FLASH Tips 13 decembrie: 7 recomandări pentru meciuri de astăzi!

0

Echipa PdP a pregătit flash tips-uri și pentru ziua de marți. Avem sugestii de pronosticuri pentru patru partide din fotbal, cele din Anglia și din Scoția, dar și pentru partidele de la Campionatul European de handbal feminin ce se dispută în Suedia.

[subtitle] Anglia: Premier League [/subtitle]

Bournemouth vs. Leicester – ora 21:45

Apropiate în clasament, Bournemouth și Leicester deschid etapa cu numărul 16 din Premier League. Gazdele de astăzi au o serie de trei meciuri în care spectacolul a fost garantat, 1-3 cu Arsenal, 4-3 cu Liverpool și 2-3 cu Burnley. Doar că Bournemouth a ajuns la patru înfrângeri în șase meciuri, iar diferența dintre ei și primul loc retrogradabil s-a micșorat la șase puncte.

Leicester vine după un fabulos 4-2 cu Manchester City, într-o partidă în care au condus cu 3-0. Vardy a marcat din nou după trei luni de zile pentru campioană, a reușit chiar un hattrick, și este din nou principalul marcator al echipei.

Recomandăm victoria lui Leicester cu returnare integrală a mizei în caz de egalitate la cote minime de 1.90 și încredere 3/10.

Everton vs. Arsenal – ora 21:45

Everton n-a câștigat de cinci meciuri în Premier League și a coborât până pe 9 înaintea acestei etape, la diferență de șapte puncte de locul de Europa League. „Caramelele” sunt însă neînvinse până în acest moment în disputele de pe teren propriu, însă a câștigat doar trei din șapte partide de pe Goodison Park.

Dacă Everton este neînvinsă acasă, Arsenal nu a pierdut niciun meci jucat în deplasare în acest sezon. Băieții lui Wenger au marcat de 18 ori pe teren străin, fiind doar sub City la acest capitol, care are însă un meci în plus disputat. Vom vedea față în față doi dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, Alexis Sanchez și Romelu Lukaku, care au 11, respectiv 9 goluri.

Recomandarea noastră este X2&peste 2.5 goluri marcate la cote minime de 2.10 și încredere 4/10.

[subtitle] Scoția: Premiership [/subtitle]

Celtic vs. Hamilton – ora 21:45

Celtic defilează în campionatul intern, fiind lider autoritar cu 13 victorii și o remiză, cu opt puncte mai mult decât rivala Rangers, care are și trei partide în plus. Nu este însă niciun secret faptul că Celtic domină întrecerea, are cea mai puternică echipă din Scoția, fapt reflectat de altfel și în Liga Campionilor, unde a rezistat cu brio în fața lui City sau a lui Gladbach. Pentru Celtic foarte probabil va evolua astăzi golgheterul Scott Sinclair, absent din cauza unei accidentări în ultima perioadă.

Hamilton este echipa cu cele mai multe remize din campionat, 10, și 8 din precedentele 10 meciuri ale băieților lui Canning s-au încheiat nedecis. Hamilton a cedat categoric în ultimele două deplasări de pe Celtic Park, 0-4 și 1-8, și de-a lungul timpului a reușit o singură surpriză majoră, 1-0 în 2014, chiar în deplasare.

Recomandarea noastră este ca Celtic să câștige la 0 la cote minime de 1.80 și încredere 5/10. 

Aberdeen vs. Motherwell – ora 21:45

Cu doar trei victorii în ultimele opt meciuri, Aberdeen a pierdut contactul cu Celtic și are nevoie de un succes astăzi pentru a rămâne aproape de Rangers, locul 2 din Scoția. Pe Pittodrie Stadium se câștigă însă greu, iar în acest sezon doar Celtic a reușit acest lucru, 1-0. Aberdeen a primit doar cinci goluri pe teren propriu și doar Rangers stă mai bine la acest capitol până acum.

Motherwell este formația cu cel mai slab atac pe teren străin, doar cinci goluri marcate. Oaspeții de astăzi au trei înfrângeri consecutive în deplasare și, mai mult decât atât, nu au reușit să marcheze în niciunul din aceste meciuri. Fundașul stânga Joe Chalmers, titlular în startul sezonului, este în continuare accidentat, la fel ca și fundașul central Carl McHugh.

Recomandarea noastră este Aberdeen -1.25 HA la cote minime de 1.85 și mize 4/10. În cazul în care Aberdeen se impune la un gol diferență, jumătate de miză este pierdută, iar cealaltă jumătate este returnată.

[subtitle] Handbal: Campionatul European [/subtitle]

Cehia vs. România – ora 17:15

Tricolorele au o șansă imensă de a merge în semifinale, dar pentru acest lucru au nevoie de o victorie cu Cehia astăzi. România a arătat mult peste așteptări până acum, s-a autodepășit, iar victoria concludentă cu Ungaria arată potențialul enorm pe care-l are această formație. Cristina Neagu pare a fi în formă maximă după un start destul de slab, un mare atu pentru România.

Cehia este formația surpriză din Main Round. Deși au în componență câteva jucătoare bune, care evoluează la echipe tari din Europa, nimeni nu s-ar fi gândit că această echipă poate bate Ungaria în primul meci al turneului. Totuși, diferența dintre Cehia și restul formațiilor din această grupă este destul de mare, fapt reflectat și în rezultate.

Recomandarea noastră este România -4.5 goluri la cote minime de 1.75 și încredere 5/10.

Ungaria vs. Norvegia – ora 19:30

Cu prestații mai mult decât modeste la acest Euro, Ungaria este eliminată deja deși mai are de disputat două meciuri din Main Round. Maghiarele și-au arătat limitele, însă trebuie afirmat că și pe fondul problemelor de efectiv pe care Kim Rasmussen le are. Ungaria are cea mai slabă defensivă dintre toate participantele, cu excepția Cehiei, dar și cel mai slab atac.

Norvegia are nevoie de victorie pentru a merge în semifinale de pe primul loc și cu siguranță motivația va fi foarte mare. Nordicele chiar dacă nu se practică nici ele jocul obișnuit formează cea mai tare trupă de la Euro și au prima șansă la medalia de aur. Norvegia nu va avea probleme în fața unei echipe demoralizate și care nu va avea o motivație suplimentari pentru acest meci.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru Norvegia peste 28.5 goluri marcate în meci și încredere 5/10.

Danemarca vs. Rusia – ora 21:45

Dacă pentru Danemarca nu este decisiv, pentru Rusia este. Nordicele rămân cu șanse la semifinale chiar dacă vor ceda astăzi, în schimb rusoaicele au nevoie de cele două puncte, dar și de o diferență mare la final pentru a putea merge în penultimul act.

Meciurile importante de la Euro s-au decis după lupte aprige pe semicerc. N-am avut scoruri foarte mari, cum foarte probabil nu vom avea nici acum, mai ales având în vedere importanța partidei. Rusia a primit 22 de goluri de la România și 23 de la Norvegia, în timp ce Danemarca stă și ea bine la acest capitol: 19 încasate cu Ungaria și 22 cu Norvegia.

E clar că partida va fi una de luptă, ca majoritatea de la turneul final. Recomandăm cote minime de 1.90 pentru sub 49.5 goluri marcate în meci și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.