Flash Tips: 12 recomandari pentru ziua de miercuri

0

Ziua de miercuri este marcată în primul rând de meciul decisiv al României de la Euro 2016, dar și de etapa intermediară din Premier League. Iată recomandările echipei noastre pentru meciurile zilei.

[subtitle] Anglia, Premier League [/subtitle]

Middlesbrough vs. Liverpool, ora 21.45 

Middlesbrough a reușit meciuri bune împotriva unor echipe de top din Premier League în acest sezon, plecând neînvinsă din confruntări cu Arsenal, Man City sau campioana Leicester. Cu doar 5 goluri încasate în ultimele 7 meciuri în care au suferit doar două înfrângeri identice, 0-1, Boro pare să își fi perfecționat relațiile din defensivă. Liverpool vine după un nou meci spectaculos în care a ratat victoria, după 2-2 pe Anfield cu West Ham. Dintre echipele din prima jumătate a clasamentului, Liverpool este cea care a încasat cele mai multe goluri în deplasare.

Mizăm pe linia de handicap asiatic Middlesbrough +1.25 la cotă 1.65 cu 5/10.

Sunderland vs. Chelsea, ora 21.45 

Sunderland părea în formă înaintea deplasării din weekend de la Swansea, dar s-a întors cu coada între picioare și cu tolba plină de goluri. Chelsea a trecut cu emoții pe propriul teren de West Brom grație unei reușite a lui Diego Costa cu un sfert de oră înainte de final, asigurând cel de-al 9-lea succes consecutiv în Premier League. Wow…impresionant..Astăzi au șansa de a bifa cel de-al 10-lea succes, mai mult de atât, se pot distanța la 6 puncte de locul secund după eșecul suferit aseară de Arsenal la Everton. Lista de indisponibili a gazdelor pare îngrijorătoare pentru meciul din această seară.

Recomandăm cota minimă 2.60 pentru victoria lui Chelsea fără să primească gol cu mize 2/10.

West Ham vs. Burnley, ora 21.45 

Egalul de pe Anfield de duminică a injectat o doză de moral în echipa lui Slaven Bilic, chiar dacă la un moment dat au condus pe tabelă și puteau spera la mai mult. Cel mai important aspect de care s-a declarat satisfăcut managerul a fost jocul ofensiv al echipei și privește încrezător către următoarea întâlnire. De-a lungul timpului, „ciocănarii” s-au impus de 20 de ori și au remizat 4 din cele 29 de dispute pe care le-au avut în mod direct pe prpriul teren cu adversarul de astăzi. Burnley are un bilanț ridicol al partidelor disputate în deplasare, înscriind un singur gol și încasând 15 în cele 6 deplasări bifate și obținând un singur punct, iar acela, culmea, chiar pe Old Trafford.

Mizăm pe victoria lui West Ham și minim 2 goluri înscrise la cote de 1.95 cu mize 6/10.

Crystal Palace vs. Man United, ora 22.00

Alan Pardew are toate motivele să fie nemulțumit după ce echipa sa a ratat victoria etapa trecută la Hull, gazdele înscriind primul gol după un plonjon simulator flagrant care ar fi putut duce la cel de-al doilea cartonaș galben pentru marcatorul golului, Snodgrass, iar echipa sa ar fi beneficiat de avantaj supranumeric pentru jumătate de oră din meci, dacă faza ar fi soft judecată corect. Totuși, defensiva lui Palace a mai încasat 2 goluri, iar echipa din sudul Londrei poate bifa un paradox rar întâlnit: este formația cu cel mai bun atac și cea mai proastă apărare din ultimele 5 etape de Premier League.

United vine după o victorie muncită cu Tottenham, survenită în urma unui gol reușit de armeanul Mkhitaryan, care va lipsi în această seară din cauza unei accidentări la gleznă. Valencia este suspendat, iar Luke Shaw și Chris Smalling sunt accidentați.

Mergem pe minim 3 goluri în meci la 1.85 cu mize 5/10, în ideea că defensiva gazdelor poate ajuta acest tip de pariu.

Manchester City vs. Watford, ora 22.00 

Lui Guardiola nu prea îi mai ies calculele, iar City s-a îndepăratat la 7 puncte în spatele liderului Chelsea. Mai mult de atât, elevii săi au încasat 7 goluri în două meciuri consecutive, 3 de la Chelsea și 4 de la campioana în exercițiu, Leicester, o echipă care nu prea mai supără pe nimeni în ultima vreme. Ciudat, dar adevărat. Watford vine după un 3-2 specatculos pe propriul teren cu Everton, iar italianul Okaka a demonstrat o formă excelentă.

Mergem pe goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote de 2.05 cu mize 7/10.

