu 4-0. De atunci au urmat 6 victorii și 2 rezultate de egalitate în toate competițiile. Sevilla nu se descurcă de minune pe terenuri străine, însă trupa lui Sampaoli este greu de bătut.

X la pauză sau la final la cote de 1.90 pare o alegere bună cu mize 5/10.

Espanyol vs. Gijon – ora 19:30

Gazdele nu au încasat un gol de 500 de minute în La Liga, în vreme ce Gijon tocmai a pus capăt unei serii de 8 meciuri fără victorie cu 5 înfrângeri consecutive! Espanyol are doar 3 înfrângeri în 14 etape, tot atâtea cât Atletico sau Sevilla, dar și doar 4 victorii, bifând 7 rezultate de egalitate.

Mergem pe  1 solist la cote de 1.70 cu mize 4/10.

Betis vs.  Athletic Bilbao – ora 21:45

Seara este închisă în La Liga de un meci între două echipe de jumătatea clasamentului, Betis Sevilla și Athletic Bilbao. Gazdele sunt în creștere de formă, iar Bilbao tocmai și-a asigurat prezența în Europa League prin egalul obținut într-un meci fără miză la Viena joi. Greu de prezis un rezultat final al acestei partide, de aceaa recomandăm și un nivel scăzut al mizelor în cazul unui pariu.

Ne așteptăm la un meci cu goluri, însă pentru noi este NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.