FLASH Tips 12 decembrie: 8 ponturi pentru ziua de luni!

0

Săptămâna începe fantastic pentru iubitorii fotbalului, cu patru partide extrem de atractive. Avem în total șase sugestii de pronosticuri pentru ziua de luni din fotbal, dar am și pregătit flash tips-uri și din handbal.

[subtitle] Italia: Serie A [/subtitle]

Fiorentina vs. Sassuolo – ora 20:00

Fiorentina pare să aibă un ușor avantaj din punct de vedere fizic înaintea disputei cu Sassuolo. Alb-violeții au jucat joi în Europa League, în timp ce partida lui Sassuolo cu Genk a avut loc abia vineri din cauza vremii nefavorabile.

Aflându-se pe poziții nesatisfăcătoare, ambele echipe vor căuta victoria astăzi. Mizăm pe un meci spectaculos, așa cum am avut de-a lungul timpului între cele două echipe.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.70 și încredere 5/10.

AS Roma vs. AC Milan – ora 22:00

Meciul care închide etapa a 16-a se anunță a fi extrem de încins. Presiunea este suplimentară pe cele două echipe, care se află la egalitate de puncte, 32, pe locurile 2 și 3, din cauza faptului că toate celelalte echipe cu pretenții s-au impus. Așadar, echipa care va pierde astăzi, dacă va fi una, ar rămâne rămâne la șapte puncte de Juventus și cu un avans de doar un punct față de Napoli și Lazio.

Kevin Strootman revine la Roma, însă în continuare Paredes, Florenzi și Salah absentează, nume foarte importante. De partea cealaltă, pe lângă Montolivo care va lipsi mai multă vreme, nici Calabria nu va putea juca.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru AC Milan +1 HA și încredere 4/10, ceea ce înseamnă că dacă Roma se impune la limită, miza va fi returnată integral.

[subtitle] România: Liga 1 [/subtitle]

Concordia Chiajna vs. FC Viitorul – ora 20:30

Viitorul n-a primit gol de trei etape, iar astăzi are în față echipa cu cel mai slab atac din Liga 1. Constănțenii pot trece pe prima poziție în cazul unui succes, au câștigat precedentele trei partide și par să fie favoriți astăzi. Concordia trece printr-o perioadă foarte slabă, Emil Ursu a exclus din lot trei jucători, Marian Constantinescu, Iulian Mamele și Patrice Feussi, în timp ce Răzvan Grădinaru și Răzvan Tîncu sunt suspendați. De asemenea, Viitorul nu-i va avea pe Râmniceanu și Rădoi, suspendați și ei.

Am avut meciuri deschise de-a lungul timpului între cele două echipe, dar forma slabă a Concordiei ne pune pe gânduri. Recomandăm 1 sau 2 goluri marcate în meci, la cote minime de 1.80 și încredere 2/10.

[subtitle] Spania: La Liga [/subtitle]

Villarreal vs. Atletico Madrid – ora 21:45

Un meci european pe El Madrigal astăzi, însă între două formații cu sincope mari. Gazdele au început să piardă teren, au o singură victorie în ultimele cinci etape din La Liga, astfel că au coborât pe locul 5 și se află la trei puncte de Liga Campionilor. Atletico nu prea mai găsește drumul către gol, cu excepția deplasării de la Osasuna nu a marcat decât cu Rostov și PSV începând cu noiembrie.

Sunt toate premizele unui meci prea puțin productiv. Recomandăm cote minime de 2.05 pentru sub 2 goluri înscrise HA și încredere 3/10.

[subtitle] Germania: 2. Bundesliga [/subtitle]

Stuttgart vs. Hannover – ora 21:15

Două din favoritele la promovare se întâlnesc în închiderea etapei cu numărul 16 din liga a doua germană. Atât Stuttgart, cât și Hannover au retrogradat în sezonul trecut și ocupă poziții fruntașe în acest sezon în 2. Bundesliga.

Ambele echipe traversează perioade foarte bune. Pentru Stuttgart însă Alexandru Maxim este incert, un jucător pe care Wolf îl folosește mai mult însă în repriza a doua, de obicei. Hannover nu se va baza pe Stefan Strandberg, Uffe Bech și Artur Sobiech.

Vedem un meci cu goluri astăzi. Recomandarea noastră este over 2.5 la cote minime de 1.60 și încredere 5/10.

[subtitle] Ucraina: Pari-Match League [/subtitle]

Dynamo Kiev vs. Shakhtar – ora 19:00

Cele două mari rivale se află față în față pentru a treia oară în acest sezon deja, după disputa din Supercupă, câștigată de Dynamo Kiev la penalty-uri (1-1 în timpul regulamentar), și remiza din tur, 1-1.

Shakhtar domină campionatul intern și după ce Mircea Lucescu a plecat. Vicecampioana este pe primul loc, având un avans de zece puncte față de rivala eternă, însă în Europa nu mai are aceeași strălucire. Dynamo are probleme în campionat, având deja patru remize și două înfrângeri.

Am avut meciuri foarte încinse, atât în Supercupă, cât și în tur, în care nervii au cedat de multe ori: 17 cartonașe galbene arătate în total. Va fi probabil un meci de luptă și astăzi. Recomandăm sub 2.5 goluri la cote minime de 1.85 și încredere 4/10.

[subtitle] Handbal: Campionatul European feminin [/subtitle]

Serbia vs. Olanda – ora 19:30

Serbia este intrusa din lupta pentru semifinale, dar pare a fi departe de valoarea echipelor venite din grupa B, Germania, Olanda și Franța. Asta pentru că nu a găsit soluții multe în fața Germaniei, o echipă cu un stil asemănător Olandei, care se bazează mult pe defensivă și care pornește atacuri rapide.

Olanda și-a revenit după înfrângerea cu Germania din meciul de debut și pare a fi pe drumul cel bun pentru un loc în semifinale. Doar că pentru olandeze nu este suficient să-și câștige meciurile, ci are nevoie și de un pas greșit făcut de Germania sau Franța. Totuși, victoria de astăzi este la îndemână și foarte probabilă.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru Olanda -3.5 goluri și încredere 6/10.

Suedia vs. Franța – ora 21:45

E ultima carte pentru Suedia, care are nevoie de victorie pentru a merge într-un decisiv cu Germania pentru un loc în semifinale. Nordicele au dezamăgit până acum, pierzând un punct mare cu Serbia în grupa principală, însă înfrângerea cu Olanda din primul meci al Main Round este de înțeles.

Franța are un moral de fier după victoria fantastică în fața Spaniei, însă obținută cu foarte multă muncă. Pineau a marcat pentru 23-22 în ultima secundă, de la propriul semicerc, astfel că stă la mâna ei pentru a merge în penultimul act.

Miza va fi apărarea, cum niciuna din formații nu-și permite să piardă. Recomandăm cote minime de 1.80 pentru sub 48.5 goluri și miză 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.