Stoke vs Southampton, ora 22.00 

Meci între vecine de clasament din jumătatea inferioară a Premier League. Începutul slab de sezon a contribuit decisiv la situația actuală a lui Stoke din clasament, echipa obținând o serie de rezultate pozitive în ultima vreme. Sâmbătă au pierdut pe Emirates după ce au deschis scorul în prima repriză. Southampton are evoluții oscilante, iar duminică au reușit să treacă de defensiva bine organizată a lui Boro cu 1-0, deși joia trecută au fost eliminați din Europa League de Hapoel Beer Sheva.

Mergem pe  Stoke în handicap asiatic +0,25 la cote 1.90 cu 6/10, în caz de egalitate jumătate din pariu fiind câștigat și jumătate rambursat.

Tottenham vs Hull, ora 22.00

Tottenham caută să răzbune eșecul din weekend de pe Old Trafford cu o victorie în fața propriilor fani astăzi. Pe White Hart Lane vine cea mai slabă grupare din Premier League, iar diferența valorică între cele două loturi este destul de evidentă în favoarea trupei lui Pochetino. Ultimele 5 deplasări ale lui Hull au bifat tot atâtea eșecuri, interval în care au înscris de 2 ori și au încasat 16 boabe.

Mizăm pe victoria gazdelor în handicap asiatic -1.5 la cote de minim 1.65 cu mize 8/10.

West Brom vs. Swansea, ora 22.00 

West Brom a rezistat trei sferturi de oră în deplasarea de pe Stamford Bridge, însă a trebuit să se recunoască învinsă în cele din urmă, 0-1. A fost prima înfrângere pentru băieții lui Alan Irvine după o serie de patru rezultate pozitive, grație cărora se află pe poziția a opta în acest moment în Premier League.

Swansea îi suflă în ceafă lui West Ham, ajungând la un singur punct de ea în clasament după victoria cu 3-0 de pe teren propriu cu Sunderland. Toate cele trei goluri au fost marcate în repriza a doua, prin Sigurdsson și Llorente, de două ori.

E greu de crezut că West Brom nu va profita de defensiva slabă a galezilor. Swansea are a doua cea mai slabă defensivă din Premier League, cu 31 de goluri primite, și doar Hull stă mai prost la acest capitol.

Mizăm pe succesul lui West Brom la cote minime de 2.00 și mize 4/10.

[subtitle] Handbal, Campionatul European [/subtitle]

 Spania vs. Olanda – ora 17:15

Olanda este la mâna ei pentru a câștiga grupa principală I și a merge într-o semifinală cu România sau Danemarca. Olandezele și-au revenit după dușul rece cu Germania din primul meci, arată din ce în ce mai bine și au revenit cu șanse mari în cursa pentru o medalie, așa cum preconizam la începutul turneului. Spania a pierdut orice șansă de a merge în semifinale destul de rapid, dar asta nu a împiedicat-o să lupte atât cu Franța, cât și cu Germania. Totuși, nivelul motivației din această seară nu poate fi la cel al olandezelor.

Recomandarea noastră este Olanda -2.5 la cote minime de 1.80 și mize 4/10.

 Danemarca vs. România – ora 19:30

Meciul decisiv din grupa principală II care stabilește a doua calificată în penultimul act, după Norvegia. Tricolorele au făcut un meci mai puțin reușit ieri, însă au terminat învingătoare și asta contează cel mai mult. În acest moment, cele două echipe sunt despărțite de un singur punct, dar per ansamblu România pare a fi ușor favorită la calificare. Nordicele arată mai bine decât la turneul preolimpic din acest an, când România s-a impus categoric, însă cu siguranță acel rezultat va conta puțin din punct de vedere moral.

Recomandăm X2 la cote minime de 1.75 și mize 4/10.

[subtitle] Handbal, Liga Națională [/subtitle]

CSM Satu Mare vs. CSA Steaua București – ora 17:00

CSM Satu Mare este formația cu cea mai slabă defensivă din Liga Națională, cu aproape 30 de goluri încasate pe meci. Sătmărenii au primit 41 de goluri de la Dinamo și 29 de la Constanța, iar astăzi au o altă misiune dificilă. Pentru Steaua, victoria cu Odorhei din runda trecută poate fi declicul de care avea nevoie. Bucureștenii au avut evoluții oscilante, dar sâmbăta trecută au arătat din nou ca echipa de anul trecut, care s-a bătut pentru a ajunge în semifinale. În tur a fost 35-27 pentru Steaua.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci cu peste 53.5 goluri și încredere 4/10.

Potaissa Turda vs. CSM Focșani – ora 18:00

Recomandarea noastră este Olanda -2.5 la cote minime de 1.80 și mize 4/10.Turda a fost în excursie în etapa trecută la Dinamo, pentru a nu obosi prea tare în perspectiva acestui meci. Pentru ardeleni punctele cu Focșani sunt mult mai importante decât cele de la Dinamo, acolo unde foarte greu poți pleca neînvins. Focșănenii au început să aibă probleme în ultima perioadă, iar nici pentru ei meciul nu este chiar foarte important, în condițiile în care rezultatul nu va conta în play-out.

Recomandăm Potaissa Turda -3.5 goluri la cote minime de 1.55 și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.